'Ekonomski' um Petrov:'Sve Hrvatske kompanije trebaju sudjelovati u kupnji Agrokora
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: 'Ekonomski' um Petrov:'Sve Hrvatske kompanije trebaju sudjelovati u kupnji Agrokora
Do jeseni bude nekak, ali 9.mjesec i završetak turističke sezone donijet će buru na kontinent. Ne bu se ovo vuklo 15 mjesec jer nema dovoljno love da do tada izdrže.Sabina Spielrein wrote:Eva_ wrote:Bumo saznali već, kao i sve dosad, kad voda dojde do grla. Ja sam čula da je Alvarez navodno već mjesec dana bio u HR prije nego kaj su organizirali event za kamere.Sabina Spielrein wrote:Eva_ wrote:I one iz Nizozemske i Mehika?
Nizozemska je bila zbog preuzimanja Mercatora, nije tvrtka za poslovanje, već za preuzimanje dionica.
Mehiko je zagonetka, stari tvrdi da nema niš s tim
Nije, ali su imali pregled svih dokumenata potrebnih za restrukturiranje.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Re: 'Ekonomski' um Petrov:'Sve Hrvatske kompanije trebaju sudjelovati u kupnji Agrokora
božo Petrov je medicinski fenomen: glavu ima, mozak nema...
sitting_bull-
2015-09-28
Ljudi moji koji je ovo cirkus
Doveo Ramljak svoju ekipu...
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/ramljak-otkrio-tim-s-kojim-ce-pokusati-spasiti-agrokor-radnicima-obecao-place-s-todoricima-nisam-u-kontaktu-trebat-ce-nam-barem-450-milijuna-eura/5893904/
"- Što se tiče mog savjetničkog tima, oslanjam se na ljude iz koncerna koji su kvalitetni menadžeri (Anja Linić, Vladimir Bošnjak, Luka Cvitan) i ekipu domaćih stručnjaka, poput Kristine Laco, stručnjaci iz Altera kapitala (Marko Delić, Branimir Bricelj), partneri iz Texo managmenta (Tomislav Matić) te pravnici iz Odvjetničkog ureda Savorić i partneri i brojni drugi."
Pravnici iz ureda Savorić, najboljeg prijatelja pogodite koga?
Nitko se ne pita kako to da je Piroška Canjuga ostala, ni pod kojim uvjetima, a vidim kako ju nije naveo u tekstu.
Doveo Ramljak svoju ekipu...
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/ramljak-otkrio-tim-s-kojim-ce-pokusati-spasiti-agrokor-radnicima-obecao-place-s-todoricima-nisam-u-kontaktu-trebat-ce-nam-barem-450-milijuna-eura/5893904/
"- Što se tiče mog savjetničkog tima, oslanjam se na ljude iz koncerna koji su kvalitetni menadžeri (Anja Linić, Vladimir Bošnjak, Luka Cvitan) i ekipu domaćih stručnjaka, poput Kristine Laco, stručnjaci iz Altera kapitala (Marko Delić, Branimir Bricelj), partneri iz Texo managmenta (Tomislav Matić) te pravnici iz Odvjetničkog ureda Savorić i partneri i brojni drugi."
Pravnici iz ureda Savorić, najboljeg prijatelja pogodite koga?
Nitko se ne pita kako to da je Piroška Canjuga ostala, ni pod kojim uvjetima, a vidim kako ju nije naveo u tekstu.
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
Piroška se ustručavala, Zlatko nije jeb'o, a Dinamo najebo.
Guest- Guest
Niš se Piroška nije ustručavala, a ni Canjuga, osim plaća, on je imao tvrtku koja je prodavala vrećice AG.
Nauzimalo se to novaca dok je stari bio unutra, sad je vrijeme za presvlačenje kaputa.
Nauzimalo se to novaca dok je stari bio unutra, sad je vrijeme za presvlačenje kaputa.
2016-02-22
"go back to Metković"
majkemi ni sam nisam znao koliko sam u pravu kad sam pred par tjedana u kolumni napisao da je to samo malo ozbiljniji pernar
Ambicija mu je na razini Ceaușescua.
2016-02-22
vuksadinare wrote:ovaj ili je definitivno debil u sto sam sve sigurniji ili ej ejdnostavno zlonamjeran covjek sto nije sikljuceno..pa irud te jebo tako glupoh..pa sve hrvatske firme nemaju love koliko ej trecina agrokorovog duga..da ih neces mozda hapsiti ako nece sudjelovat u kupnji..
on je zlonamjerni debil
MaximusDecimusMiridije wrote:Piroška se ustručavala, Zlatko nije jeb'o, a Dinamo najebo.
sve pet samo nam nemojte više ovakve slat u zagreb...
marcellus wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Piroška se ustručavala, Zlatko nije jeb'o, a Dinamo najebo.
Karamarkov pad je ostavio duboke i trajne rane :D
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:marcellus wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Piroška se ustručavala, Zlatko nije jeb'o, a Dinamo najebo.
Karamarkov pad je ostavio duboke i trajne rane :D
i mimo toga je teški debil...
uostalom ima kunu pa nek sam kupi agrokor...
Sta god da se s Agrokorom desilo ti bi po nekome drapao zbog toga. Ali bas bilo sto. Ono u jednome trenutku si zagovarao sve moguce scenarije i onda kritican prema njima kad se krenu odvijati. Ono bokte....dovedu onog Julia Iglesiasa.....prokleta drzava da je prava drzava imala bi kontrolu nad strateskim poduzecima i nebi dozvolila ovo. Preuzeme drzava....prokleta drzava mjesa se u privatnu firmu.
Drzava bi bila jedino u pravu neovisno od poteza da je vode "pravi" ljudi.
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:Sta god da se s Agrokorom desilo ti bi po nekome drapao zbog toga. Ali bas bilo sto. Ono u jednome trenutku si zagovarao sve moguce scenarije i onda kritican prema njima kad se krenu odvijati. Ono bokte....dovedu onog Julia Iglesiasa.....prokleta drzava da je prava drzava imala bi kontrolu nad strateskim poduzecima i nebi dozvolila ovo. Preuzeme drzava....prokleta drzava mjesa se u privatnu firmu.
ja sam bio jasan da spašavanje agrokora treba prepustiti alvarezu i ruskim bankama
i dapače da im država treba u tome pomoći a ne ih minirati
s kojom lovom će ovaj jebač spasit agrokor? Dobro ako bude isplatio plaće ovaj mjesec. Idući mjesec, vjerojatno gotovo.
s kojom lovom će ovaj jebač spasit agrokor? Dobro ako bude isplatio plaće ovaj mjesec. Idući mjesec, vjerojatno gotovo.
glancanje dok ne prođu lokalni izbori.marcellus wrote:i dapače da im država treba u tome pomoći a ne ih minirati
a onda...
sitting_bull-
2015-09-28
sitting_bull wrote:glancanje dok ne prođu lokalni izbori.marcellus wrote:i dapače da im država treba u tome pomoći a ne ih minirati
a onda...
... se vi svejedno nećete vratit na vlast, makar bi i retradirani lemur uz ovakvu vlast dobio izbore, al bero je ipak specijalac, vjerojatno ni sam ne zna gdje se trenutno nalazi
i to je ono najgore, nikad gore vlade, nikad nevidljivije oporbe
mislim da bi čak i ludi milanović pomeo ovu vlast na izborima da se ponovo kandidira ma kako dokazano lijen i nesposoban bio
bar nije radio preveliku štetu
bar nije radio preveliku štetu
Similar topics
» Znam da za kompanije to znači trošak, kako god ga nazvali", ali trebaju ga smatrati normalnim troškom poslovanja u Europi
» Svjetski židovski kongres poziva hrvatske vlasti da prestanu sudjelovati u veličanju ustaškog režima
» Hrvatske kompanije autobusima uvoze radnike s Kosova
» " Advertisement BiH je praktički disfunkcionalna država, a ekonomski raste brže od Hrvatske''
» Petrov poziva ljude da ne bježe iz Hrvatske: Nemojte se uzdati u političare
» Svjetski židovski kongres poziva hrvatske vlasti da prestanu sudjelovati u veličanju ustaškog režima
» Hrvatske kompanije autobusima uvoze radnike s Kosova
» " Advertisement BiH je praktički disfunkcionalna država, a ekonomski raste brže od Hrvatske''
» Petrov poziva ljude da ne bježe iz Hrvatske: Nemojte se uzdati u političare
Page 2 of 3