"Istarsko" janje na riječku placu došlo iz Makedonije
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: "Istarsko" janje na riječku placu došlo iz Makedonije
a što je tebi bolje?Serbinho-3 wrote:Evropljani se gade i zale, kada Kinezi jedu pse i macke.
Valjda bolje da jedu jaganjce.
Guest- Guest
Idealna situacija je znati i moci uzgojiti ono sto jedes i da to bude primjerena hrana..Sto imas mesa na macki,irudati???Serbinho-3 wrote:Evropljani se gade i zale, kada Kinezi jedu pse i macke.
Guest- Guest
s druge strane,ovdje ima mesine za prezimiti dvoje ljudi...
Guest- Guest
Ovce su stare i žilave, mlado meso je bolje.pismejker wrote:..a tako i prema vama....Pa Triny,jesil toliko zeljna dobro se najesti,da idez zdrati djecu od offaca??Pa daj sacekaj bar dok poodrastu,ne dok su bebači..Triny wrote:A e...i prema salati...pismejker wrote:Nisam niti ocekivao..Potrebno je ipak biti empatican i prema zivinama..Triny wrote:Evo...suza mi na oko...pismejker wrote:
Tušeeee.... kazu ljudi i kad se janje kolje,da se glasa kao malo dijete...ali pogani balkanci,i nasire,sve za guzicu ce napraviti..
zato,meni suza na oko,kad vi zagnojite (homo sapiensi)
Trinity-
2014-04-17
mene tu ništa ne čudi, osim gdje je našla tolke tangepismejker wrote:s druge strane,ovdje ima mesine za prezimiti dvoje ljudi...
Guest- Guest
Do ksam bio u staroj vojsci,u susjedstvu tehnicke radionice je bio jedan ducan,u kojem sam uzimao konzerve sa ovcetinom..ukusnije meso nisam probao..dakle zrela ovcetina..Triny wrote:Ovce su stare i žilave, mlado meso je bolje.pismejker wrote:..a tako i prema vama....Pa Triny,jesil toliko zeljna dobro se najesti,da idez zdrati djecu od offaca??Pa daj sacekaj bar dok poodrastu,ne dok su bebači..Triny wrote:A e...i prema salati...pismejker wrote:Nisam niti ocekivao..Potrebno je ipak biti empatican i prema zivinama..Triny wrote:
Evo...suza mi na oko...
Samelji,sunac mu..
Guest- Guest
Jednom sam na udicu izvukao hobotnicu. I uvijek pamtim ono njezino oko koje me gledalo dok sam je skidao sa udice i metao u vrećicu. Poslije sam malo čitao o njima i saznao da su nevjerovatno inteligentne.Serbinho-3 wrote:Evropljani se gade i zale, kada Kinezi jedu pse i macke.
U Bibliji spadaju pod zabranjenu hranu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
iskroji od dotrajalog padobranaNoor wrote:mene tu ništa ne čudi, osim gdje je našla tolke tangepismejker wrote:s druge strane,ovdje ima mesine za prezimiti dvoje ljudi...
od jednog dosta materijala za troje tange
ako su malo tjesnje, naravno
dijagram-
2015-08-09
ekstra narudjbe..imas te ducane za pretile ljude..Noor wrote:mene tu ništa ne čudi, osim gdje je našla tolke tangepismejker wrote:s druge strane,ovdje ima mesine za prezimiti dvoje ljudi...
Guest- Guest
Nije to isto, mlado je mlado.pismejker wrote:Do ksam bio u staroj vojsci,u susjedstvu tehnicke radionice je bio jedan ducan,u kojem sam uzimao konzerve sa ovcetinom..ukusnije meso nisam probao..dakle zrela ovcetina..Triny wrote:Ovce su stare i žilave, mlado meso je bolje.pismejker wrote:..a tako i prema vama....Pa Triny,jesil toliko zeljna dobro se najesti,da idez zdrati djecu od offaca??Pa daj sacekaj bar dok poodrastu,ne dok su bebači..Triny wrote:A e...i prema salati...pismejker wrote:
Nisam niti ocekivao..Potrebno je ipak biti empatican i prema zivinama..
Samelji,sunac mu..
I pilići su ukusniji od kokoša i pijevaca.
Trinity-
2014-04-17
:)dijagram wrote:iskroji od dotrajalog padobranaNoor wrote:mene tu ništa ne čudi, osim gdje je našla tolke tangepismejker wrote:s druge strane,ovdje ima mesine za prezimiti dvoje ljudi...
od jednog dosta materijala za troje tange
ako su malo tjesnje, naravno
Guest- Guest
vid Triny,koliko finog mladog mesa...za cijelu zimu...pismejker wrote:s druge strane,ovdje ima mesine za prezimiti dvoje ljudi...
Guest- Guest
Nisam kanibal.pismejker wrote:vid Triny,koliko finog mladog mesa...za cijelu zimu...pismejker wrote:s druge strane,ovdje ima mesine za prezimiti dvoje ljudi...
Trinity-
2014-04-17
brat bratu, jednostavno ne mogu biti ukusniji..ZRELO meso je najukusnije..mlado je prilicno vodenasto...Triny wrote:Nije to isto, mlado je mlado.pismejker wrote:Do ksam bio u staroj vojsci,u susjedstvu tehnicke radionice je bio jedan ducan,u kojem sam uzimao konzerve sa ovcetinom..ukusnije meso nisam probao..dakle zrela ovcetina..Triny wrote:Ovce su stare i žilave, mlado meso je bolje.pismejker wrote:..a tako i prema vama....Pa Triny,jesil toliko zeljna dobro se najesti,da idez zdrati djecu od offaca??Pa daj sacekaj bar dok poodrastu,ne dok su bebači..Triny wrote:
A e...i prema salati...
Samelji,sunac mu..
I pilići su ukusniji od kokoša i pijevaca.
pravi steakovi,su od zrele ghovedine i to ne bejbibifa..nego tradicionalnog ghoveda..a placas ga kao suho zlato...
Guest- Guest
Kanibal nest olose???...a meso,najfinije hranjeno...Triny wrote:Nisam kanibal.pismejker wrote:vid Triny,koliko finog mladog mesa...za cijelu zimu...pismejker wrote:s druge strane,ovdje ima mesine za prezimiti dvoje ljudi...
Guest- Guest
Mmmmm..vidi kako puca od jedrine..
Guest- Guest
A stara KOKA,juhu masti...nema bolje juhice od stare Kokice...
Guest- Guest
Kukurijek u vinu..treba znati pripremiti..ali nema mu ravna..
Guest- Guest
Sve sto ima dusu, ne jedem.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Anche peschi?Serbinho-3 wrote:Sve sto ima dusu, ne jedem.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» janje iz rerne
» a vele da su Nijemci razorili rijecku luku
» Zbog pritiska EU i Amerike Kinezi ne ulaze u riječku luku
» napadač iz beča poreklom iz s.makedonije
» Velikoalbanski nacionalizam kao čimbenik raspada S.Makedonije
» a vele da su Nijemci razorili rijecku luku
» Zbog pritiska EU i Amerike Kinezi ne ulaze u riječku luku
» napadač iz beča poreklom iz s.makedonije