Late night tales (chat)
Page 45 of 50
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Re: Late night tales (chat)
poplun je krpa, glupane, od toga se prave plahte i jastučnice
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
poplun je pokrivac a moze bit od bilo cega, to sam od zagoraca pokupio rjec,crvenkasti wrote:poplun je krpa, glupane, od toga se prave plahte i jastučnice
ajde setaj metvicu , nemas pojma o zivotu
da, baš.Regoč wrote:Fénix wrote:Što god ta čestitka značila, hvala.Regoč wrote:Čestitam na vjeri!Nije ironija ni izrugivanje, uistinu ti čestitam jer lakše nositi se sa životnimi nedaćami ako si vjernik.
2014-12-30
Jel? Oduvijek sam mislio da je to vrsta tkanine. Baš sam glup.
crvenkasti-
2014-04-17
eto, vidis , deke su teske i dosadne, sad ima onih finih popluna za kupit, lagan i topao, milina, ni radijator ne treba ukljucivatcrvenkasti wrote:Jel? Oduvijek sam mislio da je to vrsta tkanine. Baš sam glup.
tako da definitivno se ne bavim dekama vise :D
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
A ono, betonsko, kad si dolje strop, a kad si gore onda ti je pod, kako se to zove? I koliko ide cementa?
crvenkasti-
2014-04-17
Cekamo da se omaci longijeva susjeda maca pa ce uzeti macica i stavit nam sliku na chat :-)))
2014-04-12
betonsko, oklen ja da znam, ja radim na mjesalici onoj maloj a ne na betonari, znaci 4 pjeska, jedna cementa dva vapno il drukcije ako sef kaze, a svasta ebate,crvenkasti wrote:A ono, betonsko, kad si dolje strop, a kad si gore onda ti je pod, kako se to zove? I koliko ide cementa?
ono, mjesalac za zidare koji krpaju kojekakve zajebe po bausteli, a kruva ti, ti odma umislijo da sam ja neki inzenjer pa da se falis kako na forumu poznas nekog inzenjera betoniranja a
aj bjez tamo,
“You will not be good teachers if you focus only on what you do and not upon who you are.”
― Rudolf Steiner
2014-04-12
ma sto sev longi niej napravio radi malog misha, sad ish sav istraumatiziran negdje drgturi u nekoj rupi, mislim, alomaggie13 wrote:Cekamo da se omaci longijeva susjeda maca pa ce uzeti macica i stavit nam sliku na chat :-)))
malo je longi bezdusan
jadni mali misic..samo di mu je mama..kad ona longiju izleti :DLeviathan2 wrote:ma sto sev longi niej napravio radi malog misha, sad ish sav istraumatiziran negdje drgturi u nekoj rupi, mislim, alomaggie13 wrote:Cekamo da se omaci longijeva susjeda maca pa ce uzeti macica i stavit nam sliku na chat :-)))
malo je longi bezdusan
2014-04-12
Neparanoiši me.maggie13 wrote:jadni mali misic..samo di mu je mama..kad ona longiju izleti :DLeviathan2 wrote:ma sto sev longi niej napravio radi malog misha, sad ish sav istraumatiziran negdje drgturi u nekoj rupi, mislim, alomaggie13 wrote:Cekamo da se omaci longijeva susjeda maca pa ce uzeti macica i stavit nam sliku na chat :-)))
malo je longi bezdusan
Ja sam na drugom katu a prakticki je soba slijepa ulica ...to je zalutalo...jucer sam ga lova ....izgubljeniji on od mene ....bebač.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ja nemam mačku baš zato šta nema miševa jer mi je ovo sve zatvoreno no i prostorno je veliko ....sad je moram nabavit da izlete odavde jer lovat ih okolo baš i nemogu pošto imam vrtal i to pa uvik mogu uletit .....iako nisu nikad dosad al sad jesu valjda zbog ovih kiša i to.maggie13 wrote:Cekamo da se omaci longijeva susjeda maca pa ce uzeti macica i stavit nam sliku na chat :-)))
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Regoč wrote:Roy, jel ti to ne znaš staviti sličku?
ne kužim zakaj to pitaš...
Imam ja mozak, samo sam Hrvat, pa zato rijetko mislim. A i to što mislim su uglavnom neke gluposti, bezveze.
crvenkasti-
2014-04-17
Uglavnom, mislim ja, kad ono, ništa. Jebi ga. To mi se svaki put desi.
crvenkasti-
2014-04-17
Rekao sam sam sebi sto puta, crvenkasti, nemoj više, nemoj!
I poslije, čovjek zaboravi, i opet.
I poslije, čovjek zaboravi, i opet.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Similar topics
» "Late night show" opleo po Trumpu - Ti si anti-musliman!
» Intermezzo (chat)
» apocalypso - day & night bar
» chat.net.hr
» Hot-el Lo~ve (chat)
» Intermezzo (chat)
» apocalypso - day & night bar
» chat.net.hr
» Hot-el Lo~ve (chat)
Page 45 of 50