ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AMBASADORI SAD I RUSIJE, FRANCUSKE, BRITANIJE, ŠOKIRALI ZAGREB

Page 9 of 19 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 19  Next

Go down

AMBASADORI SAD I RUSIJE, FRANCUSKE, BRITANIJE, ŠOKIRALI ZAGREB - Page 9 Empty Re: AMBASADORI SAD I RUSIJE, FRANCUSKE, BRITANIJE, ŠOKIRALI ZAGREB

Post by Guest 23/4/2017, 09:49

Sora wrote:
slidingdoorsoperator wrote:
Sora wrote:Ama covjece ANTIFASIST SE MOZE ZVATI BILO TKO
MOZE BITI PRIPADNIK OPUS DEI ISTO ANTIFASIST
NIJE TO STRANKA NITI RELIGIJA  
TO JE UVJERENJE, STAV , CIVILIZACIJSKA POTREBA BORBE PROTIV FASIZMA KOJEG IMA I BITI CE

I kako ćeš prepoznati antifašista ako ne po tome što se tako izjašnjava?
Upravo tako
I ne samo izjašnjava nego i djeluje

Ajmo biti barem malo realni.
Ocjenjivati nečije djelovanje zna u praksi biti jako tegobna rabota pa se na kraju sve svodi na to tko se kako izjašnjava.

Guest
Guest

Back to top Go down

AMBASADORI SAD I RUSIJE, FRANCUSKE, BRITANIJE, ŠOKIRALI ZAGREB - Page 9 Empty Re: AMBASADORI SAD I RUSIJE, FRANCUSKE, BRITANIJE, ŠOKIRALI ZAGREB

Post by Sora 23/4/2017, 09:53

marcellus wrote:dobro to je plenkiju hvala od buzina što je zajebao ruse i otjerao alvareza

A Kolindi hvala sto salje nase momke u poljsku
A jebga
Tko s davlom tikve sadi
Treba se .. uzdat u ruse , oni su manji davli lol!

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sora 23/4/2017, 09:55

Sora wrote:
Sora wrote:Ama covjece ANTIFASIST SE MOZE ZVATI BILO TKO
MOZE BITI PRIPADNIK OPUS DEI ISTO ANTIFASIST
NIJE TO STRANKA NITI RELIGIJA  
TO JE UVJERENJE, STAV , CIVILIZACIJSKA POTREBA BORBE PROTIV FASIZMA KOJEG IMA I BITI CE

I kako ćeš prepoznati antifašista ako ne po tome što se tako izjašnjava?
Upravo tako
I ne samo izjašnjava nego i djeluje

Ajmo biti barem malo realni.
Ocjenjivati nečije djelovanje zna u praksi biti jako tegobna rabota pa se na kraju sve svodi na to tko se kako izjašnjava.
A je
Ljudski je bježati od realnosti
I tegoba
Lakse je moliti se bogeku
Casna rijec , ispalit cu na gsnglije od vas mladih ..
Kud ide ovaj svijet ...
.

2014-04-29

Back to top Go down

Post by RayMabus 23/4/2017, 09:56

Ringo10 wrote:
RayMabus wrote:Vamo laže i puni glavu ljjudima mržnjom o 700 tisuca pobijene srpske nejaci i pali raju a s druge strane ih pokrada.

Doveja nekog lika iz Izraela , ovo ono ....holohaust ...ambasada u Izraelu ....nema ambasade ...privatna firma ...uplati ili miljon km u tri godine ....odjednom neka izraleska privatna firma kupuje rudnik Ljublja ...državna imovina ...Dodik prodaje sam sebi.
Laži i napuhivanja su jedno, a hrvatski povijesni revizionizam koji je metastazirao do neizlječivosti je nešto sasvim drugo.

I taj revizionizam je najveći i najbolji argument koji obilato naliva vodu na mlin velikosrpskoj propagandi i krivotvorinama.

Hrvati su sebi najveći neprijatelji i ovo je sa ovim veleposlanicima teška blamaža i šamarčina Hrvatskoj i Hrvatima.
Nije nego pljuska ovoj šugavoj vladi koju treba iskenjat i neka su ih iskenjali tako da nestavljaj znak jednakosti između šugave vlade i naroda.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sora 23/4/2017, 10:08

tre911 wrote:
Sora wrote:
tre911 wrote:
Sora wrote:
vuksadinare wrote:A nek mi se kazu ti vrli antifasisti kakav je njihov doprinos 91 u obrani hrvatske?...jesu makar vrece s pijeskom punili..ili kopali nos cekajuci sto ce biti....ne moze se savjest sprati polaganjem vijenca na spomenik poginulim u domovinskom ratu...sto je ringo napravio 1991 u sarajevu kad je hrvatska gorila i stradavali hrvati...jer imao muda objasnjavati srbima kad vec nije dosao kao dragovoljac ko neki sarajevski hrvati...samo nemojte se pravdat medijska blokada i nismo sve znali

Nisam  cula za jednog jedinog antifašistu da je rekao da ne ide u  obranu hrvatske ?
Ti jesi ?
Ono rekao da ne zeli ici jer je to protv njegovih uvjerenja.
Aj molim te   Vuko, ne  spavaj na svojim lovorikama iz rata i ne krivi druge koji nisu toliko nasjeli ko ti :choir
Kako to misliš? Pa oni koji sebe zovu antifašistima napali su Hrvatsku a bvranitelji su bili ustaše kao i danas. To sa antifašizmom prvo vi antifašisti riješite međusobno pa tek kad nađete zajednički jezik ko su antifašisti, tko su četnici,  kurci palci onda izađite sa tim stavom pred nas ustaše( jer smo i za vas i za njih ustaše pa računam da ćete se oko toga odmah složiti svi ko jedan) pa možemo dalje razgovarati :)

Nisu bili ustase u obrani hrvatske .
Nisu jer nisu. Jer znam tko je isao u obranu hrvatske .
Kaj seres ti tre?
Pa ja nikad nisam vidjela niti na jednom pripadniku 153. Brigade  HV nikakvo ustasko obilježje .
Kpji je tebu kurac TRE.
Ustase su samo KOLOKVIJALAN NAZIV, KAO I UJE , JEL TAKO .
TO SE VI USTASE DOGOVORITE ONDA STO STE I TKO STE. bilo bi pametnije .
:stare1
Gle sora žao mi je što nisi razumjela napisano pa ću ti pokupšati ponovno objasniti, za vas antifašiste u RH smo mi branitelji ustaše koji stalno ustašujemo i pravimo NDH jel tako.
Isto nas srbi zovu ustašama kako devedesetih tako i danas ali sebe uredno nazivaju antifašistima kao što se i vi sami nazivate antifašistima pa je onda logično da ćete uzeti zajedničku polaznu točku oko dogovora da su Hrvati koji su politički desno od tita ustaše barem što se tiče vas hrvatskih antifašista, što se tiče srpskih antifašista tamo je i tito uvršten među ustaše. Iz svega toga slijedi da su Hrvati uglavnom ustaše a četnici i JNA i komunisti i partizani i slobo i jović i kostić i kadijević i adžić..... su antifašisti pa se onda lijepo dogovorite koji su to pravi antifašisti a koji krivi jer tamo na antifašističkoj strani se nakupilo svačega pod okriljem antifašizma.

Ok. razumjela sam.
Mnogi ne bi, jer kad je rijec o uvjerenjima ljudi su iskljuci

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Guest 23/4/2017, 10:24

RayMabus wrote:Nije nego pljuska ovoj šugavoj vladi koju treba iskenjat

Tako je, treba vratit Milanovića pa će nam svima biti bolje.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 23/4/2017, 10:27

To si ti rekao a ne ja ....ja to nisam rekao ....ja sam mislio na to da bi trebalo konacno da se ograde od uštaluka i konkretno.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by veber 23/4/2017, 10:29

Sora wrote:
veber wrote:
Sora wrote:Veber kurze pamet lange jezicina  affraid
LERNE KRIPLU JEDAN LERNE  mehr
SS SU DOBILI PO ZUBIMA I OPET CE ..
ajde prestani lokat od jutra.

Boli te kurac
da s mlađa upoznao bi te s njim.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 23/4/2017, 10:33

RayMabus wrote:

To si ti rekao a ne ja ....ja to nisam rekao ....

Nisi direktno, ali izlazi kao neminovna logička posljedica onoga što pišeš.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sora 23/4/2017, 10:34

RayMabus wrote:

To si ti rekao a ne ja ....ja to nisam rekao ....ja sam mislio na to da bi trebalo konacno da se ograde od uštaluka i konkretno.

Ma jok
Onda bi trebalo reci ljudima Gledajte vučemo vas za nos godinama

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sora 23/4/2017, 10:35

RayMabus wrote:

E a za tebe hdz super i nema bolje stranke affraid

2014-04-29

Back to top Go down

Post by RayMabus 23/4/2017, 10:37

RayMabus wrote:

Ha ha ha ....iskreno ne ...možda ti tako zvuci al odgovor je NE.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 23/4/2017, 10:37

Jasenovac postaje ruglo što je dobro
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 23/4/2017, 10:38

NIsam uopce mislio na sdp i Milanovica i povratak komunista ...ja nikad za njih nisam glasao a cisto sumnjam i da ocu ...oni su meni socijalisticka ekonomija i jugosi tako da me nezanimaju.

Mislio sam na konkretno ograđivanje od uštaluka a ne samo formalno.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 23/4/2017, 10:40

HDZ kao stranka želi malo plivati desnije jer ima puno glasaca koje tamo želi pridobit ...ja želim da se konkretno ograde tako da izgube to glasacko tijelo ...to neznaci da ce ti onda glasat za sdp al znaci da nece za hdz.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 23/4/2017, 10:47

Sora wrote:E a  za tebe hdz super i nema bolje stranke affraid

U svakom slučaju za Hrvate bolji od Saveza Komunista - Pokreta za Jugoslaviju.
Inače sam još na starom forumu puno puta napisao da sam uglavnom glasovao za HSLS.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 23/4/2017, 10:50

RayMabus wrote:
Ha ha ha ....iskreno ne ...možda ti tako zvuci al odgovor je NE.

Kvaka u tome da očito nisi bio svjestan logičkih posljedica svojih riječi. Povratak Milanovića je jedina sada realna opcija ako padne ova vlada, jer je Bernardić totalno nesposoban, a od Picule na čelu SDP-a za sad ni traga ni glasa.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 23/4/2017, 10:52

RayMabus wrote:to neznaci da ce ti onda glasat za sdp al znaci da nece za hdz.

Nema nade za neku treću opciju. Most se izblamirao, laburisti i orahovci više ne postoje, a ŽZ su debilni redikuli na puno nižoj razini od Beppa Grilla i sličnih lakrdijaša.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sora 23/4/2017, 10:54

veber wrote:
Sora wrote:
veber wrote:
Sora wrote:Veber kurze pamet lange jezicina  affraid
LERNE KRIPLU JEDAN LERNE  mehr
SS SU DOBILI PO ZUBIMA I OPET CE ..
ajde prestani lokat od jutra.

Boli te kurac
da s mlađa upoznao bi te s njim.
Ne bi jer te boli

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sora 23/4/2017, 10:56

Sora wrote:E a  za tebe hdz super i nema bolje stranke affraid

U svakom slučaju za Hrvate bolji od Saveza Komunista - Pokreta za Jugoslaviju.
Inače sam još na starom forumu puno puta napisao da sam uglavnom glasovao za HSLS.

Vise je clsnova SKJ U HDZEJU
Pocev od Plenkovica ..di Karamarka
A ti glasovao za HSLS ..hi hi
Gori su od hdzeja

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Guest 23/4/2017, 11:00

Sora wrote:Vise je clsnova SKJ U HDZEJU
Pocev od Plenkovica ..di Karamarka
A ti glasovao za HSLS ..hi hi
Gori su od hdzeja

Ljudi su u Partiju ulazili iz više razloga, a kod nas uglavnom radi lakšeg ekonomskog probitka u javnim odnosno državnim poduzećima. Teško im je to zamjeriti. A na kraju krajeva, svatko zaslužuje i drugu šansu. Ne i treću.
HSLS je konkretno na pretprošlim izborima bila jedina stranka koja je imala zaokružen, konzistentan, realan i prilično kvalitetan ekonomski program sa kojim je javno izašla prije izbora.
Nije im puno pomogao.
Ljudi se kod nas i dalje previše drže svojih starih i duboko ukorijenjenih ideoloških matrica.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 9 of 19 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 19  Next

Back to top

- Similar topics