LIGA PRVAKA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 24 of 28
Page 24 of 28 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28
Re: LIGA PRVAKA
Ende sto kazes ,ronaldo opet gol iz zaledja,a drugi iz penala,asensio nakon ocitog prekrsaja u napadu
I secer na kraju,kaze miro nakon igranja rukom khedire
I secer na kraju,kaze miro nakon igranja rukom khedire
Ziil Los Dii !- Posts : 5807
2015-10-11
tek sam sad doma od jutra me nije bilo, znaci zaboli me ona stvar za lopove, nek uzivaju u tome ja znam na koji nacin pamtim ovu sezonu, kao 2012.
End- Posts : 21177
2015-08-25
a mislis da nekoga boli kurac sta si ti malo krepilno kopile, stavrno si glupan kakvoga nema
End- Posts : 21177
2015-08-25
Ja necu nis komentirat, skola nogometa, sta je njima zizu napravio na poluvremenu ili bitnije pitanje sta je alegri napravio ostat ce enigme....real je opet povijest skrojio i to na kakav nacin
nowitzki-
2014-04-27
Pravda i manjak kvaliteta.Ne moze klub koji svoju snagu zasniva na kalcopoliju i na suzbijanju konkurencije se popeti na vrh Evrope. A i skupljanje najboljih igraca iz Serije A i otpada iz vrhunskih evropskih tesko mogu doneti rezultat, sem u ruiniranom i korumpiranom Kalcu.
Guest- Guest
Ma i kylian je zabio gigiju...mali messiprorok wrote:
finale je uvijek spektakl. jedini nedostatak finala je što se igra jedna utakmica, umjesto dvije, gdje odbijanci i ostali detalji tad više igraju pobjednika nego druge stvari. red je da se formalno čestita pobjedniku, jer isti je više srećom prošao jedan napoli, više uz sudački poguranac prošao bayern, a s druge strane poraženi je pružio pokazao najbolji, najkvalitetniji i najkonstantinij nogomet sezone, no to sve ništa ne vrijedi jer na kraju samo jedna utakmica odlučuje tko će osvojit trofej.
ova sezona je gotova, iduće pojačat ekipu i opet ispočetka.
ova sezona je gotova, iduće pojačat ekipu i opet ispočetka.
Guest- Guest
iduće se treba potrudit malo više pa će izgubit samo 2 razlike jel tako stari trolu
Hahaha sad je problem sta se finale igra na jednu utakmicu
Hahahaha kakve izlike
Koprcanje
Hahahaha kakve izlike
Koprcanje
nowitzki-
2014-04-27
Nek se Juventus nastavi truditi, možda dogodine ne bude pad u drugom poluvrimenu...
Guest- Guest
Ishodom nisam iznenađen ni najmanje, ali rezultatom sam jako iznenađen. Juventus je u finalu primio više golova, nego u svim utakmicama prije finala lige prvaka zajedno
Ronaldo potvrdio zlatnu loptu. Neko kome ni ja ne bi dao zlatnu loptu do prije 3 mjeseca, nagazio je na gas kad je najpotrebnije bilo. Sa 32 godine lik odigrao ovakvu sezonu
Luka Modrić
- O Luki Modriću bi se trebalo pričati kao o ponajboljem veznjaku svih vremena. Ovo je njegova era.
- Možda nije 'match winner' kao CR i Ronaldo, ali je jedan od najboljih igrača na svijetu.
- Luka Modrić je najveći veznjak Reala u povijesti i sigurno u najbolja tri igrača svijeta.
- Modrić je najbolji veznjak svijeta upravo. Ako ne vjerujete u to, nogomet nije za vas.
- On mora biti u izboru za najboljeg igrača svijeta.
Ronaldo potvrdio zlatnu loptu. Neko kome ni ja ne bi dao zlatnu loptu do prije 3 mjeseca, nagazio je na gas kad je najpotrebnije bilo. Sa 32 godine lik odigrao ovakvu sezonu
Luka Modrić
- O Luki Modriću bi se trebalo pričati kao o ponajboljem veznjaku svih vremena. Ovo je njegova era.
- Možda nije 'match winner' kao CR i Ronaldo, ali je jedan od najboljih igrača na svijetu.
- Luka Modrić je najveći veznjak Reala u povijesti i sigurno u najbolja tri igrača svijeta.
- Modrić je najbolji veznjak svijeta upravo. Ako ne vjerujete u to, nogomet nije za vas.
- On mora biti u izboru za najboljeg igrača svijeta.
bafalo wrote:iduće se treba potrudit malo više pa će izgubit samo 2 razlike jel tako stari trolu
Hahahha, pišaj po klošarskoj gluperdi...
Guest- Guest
Tanka je granica izmedju 2 i 3 razlikebafalo wrote:iduće se treba potrudit malo više pa će izgubit samo 2 razlike jel tako stari trolu
nowitzki-
2014-04-27
Osim Ronalda jedini koji je izbuža velikog gigija u sad već prošloj sezoni je Nikola Kalinić...Ziil Los Dii ! wrote:Ma i kylian je zabio gigiju...mali messiprorok wrote:
Guest- Guest
Page 24 of 28 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 24 of 28