AMBASADORI SAD I RUSIJE, FRANCUSKE, BRITANIJE, ŠOKIRALI ZAGREB
Page 7 of 19
Page 7 of 19 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 19
Re: AMBASADORI SAD I RUSIJE, FRANCUSKE, BRITANIJE, ŠOKIRALI ZAGREB
sta je bitno koji Q sta vi kenjate protiv srba
ok, nije bitno sta mi kenjamo o svemu ovome
ali je vrlo bitno sta se dogodilo u jasenovcu
da je vlada r. hr. ponizena do besvesti
Guest- Guest
Pizzon odhebali vas i raskrikali Izraelci.
Ha ha ha
Ha ha ha
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Kod vas ni stida ni srama, vi ste tumor na balkanu.pizzon wrote:sta je bitno koji Q sta vi kenjate protiv srba
Guest- Guest
hrvati su first promoteri srbije
samo neka nastave da skandiraju
za dom spremni, srbe na vrbe,
sve to nama ide ko plus do plusa
sto je najbitnije,
svet sve bolje upoznaje sve nas, nanovo !
sto je najbitnije,
Guest- Guest
Pizzon pusti ti sad ustaše ; uhvatilo vam tzv udruženje holohausta iz Banja Lule ( 700 tisuca srpske nejaci ustaše pobile ) sa rukama u pekmezu.
Izvlacenje novca iz proracuna RS ...slanjen na privatnu firmu u Izrael i kupovina državne imovine tj rudnika Ljublja s tim istim para preko firme koju je netko od ovih registira.
Izvlacenje novca iz proracuna RS ...slanjen na privatnu firmu u Izrael i kupovina državne imovine tj rudnika Ljublja s tim istim para preko firme koju je netko od ovih registira.
2014-04-11
Udruženje iz Banja Luke : ustaše prodavale srpsko meso jedan kilogram za jedan dinar
Ha ha ha koje price
Sad ih sami Izraelci uhvatili u krađi .....DOodik kralj holohausta i lopova Balkana
Ha ha ha koje price
Sad ih sami Izraelci uhvatili u krađi .....DOodik kralj holohausta i lopova Balkana
2014-04-11
Vamo laže i puni glavu ljjudima mržnjom o 700 tisuca pobijene srpske nejaci i pali raju a s druge strane ih pokrada.
Doveja nekog lika iz Izraela , ovo ono ....holohaust ...ambasada u Izraelu ....nema ambasade ...privatna firma ...uplati ili miljon km u tri godine ....odjednom neka izraleska privatna firma kupuje rudnik Ljublja ...državna imovina ...Dodik prodaje sam sebi.
Doveja nekog lika iz Izraela , ovo ono ....holohaust ...ambasada u Izraelu ....nema ambasade ...privatna firma ...uplati ili miljon km u tri godine ....odjednom neka izraleska privatna firma kupuje rudnik Ljublja ...državna imovina ...Dodik prodaje sam sebi.
2014-04-11
Lopine i lažovi a likovi poput pizona sisaju ko ludiRayMabus wrote:Pizzon pusti ti sad ustaše ; uhvatilo vam tzv udruženje holohausta iz Banja Lule ( 700 tisuca srpske nejaci ustaše pobile ) sa rukama u pekmezu.
Guest- Guest
Hrvati su nazalost zrtve politickih manipulacija
Hrvatska je tužna i pusta zrmlja
Mladi ljudi odlaze jer vise ne zele slusati tu pizdaruju ustasko-partizansku. To se doima nesigurnim okruženjem za bilo kog. Narod kpji nije uspostavio vlastite vrijednosti, povijesne datume i osobe, je glup i nesposoban da zovi samostalno i bude sebi gazda.
Hrvati su zrtve. Ponavljam.
I lijenčine i ne zele razmisliti tko ih je uvalio i sto uciniti da to poprave. Osnivaju povjrenstvo za istonu, kao da je tako nesto uopce moguce U POVIJESNIM KONTROVERZAMA.
tesko vama svima ovdje kpji zivite s tim teretima proslosti koji vam nisu trebali.
Sto vam je trebalo OZIVVJETI USTASTVO. ?
Sto vam je trebalo odbaciti antifasisticke tradicije i vrijednosti?
Sto ste postigli odricanjem od Tita ?
Sto ste dobili svađanjem sa svima?
Gadno fakat
Hrvatska je tužna i pusta zrmlja
Mladi ljudi odlaze jer vise ne zele slusati tu pizdaruju ustasko-partizansku. To se doima nesigurnim okruženjem za bilo kog. Narod kpji nije uspostavio vlastite vrijednosti, povijesne datume i osobe, je glup i nesposoban da zovi samostalno i bude sebi gazda.
Hrvati su zrtve. Ponavljam.
I lijenčine i ne zele razmisliti tko ih je uvalio i sto uciniti da to poprave. Osnivaju povjrenstvo za istonu, kao da je tako nesto uopce moguce U POVIJESNIM KONTROVERZAMA.
tesko vama svima ovdje kpji zivite s tim teretima proslosti koji vam nisu trebali.
Sto vam je trebalo OZIVVJETI USTASTVO. ?
Sto vam je trebalo odbaciti antifasisticke tradicije i vrijednosti?
Sto ste postigli odricanjem od Tita ?
Sto ste dobili svađanjem sa svima?
Gadno fakat
Nazalost hrvatsvo je takva nula od kvalitete da nemam volje ponavljati zasto.
Samo nek se ne javi Ero....opovrgavati
Nazalost uskoro ce i Hrvati biti nula
Demografski idemo toj nuli
Nazalost lako je upast u govno, tesko se izvuci .
To je to.
Samo nek se ne javi Ero....opovrgavati
Nazalost uskoro ce i Hrvati biti nula
Demografski idemo toj nuli
Nazalost lako je upast u govno, tesko se izvuci .
To je to.
Ne opravdavate se srpskim zlocincima.
Ovdje sam nasla i procitala na stotine upisa kpji su opravdavali
SVOJE HRVATSKE ZLOCINE I ZLOCINCE .
PO CEMU STE ONDA BOLJI.
tisuce i stotine upisa ismijavaju antifasizam, iako je jasno da svijet ima ipak jedinstven stav prema antifasizmu. Svijet kojinsu jucer pojavio u Jasenovcu dao vam je to do znanja.
Ovdje sam procitala na tisuce upisa kpjima se sramoti Hrvatska antifašistička borba o njen vida Tito. To je jedino moguce se u glavi luđaka kpji nema nista u sebi osim mrznje. Kao npr. Neki idiot LOBO.
USTASKI REVIVAL KOJI JE POKOSIO HRVATSKU 90. A obilno pomognut od crkve KAPTOLA VISE NEGO VATIKANA, OVU JE ZEMLJU DOVRO NA POPIS NAJFASISTICKIJIH DRZAVICA SVIJETA.
SRAMITE SE .
I TRAZITE tragove zlocina u svojim stopama .. i
na novim temeljima hrvatstvo
PO CEMU STE ONDA BOLJI.
tisuce i stotine upisa ismijavaju antifasizam, iako je jasno da svijet ima ipak jedinstven stav prema antifasizmu. Svijet kojinsu jucer pojavio u Jasenovcu dao vam je to do znanja.
Ovdje sam procitala na tisuce upisa kpjima se sramoti Hrvatska antifašistička borba o njen vida Tito. To je jedino moguce se u glavi luđaka kpji nema nista u sebi osim mrznje. Kao npr. Neki idiot LOBO.
USTASKI REVIVAL KOJI JE POKOSIO HRVATSKU 90. A obilno pomognut od crkve KAPTOLA VISE NEGO VATIKANA, OVU JE ZEMLJU DOVRO NA POPIS NAJFASISTICKIJIH DRZAVICA SVIJETA.
SRAMITE SE .
teta, da li trebas pomoc od ss potomka ili ces tosama rijesit?Noor wrote:teško, ja sam zemljanka čiji su članovi obitelji stradali u jasenovcu. aj, ne trubi mi više...i teleportiraj se nekudred wolf wrote:Tebi sam objašnjavao...Serbinjo nije moj narod...Ti pripadaš mojem narodu...I mene je sram tebe...Noor wrote:nemoj objašnjavati meni, objasni srbinju...njemu se ne sviđa jer nije ofarban.red wolf wrote:Cvijet je dovoljan kao podsjetnik stradanja od strane mog naroda u tom nesretnom razdoblju kad je nacionalizam pušten s lanca...Noor wrote:
još da i srpske svece našaramo, šta kažeš?
2014-12-30
Veber kurze pamet lange jezicina
LERNE KRIPLU JEDAN LERNE mehr
SS SU DOBILI PO ZUBIMA I OPET CE ..
Sajmište je bilo u NDH i pod direktnom njemačkom upravom i sa njim nisu ništa imali ni Srbi ni ustaše.tre911 wrote:Ma sa one strane Save su židovi živjeli i nije ih NDH pohvatala do zadnjeg nego srbi, nije im NDH porušila sinagoge nego srbi, nisu katolički svećenici predvodili hajku na židove nego srpski popovi..,daj oladite više sa jebenim sranjima i pogledajte istini u oči. U NDH je preživjelo 10% židovske populaciju, u srbiji je taj broj sveden na nulu i nemojte onda vi nekome o genocidnosti i sličnim sranjima.Serbinho-3 wrote:Sve iza Save je bila NDH.
Staro Sajmiste logor.
Ako je neko od Srba bio umesan, nije problem, mi stoku ne branimo, niti imamo problem da takve etoketiramo.
Banjica je također bila pod njemačkom upravom ali srpska kvislinška policija je imala odrećenu ulogu u hapšenjima i deportacijama. Ali Njemci su upravljali banjičkim logorom.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
ajde prestani lokat od jutra.Sora wrote:Veber kurze pamet lange jezicina
2014-12-30
Laži i napuhivanja su jedno, a hrvatski povijesni revizionizam koji je metastazirao do neizlječivosti je nešto sasvim drugo.RayMabus wrote:Vamo laže i puni glavu ljjudima mržnjom o 700 tisuca pobijene srpske nejaci i pali raju a s druge strane ih pokrada.
I taj revizionizam je najveći i najbolji argument koji obilato naliva vodu na mlin velikosrpskoj propagandi i krivotvorinama.
Hrvati su sebi najveći neprijatelji i ovo je sa ovim veleposlanicima teška blamaža i šamarčina Hrvatskoj i Hrvatima.
2015-09-24
JA to godinama po forumima govorim a za uzvrat dobijam salve uvreda najgore vrste.pizzon wrote:hrvati su first promoteri srbije
sto je najbitnije,
Mi Hrvati smo izgubljen slučaj, sami sebe uništavamo na svim pravcima.
Zamisli narod koji se odriče uloge u NOPu i masovno se izrugiva antifašizmu koji je u Hrvatskoj postao neka vrsta psovke, a svim silama uznastoji da se svrsta u povijesne gubitnike 2. sv rata nakon 70 godina iako svi znamo šta pobjeda nad nacizmom i fašizmom predstavlja danas.
Je li to normalno ponašanje.
Nije!
Svakako hvala i Crkvi u Hrvata na naporu koji je uložila u ostvarenju tog veličanstvenog cilja. Popovi u Hrvata mogu biti ponosni na svoj apsolutni uspjeh na tom polju.
2015-09-24
A meni je najodvratnije kad isti ti koji to dopuštaju i to podržavaju manje ili više prikriveno, počnu da seru o NOPu i hrvatskom doprinosu u NOPu i spominju Tita kao Hrvata čim počnu šamaranja sa svih strana zbog otvorenog neoustaškog povijesnog revizionizma..Sora wrote:Ne opravdavate se srpskim zlocincima.
PO CEMU STE ONDA BOLJI.
SRAMITE SE .
2015-09-24
Pa srbi su do zadnjeg židova izručili njemcima + galama srpskih popova i kompletno okrenuta nacija protiv židova. U NDH su Hrvati i svećenstvo sakrivali židove i na taj način spasili oko 2ooo ljudi. Nije ni čudo što je preko 100 Hrvata priznato kao pravednici među narodima od Izraela.Ringo10 wrote:Sajmište je bilo u NDH i pod direktnom njemačkom upravom i sa njim nisu ništa imali ni Srbi ni ustaše.tre911 wrote:Ma sa one strane Save su židovi živjeli i nije ih NDH pohvatala do zadnjeg nego srbi, nije im NDH porušila sinagoge nego srbi, nisu katolički svećenici predvodili hajku na židove nego srpski popovi..,daj oladite više sa jebenim sranjima i pogledajte istini u oči. U NDH je preživjelo 10% židovske populaciju, u srbiji je taj broj sveden na nulu i nemojte onda vi nekome o genocidnosti i sličnim sranjima.Serbinho-3 wrote:Sve iza Save je bila NDH.
Staro Sajmiste logor.
Ako je neko od Srba bio umesan, nije problem, mi stoku ne branimo, niti imamo problem da takve etoketiramo.
Banjica je također bila pod njemačkom upravom ali srpska kvislinška policija je imala odrećenu ulogu u hapšenjima i deportacijama. Ali Njemci su upravljali banjičkim logorom.
Dodatak:Popis hrvatskih pravednika među narodima - Wikipedija
Valjda ti je jasna srpska agenda u cijeloj ovoj priči, prebaci sve na njemce i ustaše(čitaj Hrvate) a oni su čisti i pravedni i upiru prstom u sve oko sebe a do lakata su u krvi.
Guest- Guest
Ringo10 wrote:Laži i napuhivanja su jedno, a hrvatski povijesni revizionizam koji je metastazirao do neizlječivosti je nešto sasvim drugo.
Znaš li na čemu se temelji taj "hrvatski povjesni revizionizam"?
Upravo na prethodno spomenutim velikosrpskim lažima i napuhivanjima, barem kad je fenomen Jasenovca u pitanju.
Dakle, to je zatvoreni krug koji se neće prekinuti sve dok se ne ustanove činjenice na način forenzičkih pretraga terena kako bi se konačno jednom za svagda ustanovio pravi broj žrtava.
No, zanimljivo je gledati tko se takvim istraživanjima najviše protivi i čim se tako nešto spomene makar samo i kao mogućnost odmah počne graktati o "hrvatskom povjesnom revizionizmu".
Politički sljedbenici onih koji su organizirali posljednje takvo istraživanje iz 1964. godine, a onda odustali od njega očito iz straha kako bi isto jasno pokazalo prave dimenzije njihovih grandomanskih laži.
Na neki način ih i žalim, jer je očito kako je ekipa postala žrtvom vlastite propagande.
Guest- Guest
Opetvponavljam svaki radikalizam je nus pojava na necinjenje...sto je svijet ucinio da se zlocini nas hrvatima devedesetih kazni?...nista ili gotovo nista..jedan grad sravnjen sa zemljom na ticuce pobijenih i dva,tri kokosara kaznjena i to blagom kaznom..je li taj svijet priznao svoju suodgovornost za agresiju na slovaniju i hrvatsku 1991?...nije..kao i bh-a?...nije..a traze od nas da se ponasamo tako i tako...aj bok smradovi licemjerni..di su ti veleposlanici kad se obiljezavaju obljetnice vukovara,skabrnje...nigdje ili dodju jedan,dva..i onda se cude radikalizmu..i jos prigovaraju sto obiljezavamo na svoj nacin obljetnice stradanja..ma fuj
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 7 of 19 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 19
Similar topics
» AMERIČKI STRUČNJACI ŠOKIRALI: Аmеrički F-35 je GLINENI GOLUB za ruskоg Su-35!
» Sve hladniji odnosi Srbije i Rusije?!Suljo optuzio Putina:'Koristi Kosovo da opravda postupke Rusije.Cilj Srbije je EU'
» UBILO I ZAHRACENKA PREDSJEDNIKA NOVO RUSIJE .. SVI HEROJI I LEADERI NOVO RUSIJE MRTVI
» EMAČKI ARHIVI ŠOKIRALI HRVATE: Srpski knez osnovao hrvatsku državu u 9. veku!
» Crveni se sokirali!Zdravko Colic rekao da se u Jugoslaviji nije smio slaviti bozic
» Sve hladniji odnosi Srbije i Rusije?!Suljo optuzio Putina:'Koristi Kosovo da opravda postupke Rusije.Cilj Srbije je EU'
» UBILO I ZAHRACENKA PREDSJEDNIKA NOVO RUSIJE .. SVI HEROJI I LEADERI NOVO RUSIJE MRTVI
» EMAČKI ARHIVI ŠOKIRALI HRVATE: Srpski knez osnovao hrvatsku državu u 9. veku!
» Crveni se sokirali!Zdravko Colic rekao da se u Jugoslaviji nije smio slaviti bozic
Page 7 of 19