Kako ukinuti rasizam? Dodjeljivanje dice roditeljima slučajnim odabirom :)
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Kako ukinuti rasizam? Dodjeljivanje dice roditeljima slučajnim odabirom :)
Professors Suggest Parents Could Be Randomly Assigned Babies to End Racism
The superficial connection between color and culture would be severed. Racism would be wiped out. Racial ghettos would disappear; children of all races would live in all neighborhoods. Any white child could have black parents and any black child could have white parents.” they said before adding “Imagine if social mixing had been in effect 100 years ago in Germany, Bosnia, Palestine or the Congo. Racial, religious, and social genocide would not have happened.”
But those babies would not have birth certificates, they would not be citizens, they could not vote, serve in public office and so forth. If discovered, the children might be taken away after the strong bonds of psychological (as opposed to biological) parenthood had been formed. Few Americans would risk these penalties.”
http://www.renegadetribune.com/professors-suggest-parents-randomly-assigned-babies-end-racism/
The superficial connection between color and culture would be severed. Racism would be wiped out. Racial ghettos would disappear; children of all races would live in all neighborhoods. Any white child could have black parents and any black child could have white parents.” they said before adding “Imagine if social mixing had been in effect 100 years ago in Germany, Bosnia, Palestine or the Congo. Racial, religious, and social genocide would not have happened.”
But those babies would not have birth certificates, they would not be citizens, they could not vote, serve in public office and so forth. If discovered, the children might be taken away after the strong bonds of psychological (as opposed to biological) parenthood had been formed. Few Americans would risk these penalties.”
http://www.renegadetribune.com/professors-suggest-parents-randomly-assigned-babies-end-racism/
catabbath-
2015-08-22
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
Re: Kako ukinuti rasizam? Dodjeljivanje dice roditeljima slučajnim odabirom :)
Oh, JC :-S
2014-04-12
Ugl. ti nazovi politički korektni ekstremisti su opsjednuti razjebavanjem krvnih, rasnih ili bilo kakvih tradicionalnih društvenih oblika vezivanja pa im padaju na pamet svakakvi eksperimenti.
Nekad uzorni Zapad je postao karikatura samoga sebe.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Kad je to i kome Zapad bio uzor?
Pogotovu ono sto bi bilo zapadni zapad .
Nastao na genocidu i odrzava se i bogati time da ratuje i razara slabije
ajd ti u klinac Sora..Meni je John Wayne uvijek bio uzor...Sora wrote:Kad je to i kome Zapad bio uzor?
sve ostalo je tocno i istina..
Guest- Guest
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Ne bi valjalo. nemam ja ništa protiv obojanih, ne smetaju mi al sačuvaj bože da ih moram dirat, bilo kakav fizički kontakt...brrr.
daobro...možda bih se mogao natjerat na rukovanje i odglumit ne gađanje al.....ipak... ne hvala.
daobro...možda bih se mogao natjerat na rukovanje i odglumit ne gađanje al.....ipak... ne hvala.
danni1 wrote:Ne bi valjalo. nemam ja ništa protiv obojanih, ne smetaju mi al sačuvaj bože da ih moram dirat, bilo kakav fizički kontakt...brrr.
ej gurni si prst u uvo promaja je na forumu kad ti dođeš...
Guest- Guest
Bože dragi, pa zašto danni?danni1 wrote:Ne bi valjalo. nemam ja ništa protiv obojanih, ne smetaju mi al sačuvaj bože da ih moram dirat, bilo kakav fizički kontakt...brrr.
Guest- Guest
E jbga. Samo kažem da mi se ideja da moram brinut o nekakvom crnčiću ili žeći i sl uopće ne dopada.Gnječ wrote:danni1 wrote:Ne bi valjalo. nemam ja ništa protiv obojanih, ne smetaju mi al sačuvaj bože da ih moram dirat, bilo kakav fizički kontakt...brrr.
Ne kažu džaba " Svaka ptica svome jatu leti ".
Ko može, može, svaka čast, ja ne mogu.
respect za iskrenost..i ja isto dijelim isto misljenje...niti zivine ne petljaju sa drugim vrstama..danni1 wrote:E jbga. Samo kažem da mi se ideja da moram brinut o nekakvom crnčiću ili žeći i sl uopće ne dopada.Gnječ wrote:danni1 wrote:Ne bi valjalo. nemam ja ništa protiv obojanih, ne smetaju mi al sačuvaj bože da ih moram dirat, bilo kakav fizički kontakt...brrr.
Guest- Guest
Pa ne znam.Noor wrote:Bože dragi, pa zašto danni?danni1 wrote:Ne bi valjalo. nemam ja ništa protiv obojanih, ne smetaju mi al sačuvaj bože da ih moram dirat, bilo kakav fizički kontakt...brrr.
Stvarno ne znam, ne volim ni kukce,al sam sa ostalim živinama OK.
Al to nije rasizam, da se razumijemo.
U biti,vrlo prirodan stav,neopterecen politickom korektnoscu,ovim ili onim liberalno nametnutim stavom..
Guest- Guest
pismejker wrote:U biti,vrlo prirodan stav,neopterecen politickom korektnoscu,ovim ili onim liberalno nametnutim stavom..
ti veslaš malo levo malo desno ovisno tko ti je sugovornik?
Guest- Guest
a meni se čini da ti ipak imaš dovoljno srca i topline da bi mogao zavoljeti ovakvog malog slatkiša :)danni1 wrote:Pa ne znam.Noor wrote:Bože dragi, pa zašto danni?danni1 wrote:Ne bi valjalo. nemam ja ništa protiv obojanih, ne smetaju mi al sačuvaj bože da ih moram dirat, bilo kakav fizički kontakt...brrr.
Stvarno ne znam, ne volim ni kukce,al sam sa ostalim živinama OK.
Al to nije rasizam, da se razumijemo.
Guest- Guest
to čak i ja zabetonirana mahaluša vidim...a ti tek sad :PGnječ wrote:pismejker wrote:U biti,vrlo prirodan stav,neopterecen politickom korektnoscu,ovim ili onim liberalno nametnutim stavom..
Guest- Guest
Ja moje ne dam ni da mi zamijene za bijelo.danni1 wrote:E jbga. Samo kažem da mi se ideja da moram brinut o nekakvom crnčiću ili žeći i sl uopće ne dopada.Gnječ wrote:danni1 wrote:Ne bi valjalo. nemam ja ništa protiv obojanih, ne smetaju mi al sačuvaj bože da ih moram dirat, bilo kakav fizički kontakt...brrr.
Trinity-
2014-04-17
Pa ako bolje razmislis,s obzirom na sve,sVAKI covjek leluja tamo vamo,ovisno o konkretnoj situaciji.Nije sve crno bijelo Gnjec..Gnječ wrote:pismejker wrote:U biti,vrlo prirodan stav,neopterecen politickom korektnoscu,ovim ili onim liberalno nametnutim stavom..
Eto,mogu reci da sam vidio nekoliko..5-10 crnih cura,ono afrika,toliko zgodnih,i u sustini tako lijepih linija lica,da sam ostao na ppaff..!!! oci mackasto izduzene,njuskica preslatka,torzo za bogove...ali ebi ga..ja niti da mrdne,..probam,ne ide..jednostavno je stvar na nivou biologije,kojeg kurca,nis optereceno rasiszmom..
Guest- Guest
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Dodik se nadao kako će mu Trumpova administracija ukinuti sankcije, a ona ih potvrdila
» Kako je HDZ otezao s Povjerenstvom za Agrokor, osnovao ga par dana prije uhićenja i sada ga želi ukinuti
» 92% ljevičara žive sa roditeljima, a jedan od tri ima posao.
» Porazno: Hrvati najduže u EU žive s roditeljima
» Njemačka: 92% Antife nezaposleni koji žive sa roditeljima
» Kako je HDZ otezao s Povjerenstvom za Agrokor, osnovao ga par dana prije uhićenja i sada ga želi ukinuti
» 92% ljevičara žive sa roditeljima, a jedan od tri ima posao.
» Porazno: Hrvati najduže u EU žive s roditeljima
» Njemačka: 92% Antife nezaposleni koji žive sa roditeljima
Page 1 of 4