Lokomotiva-Dinamo velika enigma
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Lokomotiva-Dinamo velika enigma
jedva čekam večeras spektakl na maksimiru, to će bit utakmica svih utakmica.
rezultat može krenut na bilo čiju stranu, kiša golova će sigurno bit... dinamo je jak, a lokomotiva ima lavlje srce i bit će to velika borba krvi do koljena.
prava poslastica za sve ljubitelje pravog nogometa.
teško je bilo što prognozirati jer su obje ekipe jake i nadasve kvalitetne. ne bi se začudio da bude preko 3 gola sa svake strane i da u zadnjoj sekundi produžetka padne gol. uuu jedva čekam.
nisam uspio nabavit karte jer nisam bio tamo i za ovim ću žalit do kraja sezone, ali kupio sam zato mlijeko i banane i kikiriki i leći ću na kauč, spusit roletne, stavit slušalice, ugasit svjetla i upalit moj ekran od 50 inča pa nek igre počnu.
rezultat može krenut na bilo čiju stranu, kiša golova će sigurno bit... dinamo je jak, a lokomotiva ima lavlje srce i bit će to velika borba krvi do koljena.
prava poslastica za sve ljubitelje pravog nogometa.
teško je bilo što prognozirati jer su obje ekipe jake i nadasve kvalitetne. ne bi se začudio da bude preko 3 gola sa svake strane i da u zadnjoj sekundi produžetka padne gol. uuu jedva čekam.
nisam uspio nabavit karte jer nisam bio tamo i za ovim ću žalit do kraja sezone, ali kupio sam zato mlijeko i banane i kikiriki i leći ću na kauč, spusit roletne, stavit slušalice, ugasit svjetla i upalit moj ekran od 50 inča pa nek igre počnu.
Guest- Guest
Re: Lokomotiva-Dinamo velika enigma
Majmune,prestani lagati ovaj napaćeni narod.Ne igra se na Maksimiru,nego Dinamo gostuje u Kranjčevićevoj u derbiju svih derbija!
Guest- Guest
moćni majmune i koja je tvoja prognoza?
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
teško je bilo što prognozirati jer su obje ekipe jake i nadasve kvalitetne. ne bi se začudio da bude preko 3 gola sa svake strane i da u zadnjoj sekundi produžetka padne gol. pa čak i da golman u zadnjoj minuti dođe u protivnički šesnaesterac i zabije.jalnirajko wrote:moćni majmune i koja je tvoja prognoza?
Guest- Guest
Našao sam. Godine 1952. U 1. jugoslavenskoj ligi Lokomotiva je tri puta dobila Dinama i završila kao treća, a Dinamo je bio četvrti.
Guest- Guest
Prevagnulo je na Dinamovu stranu, ipak. Jako sam iznenađen, ne bi nikad rekao
RESPECT
https://www.facebook.com/nogometplus.net/?hc_ref=NEWSFEED&fref=nf
https://www.facebook.com/nogometplus.net/?hc_ref=NEWSFEED&fref=nf
Guest- Guest
A koliko je puta u zadnjih par godina Lokomotiva vodila protiv Dinama 1:0 ili 2:0 i nikad ni bod da otkinu
Radijski komentator zeko ,jedan od par njih koji su uživo gledali derbi svih derbija. Par puta trenera Dinama oslovio:"Mihajlo"
Guest- Guest
loksaši su oduvijek bili ljudine
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
OJ DINAMO KO UDARI NA TE IZ IMOTSKOG CE LETITI GRANATE
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Gleda san na youtube meni sve cisto
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Najjace mi je bilo 2012 jos sam bio na kruzerima svadali se jedan englez i jedan iz podstrane... i Englez gluplji je lik bio i od bracale a svi znamo da je to zapravo skoro pa nenoguce navijac arsenala a ovi hajduka.
I kaze englez torsidasu tvoj jadni klub je zadnji naslov osvojio 2005... a torsidas uzvraca ... debilu kad je arsenal zadnji put bio prvak... koliko je mali arsenal kad je i hajduk veci od njih
I kaze englez torsidasu tvoj jadni klub je zadnji naslov osvojio 2005... a torsidas uzvraca ... debilu kad je arsenal zadnji put bio prvak... koliko je mali arsenal kad je i hajduk veci od njih
2015-09-13
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 4