HNL 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 39 of 50
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Re: HNL 2016/2017
bracala je najmučkije džubre. stalno baca upljuvke u hnl trojkufridrih_niche wrote:Bracala standardno kmeci...
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
A kako tek kmeci kad je u pitanju Jelen liga...jalnirajko wrote:bracala je najmučkije džubre. stalno baca upljuvke u hnl trojkufridrih_niche wrote:Bracala standardno kmeci...
Guest- Guest
Sta imam cmrljit, jucer smo odigrali katastrofa i zasluzili smo izgubit kolko smo bili losiisključivi krivac wrote:čmarvicki čmrlja
A sto se tice avatara ja sam uvijek spreman stavit kad matematika kaze da je hajduk zavrsio treci na ljestvici
Mozes birat oces li sadasnji grb ili onaj sa zvezdom meni je svejedno :)
Neznam koji ti je drazi :)
nowitzki-
2014-04-27
Kako cemo izgubit kad nam je hdz poklonio titulu, kako ti po sebi kenjas iz dana u dan pa to je cudo nevidjeno :)fridrih_niche wrote:I jos kad ih mi oderemo u srid minijature od grada...jalnirajko wrote:mala šugava čmarrečica. gol u sudačkoj nadoknadi i to iz penala, neprocjenjivo.
Ajme...
<3
I nek dobijemo penal zbog faula na 20 m od gola, ka i oni onda, i niko sritniji od mene...
Gazi gubuuuuuu...
nowitzki-
2014-04-27
nowitzki wrote:Kako cemo izgubit kad nam je hdz poklonio titulu, kako ti po sebi kenjas iz dana u dan pa to je cudo nevidjeno :)fridrih_niche wrote:I jos kad ih mi oderemo u srid minijature od grada...jalnirajko wrote:mala šugava čmarrečica. gol u sudačkoj nadoknadi i to iz penala, neprocjenjivo.
Ajme...
<3
I nek dobijemo penal zbog faula na 20 m od gola, ka i oni onda, i niko sritniji od mene...
Gazi gubuuuuuu...
Nema potrebe pišati po malom nichetu, kada on to radi sam bolje od svih...
Guest- Guest
nowitzki wrote:fridrih_niche wrote:Kako cemo izgubit kad nam je hdz poklonio titulu, kako ti po sebi kenjas iz dana u dan pa to je cudo nevidjeno :)
Zeko-
2015-08-26
Al' ako Rijeka ovo popuši nikada prvaci neće biti. Ako bude odlučivala utakmica u Zagrebu, Rijeka će popit' petardu, jer budu u Zagreb došli uzdrmani pošto su sve imali u rukama. I u tom slučaju za predvidjeti je totalni raspad sistema u Rijeci i iduće sezone borbu za opstanak u HNL-u.
Zeko-
2015-08-26
jalnirajko wrote:zaslužili ste pokoji penalić u jadranskom derbijufridrih_niche wrote:I jos kad ih mi oderemo u srid minijature od grada...jalnirajko wrote:mala šugava čmarrečica. gol u sudačkoj nadoknadi i to iz penala, neprocjenjivo.
Ajme...
<3
Gazi gubuuuuuu...
"Situaciono ponašanje i situaciona opstojnost iziskuje da se prilagodiš i akomodiraš realnim uvjetima sredine u kojoj djeluješ." :)
Tatta je dobija novu priliku i sigurno će je gledat iskoristit. Ne očekujem da će ih baš tako očito pokrast ali će se suđenje svakako prilagodit novonastaloj situaciji :)
Za početak mislin da će bigman futač napokon dočekat utakmicu di mu se neće svaki kontakt s protivničkim stoperima svirat ka kontrafaul i di će dobit odrišene ruke da sa elezom i župarićem radi šta ga je volja :)
I di će ih onako baš lipo izkartonirat za koprivnicu, gorgon, gavranović, elez, mišić, prskalo... nije da ih nema šta vise :)
A sve to zbog mrtve lokse :))) sad slijedi 7 dana punjenja gaća, gnk se prošetava jugend parkom dan prije, znači u derbi ulaziš sa samo +2, u sad već očitom padu forme, voda u ušima, ogroman imperativ pobjede protiv ovakvog hajduka... nowitzki crni nowitzki, šta uradite to sinoć...
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
fridrih_niche wrote:A kako tek kmeci kad je u pitanju Jelen liga...jalnirajko wrote:bracala je najmučkije džubre. stalno baca upljuvke u hnl trojkufridrih_niche wrote:Bracala standardno kmeci...
Ma boli bracalu kurac, kurva je podojila u voždovcu :)
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Walt Kowalski wrote:fridrih_niche wrote:A kako tek kmeci kad je u pitanju Jelen liga...jalnirajko wrote:bracala je najmučkije džubre. stalno baca upljuvke u hnl trojkufridrih_niche wrote:Bracala standardno kmeci...
Kako je ilija stolica oterao groka u mirovinu...
Guest- Guest
http://sport.blic.rs/fudbal/domaci-fudbal/matjaz-kek-vodi-zvezdu-od-sledece-sezone/dnvpt8w
Kurvicki, znaš li nešto o ovome?
Kurvicki, znaš li nešto o ovome?
Guest- Guest
Hajduk i cibalia uzimaju bod na rujevici
Tatta sprema festu za zadnje kolo...boze dragi namjestanje nikada nije bilo napetije
Tatta sprema festu za zadnje kolo...boze dragi namjestanje nikada nije bilo napetije
znači voždovački heroji?Prele wrote:Walt Kowalski wrote:fridrih_niche wrote:A kako tek kmeci kad je u pitanju Jelen liga...jalnirajko wrote:bracala je najmučkije džubre. stalno baca upljuvke u hnl trojkufridrih_niche wrote:Bracala standardno kmeci...
2015-08-19
jalnirajko wrote:znači voždovački heroji?Prele wrote:Walt Kowalski wrote:fridrih_niche wrote:A kako tek kmeci kad je u pitanju Jelen liga...jalnirajko wrote:
bracala je najmučkije džubre. stalno baca upljuvke u hnl trojku
Junačine...
Guest- Guest
tata sjedi u fotelji, drži ženu za čuču i svima nam se ceri u facu
2015-08-19
a i ljudinePrele wrote:jalnirajko wrote:znači voždovački heroji?Prele wrote:Walt Kowalski wrote:fridrih_niche wrote:
A kako tek kmeci kad je u pitanju Jelen liga...
Junačine...
2015-08-19
Ziil Los Dii !- Posts : 5807
2015-10-11
Poklonija vam je sve, al vi ste kukavice koje ne znaju proć kroz cilj...nowitzki wrote:Kako cemo izgubit kad nam je hdz poklonio titulu, kako ti po sebi kenjas iz dana u dan pa to je cudo nevidjeno :)fridrih_niche wrote:I jos kad ih mi oderemo u srid minijature od grada...jalnirajko wrote:mala šugava čmarrečica. gol u sudačkoj nadoknadi i to iz penala, neprocjenjivo.
Ajme...
<3
Gazi gubuuuuuu...
Ko vas jebe, sad van dolazi kaznena ekspedicija iz Splita...
<3
Guest- Guest
Ma njemu je najvažnije da mu gay idol zabija iz ofsajda...Prele wrote:Walt Kowalski wrote:fridrih_niche wrote:A kako tek kmeci kad je u pitanju Jelen liga...jalnirajko wrote:bracala je najmučkije džubre. stalno baca upljuvke u hnl trojkufridrih_niche wrote:Bracala standardno kmeci...
Nema veze sta mu Junajtida siluje mali Arsenal...
Guest- Guest
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 39 of 50