Treba li Hrvatska napokon javno reci tko su joj saveznici a tko neprijatelji?
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Treba li Hrvatska napokon javno reci tko su joj saveznici a tko neprijatelji?
Ja sam demokrat, ne uzbuđujem se na totalitarističko znakovlje poput tebe.Yesterday Once Again wrote:Ajde ti glancaj swastiku. I pati.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Re: Treba li Hrvatska napokon javno reci tko su joj saveznici a tko neprijatelji?
Ni ja se ne uzbudjujem na tvoje totalitarističko znakovlje.Regoč wrote:Ja sam demokrat, ne uzbuđujem se na totalitarističko znakovlje poput tebe.Yesterday Once Again wrote:Ajde ti glancaj swastiku. I pati.
Guest- Guest
Ja nemam totalitarističko znakovlje. Ovo je moje.Yesterday Once Again wrote:Ni ja se ne uzbudjujem na tvoje totalitarističko znakovlje.Regoč wrote:Ja sam demokrat, ne uzbuđujem se na totalitarističko znakovlje poput tebe.Yesterday Once Again wrote:Ajde ti glancaj swastiku. I pati.
Zašto te je frka?
ne...borit cemo se..a takvi kao ti na nisanu i bez postedeYesterday Once Again wrote:Frkica.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ajde! Oćeš samo na forumu ili će sve eskalirati i na ostale društvene mreže? Evo strepim od tebe i gomile besplosenih virtualnih drkadžija. Uzmi ampulu ko mićo, bit će ti bolje.
Guest- Guest
...a sto ti onda tu radis....radis..Yesterday Once Again wrote:Ajde! Oćeš samo na forumu ili će sve eskalirati i na ostale društvene mreže? Evo strepim od tebe i gomile besplosenih virtualnih drkadžija. Uzmi ampulu ko mićo, bit će ti bolje.
2015-09-08
Regoč wrote:pizzon wrote:mrznje prema srbimaStvorili su ju sami Srbi kao turski pomoćni vojnici, kao bečke sluge protiv Hrvatske, kao mađarske sluge protiv Hrvatske, kao beogradske sluge protiv Hrvatske, kao žandari batinaši, kao udbaši ubojice, kao agresorski vojnici i zločinci. Nemamo vas razloga ni simpatizirati, kamoli voljeti.
ti stvarno imas neku cudnu smesu U vUgla.
srbi su pojam hajducije i ustanaka protiv turaka.
o odnosu srba i svaba besmisleno je da se raspravlja,
posebno do pre desetak ili dvadesetak godina, kada
pocinju neka pozitivnija desavanja i dogadjanja.
Guest- Guest
jesi pogledao seriju?pizzon wrote:Regoč wrote:pizzon wrote:mrznje prema srbimaStvorili su ju sami Srbi kao turski pomoćni vojnici, kao bečke sluge protiv Hrvatske, kao mađarske sluge protiv Hrvatske, kao beogradske sluge protiv Hrvatske, kao žandari batinaši, kao udbaši ubojice, kao agresorski vojnici i zločinci. Nemamo vas razloga ni simpatizirati, kamoli voljeti.
2015-09-08
koju seriju ?vuksadinare wrote:jesi pogledao seriju?pizzon wrote:Regoč wrote:pizzon wrote:mrznje prema srbimaStvorili su ju sami Srbi kao turski pomoćni vojnici, kao bečke sluge protiv Hrvatske, kao mađarske sluge protiv Hrvatske, kao beogradske sluge protiv Hrvatske, kao žandari batinaši, kao udbaši ubojice, kao agresorski vojnici i zločinci. Nemamo vas razloga ni simpatizirati, kamoli voljeti.
Guest- Guest
ne pravi se bedastiji nego sto jesi..onu jucer koju sam ti predlozio 'misija majora atertona'...imas epizode i na youtube...pizzon wrote:koju seriju ?vuksadinare wrote:jesi pogledao seriju?pizzon wrote:Regoč wrote:pizzon wrote:mrznje prema srbimaStvorili su ju sami Srbi kao turski pomoćni vojnici, kao bečke sluge protiv Hrvatske, kao mađarske sluge protiv Hrvatske, kao beogradske sluge protiv Hrvatske, kao žandari batinaši, kao udbaši ubojice, kao agresorski vojnici i zločinci. Nemamo vas razloga ni simpatizirati, kamoli voljeti.
2015-09-08
vuksadinare wrote:ne pravi se bedastiji nego sto jesi..onu jucer koju sam ti predlozio 'misija majora atertona'...imas epizode i na youtube...pizzon wrote:koju seriju ?vuksadinare wrote:jesi pogledao seriju?pizzon wrote:Regoč wrote:Stvorili su ju sami Srbi kao turski pomoćni vojnici, kao bečke sluge protiv Hrvatske, kao mađarske sluge protiv Hrvatske, kao beogradske sluge protiv Hrvatske, kao žandari batinaši, kao udbaši ubojice, kao agresorski vojnici i zločinci. Nemamo vas razloga ni simpatizirati, kamoli voljeti.
aha, da jeste, ako je neka U produkcija, odustajem
Guest- Guest
..koja si ti budala boze moj..jos jucer sam ti napisao yu produkcija...jesi ti svoj?pizzon wrote:vuksadinare wrote:ne pravi se bedastiji nego sto jesi..onu jucer koju sam ti predlozio 'misija majora atertona'...imas epizode i na youtube...pizzon wrote:koju seriju ?vuksadinare wrote:jesi pogledao seriju?pizzon wrote:
aha, da jeste, ako je neka U produkcija, odustajem
2015-09-08
pizzon wrote:Regoč wrote:pizzon wrote:mrznje prema srbimaStvorili su ju sami Srbi kao turski pomoćni vojnici, kao bečke sluge protiv Hrvatske, kao mađarske sluge protiv Hrvatske, kao beogradske sluge protiv Hrvatske, kao žandari batinaši, kao udbaši ubojice, kao agresorski vojnici i zločinci. Nemamo vas razloga ni simpatizirati, kamoli voljeti.
Pučka je pjesma turskoga vazala Marka pretvorila u borca protiv Turakah pa je i ta srbska hajdučija u stvarnosti samo to - hajdučija, najobičnija pljačka i nasilje. Ako imaš koji dokaz protiv onoga što sam izrekal, navali, iznesi, razvali me argumentom, ali ne laprdaj mi srbske šovinističke bajke.
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» MOST : Hrvatska treba proglasiti Željka Komšića personom non grata i javno reči da će blokirati put BiH ka EU dok se ne promjeni izborni zakon u Federaciji BiH
» Sto reci?Neprijatelji su to i to treba svima biti jasno kome nije jos
» Građanima treba reći istinu, ne znam zašto se nema hrabrosti reći to: Inu će kupiti Rusi
» Je li se Most napokon javno deklarirao kao desničarska stranka
» Milanović:Tipovima kao što je Marić treba reći-"Marš van"
» Sto reci?Neprijatelji su to i to treba svima biti jasno kome nije jos
» Građanima treba reći istinu, ne znam zašto se nema hrabrosti reći to: Inu će kupiti Rusi
» Je li se Most napokon javno deklarirao kao desničarska stranka
» Milanović:Tipovima kao što je Marić treba reći-"Marš van"
Page 4 of 4