Lokomotiva-Dinamo velika enigma
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Lokomotiva-Dinamo velika enigma
Jebote,i protiv svoje lokomotive ne mogu bez penala i sudaca.
Ovaj prekid 100 %-e akcije je isto RESPECT
Ovaj prekid 100 %-e akcije je isto RESPECT
Guest- Guest
svi nam pomažu suci, loksa ovi oni. sad očekujemo i od južne braće da zaustavi malu rečicu na rujevici
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Pored ove lakrdije ako Rijeka osvoji, Dinamo treba ugasit
scorpion wrote:Pored ove lakrdije ako Rijeka osvoji, Dinamo treba ugasit
Guest- Guest
[BOŽANSTVENA KOMEDIJA] Žestoki prosvjedi igrača Lokomotive nakon namjernog udaranja njihovog suigrača.
Žestoki prosvjedi igrača Lokomotive nakon namjernog udaranja njihovog suigrača.
Nitko ne smi ni pomoć suigraču, a kamoli napast suca ili Soudanija 10 i 17 odlaze s mjesta zločina, 18 ne smi pomoć, 92 prilazi priki iz Dinama ... sudac oštro upozorava Soudanija na znak Respect
Dobar sam komentar pročita. Šteta što u Hajduku više ne igra igrač poput Jurice Buljata pa da ovom bezobrazniku sljedeće kolo naplati sve ovo i iskorištavanje RESPECTA
Žestoki prosvjedi igrača Lokomotive nakon namjernog udaranja njihovog suigrača.
Nitko ne smi ni pomoć suigraču, a kamoli napast suca ili Soudanija 10 i 17 odlaze s mjesta zločina, 18 ne smi pomoć, 92 prilazi priki iz Dinama ... sudac oštro upozorava Soudanija na znak Respect
Dobar sam komentar pročita. Šteta što u Hajduku više ne igra igrač poput Jurice Buljata pa da ovom bezobrazniku sljedeće kolo naplati sve ovo i iskorištavanje RESPECTA
Last edited by amper1950 on 15/4/2017, 12:01; edited 1 time in total
Guest- Guest
Imaš pp...jalnirajko wrote:svi nam pomažu suci, loksa ovi oni. sad očekujemo i od južne braće da zaustavi malu rečicu na rujevici
:D
Guest- Guest
auuuuukic wrote:
Manijak u Zagrebu već godinama seksualno zlostavlja svoje dijete, policija i pravosuđe nemoćni
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Bude li Dinamo prvak ove godine, vise nista nece biti isto.
2014-04-12
Naprotiv, sve ostaje isto...maggie13 wrote:Bude li Dinamo prvak ove godine, vise nista nece biti isto.
Show must go on...
:8)
Guest- Guest
Jalni splicani
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Ja nisam spličanin, ali ovakva ofirna namještanja ne postoje ni u bh ligi
Sve je čisto i regularno. Velike ekipe pobjeđuju i kad ne igraju dobro. Nadam se da će Loksa ovako odigrati i protiv male zvezde s Kvarnera.
Guest- Guest
Sto je vise kleveta i lazi Dinamo je miliji i drazi......
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Pogle primeru i klub iz glavnog gradascorpion wrote:Ja nisam spličanin, ali ovakva ofirna namještanja ne postoje ni u bh ligi
2015-09-13
Atletico je mali klubHeinrich_Himmler wrote:Pogle primeru i klub iz glavnog gradascorpion wrote:Ja nisam spličanin, ali ovakva ofirna namještanja ne postoje ni u bh ligi
Sve je regularno, al u kurcu Koliko puta igraju klubovi međusobno u HNL-u? Toliko bodova Dinamo ima u startu više od ostalih! To je ono što Dinamo ima u startu, a di su ostala namještanja cijele sezone?!Vincent Vega wrote:Sve je čisto i regularno. Velike ekipe pobjeđuju i kad ne igraju dobro. Nadam se da će Loksa ovako odigrati i protiv male zvezde s Kvarnera.
Rijeka ako osvoji, bit će veće dostignuće nego da npr. prevara Guardiola osvoji Premiership sa malim smiješnim šitijem
U svin segmentima veci i casniji od one sotonske zadrugescorpion wrote:Atletico je mali klubHeinrich_Himmler wrote:Pogle primeru i klub iz glavnog gradascorpion wrote:Ja nisam spličanin, ali ovakva ofirna namještanja ne postoje ni u bh ligi
2015-09-13
Sad smo korak bliže obrani naslova, najteže gostovanje smo uspješno prošli dok Rijeku to gostovanje tek čeka.
Zeko-
2015-08-26
Jel znaš ti nacionalsocijalistički brate da je prvi klub izdajnika Franca bio Ateltico Madrid?Heinrich_Himmler wrote:U svin segmentima veci i casniji od one sotonske zadrugescorpion wrote:Atletico je mali klubHeinrich_Himmler wrote:Pogle primeru i klub iz glavnog gradascorpion wrote:Ja nisam spličanin, ali ovakva ofirna namještanja ne postoje ni u bh ligi
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 4