"Istarsko" janje na riječku placu došlo iz Makedonije
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: "Istarsko" janje na riječku placu došlo iz Makedonije
Noor wrote:da, uživam :)Gnječ wrote:ja znam kako ti je. mogu se staviti u tvoju kožu i znam da ti nije nimalo loše uživaš ko prase u cekeru. to ti je empatija.Noor wrote:ti za mene imaš?Gnječ wrote:a ti bi mene zabetonirala u septičku jamu kako si napisala na drugoj temi. pa đe ti je empatija bosanko? zamene nemaš ni empatiju???Noor wrote:
ma ne...zbog empatije, ne mogu jesti kad se sjetim...
a što si zapeo za bosanke, što imaš protiv njih?
nisam zapeo za bosanke nego za bosanku a to je ogromna razlika.
pa drži se nje, ne prati mene :D
da znam da uživaš to ti je ova tvoja ustaška vukojebina dala. ali ne zanosi se jer kako sad uživaš budeš i plakala. nemoj me krivo shvatiti ali ja ne bih i nemogu kao ti ipak imam nešto što se zove zdrav razum.
pa ti si ta bosanka.
No one feels another's grief, no one understands another's joy. People imagine they can reach one another. In reality they only pass each other by.
Franz Schubert
Guest- Guest
esko, kaj ti briješ? zašto ću plakati i što ti to ne bi mogao kao ja?Gnječ wrote:Noor wrote:da, uživam :)Gnječ wrote:ja znam kako ti je. mogu se staviti u tvoju kožu i znam da ti nije nimalo loše uživaš ko prase u cekeru. to ti je empatija.Noor wrote:ti za mene imaš?Gnječ wrote:
a ti bi mene zabetonirala u septičku jamu kako si napisala na drugoj temi. pa đe ti je empatija bosanko? zamene nemaš ni empatiju???
a što si zapeo za bosanke, što imaš protiv njih?
nisam zapeo za bosanke nego za bosanku a to je ogromna razlika.
pa drži se nje, ne prati mene :D
da znam da uživaš to ti je ova tvoja ustaška vukojebina dala. ali ne zanosi se jer kako sad uživaš budeš i plakala. nemoj me krivo shvatiti ali ja ne bih i nemogu kao ti ipak imam nešto što se zove zdrav razum.
pa ti si ta bosanka.
No one feels another's grief, no one understands another's joy. People imagine they can reach one another. In reality they only pass each other by.
Franz Schubert
puno si napisao, a malo rekao.
nisam.
Guest- Guest
svinja se već oblila pa zato drlja bzvz.... ;)
2015-08-08
Pri vuzmici je vruće, moraš piti :)michaellcmacha wrote:svinja se već oblila pa zato drlja bzvz.... ;)
Guest- Guest
debotoijusto wrote:nisi musko ako ne znas zatuc janje
ti ne bi bio ni da znaš... inače malo je licemjerno jest meso a zgražat se nad time da neko kolje te živine... ja osobno ne jedem ništa što ne bih bio u stanju ubit
marcellus wrote:debotoijusto wrote:nisi musko ako ne znas zatuc janje
ti ne bi bio ni da znaš... inače malo je licemjerno jest meso a zgražat se nad time da neko kolje te živine... ja osobno ne jedem ništa što ne bih bio u stanju ubit
Covjeka iznimno ne bi pojeo ?
Onda si kukcojed?marcellus wrote:debotoijusto wrote:nisi musko ako ne znas zatuc janje
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Marcelko između dvije vatre
marc wrote: inače malo je licemjerno jest meso a zgražat se nad time da neko kolje te živine.
Da malo...
Trinity-
2014-04-17
Tušeeee.... kazu ljudi i kad se janje kolje,da se glasa kao malo dijete...ali pogani balkanci,i nasire,sve za guzicu ce napraviti..kaja wrote:moguće ali nebitno..tko to uopće može klati..jastreb wrote:Koga? Janje? Nešto najbolje za izisti.kaja wrote:ja ga ne bi pojela za svo blago...
Guest- Guest
Evo...suza mi na oko...pismejker wrote:Tušeeee.... kazu ljudi i kad se janje kolje,da se glasa kao malo dijete...ali pogani balkanci,i nasire,sve za guzicu ce napraviti..kaja wrote:moguće ali nebitno..tko to uopće može klati..jastreb wrote:Koga? Janje? Nešto najbolje za izisti.kaja wrote:ja ga ne bi pojela za svo blago...
Trinity-
2014-04-17
Nisam niti ocekivao..Potrebno je ipak biti empatican i prema zivinama..Triny wrote:Evo...suza mi na oko...pismejker wrote:Tušeeee.... kazu ljudi i kad se janje kolje,da se glasa kao malo dijete...ali pogani balkanci,i nasire,sve za guzicu ce napraviti..kaja wrote:moguće ali nebitno..tko to uopće može klati..jastreb wrote:Koga? Janje? Nešto najbolje za izisti.kaja wrote:ja ga ne bi pojela za svo blago...
zato,meni suza na oko,kad vi zagnojite (homo sapiensi)
Guest- Guest
A e...i prema salati...pismejker wrote:Nisam niti ocekivao..Potrebno je ipak biti empatican i prema zivinama..Triny wrote:Evo...suza mi na oko...pismejker wrote:Tušeeee.... kazu ljudi i kad se janje kolje,da se glasa kao malo dijete...ali pogani balkanci,i nasire,sve za guzicu ce napraviti..kaja wrote:moguće ali nebitno..tko to uopće može klati..jastreb wrote:
Koga? Janje? Nešto najbolje za izisti.
Trinity-
2014-04-17
..a tako i prema vama....Pa Triny,jesil toliko zeljna dobro se najesti,da idez zdrati djecu od offaca??Pa daj sacekaj bar dok poodrastu,ne dok su bebači..Triny wrote:A e...i prema salati...pismejker wrote:Nisam niti ocekivao..Potrebno je ipak biti empatican i prema zivinama..Triny wrote:Evo...suza mi na oko...pismejker wrote:Tušeeee.... kazu ljudi i kad se janje kolje,da se glasa kao malo dijete...ali pogani balkanci,i nasire,sve za guzicu ce napraviti..kaja wrote:
moguće ali nebitno..tko to uopće može klati..
Guest- Guest
a, jeste li napisali gluposti.
perad se kolje tako da se objesi za noge i ode na ugradeni noz.
svinje i govedase usmrte ugljicnim monoksidom i mesar samo pusta krv.
kasicno kolinje idustrija ne poznaje i danas u kucnoj radinosti moras u klaonicu, a ne doma se izivljavat na zivini
perad se kolje tako da se objesi za noge i ode na ugradeni noz.
svinje i govedase usmrte ugljicnim monoksidom i mesar samo pusta krv.
kasicno kolinje idustrija ne poznaje i danas u kucnoj radinosti moras u klaonicu, a ne doma se izivljavat na zivini
2014-12-30
salata i janje?!Triny wrote:A e...i prema salati...pismejker wrote:Nisam niti ocekivao..Potrebno je ipak biti empatican i prema zivinama..Triny wrote:Evo...suza mi na oko...pismejker wrote:Tušeeee.... kazu ljudi i kad se janje kolje,da se glasa kao malo dijete...ali pogani balkanci,i nasire,sve za guzicu ce napraviti..kaja wrote:
moguće ali nebitno..tko to uopće može klati..
a da tvoje netko zgrabi i zakolje a, npr. lavica ili tigar ? bilo bi vriske...pojela mi dete...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ajd u klinac...kaja wrote:salata i janje?!Triny wrote:A e...i prema salati...pismejker wrote:Nisam niti ocekivao..Potrebno je ipak biti empatican i prema zivinama..Triny wrote:Evo...suza mi na oko...pismejker wrote:
Tušeeee.... kazu ljudi i kad se janje kolje,da se glasa kao malo dijete...ali pogani balkanci,i nasire,sve za guzicu ce napraviti..
a da tvoje netko zgrabi i zakolje a, npr. lavica ili tigar ? bilo bi vriske...pojela mi dete...
Guest- Guest
a da...jasan je meni prehrambeni lanac ali empatija mi nijepismejker wrote:ajd u klinac...kaja wrote:salata i janje?!Triny wrote:A e...i prema salati...pismejker wrote:Nisam niti ocekivao..Potrebno je ipak biti empatican i prema zivinama..Triny wrote:
Evo...suza mi na oko...
zgrabi nekom mlado i požedre ga i to joj ko salata a da netko njeno poždere onda bi padala u nesvijest..
životinje imaju iste osjećaje kao čovjek, i brane mlade i štite i pate za njima..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Smijem se sto poslozila jako dobro objasnjenje.. sve ostalo,slazem se..kaja wrote:a da...jasan je meni prehrambeni lanac ali empatija mi nijepismejker wrote:ajd u klinac...kaja wrote:salata i janje?!Triny wrote:A e...i prema salati...pismejker wrote:
Nisam niti ocekivao..Potrebno je ipak biti empatican i prema zivinama..
zgrabi nekom mlado i požedre ga i to joj ko salata a da netko njeno poždere onda bi padala u nesvijest..
životinje imaju iste osjećaje kao čovjek, i brane mlade i štite i pate za njima..
Jesti se meso,mora,s obzirom na nas probavni trakt,moramo i to jesti,radi nekih potrebnih za zivot elemenata..dakle,nema nis od vegetarijana..pogledas ih,to je oboljelo..
Mozemo i uzivati u steaku,nije zabranjeno,ali jasno bih odredio granice kako i kad se zivotinja smije ubiti radi prerade u meso..
Zivotinje su jos i empaticnije i osjecajnije prema svojem potomstvu bez izuzetaka..tu ljdi vec failaju...No zivotinje sve do jedne u svakoj vrsti,mislim na sisavce,zivot ce dati,da zastite svoje mlado..
E sad,Triny i svi poput Triny...Takvi prvo gledaju nafilati svoju guzicu,kolikogod to kostalo drugu vrstu...
Zato i propada ljudski habitat..gdje ima logike zderati mlade od zivotinja..daj nek odrastu,i nek onda to naprave strucni ljudi na propisan nacin,sto manje stresan za zivotinju...
A ne kad balkanski drifter dohvati nozinu,pa mrcvari i muci jadnu zivinu..
Guest- Guest
Evropljani se gade i zale, kada Kinezi jedu pse i macke.
Valjda bolje da jedu jaganjce.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
a što je tebi bolje?Serbinho-3 wrote:Evropljani se gade i zale, kada Kinezi jedu pse i macke.
Guest- Guest
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» janje iz rerne
» a vele da su Nijemci razorili rijecku luku
» Zbog pritiska EU i Amerike Kinezi ne ulaze u riječku luku
» napadač iz beča poreklom iz s.makedonije
» Velikoalbanski nacionalizam kao čimbenik raspada S.Makedonije
» a vele da su Nijemci razorili rijecku luku
» Zbog pritiska EU i Amerike Kinezi ne ulaze u riječku luku
» napadač iz beča poreklom iz s.makedonije