Kako ukinuti rasizam? Dodjeljivanje dice roditeljima slučajnim odabirom :)
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Kako ukinuti rasizam? Dodjeljivanje dice roditeljima slučajnim odabirom :)
Ja nemam niš protiv nigga, dapače i štoviše smatram da bi svatko trebao posjedovati bar jednog
catabbath- Posts : 12437
2015-08-22
Re: Kako ukinuti rasizam? Dodjeljivanje dice roditeljima slučajnim odabirom :)
Prvo i osnovno ti da vidiš ustašu pretvorio bi se u 60 kg govana a to prtilično govori o tebi kao osobi koja toliko sere o ustašama a nikada u životu nisi sreo nikoga u reali koji bi zadovoljio tvoje kritertije oko ustašluka što pak navodi do zaključka da si jebeno bolesni retardirani idiot virtualno nabrijan na nešto što ne postoji.Gnječ wrote:danni1 wrote:Pa ne znam.Noor wrote:Bože dragi, pa zašto danni?danni1 wrote:Ne bi valjalo. nemam ja ništa protiv obojanih, ne smetaju mi al sačuvaj bože da ih moram dirat, bilo kakav fizički kontakt...brrr.
daobro...možda bih se mogao natjerat na rukovanje i odglumit ne gađanje al.....ipak... ne hvala.
Stvarno ne znam, ne volim ni kukce,al sam sa ostalim živinama OK.
Al to nije rasizam, da se razumijemo.
meni recimo ustaše nikako ne podnosim tu žgadiju zgazio bi ih ko žohare. jednostavno me ulovi neki praiskonski nagon da im zdrobim sve kosti i totalno ih zgnječim.
ali to nije govor mržnje da se razumijemo.
Guest- Guest
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Dodik se nadao kako će mu Trumpova administracija ukinuti sankcije, a ona ih potvrdila
» Kako je HDZ otezao s Povjerenstvom za Agrokor, osnovao ga par dana prije uhićenja i sada ga želi ukinuti
» 92% ljevičara žive sa roditeljima, a jedan od tri ima posao.
» Porazno: Hrvati najduže u EU žive s roditeljima
» Njemačka: 92% Antife nezaposleni koji žive sa roditeljima
» Kako je HDZ otezao s Povjerenstvom za Agrokor, osnovao ga par dana prije uhićenja i sada ga želi ukinuti
» 92% ljevičara žive sa roditeljima, a jedan od tri ima posao.
» Porazno: Hrvati najduže u EU žive s roditeljima
» Njemačka: 92% Antife nezaposleni koji žive sa roditeljima
Page 4 of 4