Lokomotiva-Dinamo velika enigma
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Lokomotiva-Dinamo velika enigma
Najjace mi je bilo 2012 jos sam bio na kruzerima svadali se jedan englez i jedan iz podstrane... i Englez gluplji je lik bio i od bracale a svi znamo da je to zapravo skoro pa nenoguce navijac arsenala a ovi hajduka.
I kaze englez torsidasu tvoj jadni klub je zadnji naslov osvojio 2005... a torsidas uzvraca ... debilu kad je arsenal zadnji put bio prvak... koliko je mali arsenal kad je i hajduk veci od njih
I kaze englez torsidasu tvoj jadni klub je zadnji naslov osvojio 2005... a torsidas uzvraca ... debilu kad je arsenal zadnji put bio prvak... koliko je mali arsenal kad je i hajduk veci od njih
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
nažalost nisam uspio nabavit karte za jučerašnju utakmicu jer sam zabunom mislio da se igra na maksimiru, ali zadovoljan sam što sam barem upola sve to doživio na mojem ekranu od 50 inča. svu onu fantastičnu atmosferu na jučerašnjoj utakmici ipak je nemoguće doživjeti osim ako niste na stadionu.
utakmica sama po sebi je bila prava poslastica... i kao što sam i rekao bilo je neizvjesno do zadnje sekunde i bilo je puno golova i preokreta. o sucima se nema šta pričati, jer se ovdje igrao čisti atraktivni i napadački nogomet s puno igre i malo prekršaja.
ali neću puno žaliti već za sljedeći derbi ću mjesec dana unaprijed rezervirat karte. jedva čekam!
utakmica sama po sebi je bila prava poslastica... i kao što sam i rekao bilo je neizvjesno do zadnje sekunde i bilo je puno golova i preokreta. o sucima se nema šta pričati, jer se ovdje igrao čisti atraktivni i napadački nogomet s puno igre i malo prekršaja.
ali neću puno žaliti već za sljedeći derbi ću mjesec dana unaprijed rezervirat karte. jedva čekam!
Guest- Guest
Bio bi i treci da je trebalo :D
2014-04-12
Što je to Soudanija iznerviralo? Čemu nervoza? Pa zna da je sve dogovoreno!?
sat2-
2015-09-28
Nogometaš je...sat2 wrote:Što je to Soudanija iznerviralo? Čemu nervoza? Pa zna da je sve dogovoreno!?
Nije valjda da misliš kako mu sive stanice normalno funkcioniraju?
:D
Daj, Sate, prestanite vise branit neobranjivo...
Barem sta se tice ove lakrdije sa Lokomotivom...
Btw. glupi Soudani je triba dobit bar zuti karton i propustit Hajduka...
;)
Guest- Guest
Nakon preokreta protiv Lokomotive: http://www.index.hr/sport/clanak/lakrdija-u-kranjcevicevoj-soudani-pokazao-bezobraznoj-filijali-gdje-joj-je-mjesto/762071.aspx
nakon preokreta protiv Hajduka http://www.index.hr/sport/clanak/velika-dinamova-noc-na-poljudu-soudani-i-drustvo-preokrenuli-02/768529.aspx
nakon preokreta protiv Hajduka http://www.index.hr/sport/clanak/velika-dinamova-noc-na-poljudu-soudani-i-drustvo-preokrenuli-02/768529.aspx
sat2-
2015-09-28
čisti crveni, namjerno udaranjefridrih_niche wrote:
;)
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Nije ga udrija, al namjera je bitna...jalnirajko wrote:čisti crveni, namjerno udaranjefridrih_niche wrote:
;)
;)
Guest- Guest
kako su se lokosi popišali kurvickom i armadi po faci. pa nek opet vješaju one dječje krpice
2015-08-19
Manijak u Zagrebu već godinama seksualno zlostavlja svoje dijete, policija i pravosuđe nemoćni
kic wrote:
Manijak u Zagrebu već godinama seksualno zlostavlja svoje dijete, policija i pravosuđe nemoćni
Dobra!
Guest- Guest
Ma daj, da ga je isključio, kako bi mi protiv Hajduka!?jalnirajko wrote:čisti crveni, namjerno udaranjefridrih_niche wrote:
;)
sat2-
2015-09-28
fridrih_niche wrote:kic wrote:
Dobra!
Guest- Guest
Ti znaš da želim da budete prvaci...sat2 wrote:Ma daj, da ga je isključio, kako bi mi protiv Hajduka!?jalnirajko wrote:čisti crveni, namjerno udaranjefridrih_niche wrote:
;)
Al ove lakrdije su too much...
;)
Guest- Guest
Ne bi dobili u hendikepusat2 wrote:Ma daj, da ga je isključio, kako bi mi protiv Hajduka!?jalnirajko wrote:čisti crveni, namjerno udaranjefridrih_niche wrote:
;)
Profesore,kratko i jasno:jadan si. Jadan do bola. Da nije ovog redovitog guranja Dinama bodovna razlika između ovog jadnog Hajduka i jadnog Dinama bi bila manja nego između jadnog Dinama i Rijeke.
Guest- Guest
Niče ljudina!fridrih_niche wrote:
Ti znaš da želim da budete prvaci...
2015-08-19
jalnirajko wrote:Niče ljudina!fridrih_niche wrote:
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:jalnirajko wrote:Niče ljudina!fridrih_niche wrote:
2015-08-19
Jebote,i protiv svoje lokomotive ne mogu bez penala i sudaca.
Ovaj prekid 100 %-e akcije je isto RESPECT
Ovaj prekid 100 %-e akcije je isto RESPECT
Guest- Guest
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 4