ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kako ukinuti rasizam? Dodjeljivanje dice roditeljima slučajnim odabirom :)

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Kako ukinuti rasizam? Dodjeljivanje dice roditeljima slučajnim odabirom :) - Page 4 Empty Re: Kako ukinuti rasizam? Dodjeljivanje dice roditeljima slučajnim odabirom :)

Post by catabbath 11/4/2017, 00:23

Ja nemam niš protiv nigga, dapače i štoviše smatram da bi svatko trebao posjedovati bar jednog  Kako ukinuti rasizam? Dodjeljivanje dice roditeljima slučajnim odabirom :) - Page 4 1f608

catabbath

2015-08-22

Back to top Go down

Kako ukinuti rasizam? Dodjeljivanje dice roditeljima slučajnim odabirom :) - Page 4 Empty Re: Kako ukinuti rasizam? Dodjeljivanje dice roditeljima slučajnim odabirom :)

Post by Guest 11/4/2017, 00:36

Gnječ wrote:
danni1 wrote:
Noor wrote:
danni1 wrote:Ne bi valjalo. nemam ja ništa protiv obojanih, ne smetaju mi al sačuvaj bože da ih moram dirat, bilo kakav fizički kontakt...brrr.
daobro...možda bih se mogao natjerat na rukovanje i odglumit ne gađanje al.....ipak... ne hvala.
Bože dragi, pa zašto danni?
Pa ne znam.
Stvarno ne znam, ne volim ni kukce,al sam sa ostalim živinama OK.
Al to nije rasizam, da se razumijemo.

meni recimo ustaše nikako ne podnosim tu žgadiju zgazio bi ih ko žohare. jednostavno me ulovi neki praiskonski nagon da im zdrobim sve kosti i totalno ih zgnječim.

ali to nije govor mržnje da se razumijemo.
Prvo i osnovno ti da vidiš ustašu pretvorio bi se u 60 kg govana a  to prtilično govori o tebi kao osobi koja toliko sere o ustašama a nikada u životu nisi sreo nikoga u reali koji bi zadovoljio tvoje kritertije oko ustašluka što pak navodi do zaključka da si jebeno bolesni retardirani idiot virtualno nabrijan na nešto što ne postoji.
Guest
Guest

Back to top Go down

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Back to top

- Similar topics