Kako ukinuti rasizam? Dodjeljivanje dice roditeljima slučajnim odabirom :)
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Kako ukinuti rasizam? Dodjeljivanje dice roditeljima slučajnim odabirom :)
Pa ako bolje razmislis,s obzirom na sve,sVAKI covjek leluja tamo vamo,ovisno o konkretnoj situaciji.Nije sve crno bijelo Gnjec..Gnječ wrote:pismejker wrote:U biti,vrlo prirodan stav,neopterecen politickom korektnoscu,ovim ili onim liberalno nametnutim stavom..
ti veslaš malo levo malo desno ovisno tko ti je sugovornik?
Eto,mogu reci da sam vidio nekoliko..5-10 crnih cura,ono afrika,toliko zgodnih,i u sustini tako lijepih linija lica,da sam ostao na ppaff..!!! oci mackasto izduzene,njuskica preslatka,torzo za bogove...ali ebi ga..ja niti da mrdne,..probam,ne ide..jednostavno je stvar na nivou biologije,kojeg kurca,nis optereceno rasiszmom..
Guest- Guest
danni1 wrote:Pa ne znam.Noor wrote:Bože dragi, pa zašto danni?danni1 wrote:Ne bi valjalo. nemam ja ništa protiv obojanih, ne smetaju mi al sačuvaj bože da ih moram dirat, bilo kakav fizički kontakt...brrr.
daobro...možda bih se mogao natjerat na rukovanje i odglumit ne gađanje al.....ipak... ne hvala.
Stvarno ne znam, ne volim ni kukce,al sam sa ostalim živinama OK.
Al to nije rasizam, da se razumijemo.
meni recimo ustaše nikako ne podnosim tu žgadiju zgazio bi ih ko žohare. jednostavno me ulovi neki praiskonski nagon da im zdrobim sve kosti i totalno ih zgnječim.
ali to nije govor mržnje da se razumijemo.
Guest- Guest
Ti idi kuffaj veceru...Noor wrote:to čak i ja zabetonirana mahaluša vidim...a ti tek sad :PGnječ wrote:pismejker wrote:U biti,vrlo prirodan stav,neopterecen politickom korektnoscu,ovim ili onim liberalno nametnutim stavom..
Guest- Guest
pismejker wrote:Pa ako bolje razmislis,s obzirom na sve,sVAKI covjek leluja tamo vamo,ovisno o konkretnoj situaciji.Nije sve crno bijelo Gnjec..Gnječ wrote:pismejker wrote:U biti,vrlo prirodan stav,neopterecen politickom korektnoscu,ovim ili onim liberalno nametnutim stavom..
Eto,mogu reci da sam vidio nekoliko..5-10 crnih cura,ono afrika,toliko zgodnih,i u sustini tako lijepih linija lica,da sam ostao na ppaff..!!! oci mackasto izduzene,njuskica preslatka,torzo za bogove...ali ebi ga..ja niti da mrdne,..probam,ne ide..jednostavno je stvar na nivou biologije,kojeg kurca,nis optereceno rasiszmom..
penis ti je rasist a ti nisi? ti bi al kurac ne bi? kakve su ti to sad pizdarije...
Guest- Guest
upisah se skoro kad vidjeh ovaj video..
Guest- Guest
Maa...ne znam.Znam ja sebe.Noor wrote:a meni se čini da ti ipak imaš dovoljno srca i topline da bi mogao zavoljeti ovakvog malog slatkiša :)danni1 wrote:Pa ne znam.Noor wrote:Bože dragi, pa zašto danni?danni1 wrote:Ne bi valjalo. nemam ja ništa protiv obojanih, ne smetaju mi al sačuvaj bože da ih moram dirat, bilo kakav fizički kontakt...brrr.
daobro...možda bih se mogao natjerat na rukovanje i odglumit ne gađanje al.....ipak... ne hvala.
A i problem je što to raste, a sve što raste sve je manje slatko.
Znam po sebi, bio sam i ja slatkiš kao beba...jbga ,danas djecu po selu plaše sa mnom.
tak nekak..mdaaaa...jebi ga..Gnječ wrote:pismejker wrote:Pa ako bolje razmislis,s obzirom na sve,sVAKI covjek leluja tamo vamo,ovisno o konkretnoj situaciji.Nije sve crno bijelo Gnjec..Gnječ wrote:pismejker wrote:U biti,vrlo prirodan stav,neopterecen politickom korektnoscu,ovim ili onim liberalno nametnutim stavom..
penis ti je rasist a ti nisi? ti bi al kurac ne bi? kakve su ti to sad pizdarije...
Guest- Guest
A što fali tom famoznom govoru mržnje? pa i ja mrzim antifašiste i sve bih ih žive zapalio. Al to ne osjećam prema obojenim ljudima.Gnječ wrote:danni1 wrote:Pa ne znam.Noor wrote:Bože dragi, pa zašto danni?danni1 wrote:Ne bi valjalo. nemam ja ništa protiv obojanih, ne smetaju mi al sačuvaj bože da ih moram dirat, bilo kakav fizički kontakt...brrr.
meni recimo ustaše nikako ne podnosim tu žgadiju zgazio bi ih ko žohare. jednostavno me ulovi neki praiskonski nagon da im zdrobim sve kosti i totalno ih zgnječim.
ali to nije govor mržnje da se razumijemo.
Nemamam takve porive prema njima, oni mi se malo gade ali antifašiste mrzim i to je sasvim legitimno.
Što ne bih smio nekoga mrziti?
Mržnja je jedno a gađenje je nešto sasvim drugo, tako da bi bilo dobro da se vratimo na temu.
uz to,Crni ljudi imaju potpuno drugacije tjelesne mirise,kad se znoje,jebu(pricao mi je jedan kolega sa bivseg Čata.hajer,kako je dosao u priliku da ebe crnu curu,ali je ona doli generirala prejake i nekako cudne(politicki korektan izraz) mirise,tak oda se skoro pobluvao..)
Mnoge i to odbija..
Mnoge i to odbija..
Guest- Guest
svele, ne prežderavaj se navečer, zato i imaš barilec :Ppismejker wrote:Ti idi kuffaj veceru...Noor wrote:to čak i ja zabetonirana mahaluša vidim...a ti tek sad :PGnječ wrote:pismejker wrote:U biti,vrlo prirodan stav,neopterecen politickom korektnoscu,ovim ili onim liberalno nametnutim stavom..
Guest- Guest
je..evo za veceru planiram samo žganjce sa malo finog ruskog kajmaka..dijetalno i fino..Noor wrote:svele, ne prežderavaj se navečer, zato i imaš barilec :Ppismejker wrote:Ti idi kuffaj veceru...Noor wrote:to čak i ja zabetonirana mahaluša vidim...a ti tek sad :PGnječ wrote:pismejker wrote:U biti,vrlo prirodan stav,neopterecen politickom korektnoscu,ovim ili onim liberalno nametnutim stavom..
Guest- Guest
da, pogotovo dijetalnopismejker wrote:je..evo za veceru planiram samo žganjce sa malo finog ruskog kajmaka..dijetalno i fino..Noor wrote:svele, ne prežderavaj se navečer, zato i imaš barilec :Ppismejker wrote:Ti idi kuffaj veceru...Noor wrote:to čak i ja zabetonirana mahaluša vidim...a ti tek sad :PGnječ wrote:
Guest- Guest
Uz to,nitko nikog ne moze da prisili da prihvati nesto sto mu se ne svidja i amen..
Sto bi meni moralo nest biti simpa i slatko i picke materine,ako jednostavno ne tezim tome..
Sto bi meni moralo nest biti simpa i slatko i picke materine,ako jednostavno ne tezim tome..
Guest- Guest
pa..malo kajmaka..onako tanko razvuces,da smeka..Noor wrote:da, pogotovo dijetalnopismejker wrote:je..evo za veceru planiram samo žganjce sa malo finog ruskog kajmaka..dijetalno i fino..Noor wrote:svele, ne prežderavaj se navečer, zato i imaš barilec :Ppismejker wrote:Ti idi kuffaj veceru...Noor wrote:
to čak i ja zabetonirana mahaluša vidim...a ti tek sad :P
Guest- Guest
I u ovom se i krije dokaz da je razlog na nivou biologije..Moj Kitonja nije politicar ili rasist..Voli ono sto voli,sto ne voli,od toga bjezi..Gnječ wrote:pismejker wrote:Pa ako bolje razmislis,s obzirom na sve,sVAKI covjek leluja tamo vamo,ovisno o konkretnoj situaciji.Nije sve crno bijelo Gnjec..Gnječ wrote:pismejker wrote:U biti,vrlo prirodan stav,neopterecen politickom korektnoscu,ovim ili onim liberalno nametnutim stavom..
Guest- Guest
fino je, ali za održavanje fit forme najgora moguća kombinacija...UH+mastipismejker wrote:pa..malo kajmaka..onako tanko razvuces,da smeka..Noor wrote:da, pogotovo dijetalnopismejker wrote:je..evo za veceru planiram samo žganjce sa malo finog ruskog kajmaka..dijetalno i fino..Noor wrote:svele, ne prežderavaj se navečer, zato i imaš barilec :Ppismejker wrote:
Ti idi kuffaj veceru...
Guest- Guest
rjesenjeNoor wrote:fino je, ali za održavanje fit forme najgora moguća kombinacija...UH+mastipismejker wrote:pa..malo kajmaka..onako tanko razvuces,da smeka..Noor wrote:da, pogotovo dijetalnopismejker wrote:je..evo za veceru planiram samo žganjce sa malo finog ruskog kajmaka..dijetalno i fino..Noor wrote:
svele, ne prežderavaj se navečer, zato i imaš barilec :P
baustela :D
znas,nije klopa bed,nego sam u zadnje vrijeme vise neaktivan,sjedim na predavanjima,onda sjedim u stanu,pa ucim,gledam tv..Ne hodam ili idem na bazene kao prije,a morao bih,dobro je,dolazi toplije vrijeme,pa covjek refleksno tezi vani vbiti..danas predivan suncan dan 21-22 grada..ideala..Noor wrote:fino je, ali za održavanje fit forme najgora moguća kombinacija...UH+mastipismejker wrote:pa..malo kajmaka..onako tanko razvuces,da smeka..Noor wrote:da, pogotovo dijetalnopismejker wrote:je..evo za veceru planiram samo žganjce sa malo finog ruskog kajmaka..dijetalno i fino..Noor wrote:
Guest- Guest
i to...a i ostale aktivnosti koje sve to spržeLeviathan2 wrote:rjesenjeNoor wrote:fino je, ali za održavanje fit forme najgora moguća kombinacija...UH+mastipismejker wrote:pa..malo kajmaka..onako tanko razvuces,da smeka..Noor wrote:da, pogotovo dijetalnopismejker wrote:
je..evo za veceru planiram samo žganjce sa malo finog ruskog kajmaka..dijetalno i fino..
baustela :D
Guest- Guest
Između fit forme i dobre klope, forma definitivno gubi,zapravo forma gubi i od prosječne klope.Noor wrote:fino je, ali za održavanje fit forme najgora moguća kombinacija...UH+mastipismejker wrote:pa..malo kajmaka..onako tanko razvuces,da smeka..Noor wrote:da, pogotovo dijetalnopismejker wrote:je..evo za veceru planiram samo žganjce sa malo finog ruskog kajmaka..dijetalno i fino..Noor wrote:
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Dodik se nadao kako će mu Trumpova administracija ukinuti sankcije, a ona ih potvrdila
» Kako je HDZ otezao s Povjerenstvom za Agrokor, osnovao ga par dana prije uhićenja i sada ga želi ukinuti
» 92% ljevičara žive sa roditeljima, a jedan od tri ima posao.
» Porazno: Hrvati najduže u EU žive s roditeljima
» Njemačka: 92% Antife nezaposleni koji žive sa roditeljima
» Kako je HDZ otezao s Povjerenstvom za Agrokor, osnovao ga par dana prije uhićenja i sada ga želi ukinuti
» 92% ljevičara žive sa roditeljima, a jedan od tri ima posao.
» Porazno: Hrvati najduže u EU žive s roditeljima
» Njemačka: 92% Antife nezaposleni koji žive sa roditeljima
Page 2 of 4