'Ekonomski' um Petrov:'Sve Hrvatske kompanije trebaju sudjelovati u kupnji Agrokora
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
'Ekonomski' um Petrov:'Sve Hrvatske kompanije trebaju sudjelovati u kupnji Agrokora
http://www.vecernji.hr/hrvatska/petrov-sve-hrvatske-kompanije-trebaju-sudjelovati-u-kupnji-agrokora-1162560
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: 'Ekonomski' um Petrov:'Sve Hrvatske kompanije trebaju sudjelovati u kupnji Agrokora
ovaj ili je definitivno debil u sto sam sve sigurniji ili ej ejdnostavno zlonamjeran covjek sto nije sikljuceno..pa irud te jebo tako glupoh..pa sve hrvatske firme nemaju love koliko ej trecina agrokorovog duga..da ih neces mozda hapsiti ako nece sudjelovat u kupnji..
2015-09-08
Re: 'Ekonomski' um Petrov:'Sve Hrvatske kompanije trebaju sudjelovati u kupnji Agrokora
Evo ja ću ga kupiti ako mi banke daju novac i ako mi država napravi zakon da mi bar 15 miseci nitko niš ne more i ja ne moram nikom niš plaćati.
ova izjava petrova spada doista ako ne kao najveca izrecena glupost u psolejdnje vrijeme ono bar konkurira među prve tri...dobro da se nije dosjetio a sto isto nije ne moguce da sve firme presele sjediste u metkovic...mislim onaj jambo je lopina....ali sad vidim da je u pravu kad ej rekao..da je ..'petrov covjek opasnih namjera i ne previse inteligentan'...catabbath wrote:Evo ja ću ga kupiti ako mi banke daju novac i ako mi država napravi zakon da mi bar 15 miseci nitko niš ne more i ja ne moram nikom niš plaćati.
2015-09-08
vuksadinare wrote:ovaj ili je definitivno debil u sto sam sve sigurniji ili ej ejdnostavno zlonamjeran covjek sto nije sikljuceno..pa irud te jebo tako glupoh..pa sve hrvatske firme nemaju love koliko ej trecina agrokorovog duga..da ih neces mozda hapsiti ako nece sudjelovat u kupnji..
Prvi Tedeschi, predmnijevam
Lud je od pohlepe, ne može dočekati da se AG razbuca
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
I one iz Nizozemske i Mehika?
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
i natovari si hrpu dugova na vrat...a sumnjam da je voljan jer ih nema iskesirat par milijardi kuna ne par nego bar minimum deset milijardi..a drugo ni teteskiju u posljednje vrijeme ne ide po lojtri..atlantik grupa je 2016 zavrsila sa -16% prometa...Sabina Spielrein wrote:vuksadinare wrote:ovaj ili je definitivno debil u sto sam sve sigurniji ili ej ejdnostavno zlonamjeran covjek sto nije sikljuceno..pa irud te jebo tako glupoh..pa sve hrvatske firme nemaju love koliko ej trecina agrokorovog duga..da ih neces mozda hapsiti ako nece sudjelovat u kupnji..
2015-09-08
...tko ovog idiota ekonomski savjetuje..bulj...?
2015-09-08
....evo kupite agrokor jso vam uvalimo dio dugova..i zajebu i ono ne bas puno zdravijih firmova..sto ne proda metkovic pa spasi agrokor..
2015-09-08
A Rusima će se dati kaj, Ina, obala i svi otoci?
2017-03-21
zadovoljili bi se inom....ali petrov je rekao..'inu samo preko mene mrtvog i..bulja'Eva_ wrote:A Rusima će se dati kaj, Ina, obala i svi otoci?
2015-09-08
Uglavnom to je bio plan od početka, da bi se to moglo učiniti trebao je kao povjerenik doći baš onaj koji je osmislio zakon po kojem se to čerupanje može napraviti.
Tedeschi i kompići će sad za male pare dobiti puno, jedini problem je to što je to sve u stvari nelegalno i mogli bi popušiti žešće tužbe.
Zato je pokušaj da se starog strpa u zatvor, međutim, može on i od tamo tužiti sve njih
Čula sam da se Ramljaku tresao glas jučer kad se obratio starom, kak je Eva rekla, moglo bi mu se dogoditi da polonij za dručak dobije.
Zezaju se dečki.
Tedeschi i kompići će sad za male pare dobiti puno, jedini problem je to što je to sve u stvari nelegalno i mogli bi popušiti žešće tužbe.
Zato je pokušaj da se starog strpa u zatvor, međutim, može on i od tamo tužiti sve njih
Čula sam da se Ramljaku tresao glas jučer kad se obratio starom, kak je Eva rekla, moglo bi mu se dogoditi da polonij za dručak dobije.
Zezaju se dečki.
2016-02-22
Eva_ wrote:I one iz Nizozemske i Mehika?
Nizozemska je bila zbog preuzimanja Mercatora, nije tvrtka za poslovanje, već za preuzimanje dionica.
Mehiko je zagonetka, stari tvrdi da nema niš s tim
2016-02-22
..da nije losa ta ideja sa inom..ruje su onak ionak u nafti i oruzju....utrapimo im inu i aj bok...no problem..zahuktalo se gadno u svijetu pa nas mozda na koncu bas rat spasi..
2015-09-08
vuksadinare wrote:i natovari si hrpu dugova na vrat...a sumnjam da je voljan jer ih nema iskesirat par milijardi kuna ne par nego bar minimum deset milijardi..a drugo ni teteskiju u posljednje vrijeme ne ide po lojtri..atlantik grupa je 2016 zavrsila sa -16% prometa...Sabina Spielrein wrote:vuksadinare wrote:ovaj ili je definitivno debil u sto sam sve sigurniji ili ej ejdnostavno zlonamjeran covjek sto nije sikljuceno..pa irud te jebo tako glupoh..pa sve hrvatske firme nemaju love koliko ej trecina agrokorovog duga..da ih neces mozda hapsiti ako nece sudjelovat u kupnji..
Svakako su pretenciozni, po raznim razinama.
Za sada im ide, ljudi puše priće koje plasiraju, dalje ćemo vidjeti.
2016-02-22
Bumo saznali već, kao i sve dosad, kad voda dojde do grla. Ja sam čula da je Alvarez navodno već mjesec dana bio u HR prije nego kaj su organizirali event za kamere.Sabina Spielrein wrote:Eva_ wrote:I one iz Nizozemske i Mehika?
Nizozemska je bila zbog preuzimanja Mercatora, nije tvrtka za poslovanje, već za preuzimanje dionica.
2017-03-21
Eva_ wrote:Bumo saznali već, kao i sve dosad, kad voda dojde do grla. Ja sam čula da je Alvarez navodno već mjesec dana bio u HR prije nego kaj su organizirali event za kamere.Sabina Spielrein wrote:Eva_ wrote:I one iz Nizozemske i Mehika?
Nije, ali su imali pregled svih dokumenata potrebnih za restrukturiranje.
2016-02-22
Vidim da su nakon kratkog dizanja nakon Alvareza, dolaskom Ramljaka ponovo potonule.
2016-02-22
Stvari se zakuhavaju, Tedeschijev prijatelj i pajdo u kampanji protiv starog postao i sam meta.
http://vijesti.hrt.hr/383122/boris-vujcic-primio-nedopusteni-dar
Nije tajna kako je Lovrinović htio na njegovo mjesto, nakon prvih dgovora nije uspio i tada je istupio iz Mosta, nadurio se.
Uglavnom im je HNB željena institucija od prvog dana.
To su ljudi koji namjeravaju zauzeti sve najvažnije institucije u HR, neovisno o rezultatima na izborima, samo kao koalicijski faktor.
http://vijesti.hrt.hr/383122/boris-vujcic-primio-nedopusteni-dar
Nije tajna kako je Lovrinović htio na njegovo mjesto, nakon prvih dgovora nije uspio i tada je istupio iz Mosta, nadurio se.
Uglavnom im je HNB željena institucija od prvog dana.
To su ljudi koji namjeravaju zauzeti sve najvažnije institucije u HR, neovisno o rezultatima na izborima, samo kao koalicijski faktor.
2016-02-22
Do jeseni bude nekak, ali 9.mjesec i završetak turističke sezone donijet će buru na kontinent. Ne bu se ovo vuklo 15 mjesec jer nema dovoljno love da do tada izdrže.Sabina Spielrein wrote:Eva_ wrote:Bumo saznali već, kao i sve dosad, kad voda dojde do grla. Ja sam čula da je Alvarez navodno već mjesec dana bio u HR prije nego kaj su organizirali event za kamere.Sabina Spielrein wrote:Eva_ wrote:I one iz Nizozemske i Mehika?
Nije, ali su imali pregled svih dokumenata potrebnih za restrukturiranje.
2017-03-21
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Znam da za kompanije to znači trošak, kako god ga nazvali", ali trebaju ga smatrati normalnim troškom poslovanja u Europi
» Svjetski židovski kongres poziva hrvatske vlasti da prestanu sudjelovati u veličanju ustaškog režima
» Hrvatske kompanije autobusima uvoze radnike s Kosova
» " Advertisement BiH je praktički disfunkcionalna država, a ekonomski raste brže od Hrvatske''
» Petrov poziva ljude da ne bježe iz Hrvatske: Nemojte se uzdati u političare
» Svjetski židovski kongres poziva hrvatske vlasti da prestanu sudjelovati u veličanju ustaškog režima
» Hrvatske kompanije autobusima uvoze radnike s Kosova
» " Advertisement BiH je praktički disfunkcionalna država, a ekonomski raste brže od Hrvatske''
» Petrov poziva ljude da ne bježe iz Hrvatske: Nemojte se uzdati u političare
Page 1 of 3