AMBASADORI SAD I RUSIJE, FRANCUSKE, BRITANIJE, ŠOKIRALI ZAGREB
Page 8 of 19
Page 8 of 19 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 19
Re: AMBASADORI SAD I RUSIJE, FRANCUSKE, BRITANIJE, ŠOKIRALI ZAGREB
Opetvponavljam svaki radikalizam je nus pojava na necinjenje...sto je svijet ucinio da se zlocini nas hrvatima devedesetih kazni?...nista ili gotovo nista..jedan grad sravnjen sa zemljom na ticuce pobijenih i dva,tri kokosara kaznjena i to blagom kaznom..je li taj svijet priznao svoju suodgovornost za agresiju na slovaniju i hrvatsku 1991?...nije..kao i bh-a?...nije..a traze od nas da se ponasamo tako i tako...aj bok smradovi licemjerni..di su ti veleposlanici kad se obiljezavaju obljetnice vukovara,skabrnje...nigdje ili dodju jedan,dva..i onda se cude radikalizmu..i jos prigovaraju sto obiljezavamo na svoj nacin obljetnice stradanja..ma fuj
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Opetvponavljam svaki radikalizam je nus pojava na necinjenje...sto je svijet ucinio da se zlocini nas hrvatima devedesetih kazni?...nista ili gotovo nista..jedan grad sravnjen sa zemljom na ticuce pobijenih i dva,tri kokosara kaznjena i to blagom kaznom..je li taj svijet priznao svoju suodgovornost za agresiju na slovaniju i hrvatsku 1991?...nije..kao i bh-a?...nije..a traze od nas da se ponasamo tako i tako...aj bok smradovi licemjerni..di su ti veleposlanici kad se obiljezavaju obljetnice vukovara,skabrnje...nigdje ili dodju jedan,dva..i onda se cude radikalizmu..i jos prigovaraju sto obiljezavamo na svoj nacin obljetnice stradanja..ma fuj
2015-09-08
A nek mi se kazu ti vrli antifasisti kakav je njihov doprinos 91 u obrani hrvatske?...jesu makar vrece s pijeskom punili..ili kopali nos cekajuci sto ce biti....ne moze se savjest sprati polaganjem vijenca na spomenik poginulim u domovinskom ratu...sto je ringo napravio 1991 u sarajevu kad je hrvatska gorila i stradavali hrvati...jer imao muda objasnjavati srbima kad vec nije dosao kao dragovoljac ko neki sarajevski hrvati...samo nemojte se pravdat medijska blokada i nismo sve znali
2015-09-08
Noor wrote:Yoda sereš ko foka!
Tako to ide kada se blebeće o stvarima o kojima se nema pojma s pojmom, ali eto, bitno je da se nešto blebeće.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:A nek mi se kazu ti vrli antifasisti kakav je njihov doprinos 91 u obrani hrvatske?...jesu makar vrece s pijeskom punili..ili kopali nos cekajuci sto ce biti....ne moze se savjest sprati polaganjem vijenca na spomenik poginulim u domovinskom ratu...sto je ringo napravio 1991 u sarajevu kad je hrvatska gorila i stradavali hrvati...jer imao muda objasnjavati srbima kad vec nije dosao kao dragovoljac ko neki sarajevski hrvati...samo nemojte se pravdat medijska blokada i nismo sve znali
Nisam cula za jednog jedinog antifašistu da je rekao da ne ide u obranu hrvatske ?
Ti jesi ?
Ono rekao da ne zeli ici jer je to protv njegovih uvjerenja.
Aj molim te Vuko, ne spavaj na svojim lovorikama iz rata i ne krivi druge koji nisu toliko nasjeli ko ti
vuksadinare wrote:Opetvponavljam svaki radikalizam je nus pojava na necinjenje...sto je svijet ucinio da se zlocini nas hrvatima devedesetih kazni?...nista ili gotovo nista..jedan grad sravnjen sa zemljom na ticuce pobijenih i dva,tri kokosara kaznjena i to blagom kaznom..je li taj svijet priznao svoju suodgovornost za agresiju na slovaniju i hrvatsku 1991?...nije..kao i bh-a?...nije..a traze od nas da se ponasamo tako i tako...aj bok smradovi licemjerni..di su ti veleposlanici kad se obiljezavaju obljetnice vukovara,skabrnje...nigdje ili dodju jedan,dva..i onda se cude radikalizmu..i jos prigovaraju sto obiljezavamo na svoj nacin obljetnice stradanja..ma fuj
Sto je svijet ucinio u obranu hrvatske ha ?
Jesmo li mi objavili da nam treba pomoc ? Jesmo li objavili rat uopce?
Jesmo li MI UCINILI SVE DA NE DOĐE DO AGRESIJE .
Nismo.
U krajevima gdje su bili Srbi bilo je provokacija i napada na srbe
KNIN JE STAJAO GODINU DAN KAO NEKA EKTEROTIRIJALNA VLADA A TUĐMAN SE RAZGOVARAO S MILOSEVICEM 50 puta tijrkom rata.
Kao da su hitler i Staljin se sastajala 50 puta ..
veber wrote:ajde prestani lokat od jutra.Sora wrote:Veber kurze pamet lange jezicina
LERNE KRIPLU JEDAN LERNE mehr
SS SU DOBILI PO ZUBIMA I OPET CE ..
Boli te kurac
Kako to misliš? Pa oni koji sebe zovu antifašistima napali su Hrvatsku a bvranitelji su bili ustaše kao i danas. To sa antifašizmom prvo vi antifašisti riješite međusobno pa tek kad nađete zajednički jezik ko su antifašisti, tko su četnici, kurci palci onda izađite sa tim stavom pred nas ustaše( jer smo i za vas i za njih ustaše pa računam da ćete se oko toga odmah složiti svi ko jedan) pa možemo dalje razgovarati :)Sora wrote:vuksadinare wrote:A nek mi se kazu ti vrli antifasisti kakav je njihov doprinos 91 u obrani hrvatske?...jesu makar vrece s pijeskom punili..ili kopali nos cekajuci sto ce biti....ne moze se savjest sprati polaganjem vijenca na spomenik poginulim u domovinskom ratu...sto je ringo napravio 1991 u sarajevu kad je hrvatska gorila i stradavali hrvati...jer imao muda objasnjavati srbima kad vec nije dosao kao dragovoljac ko neki sarajevski hrvati...samo nemojte se pravdat medijska blokada i nismo sve znali
Nisam cula za jednog jedinog antifašistu da je rekao da ne ide u obranu hrvatske ?
Ti jesi ?
Aj molim te Vuko, ne spavaj na svojim lovorikama iz rata i ne krivi druge koji nisu toliko nasjeli ko ti
Guest- Guest
Ringo10 wrote:A meni je najodvratnije kad isti ti koji to dopuštaju i to podržavaju manje ili više prikriveno, počnu da seru o NOPu i hrvatskom doprinosu u NOPu i spominju Tita kao Hrvata čim počnu šamaranja sa svih strana zbog otvorenog neoustaškog povijesnog revizionizma..Sora wrote:Ne opravdavate se srpskim zlocincima.
Ovdje sam nasla i procitala na stotine upisa kpji su opravdavali
SVOJE HRVATSKE ZLOCINE I ZLOCINCE .
PO CEMU STE ONDA BOLJI.
tisuce i stotine upisa ismijavaju antifasizam, iako je jasno da svijet ima ipak jedinstven stav prema antifasizmu. Svijet kojinsu jucer pojavio u Jasenovcu dao vam je to do znanja.
Ovdje sam procitala na tisuce upisa kpjima se sramoti Hrvatska antifašistička borba o njen vida Tito. To je jedino moguce se u glavi luđaka kpji nema nista u sebi osim mrznje. Kao npr. Neki idiot LOBO.
USTASKI REVIVAL KOJI JE POKOSIO HRVATSKU 90. A obilno pomognut od crkve KAPTOLA VISE NEGO VATIKANA, OVU JE ZEMLJU DOVRO NA POPIS NAJFASISTICKIJIH DRZAVICA SVIJETA.
SRAMITE SE .
I TRAZITE tragove zlocina u svojim stopama .. i
na novim temeljima hrvatstvo
Moja su uvjerenja ista svih ovih godina .
Nista nova meni nije donjela ova trenutna situacija
Ja sam prestara da mjenjam uvjerenja, pogotovu o tome szo je slavno a sto sramotno, sto do ro sto lose
Ne pričaj pizdarije to Ringo. Hrvati imaju i svoju ljevicu i svoju istinu o NOPU I TITU, samo se ona ne cuje
DOVOLJNO. ODNOSNO CUJE SE SVE VISE. JER VIDE DA NE VRAG OD IO SALU
tre911 wrote:Kako to misliš? Pa oni koji sebe zovu antifašistima napali su Hrvatsku a bvranitelji su bili ustaše kao i danas. To sa antifašizmom prvo vi antifašisti riješite međusobno pa tek kad nađete zajednički jezik ko su antifašisti, tko su četnici, kurci palci onda izađite sa tim stavom pred nas ustaše( jer smo i za vas i za njih ustaše pa računam da ćete se oko toga odmah složiti svi ko jedan) pa možemo dalje razgovarati :)Sora wrote:vuksadinare wrote:A nek mi se kazu ti vrli antifasisti kakav je njihov doprinos 91 u obrani hrvatske?...jesu makar vrece s pijeskom punili..ili kopali nos cekajuci sto ce biti....ne moze se savjest sprati polaganjem vijenca na spomenik poginulim u domovinskom ratu...sto je ringo napravio 1991 u sarajevu kad je hrvatska gorila i stradavali hrvati...jer imao muda objasnjavati srbima kad vec nije dosao kao dragovoljac ko neki sarajevski hrvati...samo nemojte se pravdat medijska blokada i nismo sve znali
Ti jesi ?
Nisu bili ustase u obrani hrvatske .
Nisu jer nisu. Jer znam tko je isao u obranu hrvatske .
Kaj seres ti tre?
Pa ja nikad nisam vidjela niti na jednom pripadniku 153. Brigade HV nikakvo ustasko obilježje .
Kpji je tebu kurac TRE.
Ustase su samo KOLOKVIJALAN NAZIV, KAO I UJE , JEL TAKO .
TO SE VI USTASE DOGOVORITE ONDA STO STE I TKO STE. bilo bi pametnije .
...pa od silnih danas gorljivih antifasista bogami nisam ni jednog vidio ali se za neke zna da su itekako suradjivali sa kos-om,jna a i 'krajinom'...i to javnih antifasista a za sto cvrsti dokazi postoje pa i druge straneSora wrote:vuksadinare wrote:A nek mi se kazu ti vrli antifasisti kakav je njihov doprinos 91 u obrani hrvatske?...jesu makar vrece s pijeskom punili..ili kopali nos cekajuci sto ce biti....ne moze se savjest sprati polaganjem vijenca na spomenik poginulim u domovinskom ratu...sto je ringo napravio 1991 u sarajevu kad je hrvatska gorila i stradavali hrvati...jer imao muda objasnjavati srbima kad vec nije dosao kao dragovoljac ko neki sarajevski hrvati...samo nemojte se pravdat medijska blokada i nismo sve znali
Ti jesi ?
2015-09-08
Ama covjece ANTIFASIST SE MOZE ZVATI BILO TKO
MOZE BITI PRIPADNIK OPUS DEI ISTO ANTIFASIST
NIJE TO STRANKA NITI RELIGIJA
TO JE UVJERENJE, STAV , CIVILIZACIJSKA POTREBA BORBE PROTIV FASIZMA KOJEG IMA I BITI CE
TO JE UVJERENJE, STAV , CIVILIZACIJSKA POTREBA BORBE PROTIV FASIZMA KOJEG IMA I BITI CE
Sora wrote:Ama covjece ANTIFASIST SE MOZE ZVATI BILO TKO
I kako ćeš prepoznati antifašista ako ne po tome što se tako izjašnjava?
Guest- Guest
Slabo vam se to čuje, slabo. Jer koliko god desnica pljuje po JBT-u i antifašizmu, vi koji sebe zovete ljevičarima sami sebe dikreditirate relativizacijama krivnje i udaranjem po hrvatskom obrambenom ratu devedesetih.Sora wrote:Ringo10 wrote:A meni je najodvratnije kad isti ti koji to dopuštaju i to podržavaju manje ili više prikriveno, počnu da seru o NOPu i hrvatskom doprinosu u NOPu i spominju Tita kao Hrvata čim počnu šamaranja sa svih strana zbog otvorenog neoustaškog povijesnog revizionizma..Sora wrote:Ne opravdavate se srpskim zlocincima.
Ovdje sam nasla i procitala na stotine upisa kpji su opravdavali
SVOJE HRVATSKE ZLOCINE I ZLOCINCE .
PO CEMU STE ONDA BOLJI.
tisuce i stotine upisa ismijavaju antifasizam, iako je jasno da svijet ima ipak jedinstven stav prema antifasizmu. Svijet kojinsu jucer pojavio u Jasenovcu dao vam je to do znanja.
Ovdje sam procitala na tisuce upisa kpjima se sramoti Hrvatska antifašistička borba o njen vida Tito. To je jedino moguce se u glavi luđaka kpji nema nista u sebi osim mrznje. Kao npr. Neki idiot LOBO.
USTASKI REVIVAL KOJI JE POKOSIO HRVATSKU 90. A obilno pomognut od crkve KAPTOLA VISE NEGO VATIKANA, OVU JE ZEMLJU DOVRO NA POPIS NAJFASISTICKIJIH DRZAVICA SVIJETA.
SRAMITE SE .
I TRAZITE tragove zlocina u svojim stopama .. i
na novim temeljima hrvatstvo
Moja su uvjerenja ista svih ovih godina .
Nista nova meni nije donjela ova trenutna situacija
Ja sam prestara da mjenjam uvjerenja, pogotovu o tome szo je slavno a sto sramotno, sto do ro sto lose
Ne pričaj pizdarije to Ringo. Hrvati imaju i svoju ljevicu i svoju istinu o NOPU I TITU, samo se ona ne cuje
DOVOLJNO. ODNOSNO CUJE SE SVE VISE. JER VIDE DA NE VRAG OD IO SALU
A Hrvati ako i jesu ideološki pogubljeni po pitanju 2. sv rata, odlično znaju ko je i kakvu ulogu imao u ratovima devedesetih.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
dobro to je plenkiju hvala od buzina što je zajebao ruse i otjerao alvareza
Zločinci se vraćaju na mjesto zločina. gdje su kosti 21 tisuće djece. Gdje su kosti 700 tisuća pobijenih od ustaša.
Pa rijeka Sava bi ih negdje izbacila; a kosti pobijenih u svibnja 1945. vicu iz Hude jame, i ostalih jama po Sloveniji i Hrvatskoj. Plenkovicu, Petrov zaustavite ovu lažnu farsu dok se ne utvrdi istina.,
Pa rijeka Sava bi ih negdje izbacila; a kosti pobijenih u svibnja 1945. vicu iz Hude jame, i ostalih jama po Sloveniji i Hrvatskoj. Plenkovicu, Petrov zaustavite ovu lažnu farsu dok se ne utvrdi istina.,
2014-04-18
slidingdoorsoperator wrote:Sora wrote:Ama covjece ANTIFASIST SE MOZE ZVATI BILO TKO
Guest- Guest
Gle sora žao mi je što nisi razumjela napisano pa ću ti pokupšati ponovno objasniti, za vas antifašiste u RH smo mi branitelji ustaše koji stalno ustašujemo i pravimo NDH jel tako.Sora wrote:tre911 wrote:Kako to misliš? Pa oni koji sebe zovu antifašistima napali su Hrvatsku a bvranitelji su bili ustaše kao i danas. To sa antifašizmom prvo vi antifašisti riješite međusobno pa tek kad nađete zajednički jezik ko su antifašisti, tko su četnici, kurci palci onda izađite sa tim stavom pred nas ustaše( jer smo i za vas i za njih ustaše pa računam da ćete se oko toga odmah složiti svi ko jedan) pa možemo dalje razgovarati :)Sora wrote:vuksadinare wrote:A nek mi se kazu ti vrli antifasisti kakav je njihov doprinos 91 u obrani hrvatske?...jesu makar vrece s pijeskom punili..ili kopali nos cekajuci sto ce biti....ne moze se savjest sprati polaganjem vijenca na spomenik poginulim u domovinskom ratu...sto je ringo napravio 1991 u sarajevu kad je hrvatska gorila i stradavali hrvati...jer imao muda objasnjavati srbima kad vec nije dosao kao dragovoljac ko neki sarajevski hrvati...samo nemojte se pravdat medijska blokada i nismo sve znali
Ti jesi ?
Nisu bili ustase u obrani hrvatske .
Nisu jer nisu. Jer znam tko je isao u obranu hrvatske .
Kaj seres ti tre?
Pa ja nikad nisam vidjela niti na jednom pripadniku 153. Brigade HV nikakvo ustasko obilježje .
Kpji je tebu kurac TRE.
Ustase su samo KOLOKVIJALAN NAZIV, KAO I UJE , JEL TAKO .
TO SE VI USTASE DOGOVORITE ONDA STO STE I TKO STE. bilo bi pametnije .
Isto nas srbi zovu ustašama kako devedesetih tako i danas ali sebe uredno nazivaju antifašistima kao što se i vi sami nazivate antifašistima pa je onda logično da ćete uzeti zajedničku polaznu točku oko dogovora da su Hrvati koji su politički desno od tita ustaše barem što se tiče vas hrvatskih antifašista, što se tiče srpskih antifašista tamo je i tito uvršten među ustaše. Iz svega toga slijedi da su Hrvati uglavnom ustaše a četnici i JNA i komunisti i partizani i slobo i jović i kostić i kadijević i adžić..... su antifašisti pa se onda lijepo dogovorite koji su to pravi antifašisti a koji krivi jer tamo na antifašističkoj strani se nakupilo svačega pod okriljem antifašizma.
Guest- Guest
Upravo takoslidingdoorsoperator wrote:Sora wrote:Ama covjece ANTIFASIST SE MOZE ZVATI BILO TKO
I ne samo izjašnjava nego i djeluje
Pri tom ne isključujem ZKOPORABU TOG POJMA I MOGUCNOST NEKOG FASIZMA U OKVIRU ANTIFASIZMA , KAO STO TVRDITE VI MNOGI
ALI DOVRAGA ONDA SMO ZBILJS U DRUSTVU U KPJEM LUD JEBE ZBUNJENOG I SVAKA MOGUCNOST BILO KOJE DRUSTVENE ZAJEDNIČKE PLATFORME JE NRMOGUCA
ONDA SMI U FAZI SVATKO JEBE SVAKOG I NEMA NISTA SMISLA
SVI PROTIV SVIH
A USTVARI I IDEMO TOMU
FUCK CRKVU KOJA JE ZADUŽENA ZA JEDNU DUHOVNU MISiju
FUCK DEMOKRACIJU KOJA OBEĆAVA I NIST NE OSTVARI
FUCK NACIJU I NACIONALIZME
slobo,dražo,adžćić,kadijević,jović,kostić,martić,babić,šljivančanin....sve sam antifašist do antifašiste po vlastitom uvjerenjuSora wrote:Ama covjece ANTIFASIST SE MOZE ZVATI BILO TKO
Guest- Guest
Sora wrote:Upravo takoslidingdoorsoperator wrote:Sora wrote:Ama covjece ANTIFASIST SE MOZE ZVATI BILO TKO
I ne samo izjašnjava nego i djeluje
Ajmo biti barem malo realni.
Ocjenjivati nečije djelovanje zna u praksi biti jako tegobna rabota pa se na kraju sve svodi na to tko se kako izjašnjava.
Guest- Guest
Page 8 of 19 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 19
Similar topics
» AMERIČKI STRUČNJACI ŠOKIRALI: Аmеrički F-35 je GLINENI GOLUB za ruskоg Su-35!
» Sve hladniji odnosi Srbije i Rusije?!Suljo optuzio Putina:'Koristi Kosovo da opravda postupke Rusije.Cilj Srbije je EU'
» UBILO I ZAHRACENKA PREDSJEDNIKA NOVO RUSIJE .. SVI HEROJI I LEADERI NOVO RUSIJE MRTVI
» EMAČKI ARHIVI ŠOKIRALI HRVATE: Srpski knez osnovao hrvatsku državu u 9. veku!
» Crveni se sokirali!Zdravko Colic rekao da se u Jugoslaviji nije smio slaviti bozic
» Sve hladniji odnosi Srbije i Rusije?!Suljo optuzio Putina:'Koristi Kosovo da opravda postupke Rusije.Cilj Srbije je EU'
» UBILO I ZAHRACENKA PREDSJEDNIKA NOVO RUSIJE .. SVI HEROJI I LEADERI NOVO RUSIJE MRTVI
» EMAČKI ARHIVI ŠOKIRALI HRVATE: Srpski knez osnovao hrvatsku državu u 9. veku!
» Crveni se sokirali!Zdravko Colic rekao da se u Jugoslaviji nije smio slaviti bozic
Page 8 of 19