AMBASADORI SAD I RUSIJE, FRANCUSKE, BRITANIJE, ŠOKIRALI ZAGREB
Page 2 of 19
Page 2 of 19 • 1, 2, 3 ... 10 ... 19
Re: AMBASADORI SAD I RUSIJE, FRANCUSKE, BRITANIJE, ŠOKIRALI ZAGREB
Ovu vladu ka šta je naša i treba iskenjat.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Da vas Hrvata nema, trebalo bi Vas stvoriti...RayMabus wrote:Ovu vladu ka šta je naša i treba iskenjat.
red wolf-
2016-02-10
Koga boli kiki za to? Jebote taj četnik vučić u glavu tulavu da te jebo tako mutavogpizzon wrote:ne secam se da je iko
bitan iz hrvatske primljen u americi
na visokom nivou
kao nas a. vucic, recimo )
Guest- Guest
Sutra ćemo mi održati u Jasenovcu komemoraciju za poginule bojovnike HOS-a, pa nek onda vide.
crvenkasti-
2014-04-17
Ovo je posljedica činjenice da je moj narod odbacio jednu važnu činjenicu, da je moj narod odigrao ključnu ulogu u antifašizmu...I pritom je uloga mog naroda bila velika...
red wolf-
2016-02-10
pa nije vrag da si ipak i ti od smrdljive vrste?!red wolf wrote:Ovo je posljedica činjenice da je moj narod odbacio jednu važnu činjenicu, da je moj narod odigrao ključnu ulogu u antifašizmu...I pritom je uloga mog naroda bila velika...
Guest- Guest
Samo tijelom...Noor wrote:pa nije vrag da si ipak i ti od smrdljive vrste?!red wolf wrote:Ovo je posljedica činjenice da je moj narod odbacio jednu važnu činjenicu, da je moj narod odigrao ključnu ulogu u antifašizmu...I pritom je uloga mog naroda bila velika...
red wolf-
2016-02-10
A najbolje ćemo ih zajebati ako održimo našu momemoraciju - za žrtve komunističkog režima: Ljubu Miloša, Božidara Kavrana i Antu Vrbana.
Nevino pogubljene hrvatske mučenike koje su četnokomunistički srboantifašisti bez suđenja na najstrašniji način mučki pogubili.
Nevino pogubljene hrvatske mučenike koje su četnokomunistički srboantifašisti bez suđenja na najstrašniji način mučki pogubili.
crvenkasti-
2014-04-17
ma svakakored wolf wrote:Samo tijelom...Noor wrote:pa nije vrag da si ipak i ti od smrdljive vrste?!red wolf wrote:Ovo je posljedica činjenice da je moj narod odbacio jednu važnu činjenicu, da je moj narod odigrao ključnu ulogu u antifašizmu...I pritom je uloga mog naroda bila velika...
Guest- Guest
Nemoj se truditi...To ne razumiješ niti ćeš...Noor wrote:ma svakakored wolf wrote:Samo tijelom...Noor wrote:pa nije vrag da si ipak i ti od smrdljive vrste?!red wolf wrote:Ovo je posljedica činjenice da je moj narod odbacio jednu važnu činjenicu, da je moj narod odigrao ključnu ulogu u antifašizmu...I pritom je uloga mog naroda bila velika...
red wolf-
2016-02-10
Vanzemljaki su neshvaćena vrsta na zemlji.red wolf wrote:Nemoj se truditi...To ne razumiješ niti ćeš...Noor wrote:ma svakakored wolf wrote:Samo tijelom...Noor wrote:pa nije vrag da si ipak i ti od smrdljive vrste?!red wolf wrote:Ovo je posljedica činjenice da je moj narod odbacio jednu važnu činjenicu, da je moj narod odigrao ključnu ulogu u antifašizmu...I pritom je uloga mog naroda bila velika...
Guest- Guest
Koje to?red wolf wrote:Nemoj se truditi...To ne razumiješ niti ćeš...Noor wrote:ma svakakored wolf wrote:Samo tijelom...Noor wrote:pa nije vrag da si ipak i ti od smrdljive vrste?!red wolf wrote:Ovo je posljedica činjenice da je moj narod odbacio jednu važnu činjenicu, da je moj narod odigrao ključnu ulogu u antifašizmu...I pritom je uloga mog naroda bila velika...
Guest- Guest
Aaaaa, udara nacionalist...@Noor će biti sretna da je braniš...Majku ti jebem koja ste vi vrsta...tre911 wrote:Vanzemljaki su neshvaćena vrsta na zemlji.red wolf wrote:Nemoj se truditi...To ne razumiješ niti ćeš...Noor wrote:ma svakakored wolf wrote:Samo tijelom...Noor wrote:
pa nije vrag da si ipak i ti od smrdljive vrste?!
red wolf-
2016-02-10
Da traži @Kica da me banira...No, neka učini to...No to neće spriječiti da se osjeti smrad vaših ljudskih govana...
red wolf-
2016-02-10
Evo, sam ću se banirati s ovog foruma smradu ljudski...Ionako vam je odzvonilo, a da to ga niste svijesni...hehehehehehehehehehehehehe
red wolf-
2016-02-10
Čuj, forum pocne smrdit kad se ti pojavis, tak da radije šuti.red wolf wrote:Da traži @Kica da me banira...No, neka učini to...No to neće spriječiti da se osjeti smrad vaših ljudskih govana...
Guest- Guest
Imaš priviliegiju da čuješ ovo...Ja volim čovječanstvo...Ali, sami ste se uništili...I ne žalim vas...Ako ti ta istina smrdi, neka ti smrdi...Noor wrote:Čuj, forum pocne smrdit kad se ti pojavis, tak da radije šuti.red wolf wrote:Da traži @Kica da me banira...No, neka učini to...No to neće spriječiti da se osjeti smrad vaših ljudskih govana...
red wolf-
2016-02-10
Dobro, aj sad malo legni.red wolf wrote:Imaš priviliegiju da čuješ ovo...Ja volim čovječanstvo...Ali, sami ste se uništili...I ne žalim vas...Ako ti ta istina smrdi, neka ti smrdi...Noor wrote:Čuj, forum pocne smrdit kad se ti pojavis, tak da radije šuti.
Guest- Guest
Pa ne baš...Noor wrote:Dobro, aj sad malo legni.red wolf wrote:Imaš priviliegiju da čuješ ovo...Ja volim čovječanstvo...Ali, sami ste se uništili...I ne žalim vas...Ako ti ta istina smrdi, neka ti smrdi...Noor wrote:Čuj, forum pocne smrdit kad se ti pojavis, tak da radije šuti.red wolf wrote:Da traži @Kica da me banira...No, neka učini to...No to neće spriječiti da se osjeti smrad vaših ljudskih govana...Noor wrote:
@kic
Last edited by red wolf on 22/4/2017, 22:12; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
Slušaj govance ako te ikada nađem teleportiraću ti nekoliko zuba iz glave u to budi siguranred wolf wrote:Aaaaa, udara nacionalist...@Noor će biti sretna da je braniš...Majku ti jebem koja ste vi vrsta...tre911 wrote:Vanzemljaki su neshvaćena vrsta na zemlji.red wolf wrote:Nemoj se truditi...To ne razumiješ niti ćeš...Noor wrote:ma svakakored wolf wrote:
Samo tijelom...
Guest- Guest
Page 2 of 19 • 1, 2, 3 ... 10 ... 19
Similar topics
» AMERIČKI STRUČNJACI ŠOKIRALI: Аmеrički F-35 je GLINENI GOLUB za ruskоg Su-35!
» Sve hladniji odnosi Srbije i Rusije?!Suljo optuzio Putina:'Koristi Kosovo da opravda postupke Rusije.Cilj Srbije je EU'
» UBILO I ZAHRACENKA PREDSJEDNIKA NOVO RUSIJE .. SVI HEROJI I LEADERI NOVO RUSIJE MRTVI
» EMAČKI ARHIVI ŠOKIRALI HRVATE: Srpski knez osnovao hrvatsku državu u 9. veku!
» Crveni se sokirali!Zdravko Colic rekao da se u Jugoslaviji nije smio slaviti bozic
» Sve hladniji odnosi Srbije i Rusije?!Suljo optuzio Putina:'Koristi Kosovo da opravda postupke Rusije.Cilj Srbije je EU'
» UBILO I ZAHRACENKA PREDSJEDNIKA NOVO RUSIJE .. SVI HEROJI I LEADERI NOVO RUSIJE MRTVI
» EMAČKI ARHIVI ŠOKIRALI HRVATE: Srpski knez osnovao hrvatsku državu u 9. veku!
» Crveni se sokirali!Zdravko Colic rekao da se u Jugoslaviji nije smio slaviti bozic
Page 2 of 19