Late night tales (chat)
Page 41 of 50
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Re: Late night tales (chat)
Naravno, što se proživilo - proživilo se. To je jasno, već ovaj jad od tehnologije gdje su ljudi postali bolesni pa samo gledaju u pametne telefone i internet, a prije svega toga kao da se nije znalo živjeti što jednostavno nije istina. To je ono "od prije" što bi sada bilo dobro i to jako dobro, a ne da usred grada gledam polumrtvilo.maggie13 wrote:Nista se ne vraca, uvijek dolazi nesto novo.Fénix wrote:To se i dogodilo. Bolje je bez toga, najradije bih bez svega. Onda bi se i nekadašnji bolji život vratio i u sadašnjost.maggie13 wrote:Moras malo cesce hranit ovisnost, inace ces postat normalan. :D
A, to nije dobro @_@
Do nas je, jednim dijelom, hoce li biti bolje ili losije.
:-)
Guest- Guest
da, zato sto se raznim metodama manipulacije, a prvenstveno medijske, radi na kontinuiranom osnazivanju otuđenosti, rezigniranosti, namecu se ultimativni modeli ponasanja i djelovanja, otupljuju se osnovna obiljezlja spolova,etc,etc...Fénix wrote:Naravno, što se proživilo - proživilo se. To je jasno, već ovaj jad od tehnologije gdje su ljudi postali bolesni pa samo gledaju u pametne telefone i internet, a prije svega toga kao da se nije znalo živjeti što jednostavno nije istina. To je ono "od prije" što bi sada bilo dobro i to jako dobro, a ne da usred grada gledam polumrtvilo.maggie13 wrote:Nista se ne vraca, uvijek dolazi nesto novo.Fénix wrote:To se i dogodilo. Bolje je bez toga, najradije bih bez svega. Onda bi se i nekadašnji bolji život vratio i u sadašnjost.maggie13 wrote:Moras malo cesce hranit ovisnost, inace ces postat normalan. :D
A, to nije dobro @_@
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Volim i ja tebe.crvenkasti wrote:Megi je genije.
♡.♡
2014-04-12
Uspješno to ide na govedima i onima koji vjeruju kako je njihov život i sudbina u rukama nekakvih običnih smrtnika. Savršen recept za propadanje i razvoj silnih bolesti.maggie13 wrote:da, zato sto se raznim metodama manipulacije, a prvenstveno medijske, radi na kontinuiranom osnazivanju otuđenosti, rezigniranosti, namecu se ultimativni modeli ponasanja i djelovanja, otupljuju se osnovna obiljezlja spolova,etc,etc...Fénix wrote:Naravno, što se proživilo - proživilo se. To je jasno, već ovaj jad od tehnologije gdje su ljudi postali bolesni pa samo gledaju u pametne telefone i internet, a prije svega toga kao da se nije znalo živjeti što jednostavno nije istina. To je ono "od prije" što bi sada bilo dobro i to jako dobro, a ne da usred grada gledam polumrtvilo.maggie13 wrote:Nista se ne vraca, uvijek dolazi nesto novo.Fénix wrote:To se i dogodilo. Bolje je bez toga, najradije bih bez svega. Onda bi se i nekadašnji bolji život vratio i u sadašnjost.maggie13 wrote:Moras malo cesce hranit ovisnost, inace ces postat normalan. :D
A, to nije dobro @_@
Zato se zlu i tami ne nadzire kraj, već sve više i više raste i raste.
Guest- Guest
sad, kako to staviti sa strane, djelomicno ignorirati pa pokusat s nekom povrsnom svjesnoscu izvuci najbolje od ponuđenog.Fénix wrote:Uspješno to ide na govedima i onima koji vjeruju kako je njihov život i sudbina u rukama nekakvih običnih smrtnika. Savršen recept za propadanje i razvoj silnih bolesti.maggie13 wrote:da, zato sto se raznim metodama manipulacije, a prvenstveno medijske, radi na kontinuiranom osnazivanju otuđenosti, rezigniranosti, namecu se ultimativni modeli ponasanja i djelovanja, otupljuju se osnovna obiljezlja spolova,etc,etc...Fénix wrote:Naravno, što se proživilo - proživilo se. To je jasno, već ovaj jad od tehnologije gdje su ljudi postali bolesni pa samo gledaju u pametne telefone i internet, a prije svega toga kao da se nije znalo živjeti što jednostavno nije istina. To je ono "od prije" što bi sada bilo dobro i to jako dobro, a ne da usred grada gledam polumrtvilo.maggie13 wrote:Nista se ne vraca, uvijek dolazi nesto novo.Fénix wrote:
To se i dogodilo. Bolje je bez toga, najradije bih bez svega. Onda bi se i nekadašnji bolji život vratio i u sadašnjost.
Koji je nacin osvjetljivanja i je li moguc bez drasticnih promjena?
2014-04-12
Riknija san covice ....razmontira dvosjed na pet dijelova da ga mogu bacit sam ...ima u njemu 200 kila ...ciloga ga odvida i razmontira ...na cetri komada ...raspodilija težinu.
Sam u kuči.
Sam u kuči.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Vrijedan si, longi..jesi kupio novi?
2014-04-12
Ma jok , ...vidija miša ...sad cu sve razmontirat i bacit u smece , ima da ostanemo samo ja , mačka i goli zidovi.maggie13 wrote:Vrijedan si, longi..jesi kupio novi?
2014-04-11
Imas macu? Sup :-)
2014-04-12
Nemam još ...al sad cu je nabavit.maggie13 wrote:Imas macu? Sup :-)
Ja , mačka i goli zidovi.
2014-04-11
Ima nas svakakvih a najviše nikakvih.
Sad ce samo nestajat namještaj po kuči .....čovijek miejnja svoj okoliš a životinja mu se prilagođava.
Lin san za popizdit al sad ce bit GOLI ZIDOVI.
Samo razmontiranje namještaja i pravac u smeče.
PA TI DOĐI.
CES SE TI MENI ŠETKAT PO KUČI PIČHKA TI MALTERINA.
Sad ce samo nestajat namještaj po kuči .....čovijek miejnja svoj okoliš a životinja mu se prilagođava.
Lin san za popizdit al sad ce bit GOLI ZIDOVI.
Samo razmontiranje namještaja i pravac u smeče.
PA TI DOĐI.
CES SE TI MENI ŠETKAT PO KUČI PIČHKA TI MALTERINA.
2014-04-11
Macke su zakon.RayMabus wrote:Nemam još ...al sad cu je nabavit.maggie13 wrote:Imas macu? Sup :-)
2014-04-12
Za lovit miševe.maggie13 wrote:Macke su zakon.RayMabus wrote:Nemam još ...al sad cu je nabavit.maggie13 wrote:Imas macu? Sup :-)
Frižider i špaker cu ostavit , moram negdje konzervirat i kuvat spizu.
Sve ostalo NESTAJE.
2014-04-11
Otpor krivom smjeru kojeg manjina i zli sluge veličaju kroz protekla 2-3 stoljeća, kao što i veličaju sami sebe. Krivi smjer u konačnici i sam sebe uništava.maggie13 wrote:sad, kako to staviti sa strane, djelomicno ignorirati pa pokusat s nekom povrsnom svjesnoscu izvuci najbolje od ponuđenog.Fénix wrote:Uspješno to ide na govedima i onima koji vjeruju kako je njihov život i sudbina u rukama nekakvih običnih smrtnika. Savršen recept za propadanje i razvoj silnih bolesti.maggie13 wrote:da, zato sto se raznim metodama manipulacije, a prvenstveno medijske, radi na kontinuiranom osnazivanju otuđenosti, rezigniranosti, namecu se ultimativni modeli ponasanja i djelovanja, otupljuju se osnovna obiljezlja spolova,etc,etc...
Ulazimo u “vrli novi svijet”: Bog je mrtav – sve je dopušteno!
Ili će čovjek (opet) prihvatiti svoju malenkost i prolaznost ili će mu budućnost prije budućnosti biti užasna. Trećeg nema. Ljudi koji imaju Krista u sebi, oni se za ništa ne moraju brinuti jer ovaj svijet im u konačnici baš ništa ne može ponuditi da ih ispuni a da se to može okarakterizirati dobrim, da ne govorim da ih spasi o daje nadu i svjetlost u životu.
Guest- Guest
Sad cu malog glodavca naučit šta je zapovijednik Galaktičke federacije s pet generalskih zvijezdica na reveru.
Kako istjerat neprijateljsku vojsku iz šume ?
SPALI ŠUMU.
Zato namještaj nestaje.
BRISANI PROSTOR.
Lakše je nekoga uhvatit u pustinji nego velegradu.
MOC JEDNOSTAVNOSTI.
SPALI ŠUMU.
Zato namještaj nestaje.
BRISANI PROSTOR.
MOC JEDNOSTAVNOSTI.
2014-04-11
ti si vjernik, fenixe?Fénix wrote:Otpor krivom smjeru kojeg manjina i zli sluge veličaju kroz protekla 2-3 stoljeća, kao što i veličaju sami sebe. Krivi smjer u konačnici i sam sebe uništava.maggie13 wrote:sad, kako to staviti sa strane, djelomicno ignorirati pa pokusat s nekom povrsnom svjesnoscu izvuci najbolje od ponuđenog.Fénix wrote:Uspješno to ide na govedima i onima koji vjeruju kako je njihov život i sudbina u rukama nekakvih običnih smrtnika. Savršen recept za propadanje i razvoj silnih bolesti.maggie13 wrote:da, zato sto se raznim metodama manipulacije, a prvenstveno medijske, radi na kontinuiranom osnazivanju otuđenosti, rezigniranosti, namecu se ultimativni modeli ponasanja i djelovanja, otupljuju se osnovna obiljezlja spolova,etc,etc...
Ulazimo u “vrli novi svijet”: Bog je mrtav – sve je dopušteno!
Ili će čovjek (opet) prihvatiti svoju malenkost i prolaznost ili će mu budućnost prije budućnosti biti užasna. Trećeg nema. Ljudi koji imaju Krista u sebi, oni se za ništa ne moraju brinuti jer ovaj svijet im u konačnici baš ništa ne može ponuditi da ih ispuni a da se to može okarakterizirati dobrim, da ne govorim da ih spasi o daje nadu i svjetlost u životu.
Zavidim ti na tome.
Sto mislis kako bismo moglu prihvatit svoju malenkost i prolaznost?
Evolucija nas je ocito odvela u drugom smjeru.
Naprednom i konformistickom, ali u konacnici autodestruktivnom i pogubnom.
Kako se odreci dragovoljno svega, da bi se krenulo ispocetka..
2014-04-12
ne igraj se vatrom. Radije otiđi u selo i uzmi mladog macka.RayMabus wrote:Sad cu malog glodavca naučit šta je zapovijednik Galaktičke federacije s pet generalskih zvijezdica na reveru.
SPALI ŠUMU.
Zato namještaj nestaje.
BRISANI PROSTOR.
MOC JEDNOSTAVNOSTI.
Neces vise imat miseve.
2014-04-12
To je samo primjer ...vojna akademija GF ....pitanja za zapovjednike.maggie13 wrote:ne igraj se vatrom. Radije otiđi u selo i uzmi mladog macka.RayMabus wrote:Sad cu malog glodavca naučit šta je zapovijednik Galaktičke federacije s pet generalskih zvijezdica na reveru.
SPALI ŠUMU.
Zato namještaj nestaje.
BRISANI PROSTOR.
MOC JEDNOSTAVNOSTI.
Neces vise imat miseve.
Moraš znat psihologiju tj da je lakše uhvatit nekoga u pustinji gdje nema objekata nego u velegradu......zato moraš znati i odgovor na to pitanje : neprijatelj u šumi i kako se to riješava.
2014-04-11
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Similar topics
» "Late night show" opleo po Trumpu - Ti si anti-musliman!
» Intermezzo (chat)
» apocalypso - day & night bar
» chat.net.hr
» Hot-el Lo~ve (chat)
» Intermezzo (chat)
» apocalypso - day & night bar
» chat.net.hr
» Hot-el Lo~ve (chat)
Page 41 of 50