Late night tales (chat)
Page 42 of 50
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Re: Late night tales (chat)
To je samo primjer ...vojna akademija GF ....pitanja za zapovjednike.maggie13 wrote:ne igraj se vatrom. Radije otiđi u selo i uzmi mladog macka.RayMabus wrote:Sad cu malog glodavca naučit šta je zapovijednik Galaktičke federacije s pet generalskih zvijezdica na reveru.
Kako istjerat neprijateljsku vojsku iz šume ?
SPALI ŠUMU.
Zato namještaj nestaje.
BRISANI PROSTOR.
Lakše je nekoga uhvatit u pustinji nego velegradu.
MOC JEDNOSTAVNOSTI.
Neces vise imat miseve.
Moraš znat psihologiju tj da je lakše uhvatit nekoga u pustinji gdje nema objekata nego u velegradu......zato moraš znati i odgovor na to pitanje : neprijatelj u šumi i kako se to riješava.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Da nabavit cu mačku ....trenutno joj čistim teren ...brisani prostor.
2014-04-11
Jbga sam je kriv ....ušao na moj teren ...to je OBJAVA RATA.
2014-04-11
Inace mi nesmetaju , živi i pusti druge da žive no postoji crvena zona kad je kraj moje tolerancije.
Sad ce im masakr.
Sad ce im masakr.
2014-04-11
zanimljivo,maggie13 wrote:ti si vjernik, fenixe?Fénix wrote:Otpor krivom smjeru kojeg manjina i zli sluge veličaju kroz protekla 2-3 stoljeća, kao što i veličaju sami sebe. Krivi smjer u konačnici i sam sebe uništava.maggie13 wrote:sad, kako to staviti sa strane, djelomicno ignorirati pa pokusat s nekom povrsnom svjesnoscu izvuci najbolje od ponuđenog.Fénix wrote:Uspješno to ide na govedima i onima koji vjeruju kako je njihov život i sudbina u rukama nekakvih običnih smrtnika. Savršen recept za propadanje i razvoj silnih bolesti.maggie13 wrote:da, zato sto se raznim metodama manipulacije, a prvenstveno medijske, radi na kontinuiranom osnazivanju otuđenosti, rezigniranosti, namecu se ultimativni modeli ponasanja i djelovanja, otupljuju se osnovna obiljezlja spolova,etc,etc...
Zato se zlu i tami ne nadzire kraj, već sve više i više raste i raste.
Koji je nacin osvjetljivanja i je li moguc bez drasticnih promjena?
Ulazimo u “vrli novi svijet”: Bog je mrtav – sve je dopušteno!
Ili će čovjek (opet) prihvatiti svoju malenkost i prolaznost ili će mu budućnost prije budućnosti biti užasna. Trećeg nema. Ljudi koji imaju Krista u sebi, oni se za ništa ne moraju brinuti jer ovaj svijet im u konačnici baš ništa ne može ponuditi da ih ispuni a da se to može okarakterizirati dobrim, da ne govorim da ih spasi o daje nadu i svjetlost u životu.
Zavidim ti na tome.
Sto mislis kako bismo moglu prihvatit svoju malenkost i prolaznost?
Evolucija nas je ocito odvela u drugom smjeru.
Naprednom i konformistickom, ali u konacnici autodestruktivnom i pogubnom.
Kako se odreci dragovoljno svega, da bi se krenulo ispocetka..
medjutim isus nece pomoci nista a ni ostala bratija iz religijske kuhinje, to je iskljucivo smisljeno za zadrzavanje ljudi pod kontrolom, sto strahom od nepoznatog i nadnaravnog sto propaganom i uvjeravanjem kako bi zivot trebao izgledat
po mjeri nekijeh koji to osmisljavahu i o osmisljavaju
evolucija nas nije odvela ni u kakvom krivom smjeru,
covjek mora proci sve faze do u vracanju na stadij gdje je bio prije velikog pada i naravno da na tom putu je trnja ko u prici a stranputica jos vise, no smjer je uvijek isti, ne moze se fulati
sto se tice malenkosti i prolaznosti, pa istina je da je covjek na ovom nivou zbilja malen jer u odnosu na njegovu slavu je kao zrno prasine u odnosu na cjeli planet, no, i zrno prasine ce postati veliko kako se na njega bude talozilo nazad ono sto je prethodilo da postane zrno prasine,
prolaznost je dobra, zamislite ljude ovakove kakvi su danas da zive tisucu godina i vise, koji bi to uzas bio, promjena se nebi dogodila nikad, ovako svaka generacija je pomak prema naprijed, istina da se to no vidi ali ljudi vec sad imaju finije tkanje nego prije 20 godina, rjetki to mogu vidjeti i moraju biti upuceni,
mic po mic i doci ce, inace se razvoj covjeka poceo ubrzavti i ubrzavat ce se sa svakom generacijom
a inace za povratak sa stranputica je bitan razvoj osobne svjesnosti i nista vise i s tim se automatski anulira autodestruktivnost koja je uprogramirana u ljude, sto trenutnom modom, sto nekim kretanjima u drustvu sto manipulacijama kojekkovih parazita koji zive od te autodestrukcije, dosta je samo pocet razmisljat iza ogledala i uzeti neki novi smjer u skladu s istinskom potrebom, vracanje na pocetak je samo gubitak vremena,
i da odgovorim feliksu
bog jest mrtav, i ne samo jedan nego hrpa njih, prezivjeli vec tisucama godina ne pohode zemlju al ostala je njihova zla ostavstina
longi, ako je mis sivi nemoj ga ubit, otjeraj ga, ako je bjeli e to je vec problematicnoRayMabus wrote:Inace mi nesmetaju , živi i pusti druge da žive no postoji crvena zona kad je kraj moje tolerancije.
Sad ce im masakr.
probaj ga ubit cocacolom
nece ti svaka macka ni lovit miseve
budalo
cuj on, macka i goli zidovi
budalo
betty.boop-
2015-01-23
nemas pojmaenfant terrible wrote:kupi si onaj ultrazvucni vrag sta ide u struju
cuj on, macka i goli zidovi
budalo
budalo
Ako nece jedna onda cu ih dovest deset odjednom......nema zahebancije s Galaktičkom Federacijom.
2014-04-11
Sivi je , nisu bijeli nebrini.Leviathan2 wrote:longi, ako je mis sivi nemoj ga ubit, otjeraj ga, ako je bjeli e to je vec problematicnoRayMabus wrote:Inace mi nesmetaju , živi i pusti druge da žive no postoji crvena zona kad je kraj moje tolerancije.
Sad ce im masakr.
probaj ga ubit cocacolom
Necu ga ubiti vec dovesti mačku pa nek priroda odluči tko .....opstaje.
Proliće , nakotilo se , pala velika kiša ....inace ih nema al ja nemam mačku i sad ovi utekli ovamo ...e sad ce izletit ...inace mi nesmetaju al red mora postojat .... i sad ce letit.
2014-04-11
Ma navijaj ti za šta oceš on odavde leti. Prije par dana mi je neki bumbar uletio u sobu pa sam ga lijepo usmjerio prema vanka tj aj izađi majke ti ....golub mi zna sletit na prozor pa ga nediram nego samo da mi neuđe. Nesmetaju meni životinje nego ovo je moj teriorij ....POSTOJE PRAVILA.enfant terrible wrote:navijam za misa
2014-04-11
Trenutno promatram i razmišljam .....šta ce sad letit iz prostorije.
Vidim nekoliko .....objekata.
Vidim nekoliko .....objekata.
2014-04-11
Miš je životinjica ko i puh ...u biti se oni boje ljudi ....da šeta vani il di meni nije bitno ja ga nebi ni pogleda ...živi i pusti druge da žive ....e sad kad je ušao na moj teriorij to je objava rata ....cistim prostoriju od objekata jer mu je brisani prostor poruka da ode ....sad jedino ako je drzak i bezobrazan ko Zdravko Mamić pa ostane onda ce nahebati jer stiže mačka.
2014-04-11
A moglo bi i ovo :
I to u rekordnom roku jer znam di je ....uhvatio sam ga prije 15 dana i prije pet opet ....teriorijalne životinje ...di je on nema zmija ....moj kučni ljubimac.
Uhvatim ga pa ga pustim niže da ga neugazim slucajno.
Korisna beštija.
I to u rekordnom roku jer znam di je ....uhvatio sam ga prije 15 dana i prije pet opet ....teriorijalne životinje ...di je on nema zmija ....moj kučni ljubimac.
Uhvatim ga pa ga pustim niže da ga neugazim slucajno.
Korisna beštija.
2014-04-11
longi - covjek koji je komunicirao s misevima
betty.boop-
2015-01-23
longi, ti bi se odlicno uklopio u pleme :D
mi cak imamo filozofiju ne ubijat paukove po kuci nego i pusit da rade mreze, mreze se jedino micu ako smetaju , nema boljeg insekticida od toga, mishevi nemaju sto radit u kuci i za njih je macka, jezevi su skoro pa kucni ljubimci, ja oko kuce imam tri familije jezeva, uopce me se ne boje, setkaraju kao da ne postojim
jedino ne znam sto sa zecom, pojede sve po vrtu a nisam u potrebi da ga idem pojesti, a da ga gadjam s necim dojde mi zao
mi cak imamo filozofiju ne ubijat paukove po kuci nego i pusit da rade mreze, mreze se jedino micu ako smetaju , nema boljeg insekticida od toga, mishevi nemaju sto radit u kuci i za njih je macka, jezevi su skoro pa kucni ljubimci, ja oko kuce imam tri familije jezeva, uopce me se ne boje, setkaraju kao da ne postojim
jedino ne znam sto sa zecom, pojede sve po vrtu a nisam u potrebi da ga idem pojesti, a da ga gadjam s necim dojde mi zao
2014-04-11
jesi našao macu, longi?
2014-04-12
Ma ima prijatelj par mačaka , baš sad pricali ...samo to su odrasle mačke pa ono nece stat ovdje nego idu na svoj teriorij tj opet ce otic kod njega ( 100 metara zracne linije ).maggie13 wrote:jesi našao macu, longi?
Nabavit cu sad , sad ce se izlec mačići ...negdje.
2014-04-11
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Similar topics
» "Late night show" opleo po Trumpu - Ti si anti-musliman!
» Intermezzo (chat)
» apocalypso - day & night bar
» chat.net.hr
» Hot-el Lo~ve (chat)
» Intermezzo (chat)
» apocalypso - day & night bar
» chat.net.hr
» Hot-el Lo~ve (chat)
Page 42 of 50