Treba li Hrvatska napokon javno reci tko su joj saveznici a tko neprijatelji?
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Treba li Hrvatska napokon javno reci tko su joj saveznici a tko neprijatelji?
U vezi teme, je, najbolje da im svima formalno objavimo rat, kao Pavelić SAD-u i Velikoj Britaniji. Mislim, stvarno...
Guest- Guest
Re: Treba li Hrvatska napokon javno reci tko su joj saveznici a tko neprijatelji?
To rat konačno dok ih sve ne natjeramo da podpišu što nam na um padne...ludilo ide dalje.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
neprijatelji?! sdp i hdz, hdz još malo više , uz svu onu popratnu ološ koja čini hobotnicu, suce, državno odjvetništvo, tajkune, narodnu banku i tako...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
a vide kaje, i ona pocela progledavat :Pkaja wrote:neprijatelji?! sdp i hdz, hdz još malo više , uz svu onu popratnu ološ koja čini hobotnicu, suce, državno odjvetništvo, tajkune, narodnu banku i tako...
....daj dokaze da suprotno cinis ili si cinio od onog sto kazem...ako sam krivo zborio javno cu ti se tu ispricatRingo10 wrote:Konjino neotesana i bezobrazna, pun mi kurac tvojih podvala i izvrtanja onoga što kažem.vuksadinare wrote:uz sve dokaze oni ne priznaju cak ni osnovno..i onda kad je zoki rekao da nema s kim tamo razgovarat cude se ko pura dreku
Ne govorim o suživotu nego o miru između naroda bivše SFRJ. I miru među njihovim državama.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
pazi ringo 'antifasist' a zagovara raspad jedne drzave...cudo...
2015-09-08
Jebal bi Vučiću mater? Radije ženu!vuksadinare wrote:nema linka...moje osobno pitanje..da li je dosta bilo hinjenja da su nam manje vise svi prijatelji narocito u okruzenju....ako treba im jebat mater jebat cemo im ko i oni nama ali bez rukavica
pizzon wrote:mrznje prema srbima
Stvorili su ju sami Srbi kao turski pomoćni vojnici, kao bečke sluge protiv Hrvatske, kao mađarske sluge protiv Hrvatske, kao beogradske sluge protiv Hrvatske, kao žandari batinaši, kao udbaši ubojice, kao agresorski vojnici i zločinci. Nemamo vas razloga ni simpatizirati, kamoli voljeti.
Sve lijepo sroceno..Regoč wrote:pizzon wrote:mrznje premom srbimaStvorili Su ju Sami Srbi Kao turski pomoćni Vojnici, Kao bečke sluge Protiv Hrvatske, Kao mađarske sluge Protiv Hrvatske, Kao beogradske sluge Protiv Hrvatske, Kao žandari batinaši, Kao udbaši ubojice, Kao agresorski Vojnici i zločinci. Nemamo Vas razloga ni simpatizirati, kamoli voljeti.
2015-09-08
Naravno da je realan, novi rat sliedi bez naše želje, Srbija se smiriti neće dok nas ne "istraži" (istriebi za one koji si propustili nacionalni odgoj u obitelji).Ringo10 wrote:Ma frajer je bolesnik. Iako ce ti on reci da je samo realan.debotoijusto wrote:@vucko
zasto zelis svoju djecu ugurati u jos jedan rat ? mislim jasno ti da nece ici djeca domoljuba ili recimo ja i slicni...
Glede naslovnoga pitanja: sa svakijem liepo, s nikijem iskreno!
Vrčual realiti rulz.Regoč wrote:Naravno da je realan, novi rat sliedi bez naše želje, Srbija se smiriti neće dok nas ne "istraži" (istriebi za one koji si propustili nacionalni odgoj u obitelji).Ringo10 wrote:Ma frajer je bolesnik. Iako ce ti on reci da je samo realan.debotoijusto wrote:@vucko
zasto zelis svoju djecu ugurati u jos jedan rat ? mislim jasno ti da nece ici djeca domoljuba ili recimo ja i slicni...
Guest- Guest
A, i ti si od onih što su 91. čekali da JNA zavede red!SonieGee wrote:Vrčual realiti rulz.Regoč wrote:Naravno da je realan, novi rat sliedi bez naše želje, Srbija se smiriti neće dok nas ne "istraži" (istriebi za one koji si propustili nacionalni odgoj u obitelji).Ringo10 wrote:Ma frajer je bolesnik. Iako ce ti on reci da je samo realan.debotoijusto wrote:@vucko
Guest- Guest
Zaključi sam, kako sam i ja sam zaključil o tebi polag tvojih upisah.
Već jesam. I četres- i devdesprve.
Guest- Guest
Kriva regija.SonieGee wrote:Već jesam. I četres- i devdesprve.
Ja ću kao kolega debotoijusto - pametnijim poslom.
Guest- Guest
Ajde, ajde, sakupljajte krhotine bratstva i jedinstva.SonieGee wrote:Ja ću kao kolega debotoijusto - pametnijim poslom.
Ajde ti glancaj swastiku. I pati.
Guest- Guest
Ja sam demokrat, ne uzbuđujem se na totalitarističko znakovlje poput tebe.Yesterday Once Again wrote:Ajde ti glancaj swastiku. I pati.
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» MOST : Hrvatska treba proglasiti Željka Komšića personom non grata i javno reči da će blokirati put BiH ka EU dok se ne promjeni izborni zakon u Federaciji BiH
» Sto reci?Neprijatelji su to i to treba svima biti jasno kome nije jos
» Građanima treba reći istinu, ne znam zašto se nema hrabrosti reći to: Inu će kupiti Rusi
» Je li se Most napokon javno deklarirao kao desničarska stranka
» Milanović:Tipovima kao što je Marić treba reći-"Marš van"
» Sto reci?Neprijatelji su to i to treba svima biti jasno kome nije jos
» Građanima treba reći istinu, ne znam zašto se nema hrabrosti reći to: Inu će kupiti Rusi
» Je li se Most napokon javno deklarirao kao desničarska stranka
» Milanović:Tipovima kao što je Marić treba reći-"Marš van"
Page 3 of 4