Kako ukinuti rasizam? Dodjeljivanje dice roditeljima slučajnim odabirom :)
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Kako ukinuti rasizam? Dodjeljivanje dice roditeljima slučajnim odabirom :)
Između fit forme i dobre klope, forma definitivno gubi,zapravo forma gubi i od prosječne klope.Noor wrote:fino je, ali za održavanje fit forme najgora moguća kombinacija...UH+mastipismejker wrote:pa..malo kajmaka..onako tanko razvuces,da smeka..Noor wrote:da, pogotovo dijetalnopismejker wrote:je..evo za veceru planiram samo žganjce sa malo finog ruskog kajmaka..dijetalno i fino..Noor wrote:
svele, ne prežderavaj se navečer, zato i imaš barilec :P
danni1- Posts : 5159
2014-04-16
počni se seksat već jednompismejker wrote:znas,nije klopa bed,nego sam u zadnje vrijeme vise neaktivan,sjedim na predavanjima,onda sjedim u stanu,pa ucim,gledam tv..Ne hodam ili idem na bazene kao prije,a morao bih,dobro je,dolazi toplije vrijeme,pa covjek refleksno tezi vani vbiti..danas predivan suncan dan 21-22 grada..ideala..Noor wrote:fino je, ali za održavanje fit forme najgora moguća kombinacija...UH+mastipismejker wrote:pa..malo kajmaka..onako tanko razvuces,da smeka..Noor wrote:da, pogotovo dijetalnopismejker wrote:
je..evo za veceru planiram samo žganjce sa malo finog ruskog kajmaka..dijetalno i fino..
Guest- Guest
NO MORE HILTI..!!!Leviathan2 wrote:rjesenjeNoor wrote:fino je, ali za održavanje fit forme najgora moguća kombinacija...UH+mastipismejker wrote:pa..malo kajmaka..onako tanko razvuces,da smeka..Noor wrote:da, pogotovo dijetalnopismejker wrote:
je..evo za veceru planiram samo žganjce sa malo finog ruskog kajmaka..dijetalno i fino..
baustela :D
Guest- Guest
ahhhh...red bi bio,posto sam prilicno odrastao..Noor wrote:počni se seksat već jednompismejker wrote:znas,nije klopa bed,nego sam u zadnje vrijeme vise neaktivan,sjedim na predavanjima,onda sjedim u stanu,pa ucim,gledam tv..Ne hodam ili idem na bazene kao prije,a morao bih,dobro je,dolazi toplije vrijeme,pa covjek refleksno tezi vani vbiti..danas predivan suncan dan 21-22 grada..ideala..Noor wrote:fino je, ali za održavanje fit forme najgora moguća kombinacija...UH+mastipismejker wrote:pa..malo kajmaka..onako tanko razvuces,da smeka..Noor wrote:
da, pogotovo dijetalno
Guest- Guest
Zašto,zaboga?Noor wrote:i to...a i ostale aktivnosti koje sve to spržeLeviathan2 wrote:rjesenjeNoor wrote:fino je, ali za održavanje fit forme najgora moguća kombinacija...UH+mastipismejker wrote:pa..malo kajmaka..onako tanko razvuces,da smeka..Noor wrote:
da, pogotovo dijetalno
Čemu nepotrebno opterećenje?
et, sto da ti govorim, svetac se uljenio pa mu se kile skupljaju, tctctcNoor wrote:i to...a i ostale aktivnosti koje sve to spržeLeviathan2 wrote:rjesenjeNoor wrote:fino je, ali za održavanje fit forme najgora moguća kombinacija...UH+mastipismejker wrote:pa..malo kajmaka..onako tanko razvuces,da smeka..Noor wrote:
da, pogotovo dijetalno
jbte ja duplo stariji od njega pa jos mogu odsprintat 10 kilometara,
svetac, vrati se ti na baustelu, u skolicama nema srece
jebote HILTI, makita je bolja :Dpismejker wrote:NO MORE HILTI..!!!Leviathan2 wrote:rjesenjeNoor wrote:fino je, ali za održavanje fit forme najgora moguća kombinacija...UH+mastipismejker wrote:pa..malo kajmaka..onako tanko razvuces,da smeka..Noor wrote:
da, pogotovo dijetalno
HILTI RULESpismejker wrote:NO MORE HILTI..!!!Leviathan2 wrote:rjesenjeNoor wrote:fino je, ali za održavanje fit forme najgora moguća kombinacija...UH+mastipismejker wrote:pa..malo kajmaka..onako tanko razvuces,da smeka..Noor wrote:
da, pogotovo dijetalno
nije nepotrebno ako ne želiš imati masne zalihedanni1 wrote:Zašto,zaboga?Noor wrote:i to...a i ostale aktivnosti koje sve to spržeLeviathan2 wrote:rjesenjeNoor wrote:fino je, ali za održavanje fit forme najgora moguća kombinacija...UH+mastipismejker wrote:
pa..malo kajmaka..onako tanko razvuces,da smeka..
Guest- Guest
bolja ne bolja,cak i umladjim danima me je napatila..11 kila u jednoj ruci i burgijaj armirani beton,da provuces usrani kabel....Leviathan2 wrote:jebote HILTI, makita je bolja :Dpismejker wrote:NO MORE HILTI..!!!Leviathan2 wrote:rjesenjeNoor wrote:fino je, ali za održavanje fit forme najgora moguća kombinacija...UH+mastipismejker wrote:
Guest- Guest
kaj imaš 100?Leviathan2 wrote:et, sto da ti govorim, svetac se uljenio pa mu se kile skupljaju, tctctcNoor wrote:i to...a i ostale aktivnosti koje sve to spržeLeviathan2 wrote:rjesenjeNoor wrote:fino je, ali za održavanje fit forme najgora moguća kombinacija...UH+mastipismejker wrote:
jbte ja duplo stariji od njega pa jos mogu odsprintat 10 kilometara,
svetac, vrati se ti na baustelu, u skolicama nema srece
Guest- Guest
Maaaa....rađe HILTILeviathan2 wrote:jebote HILTI, makita je bolja :Dpismejker wrote:NO MORE HILTI..!!!Leviathan2 wrote:rjesenjeNoor wrote:fino je, ali za održavanje fit forme najgora moguća kombinacija...UH+mastipismejker wrote:
i jadanni1 wrote:Maaaa....rađe HILTILeviathan2 wrote:jebote HILTI, makita je bolja :Dpismejker wrote:NO MORE HILTI..!!!Leviathan2 wrote:rjesenjeNoor wrote:
fino je, ali za održavanje fit forme najgora moguća kombinacija...UH+masti
Guest- Guest
danni1 wrote:A što fali tom famoznom govoru mržnje? pa i ja mrzim antifašiste i sve bih ih žive zapalio. Al to ne osjećam prema obojenim ljudima.Gnječ wrote:danni1 wrote:Pa ne znam.Noor wrote:Bože dragi, pa zašto danni?danni1 wrote:Ne bi valjalo. nemam ja ništa protiv obojanih, ne smetaju mi al sačuvaj bože da ih moram dirat, bilo kakav fizički kontakt...brrr.
daobro...možda bih se mogao natjerat na rukovanje i odglumit ne gađanje al.....ipak... ne hvala.
Stvarno ne znam, ne volim ni kukce,al sam sa ostalim živinama OK.
Al to nije rasizam, da se razumijemo.
meni recimo ustaše nikako ne podnosim tu žgadiju zgazio bi ih ko žohare. jednostavno me ulovi neki praiskonski nagon da im zdrobim sve kosti i totalno ih zgnječim.
ali to nije govor mržnje da se razumijemo.
Nemamam takve porive prema njima, oni mi se malo gade ali antifašiste mrzim i to je sasvim legitimno.
Što ne bih smio nekoga mrziti?
Mržnja je jedno a gađenje je nešto sasvim drugo, tako da bi bilo dobro da se vratimo na temu.
ja sam napisao da to nije govor mržnje isto kao što to nije ni kritika jer u NDH se svaka kritika smatra govorom mržnje.
ti pričaš o gađenju tebi se antifašisti gade a ja pričam o praiskonskom nagonu koji mi govori da sve ustaše treba istrijebiti. dakle pričamo o različitim stvarima ti o emociji ja o nagonu a nagon je jači od emocija pa shodno tome prije nego bi ti stigao zapalit šibicu ja bi ti već polomio sve kosti i naravno polomio i šibicu.
eto sad se vrati na temu ja odoh radit.
Guest- Guest
jepte se nacijo..odoh ja..jepo vas Ezek..
Guest- Guest
Pa, jbga, ne želim al ne želim ni trčati al želim jesti.Noor wrote:nije nepotrebno ako ne želiš imati masne zalihedanni1 wrote:Zašto,zaboga?Noor wrote:i to...a i ostale aktivnosti koje sve to spržeLeviathan2 wrote:rjesenjeNoor wrote:
fino je, ali za održavanje fit forme najgora moguća kombinacija...UH+masti
Aopet, što je malo masti ako možeš izbjeći trčanje.
pismejker wrote:jepte se nacijo..odoh ja..jepo vas Ezek..
kaki je to studij u pol 7 navečer?
Guest- Guest
Ne, antife mi se ne gade, njih mrzim. S njima mi je fizički kontak sasvim prihvatljiv.Gnječ wrote:danni1 wrote:A što fali tom famoznom govoru mržnje? pa i ja mrzim antifašiste i sve bih ih žive zapalio. Al to ne osjećam prema obojenim ljudima.Gnječ wrote:danni1 wrote:Pa ne znam.Noor wrote:
Bože dragi, pa zašto danni?
Stvarno ne znam, ne volim ni kukce,al sam sa ostalim živinama OK.
Al to nije rasizam, da se razumijemo.
meni recimo ustaše nikako ne podnosim tu žgadiju zgazio bi ih ko žohare. jednostavno me ulovi neki praiskonski nagon da im zdrobim sve kosti i totalno ih zgnječim.
ali to nije govor mržnje da se razumijemo.
Nemamam takve porive prema njima, oni mi se malo gade ali antifašiste mrzim i to je sasvim legitimno.
Što ne bih smio nekoga mrziti?
Mržnja je jedno a gađenje je nešto sasvim drugo, tako da bi bilo dobro da se vratimo na temu.
ja sam napisao da to nije govor mržnje isto kao što to nije ni kritika jer u NDH se svaka kritika smatra govorom mržnje.
ti pričaš o gađenju tebi se antifašisti gade a ja pričam o praiskonskom nagonu koji mi govori da sve ustaše treba istrijebiti. dakle pričamo o različitim stvarima ti o emociji ja o nagonu a nagon je jači od emocija pa shodno tome prije nego bi ti stigao zapalit šibicu ja bi ti već polomio sve kosti i naravno polomio i šibicu.
eto sad se vrati na temu ja odoh radit.
http://www.jewishvirtuallibrary.org/excerpts-from-mein-kampf
Just as he himself systematically ruins women and girls, he does not shrink back from pulling down the blood barriers for others, even on a large scale. It was and it is Jews who bring the Negroes into the Rhineland, always with the same secret thought and clear aim of ruining the hated white race by the necessarily resulting bastardization, throwing it down from its cultural and political height, and himself rising to be its master.
For a racially pure people which is conscious of its blood can never be enslaved by the Jew. In this world he will forever be master over bastards and bastards alone.
And so he tries systematically to lower the racial level by a continuous poisoning of individuals.
Just as he himself systematically ruins women and girls, he does not shrink back from pulling down the blood barriers for others, even on a large scale. It was and it is Jews who bring the Negroes into the Rhineland, always with the same secret thought and clear aim of ruining the hated white race by the necessarily resulting bastardization, throwing it down from its cultural and political height, and himself rising to be its master.
For a racially pure people which is conscious of its blood can never be enslaved by the Jew. In this world he will forever be master over bastards and bastards alone.
And so he tries systematically to lower the racial level by a continuous poisoning of individuals.
Guest- Guest
da mi netko zakonom ili bilo kako uvali malog niggu,ili Niggicu,to bih ostavio na Gnječovom pragu,.,
Guest- Guest
Ja nemam niš protiv nigga, dapače i štoviše smatram da bi svatko trebao posjedovati bar jednog
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Dodik se nadao kako će mu Trumpova administracija ukinuti sankcije, a ona ih potvrdila
» Kako je HDZ otezao s Povjerenstvom za Agrokor, osnovao ga par dana prije uhićenja i sada ga želi ukinuti
» 92% ljevičara žive sa roditeljima, a jedan od tri ima posao.
» Porazno: Hrvati najduže u EU žive s roditeljima
» Njemačka: 92% Antife nezaposleni koji žive sa roditeljima
» Kako je HDZ otezao s Povjerenstvom za Agrokor, osnovao ga par dana prije uhićenja i sada ga želi ukinuti
» 92% ljevičara žive sa roditeljima, a jedan od tri ima posao.
» Porazno: Hrvati najduže u EU žive s roditeljima
» Njemačka: 92% Antife nezaposleni koji žive sa roditeljima
Page 3 of 4