'Ekonomski' um Petrov:'Sve Hrvatske kompanije trebaju sudjelovati u kupnji Agrokora
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: 'Ekonomski' um Petrov:'Sve Hrvatske kompanije trebaju sudjelovati u kupnji Agrokora
mislim da bi čak i ludi milanović pomeo ovu vlast na izborima da se ponovo kandidira ma kako dokazano lijen i nesposoban bio
bar nije radio preveliku štetu
bar nije radio preveliku štetu
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Re: 'Ekonomski' um Petrov:'Sve Hrvatske kompanije trebaju sudjelovati u kupnji Agrokora
nije mi samo jasno, kada drzava isplati potrazivanja svim poveriocima agrokora-kome ce isti posle ponovo plasirati svoju robu? hoce li i dalje davati robu agrokoru, a da sve to drzava plati?
jbt, a toliko ste se devedesetih borili protiv komunizma i jugoslavije-a poslovanje u jugoslaviji je bilo pravi kapitalizam za ono sto se sada desava...
jbt, a toliko ste se devedesetih borili protiv komunizma i jugoslavije-a poslovanje u jugoslaviji je bilo pravi kapitalizam za ono sto se sada desava...
Guest- Guest
Prele wrote:nije mi samo jasno, kada drzava isplati potrazivanja svim poveriocima agrokora-kome ce isti posle ponovo plasirati svoju robu? hoce li i dalje davati robu agrokoru, a da sve to drzava plati?
baš sam nešto napisao o tome
http://www.dnevno.hr/kolumnisti/marcel_holjevac/socijalizam-2-0-drzava-je-preuzevsi-agrokor-ostvarila-san-hrvata-o-tome-da-sve-opet-bude-nase-1016326/
inače ovako država neće isplatiti potraživanja nikom jer nema od čega, oni će vjerojatno agrokoru ubuduće davati robu samo uz plaćanje unaprijed ili pri isporuci "keš na ruke", a da je ovo komunizam je... ni meni nije jasno zašto smo se borili, pitaj ove što su za nacionalizaciju, meni isto nije jasno... dobro, šešelj je nešto spominjo srbiju do kavlovca i kavlobaga i te stvari pa valjda za to eto...
Similar topics
» Znam da za kompanije to znači trošak, kako god ga nazvali", ali trebaju ga smatrati normalnim troškom poslovanja u Europi
» Svjetski židovski kongres poziva hrvatske vlasti da prestanu sudjelovati u veličanju ustaškog režima
» Hrvatske kompanije autobusima uvoze radnike s Kosova
» " Advertisement BiH je praktički disfunkcionalna država, a ekonomski raste brže od Hrvatske''
» Petrov poziva ljude da ne bježe iz Hrvatske: Nemojte se uzdati u političare
» Svjetski židovski kongres poziva hrvatske vlasti da prestanu sudjelovati u veličanju ustaškog režima
» Hrvatske kompanije autobusima uvoze radnike s Kosova
» " Advertisement BiH je praktički disfunkcionalna država, a ekonomski raste brže od Hrvatske''
» Petrov poziva ljude da ne bježe iz Hrvatske: Nemojte se uzdati u političare
Page 3 of 3