Ljigavo đubre Jandroković potvrdilo da od 2007.g. nije bilo poreznog nadzora u Agrokoru
Page 1 of 1
Ljigavo đubre Jandroković potvrdilo da od 2007.g. nije bilo poreznog nadzora u Agrokoru
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/jutarnji-ekskluzivno-saznaje-vlada-je-smijenila-potpredsjednika-vlade-i-ministra-uprave-ivana-kovacica-te-jos-10-mostovih-drzavnih-tajnika/5970401/
Kermit-
2014-04-17
Re: Ljigavo đubre Jandroković potvrdilo da od 2007.g. nije bilo poreznog nadzora u Agrokoru
Gordan Jandroković potvrdio da HDZ prikuplja potpise za smjenu predsjednika Sabora Petrova. Također, izrazio je sumnju da je Most zloupotrebio represivni aparat kako bi došao do informacija koje posjeduju.
Kermit-
2014-04-17
Re: Ljigavo đubre Jandroković potvrdilo da od 2007.g. nije bilo poreznog nadzora u Agrokoru
Znači nije problem što nije bilo onadozra nego kako su saznali hahahahah ali no Šprlje je đubre jer nije jeo štrukle
Kermit-
2014-04-17
Hrvatski vitez Jandroković protiv podlih opuzenskih udbaša hehehe
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Znači nije problem što nije bilo onadozra nego kako su saznali hahahahah ali no Šprlje je đubre jer nije jeo štrukle
zona sumraka.
Guest- Guest
..ovog ce prvo objesit..lik je toliko glup da cak nenamjerno prizna da se sprijecava istrazivanje nezakonitih radnji ili stite neplatise od interesa...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ja da sam u hdzu..ozbiljno bi se zabrinuo sto je ovaj tip u stranci i to na visim funkcijama
2015-09-08
vuksadinare wrote:ja da sam u hdzu..
zar nisi?
crvenkasti-
2014-04-17
ne..u hop-ucrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:ja da sam u hdzu..
zar nisi?
2015-09-08
asilovski wrote:Znači nije problem što nije bilo onadozra nego kako su saznali hahahahah ali no Šprlje je đubre jer nije jeo štrukle
u svakom slučaju nije posao ministra da šalje poreznu ovdje ili ondje, osim u sj. koreji
hehehe Porezna uprava je pod Minstarstvom financija, ja sam pisao ministru zbog nagodbe onda je pomoćnik poslao Sreišnjem uredu, a ovaj PU tj. Područnom uredu...ukratko da jest itekakomarcellus wrote:asilovski wrote:Znači nije problem što nije bilo onadozra nego kako su saznali hahahahah ali no Šprlje je đubre jer nije jeo štrukle
u svakom slučaju nije posao ministra da šalje poreznu ovdje ili ondje, osim u sj. koreji
Porezna uprava: Republika Hrvatska - Ministarstvo Financija
https://www.porezna-uprava.hr/[list="margin-right: 0px; margin-left: 0px; padding-right: 0px; padding-left: 0px; border: 0px;"]
[*]
[/list]
Kermit-
2014-04-17
pa to je osnovni modus svih nasih navodnih evaluacija u drustvu.asilovski wrote:Znači nije problem što nije bilo onadozra nego kako su saznali hahahahah ali no Šprlje je đubre jer nije jeo štrukle
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
eto ga, bude novi predsjednik Sabora
Guest- Guest
Bogumi
Zaoštrava se podjele u Hrvatskoj na katotalibsnsku Vs. Kulturnu i sekularnu
Ha ha p
Ma nekako mi nije smjesno
Ali bar se ne dam zavaravat , jasno mi je sto se kod nas događa
Zaoštrava se podjele u Hrvatskoj na katotalibsnsku Vs. Kulturnu i sekularnu
Ha ha p
Ma nekako mi nije smjesno
Ali bar se ne dam zavaravat , jasno mi je sto se kod nas događa
Last edited by Sora on 28/4/2017, 15:08; edited 1 time in total
Katotalibsnke su npr MUTILDA, Kaja , Noorka
Tim babama treba kuhaču u ruke i zabraniti inzernet
Tim babama treba kuhaču u ruke i zabraniti inzernet
Vi advokati ste najsumnjiviji...asilovski wrote:hehehe Porezna uprava je pod Minstarstvom financija, ja sam pisao ministru zbog nagodbe onda je pomoćnik poslao Sreišnjem uredu, a ovaj PU tj. Područnom uredu...ukratko da jest itekakomarcellus wrote:asilovski wrote:Znači nije problem što nije bilo onadozra nego kako su saznali hahahahah ali no Šprlje je đubre jer nije jeo štrukle
u svakom slučaju nije posao ministra da šalje poreznu ovdje ili ondje, osim u sj. korejiPorezna uprava: Republika Hrvatska - Ministarstvo Financija
[size=42]https://www.porezna-uprava.hr/
[/size]
[list="margin-right: 0px; margin-left: 0px; padding-right: 0px; padding-left: 0px; border: 0px;"]
[*]
[/list]
2015-09-08
Vi advokati ste najsumnjiviji...asilovski wrote:hehehe Porezna uprava je pod Minstarstvom financija, ja sam pisao ministru zbog nagodbe onda je pomoćnik poslao Sreišnjem uredu, a ovaj PU tj. Područnom uredu...ukratko da jest itekakomarcellus wrote:asilovski wrote:Znači nije problem što nije bilo onadozra nego kako su saznali hahahahah ali no Šprlje je đubre jer nije jeo štrukle
u svakom slučaju nije posao ministra da šalje poreznu ovdje ili ondje, osim u sj. korejiPorezna uprava: Republika Hrvatska - Ministarstvo Financija
[size=48]https://www.porezna-uprava.hr/
[/size]
[list="margin-right: 0px; margin-left: 0px; padding-right: 0px; padding-left: 0px; border: 0px;"]
[*]
[/list]
2015-09-08
Similar topics
» Sveučilište u Augsburgu potvrdilo da doktorski rad P.Barišića nije autoplagijat
» 'TAMO GDJE NIJE BILO HERCEG-BOSNE I HVO-A Hrvatski narod nije opstao'
» Večernji: kriza u Agrokoru maltene da nije rješena
» '' NIJE PROPUSTILA NI RTL DIREKT PALFI SADA KAŽE DA ĆE TUŽITI BUNJCA 'Rekao je da lažem oko puštanja snimke svađe u javnost, a on zapravo laže da nije bilo dogovora oko EU mandata' ''
» Kako je Jandroković napadao Josipovića jer ga nije primo Obama
» 'TAMO GDJE NIJE BILO HERCEG-BOSNE I HVO-A Hrvatski narod nije opstao'
» Večernji: kriza u Agrokoru maltene da nije rješena
» '' NIJE PROPUSTILA NI RTL DIREKT PALFI SADA KAŽE DA ĆE TUŽITI BUNJCA 'Rekao je da lažem oko puštanja snimke svađe u javnost, a on zapravo laže da nije bilo dogovora oko EU mandata' ''
» Kako je Jandroković napadao Josipovića jer ga nije primo Obama
Page 1 of 1