LIGA PRVAKA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 13 of 28
Page 13 of 28 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 20 ... 28
Re: LIGA PRVAKA
kad se sjetim da je odigrao par utakmica za united slabo mi dođe mislim da je i gol negdje zabio neki korner
SIN sa 50 golova u završnici. igrač za velike utakmice. 11 u SF REKORD.. NAJVEĆI
e i molim vas da više nikad ne vidimo ovaj par dosadili su kao crnogorac i čmarej zadnjih par sezone svaki put isto završi
bafalo wrote:šta kaže pique jel cvili klošar
cekaj, pronalazi sudijske greske...
Guest- Guest
Kako ce se oporavit za finale gary bale u svome bales walesu i sam ce nasamarat juventus, boze dragi kad ce to finale
Kakav tjedan ce to bit, zadnje kolo u maksimiru 27.5, finale kupa 31.5, i finale lige prvaka 3.6
Boze dragi ko ce to prezivit, hvala bogu da sam godisnji uzeo
Kakav tjedan ce to bit, zadnje kolo u maksimiru 27.5, finale kupa 31.5, i finale lige prvaka 3.6
Boze dragi ko ce to prezivit, hvala bogu da sam godisnji uzeo
nowitzki-
2014-04-27
Najveci sportski tjedan u mom zivotu, dalje nemoze!
nowitzki-
2014-04-27
nowitzki wrote:Kako ce se oporavit za finale gary bale u svome bales walesu
suspendovan...
Guest- Guest
?Prele wrote:nowitzki wrote:Kako ce se oporavit za finale gary bale u svome bales walesu
suspendovan...
nowitzki-
2014-04-27
nowitzki wrote:?Prele wrote:nowitzki wrote:Kako ce se oporavit za finale gary bale u svome bales walesu
suspendovan...
crveni ili parni zuti. on i ono govno mesarsko taylor ne igraju na cmarakani protiv nebeskog naroda...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:A kako drugačije...
Najbolji strijelac LP:
Offside - 7 golova
Guest- Guest
Filipo Inzaghi izgleda dobio nasljednika mada već ulazi u pozne godine. 2 euro utakmice u 14 dana, 3 gola iz zaleđa.fridrih_niche wrote:
Guest- Guest
Kakvi zuti i crveni, pa bale je igrao protiv bayerna i izasao zbog ozljede, nije dobio ni zuti ni crveni, sad je polufinalePrele wrote:nowitzki wrote:?Prele wrote:nowitzki wrote:Kako ce se oporavit za finale gary bale u svome bales walesu
suspendovan...
crveni ili parni zuti. on i ono govno mesarsko taylor ne igraju na cmarakani protiv nebeskog naroda...
Kako moze bit suspendiran za finale ja stvarno neznam
nowitzki-
2014-04-27
nowitzki wrote:Kakvi zuti i crveni, pa bale je igrao protiv bayerna i izasao zbog ozljede, nije dobio ni zuti ni crveni, sad je polufinalePrele wrote:nowitzki wrote:?Prele wrote:nowitzki wrote:Kako ce se oporavit za finale gary bale u svome bales walesu
suspendovan...
Kako moze bit suspendiran za finale ja stvarno neznam
govorim ti o reprezentaciji, nps...
Guest- Guest
Fénix wrote:Filipo Inzaghi izgleda dobio nasljednika mada već ulazi u pozne godine. 2 euro utakmice u 14 dana, 3 gola iz zaleđa.fridrih_niche wrote:
Guest- Guest
Page 13 of 28 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 20 ... 28
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 13 of 28