Večernji: kriza u Agrokoru maltene da nije rješena
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Večernji: kriza u Agrokoru maltene da nije rješena
Gdje si ti vidio hrvatskog seljaka? U Irskoj valjda. Njih je gušter iz Kulmerovih dvora sustavno izderatizirao zadnjih dvadesetak godina. Ali kao i kurva o poštenju te pas koji ne laje zbog sela, i ti govoriš zapravo o sebi, jer upravo si ti taj koji bi davno crkao od gladi da nisi potrčko i prknolizac Agrokorovom gmazu i sličnim reptilima.marcellus wrote:asilovski wrote:Ma joj Marcele Toda je sa svojim crony carstvom uništio kog je kod stigao, korumpirao, sve zakone na svoje leno, je o majku i da u švici ima barem pola i 1 mild. Eura. Druga stvar sto je on stvorio tisuće klijenata ali to je bilo prvenstveno zbog ovoga prvogamarcellus wrote:Oh_Femder wrote:
Samo gušter Ivica je izvukao 5-6 milijardi dolara u offshore banke
aha zato je založio i kuću u kojoj živi u veljači, dvorac, da isplati plaće... jer ima para.
ma 500 - 600 milijardi... što volim kada se polupismen balkanski svijet razbacuje svojim "saznanjima" izvučenim iz nosa... da toda ima 5-6 milijardi ne bi ostao bez svoje firme. Otkupio bi dug agrokora koji se ionako prodaje po 20% cijene...
hrvatski seljaci bi bez tode pocrkali od gladi još prije 20 godina, zato će sad kad ga nema i opet će im toda bit kriv
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Oh_Femder wrote:Gdje si ti vidio hrvatskog seljaka? U Irskoj valjda. Njih je gušter iz Kulmerovih dvora sustavno izderatizirao zadnjih dvadesetak godina. Ali kao i kurva o poštenju te pas koji ne laje zbog sela, i ti govoriš zapravo o sebi, jer upravo si ti taj koji bi davno crkao od gladi da nisi potrčko i prknolizac Agrokorovom gmazu i sličnim reptilima.marcellus wrote:asilovski wrote:Ma joj Marcele Toda je sa svojim crony carstvom uništio kog je kod stigao, korumpirao, sve zakone na svoje leno, je o majku i da u švici ima barem pola i 1 mild. Eura. Druga stvar sto je on stvorio tisuće klijenata ali to je bilo prvenstveno zbog ovoga prvogamarcellus wrote:Oh_Femder wrote:
Samo gušter Ivica je izvukao 5-6 milijardi dolara u offshore banke
aha zato je založio i kuću u kojoj živi u veljači, dvorac, da isplati plaće... jer ima para.
ma 500 - 600 milijardi... što volim kada se polupismen balkanski svijet razbacuje svojim "saznanjima" izvučenim iz nosa... da toda ima 5-6 milijardi ne bi ostao bez svoje firme. Otkupio bi dug agrokora koji se ionako prodaje po 20% cijene...
hrvatski seljaci bi bez tode pocrkali od gladi još prije 20 godina, zato će sad kad ga nema i opet će im toda bit kriv
jebe se meni, ja ne kupujem preskupe domaće proizvode već odavno ionako, ni kod tode ni drugdje, uglavnom spar i kaufland
a što se hrvatskih seljaka tiče, kojima je toda dužan pare, pa već godinama znaju da im ne plaća... zašto mu onda prodaju? Ako rade s agrokorom to samo govori o njihovoj totalnoj nesposobnosti. Samo kreten posluje s kretenom koji ne plaća. Posve neprofesionalno.
Daj se malo pravi glup. Nisi već dugo. Gmaz je knjige kuhao, a političare podmazivao. Hrvatski seljak možda i nije najinteligentniji primjerak ljudskog roda, ali nije njegova krivica što se kulmerski gušter zabio čitavoj državi, pa i njima, ko kost u grlu. A zato ste tu ti i tvoji profesionalni tatoljubi i tatovi koji ste mu omogućili da zabije još jedan čavao na kištri hrvatskog trupla.marcellus wrote:a što se hrvatskih seljaka tiče, kojima je toda dužan pare, pa već godinama znaju da im ne plaća... zašto mu onda prodaju? Ako rade s agrokorom to samo govori o njihovoj totalnoj nesposobnosti. Samo kreten posluje s kretenom koji ne plaća. Posve neprofesionalno.
2016-11-08
Oh_Femder wrote:Gmaz je knjige kuhao
Nije kuhao knjige, kod tako velikih tvrtki knjigovotstvo provjeravaju ugledne međunarodne revizirkse kuće koje krivično odgovaraju ako nešto nije u redu. Svo poslovanje je bilo po zakonu, naravno nijedan zakon nije savršen pa ima pokoju rupu jer su naši političari preopterećeni predviđanjem svih mogućih scenarija. Trebalo bi povećati broj zastupnika u saboru, pa bi bilo i više amandmana kojima bi se zakrpale rupe u zakonima.
Guest- Guest
Ma istinu zboriš. "Ernst & Young" su masovno pozavršavali u zatvoru za kuhanje knjiga "Lehman Brothers", pad kojih je bio najveći bankrot u povijesti USA. NOT! Njihovo knjigovodstvo je zajebalo američkog poreznog obveznika za milijarde i milijarde dolara. Pri čemu su i oni debelo i masno i sočno zaradili. A platili za kaznicu od, za njih siću, 10 milijuna dolara.glas uhljeba wrote:Nije kuhao knjige, kod tako velikih tvrtki knjigovotstvo provjeravaju ugledne međunarodne revizirkse kuće koje krivično odgovaraju ako nešto nije u redu. Svo poslovanje je bilo po zakonu, naravno nijedan zakon nije savršen pa ima pokoju rupu jer su naši političari preopterećeni predviđanjem svih mogućih scenarija. Trebalo bi povećati broj zastupnika u saboru, pa bi bilo i više amandmana kojima bi se zakrpale rupe u zakonima.Oh_Femder wrote:Gmaz je knjige kuhao
Gušter je prepravljao knjige da ti pamet stane.
2016-11-08
Oh_Femder wrote:Daj se malo pravi glup. Nisi već dugo. Gmaz je knjige kuhao, a političare podmazivao. Hrvatski seljak možda i nije najinteligentniji primjerak ljudskog roda, ali nije njegova krivica što se kulmerski gušter zabio čitavoj državi, pa i njima, ko kost u grlu. A zato ste tu ti i tvoji profesionalni tatoljubi i tatovi koji ste mu omogućili da zabije još jedan čavao na kištri hrvatskog trupla.marcellus wrote:a što se hrvatskih seljaka tiče, kojima je toda dužan pare, pa već godinama znaju da im ne plaća... zašto mu onda prodaju? Ako rade s agrokorom to samo govori o njihovoj totalnoj nesposobnosti. Samo kreten posluje s kretenom koji ne plaća. Posve neprofesionalno.
ma što taj hrvatski seljak nije prodavao sparu, bili, lidlu? Oš da ti ja kažem? Jer je gmaz Todorić seljaku i dobavljaču plaćao koliko je seljak tražio, a to je pljačka. pa pizda mu materina ako seljak prodaje papriku po tri kune u hrvatskoj a bugarin istu takvu nudi po kunu, pa koji idiot bi kupio od hrvatskog seljaka? Jedino Todorić, jer je on bio socijalna služba, u zamjenu za propale gubitaške firme koje je dobio za kunu (a uglavnom nisu vrijedile ni toliko, što se sad vidi) je morao zadržati zaposlene i kupovati od hrvata.
Uglavnom sad nema više tode koji "davi seljaka" pa da vidim kome će sad seljak prodavat svoje precijenjene proizvode.
seljak je sad slobodan sa svojim paprikama i paradajzima otići u lidl, samo tamo će mu reći "nas nije briga jel se to tebi isplati prodat ispod tri kune ili ne, naša cijena koju ti nudimo je pedeset lipa, oš neš bangladeš"
2014-04-19
uglavnom, toda možda i nije najpošteniji primjerak ljudskog roda, ali spram hrvatskog seljaka ovog tipa je ne samo poštenjačina nego nobelovac:
http://100posto.hr/news/govorio-sam-o-gazdi-u-filmu-i-odmah-su-mi-prekinuli-isporuku
Poručuje kako ostatke prerađivačke industrije i proizvodnje svakako treba spasiti, ali ne novcem poreznih obveznika koji nisu krivci za nastale probleme.
"Vlada mora zaštititi i očuvati preradbene kapacitete bilo koje jedinice proizvodnje u sustavu Agrokora, ali i osigurati da se troškovi naplate iz Gazdine imovine, a ne na štetu poreznih obveznika i hrvatske sirotinje. Hrvatska Vlada će imati podršku hrvatskog sela samo ako pred zakonom budemo svi jednaki", poručuje poljoprivrednik.
vlada ne mora zaštiti ništa, dapače treba pustiti da propadne, a troškove ne može naplatiti iz "gazdine" imovine jer gazda nema osobnu imovinu vrijednu 60 milijardi kuna nego možda 60 milijuna kuna, oko tisuću puta manje. Ali i da ima, Ivica Todorić nikom ništa nije dužan. Agrokor jest. Tko ne razumije razliku, ima ozbiljan kognitivni problem.
http://100posto.hr/news/govorio-sam-o-gazdi-u-filmu-i-odmah-su-mi-prekinuli-isporuku
Poručuje kako ostatke prerađivačke industrije i proizvodnje svakako treba spasiti, ali ne novcem poreznih obveznika koji nisu krivci za nastale probleme.
"Vlada mora zaštititi i očuvati preradbene kapacitete bilo koje jedinice proizvodnje u sustavu Agrokora, ali i osigurati da se troškovi naplate iz Gazdine imovine, a ne na štetu poreznih obveznika i hrvatske sirotinje. Hrvatska Vlada će imati podršku hrvatskog sela samo ako pred zakonom budemo svi jednaki", poručuje poljoprivrednik.
vlada ne mora zaštiti ništa, dapače treba pustiti da propadne, a troškove ne može naplatiti iz "gazdine" imovine jer gazda nema osobnu imovinu vrijednu 60 milijardi kuna nego možda 60 milijuna kuna, oko tisuću puta manje. Ali i da ima, Ivica Todorić nikom ništa nije dužan. Agrokor jest. Tko ne razumije razliku, ima ozbiljan kognitivni problem.
dzango wrote:Sve su krivi Bugari.
gamad, prodaju paradajz i papriku po kunu. A mi bi lijepo svi živjeli da nema uvoza pa da seljak može prodavati kilo paprike po pet eura
Ma shvatili smo samu srž: drug je Todorić poštenjačina u rangu 'alal mu vera' i 'blago majci koja ga je rodila', a nadsve ljudina i, last but not least, da se ne zaboravi, antifašistamarcellus wrote:uglavnom, toda možda i nije najpošteniji primjerak ljudskog roda, ali spram hrvatskog seljaka ovog tipa je ne samo poštenjačina nego nobelovac:
2016-11-08
Ali neprskane. Nije ni GMO.marcellus wrote:dzango wrote:Sve su krivi Bugari.
gamad, prodaju paradajz i papriku po kunu. A mi bi lijepo svi živjeli da nema uvoza pa da seljak može prodavati kilo paprike po pet eura
Oh_Femder wrote:Tko ne zna cijeniti svoja prirodna bogatstva, nije ih ni zaslužio. Kako je ono rekao zločinac bravar: - Prije će Sava...crvenkasti wrote:Točno. Prodajemo jedan po jedan, i možemo ovako sigurno još 5-6 godina.Eva_ wrote:Zapadni fondovi kupit će otoke. HR ih ima puno, a kak veli Crveni ionak bezveze stoje u moru.
I u čemu je pogriješio?
U ničemu nije bravar pogriješio Jer i Sedlar tvrdi da je Sava donjela leševe do Zagreba .
Znaci tekla uzvodno.
Inace bravar je vodio 6 drzava - repubilika puno bolje nego one same sebe .
Sve goli jad i bijeda danas.
Marcelko bi za 4 eura prodao guzicudzango wrote:Ali neprskane. Nije ni GMO.marcellus wrote:dzango wrote:Sve su krivi Bugari.
Tj. Zdravlje.
To su ti umišljeni skribomani kpjima nista nije sveto za njihove lazi
dzango wrote:Ali neprskane. Nije ni GMO.marcellus wrote:dzango wrote:Sve su krivi Bugari.
da, kad ti se na placu (srpski: pijaci) kune majkom da jabuke nisu prskane a masne ko da su bile u ulju... pa odeš na selo domaćinstvo a ono pilići domaći, kljucaju veselo antibiotike po dvorištu, samo što za razliku od agrokoke i kombinata seljak ne zna koliko treba dat pa daje tri puta više nego oni koji ih prave serijski. Ne pušim ja te priče "zdravo i domaće". Na ribarnici kupiš jadranske skuše, doneseš ih doma a one te pitaju "que pasa". Stigle iz španjolske, ulov skoro svjež, pet šest dana.
Oh_Femder wrote:Ma shvatili smo samu srž: drug je Todorić poštenjačina u rangu 'alal mu vera' i 'blago majci koja ga je rodila', a nadsve ljudina i, last but not least, da se ne zaboravi, antifašistamarcellus wrote:uglavnom, toda možda i nije najpošteniji primjerak ljudskog roda, ali spram hrvatskog seljaka ovog tipa je ne samo poštenjačina nego nobelovac:
seljacima sad više nema tode pa ih više niko neće mučit s neplaćanjem. Neće im ni naručivati ionako.
Ja bio za Uskrs kod tasta na selu. Njegove koke nisu videle ni koncentrat, ni antibiotike. A jaja čak i ne smrde Mada mi se više svidelo pragnje na trpezi i domaće vino. Jebeš piletinu.marcellus wrote:dzango wrote:Ali neprskane. Nije ni GMO.marcellus wrote:dzango wrote:Sve su krivi Bugari.
da, kad ti se na placu (srpski: pijaci) kune majkom da jabuke nisu prskane a masne ko da su bile u ulju... pa odeš na selo domaćinstvo a ono pilići domaći, kljucaju veselo antibiotike po dvorištu, samo što za razliku od agrokoke i kombinata seljak ne zna koliko treba dat pa daje tri puta više nego oni koji ih prave serijski. Ne pušim ja te priče "zdravo i domaće". Na ribarnici kupiš jadranske skuše, doneseš ih doma a one te pitaju "que pasa". Stigle iz španjolske, ulov skoro svjež, pet šest dana.
hehehe nemoj mi reći da ti u lancima kupuješ slaninu, voće, povrće, meso?marcellus wrote:dzango wrote:Ali neprskane. Nije ni GMO.marcellus wrote:dzango wrote:Sve su krivi Bugari.
Kermit-
2014-04-17
Tako i moji a kad nemam imam vezu za ribu, janje, prase, suvovinu, drva, voće, povrće...ne sjećam se kad sam u lancima kupio nešto osim kemije i pivadzango wrote:Ja bio za Uskrs kod tasta na selu. Njegove koke nisu videle ni koncentrat, ni antibiotike. A jaja čak i ne smrde Mada mi se više svidelo pragnje na trpezi i domaće vino. Jebeš piletinu.marcellus wrote:dzango wrote:Ali neprskane. Nije ni GMO.marcellus wrote:dzango wrote:Sve su krivi Bugari.
Kermit-
2014-04-17
marcellus wrote:
seljacima sad više nema tode pa ih više niko neće mučit s neplaćanjem. Neće im ni naručivati ionako.
Seljaci nam ni ne trebaju jer se poljoprivreda ne isplati. Drugi to rade bolje i jeftinije. Isto kao i brodogradnja. Ili bilo koja proizvodnja
Zapravo, što god radiš, poslije ispadne da je to bilo krivo i da nisi trebao.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Kriza u Agrokoru je ruska kazna Hrvatskoj
» Marić ipak lagao da nije znao stanje u Agrokoru
» Ljigavo đubre Jandroković potvrdilo da od 2007.g. nije bilo poreznog nadzora u Agrokoru
» Thaqi ekskluzivno za N1: Kriza na Balkanu još nije gotova
» Kako je ministarstvo pokušalo uvjeriti lokalne čelnike da Agrokoru jeftino daju zemljišta. I nije uspjelo
» Marić ipak lagao da nije znao stanje u Agrokoru
» Ljigavo đubre Jandroković potvrdilo da od 2007.g. nije bilo poreznog nadzora u Agrokoru
» Thaqi ekskluzivno za N1: Kriza na Balkanu još nije gotova
» Kako je ministarstvo pokušalo uvjeriti lokalne čelnike da Agrokoru jeftino daju zemljišta. I nije uspjelo
Page 4 of 6