Večernji: kriza u Agrokoru maltene da nije rješena
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Večernji: kriza u Agrokoru maltene da nije rješena
Druzja prišla snova.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Kak me drži, još bum ja perevodčikom stala kad Rusi stignu u HR.Stanojko wrote:Al se parla ruski... :)
Šalu na stranu, učim se od rujna 2013. i sad ću biti B2.2 u lipnju. Prekrasan jezik.
2017-03-21
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Btw., jesam ti kazala kaj znači lutka na finskom?
2017-03-21
U menya oćenj malo vremeni dlya foruma.
Guest- Guest
U menja tože, patomu što rabotaju mnoga, no ja haću tože inagda štani protirat a nje kalivat:)
2017-03-21
Odlično ti ide. Samo nastavi!Eva_ wrote:Kak me drži, još bum ja perevodčikom stala kad Rusi stignu u HR.Stanojko wrote:Al se parla ruski... :)
Šalu na stranu, učim se od rujna 2013. i sad ću biti B2.2 u lipnju. Prekrasan jezik.
Guest- Guest
Reci, lutko!Eva_ wrote:Btw., jesam ti kazala kaj znači lutka na finskom?
Guest- Guest
Thx, sad mi je to hobi, uvlečenije i razvlečenije.
2017-03-21
Prostituka:) A to mi kazala jedna Finkinja, koja je boravila u SA svojedobno, pa joj Bosanci lutko, lutko...stotinjak puta nar dan. Onda su se educirali međusobno i izgladili nesporazum:)SonieGee wrote:Reci, lutko!Eva_ wrote:Btw., jesam ti kazala kaj znači lutka na finskom?
2017-03-21
A jest pravo nezgodno.Eva_ wrote:Prostituka:) A to mi kazala jedna Finkinja, koja je boravila u SA svojedobno, pa joj Bosanci lutko, lutko...stotinjak puta nar dan. Onda su se educirali međusobno i izgladili nesporazum:)SonieGee wrote:Reci, lutko!Eva_ wrote:Btw., jesam ti kazala kaj znači lutka na finskom?
Guest- Guest
di su camci
2014-04-19
quastetusmarcellus wrote:inače volio bih čut ime jednog tog fonda koji želi ulagati
2014-12-30
ma zajebat će te, pa uzmi da paradjz na pijaci nema niti u jednom lancu bilo bikovo srce, magarov ili luk paprikašac ili grah kukuruzar ili onaj šarenacmarcellus wrote:asilovski wrote:hehehe nemoj mi reći da ti u lancima kupuješ slaninu, voće, povrće, meso?marcellus wrote:dzango wrote:Ali neprskane. Nije ni GMO.marcellus wrote:
gamad, prodaju paradajz i papriku po kunu. A mi bi lijepo svi živjeli da nema uvoza pa da seljak može prodavati kilo paprike po pet eura
da, kad ti se na placu (srpski: pijaci) kune majkom da jabuke nisu prskane a masne ko da su bile u ulju... pa odeš na selo domaćinstvo a ono pilići domaći, kljucaju veselo antibiotike po dvorištu, samo što za razliku od agrokoke i kombinata seljak ne zna koliko treba dat pa daje tri puta više nego oni koji ih prave serijski. Ne pušim ja te priče "zdravo i domaće". Na ribarnici kupiš jadranske skuše, doneseš ih doma a one te pitaju "que pasa". Stigle iz španjolske, ulov skoro svjež, pet šest dana.
na placu prodaju to isto, kupe u konzum veleprodaji i onda preprodaju, ako nemaš baš svog čovjeka za ovo ili ono tržnica je prevara. Slaninu kupujem u kvartovskoj mesnici koja ima odlično suho meso, svježe meso najradije u konzumu imaju odlično, voće i povrće konzum ima u svakom dućanu drukčije, u jednom je odlično u drugom grozno, zavisi od kojeg je seljaka u kojem dućanu, zato radije odem po to u spar ili čak lidl, makar švapski dućani radije guraju prerađenu hranu nego svježu jer svježa je skupa za skladištenje i dostavu, mora se svaki dan mijenjat, jako puno ode u rasap i kalo (istekne rok trajanja), jako puno se mora dat na rasprodaju ispod nabavne cijene radi isteka roka itd. tako da dućani forsiraju prerađenu i zapakiranu hranu, tu je puno veća zarada a raja kupuje jer je jeftinija od svježe upravo radi toga jer se manje baci...
e sad mesnica, plac, seljaci, uglavnom varaju na svemu.... moj mesar ima odlično meso ali vara na vagi, ribarnica praktički nema jadranske ribe sve je uvoz i staro bar tri dana, povrće koje prodaju kao domaće je u 90% slučajeva uvozno iz veleprodajnih lanaca koje samo preprodaju... a i kad znaš seljaka od kojeg kupuješ velike su šanse da će te zajebat...
Kermit-
2014-04-17
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Kriza u Agrokoru je ruska kazna Hrvatskoj
» Marić ipak lagao da nije znao stanje u Agrokoru
» Ljigavo đubre Jandroković potvrdilo da od 2007.g. nije bilo poreznog nadzora u Agrokoru
» Thaqi ekskluzivno za N1: Kriza na Balkanu još nije gotova
» Kako je ministarstvo pokušalo uvjeriti lokalne čelnike da Agrokoru jeftino daju zemljišta. I nije uspjelo
» Marić ipak lagao da nije znao stanje u Agrokoru
» Ljigavo đubre Jandroković potvrdilo da od 2007.g. nije bilo poreznog nadzora u Agrokoru
» Thaqi ekskluzivno za N1: Kriza na Balkanu još nije gotova
» Kako je ministarstvo pokušalo uvjeriti lokalne čelnike da Agrokoru jeftino daju zemljišta. I nije uspjelo
Page 6 of 6