AMBASADORI SAD I RUSIJE, FRANCUSKE, BRITANIJE, ŠOKIRALI ZAGREB
Page 3 of 19
Page 3 of 19 • 1, 2, 3, 4 ... 11 ... 19
Re: AMBASADORI SAD I RUSIJE, FRANCUSKE, BRITANIJE, ŠOKIRALI ZAGREB
Slušaj govance ako te ikada nađem teleportiraću ti nekoliko zuba iz glave u to budi siguranred wolf wrote:Aaaaa, udara nacionalist...@Noor će biti sretna da je braniš...Majku ti jebem koja ste vi vrsta...tre911 wrote:Vanzemljaki su neshvaćena vrsta na zemlji.red wolf wrote:Nemoj se truditi...To ne razumiješ niti ćeš...Noor wrote:ma svakakored wolf wrote:
Samo tijelom...
Guest- Guest
A nećeš me batom po glavi kao i tvoji preci?tre911 wrote:Slušaj govance ako te ikada nađem teleportiraću ti nekoliko zuba iz glave u to budi siguranred wolf wrote:Aaaaa, udara nacionalist...@Noor će biti sretna da je braniš...Majku ti jebem koja ste vi vrsta...tre911 wrote:Vanzemljaki su neshvaćena vrsta na zemlji.red wolf wrote:Nemoj se truditi...To ne razumiješ niti ćeš...Noor wrote:
ma svakako
red wolf-
2016-02-10
Ne partizani su moje pretke tako umlatili dočim moji nisu nikoga nbikada ubili. U svakom slučaju ne namjeravam te ucmekati ali ću ti zube poizbijati da se sjetiš kada si mi sve psovao majku govance jedno nekulturno šugavo jer ti ovo nije prvi put.red wolf wrote:A nećeš me batom po glavi kao i tvoji preci?tre911 wrote:Slušaj govance ako te ikada nađem teleportiraću ti nekoliko zuba iz glave u to budi siguranred wolf wrote:Aaaaa, udara nacionalist...@Noor će biti sretna da je braniš...Majku ti jebem koja ste vi vrsta...tre911 wrote:Vanzemljaki su neshvaćena vrsta na zemlji.red wolf wrote:
Nemoj se truditi...To ne razumiješ niti ćeš...
Guest- Guest
Jasenovac nije bija logor za Srbe ....tako da nevidim smisao rasprave.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Tvojim ustašama je to bio hit...Čaval u usta Srbinu, Židovu, Hrvatu antifašistu i opali odzodo po vilici...tre911 wrote:Ne partizani su moje pretke tako umlatili dočim moji nisu nikoga nbikada ubili. U svakom slučaju ne namjeravam te ucmekati ali ću ti zube poizbijati da se sjetiš kada si mi sve psovao majku govance jedno nekulturno šugavo jer ti ovo nije prvi put.red wolf wrote:A nećeš me batom po glavi kao i tvoji preci?tre911 wrote:Slušaj govance ako te ikada nađem teleportiraću ti nekoliko zuba iz glave u to budi siguranred wolf wrote:Aaaaa, udara nacionalist...@Noor će biti sretna da je braniš...Majku ti jebem koja ste vi vrsta...tre911 wrote:
Vanzemljaki su neshvaćena vrsta na zemlji.
red wolf-
2016-02-10
Gle koliko ti puta moram napisati da nije niko moj bio u Ustašama no previše si glup da bi to došlo do one tvoje ganglije u glavi koja ti još nije spaljena. Evo da ti opet ponovim, partizani su ubili dio moje obitelji iako nisu bili u niti jednoj vojsci ili se bavili politikom, jel možeš to skužiti konju ili da ti opet to nacrtam? A za ovo psovanje majke moli se Bogu da te ne sretnem nikada u životu.red wolf wrote:Tvojim ustašama je to bio hit...Čaval u usta Srbinu, Židovu, Hrvatu antifašistu i opali odzodo po vilici...tre911 wrote:Ne partizani su moje pretke tako umlatili dočim moji nisu nikoga nbikada ubili. U svakom slučaju ne namjeravam te ucmekati ali ću ti zube poizbijati da se sjetiš kada si mi sve psovao majku govance jedno nekulturno šugavo jer ti ovo nije prvi put.red wolf wrote:A nećeš me batom po glavi kao i tvoji preci?tre911 wrote:Slušaj govance ako te ikada nađem teleportiraću ti nekoliko zuba iz glave u to budi siguranred wolf wrote:
Aaaaa, udara nacionalist...@Noor će biti sretna da je braniš...Majku ti jebem koja ste vi vrsta...
Guest- Guest
Kakve veze to ima s treom?! Daj šugo začepi više, uključi warp i goni se van galaksije.red wolf wrote:Tvojim ustašama je to bio hit...Čaval u usta Srbinu, Židovu, Hrvatu antifašistu i opali odzodo po vilici...tre911 wrote:Ne partizani su moje pretke tako umlatili dočim moji nisu nikoga nbikada ubili. U svakom slučaju ne namjeravam te ucmekati ali ću ti zube poizbijati da se sjetiš kada si mi sve psovao majku govance jedno nekulturno šugavo jer ti ovo nije prvi put.red wolf wrote:A nećeš me batom po glavi kao i tvoji preci?tre911 wrote:Slušaj govance ako te ikada nađem teleportiraću ti nekoliko zuba iz glave u to budi siguranred wolf wrote:
Aaaaa, udara nacionalist...@Noor će biti sretna da je braniš...Majku ti jebem koja ste vi vrsta...
Guest- Guest
Znaš, ti tvoji su zavili u crno Židove, Srbe, Rome, Hrvate...A oko ovog da se sretnemo, jedva čekam...tre911 wrote:Gle koliko ti puta moram napisati da nije niko moj bio u Ustašama no previše si glup da bi to došlo do one tvoje ganglije u glavi koja ti još nije spaljena. Evo da ti opet ponovim, partizani su ubili dio moje obitelji iako nisu bili u niti jednoj vojsci ili se bavili politikom, jel možeš to skužiti konju ili da ti opet to nacrtam? A za ovo psovanje majke moli se Bogu da te ne sretnem nikada u životu.red wolf wrote:Tvojim ustašama je to bio hit...Čaval u usta Srbinu, Židovu, Hrvatu antifašistu i opali odzodo po vilici...tre911 wrote:Ne partizani su moje pretke tako umlatili dočim moji nisu nikoga nbikada ubili. U svakom slučaju ne namjeravam te ucmekati ali ću ti zube poizbijati da se sjetiš kada si mi sve psovao majku govance jedno nekulturno šugavo jer ti ovo nije prvi put.red wolf wrote:A nećeš me batom po glavi kao i tvoji preci?tre911 wrote:
Slušaj govance ako te ikada nađem teleportiraću ti nekoliko zuba iz glave u to budi siguran
red wolf-
2016-02-10
Toooo...Toooo...hahahahahahahahahahahahahahahaNoor wrote:Kakve veze to ima s treom?! Daj šugo začepi više, uključi warp i goni se van galaksije.red wolf wrote:Tvojim ustašama je to bio hit...Čaval u usta Srbinu, Židovu, Hrvatu antifašistu i opali odzodo po vilici...tre911 wrote:Ne partizani su moje pretke tako umlatili dočim moji nisu nikoga nbikada ubili. U svakom slučaju ne namjeravam te ucmekati ali ću ti zube poizbijati da se sjetiš kada si mi sve psovao majku govance jedno nekulturno šugavo jer ti ovo nije prvi put.red wolf wrote:A nećeš me batom po glavi kao i tvoji preci?tre911 wrote:
Slušaj govance ako te ikada nađem teleportiraću ti nekoliko zuba iz glave u to budi siguran
red wolf-
2016-02-10
Ej karakteru još si tu a? I opet ćeš pričati da si karakter i da nisi lažov, da si moralan, da si jedini normalan...de šugo odjavio se više i drži se barem jednom u životu onoga što si rekao ili napisao.red wolf wrote:Evo, sam ću se banirati s ovog foruma smradu ljudski...Ionako vam je odzvonilo, a da to ga niste svijesni...hehehehehehehehehehehehehe
Guest- Guest
Samo reci gdje pa da i to poglavlje završimored wolf wrote:Znaš, ti tvoji su zavili u crno Židove, Srbe, Rome, Hrvate...A oko ovog da se sretnemo, jedva čekam...tre911 wrote:Gle koliko ti puta moram napisati da nije niko moj bio u Ustašama no previše si glup da bi to došlo do one tvoje ganglije u glavi koja ti još nije spaljena. Evo da ti opet ponovim, partizani su ubili dio moje obitelji iako nisu bili u niti jednoj vojsci ili se bavili politikom, jel možeš to skužiti konju ili da ti opet to nacrtam? A za ovo psovanje majke moli se Bogu da te ne sretnem nikada u životu.red wolf wrote:Tvojim ustašama je to bio hit...Čaval u usta Srbinu, Židovu, Hrvatu antifašistu i opali odzodo po vilici...tre911 wrote:Ne partizani su moje pretke tako umlatili dočim moji nisu nikoga nbikada ubili. U svakom slučaju ne namjeravam te ucmekati ali ću ti zube poizbijati da se sjetiš kada si mi sve psovao majku govance jedno nekulturno šugavo jer ti ovo nije prvi put.red wolf wrote:
A nećeš me batom po glavi kao i tvoji preci?
Guest- Guest
Čekam tebe...tre911 wrote:Ej karakteru još si tu a? I opet ćeš pričati da si karakter i da nisi lažov, da si moralan, da si jedini normalan...de šugo odjavio se više i drži se barem jednom u životu onoga što si rekao ili napisao.red wolf wrote:Evo, sam ću se banirati s ovog foruma smradu ljudski...Ionako vam je odzvonilo, a da to ga niste svijesni...hehehehehehehehehehehehehe
red wolf-
2016-02-10
Srbija, Izrael i druge zainteresovane zemlje, mogu da podignu veliku modernu galeriju iz buducnosti, podsetnik i vodic kroz vreme, mada je tu problem HR politicari na nivou Tomsona, koji bi tu ubrzo radili svoj biznis.
Jasenovac trenutno je ruglo, nema tu nista, osim nekih, koji jos dodju da odaju pocast ujkama i niko se ne oglasava.
Jasenovac trenutno je ruglo, nema tu nista, osim nekih, koji jos dodju da odaju pocast ujkama i niko se ne oglasava.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Odaberi mjesto...tre911 wrote:Samo reci gdje pa da i to poglavlje završimored wolf wrote:Znaš, ti tvoji su zavili u crno Židove, Srbe, Rome, Hrvate...A oko ovog da se sretnemo, jedva čekam...tre911 wrote:Gle koliko ti puta moram napisati da nije niko moj bio u Ustašama no previše si glup da bi to došlo do one tvoje ganglije u glavi koja ti još nije spaljena. Evo da ti opet ponovim, partizani su ubili dio moje obitelji iako nisu bili u niti jednoj vojsci ili se bavili politikom, jel možeš to skužiti konju ili da ti opet to nacrtam? A za ovo psovanje majke moli se Bogu da te ne sretnem nikada u životu.red wolf wrote:Tvojim ustašama je to bio hit...Čaval u usta Srbinu, Židovu, Hrvatu antifašistu i opali odzodo po vilici...tre911 wrote:
Ne partizani su moje pretke tako umlatili dočim moji nisu nikoga nbikada ubili. U svakom slučaju ne namjeravam te ucmekati ali ću ti zube poizbijati da se sjetiš kada si mi sve psovao majku govance jedno nekulturno šugavo jer ti ovo nije prvi put.
red wolf-
2016-02-10
Što čekaš govance šugavo? Nisu ovo gore moje riječi nego tvoje. Daj budi karakter i nemoj lagati barem jednom u životu, budi jednom u životu čovjek od riječi.red wolf wrote:Čekam tebe...tre911 wrote:Ej karakteru još si tu a? I opet ćeš pričati da si karakter i da nisi lažov, da si moralan, da si jedini normalan...de šugo odjavio se više i drži se barem jednom u životu onoga što si rekao ili napisao.red wolf wrote:Evo, sam ću se banirati s ovog foruma smradu ljudski...Ionako vam je odzvonilo, a da to ga niste svijesni...hehehehehehehehehehehehehe
Guest- Guest
Kada i gdje?tre911 wrote:Što čekaš govance šugavo? Nisu ovo gore moje riječi nego tvoje. Daj budi karakter i nemoj lagati barem jednom u životu, budi jednom u životu čovjek od riječi.red wolf wrote:Čekam tebe...tre911 wrote:Ej karakteru još si tu a? I opet ćeš pričati da si karakter i da nisi lažov, da si moralan, da si jedini normalan...de šugo odjavio se više i drži se barem jednom u životu onoga što si rekao ili napisao.red wolf wrote:Evo, sam ću se banirati s ovog foruma smradu ljudski...Ionako vam je odzvonilo, a da to ga niste svijesni...hehehehehehehehehehehehehe
red wolf-
2016-02-10
Vinkovci, kad ti paše?red wolf wrote:Odaberi mjesto...tre911 wrote:Samo reci gdje pa da i to poglavlje završimored wolf wrote:Znaš, ti tvoji su zavili u crno Židove, Srbe, Rome, Hrvate...A oko ovog da se sretnemo, jedva čekam...tre911 wrote:Gle koliko ti puta moram napisati da nije niko moj bio u Ustašama no previše si glup da bi to došlo do one tvoje ganglije u glavi koja ti još nije spaljena. Evo da ti opet ponovim, partizani su ubili dio moje obitelji iako nisu bili u niti jednoj vojsci ili se bavili politikom, jel možeš to skužiti konju ili da ti opet to nacrtam? A za ovo psovanje majke moli se Bogu da te ne sretnem nikada u životu.red wolf wrote:
Tvojim ustašama je to bio hit...Čaval u usta Srbinu, Židovu, Hrvatu antifašistu i opali odzodo po vilici...
Guest- Guest
Daleko...tre911 wrote:Vinkovci, kad ti paše?red wolf wrote:Odaberi mjesto...tre911 wrote:Samo reci gdje pa da i to poglavlje završimored wolf wrote:Znaš, ti tvoji su zavili u crno Židove, Srbe, Rome, Hrvate...A oko ovog da se sretnemo, jedva čekam...tre911 wrote:
Gle koliko ti puta moram napisati da nije niko moj bio u Ustašama no previše si glup da bi to došlo do one tvoje ganglije u glavi koja ti još nije spaljena. Evo da ti opet ponovim, partizani su ubili dio moje obitelji iako nisu bili u niti jednoj vojsci ili se bavili politikom, jel možeš to skužiti konju ili da ti opet to nacrtam? A za ovo psovanje majke moli se Bogu da te ne sretnem nikada u životu.
red wolf-
2016-02-10
Et nisu komunisti u Jugi sad ceš ti Las Vegas napravit.Serbinho-3 wrote:Srbija, Izrael i druge zainteresovane zemlje, mogu da podignu veliku modernu galeriju iz buducnosti, podsetnik i vodic kroz vreme, mada je tu problem HR politicari na nivou Tomsona, koji bi tu ubrzo radili svoj biznis.
Ma baš.
A da ti nestavljam zlocine četnika i partizana u ww2
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Evo budalo nepismena, podebljati ću tired wolf wrote:Kada i gdje?tre911 wrote:Što čekaš govance šugavo? Nisu ovo gore moje riječi nego tvoje. Daj budi karakter i nemoj lagati barem jednom u životu, budi jednom u životu čovjek od riječi.red wolf wrote:Čekam tebe...tre911 wrote:Ej karakteru još si tu a? I opet ćeš pričati da si karakter i da nisi lažov, da si moralan, da si jedini normalan...de šugo odjavio se više i drži se barem jednom u životu onoga što si rekao ili napisao.red wolf wrote:Evo, sam ću se banirati s ovog foruma smradu ljudski...Ionako vam je odzvonilo, a da to ga niste svijesni...hehehehehehehehehehehehehe
Guest- Guest
Vidio...Zagreb? To je negdje na pola puta.tre911 wrote:Evo budalo nepismena, podebljati ću tired wolf wrote:Kada i gdje?tre911 wrote:Što čekaš govance šugavo? Nisu ovo gore moje riječi nego tvoje. Daj budi karakter i nemoj lagati barem jednom u životu, budi jednom u životu čovjek od riječi.red wolf wrote:Čekam tebe...tre911 wrote:
Ej karakteru još si tu a? I opet ćeš pričati da si karakter i da nisi lažov, da si moralan, da si jedini normalan...de šugo odjavio se više i drži se barem jednom u životu onoga što si rekao ili napisao.
red wolf-
2016-02-10
Page 3 of 19 • 1, 2, 3, 4 ... 11 ... 19
Similar topics
» AMERIČKI STRUČNJACI ŠOKIRALI: Аmеrički F-35 je GLINENI GOLUB za ruskоg Su-35!
» Sve hladniji odnosi Srbije i Rusije?!Suljo optuzio Putina:'Koristi Kosovo da opravda postupke Rusije.Cilj Srbije je EU'
» UBILO I ZAHRACENKA PREDSJEDNIKA NOVO RUSIJE .. SVI HEROJI I LEADERI NOVO RUSIJE MRTVI
» EMAČKI ARHIVI ŠOKIRALI HRVATE: Srpski knez osnovao hrvatsku državu u 9. veku!
» Crveni se sokirali!Zdravko Colic rekao da se u Jugoslaviji nije smio slaviti bozic
» Sve hladniji odnosi Srbije i Rusije?!Suljo optuzio Putina:'Koristi Kosovo da opravda postupke Rusije.Cilj Srbije je EU'
» UBILO I ZAHRACENKA PREDSJEDNIKA NOVO RUSIJE .. SVI HEROJI I LEADERI NOVO RUSIJE MRTVI
» EMAČKI ARHIVI ŠOKIRALI HRVATE: Srpski knez osnovao hrvatsku državu u 9. veku!
» Crveni se sokirali!Zdravko Colic rekao da se u Jugoslaviji nije smio slaviti bozic
Page 3 of 19