ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Trump napao Siriju sa - 59 - Tomahawk- krstarećim raketama

Page 10 of 13 Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13  Next

Go down

Trump  napao Siriju sa - 59 - Tomahawk- krstarećim raketama - Page 10 Empty Re: Trump napao Siriju sa - 59 - Tomahawk- krstarećim raketama

Post by Guest 7/4/2017, 16:00

Eroo wrote:US & Erdogan in Collision Course: The Consequences of Ceding North Syria to the PKK

http://mebriefing.com/?p=2814

Nece im dati drzavu, nitko im to nece dati. Ali mogu s pozicije sile pregovarati s lojalistima. Podrzali bi ih i Rusi i Ameri da dobiju veci stupan politicke autonomije. U najmanju ruku kao u Iraku. Dakle imaju poluge da pregovaraju. Ali to moraju krenuti raditi sada, da se desi na kraju da lojalisti poraze sve druge pokrete u Siriji i ostanu sa oruzjem u rukama samo Kurdi i Lojalisti...onda ce dobiti kurac.

Guest
Guest

Back to top Go down

Trump  napao Siriju sa - 59 - Tomahawk- krstarećim raketama - Page 10 Empty Re: Trump napao Siriju sa - 59 - Tomahawk- krstarećim raketama

Post by kic 7/4/2017, 16:16

mislim da je ovo ipak najava vecih sranja..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest 7/4/2017, 16:19

mora SAD negdje testirati one F-35, Sirija je idealna za to
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 7/4/2017, 16:54

gegen S-400??bolje ne.. :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/4/2017, 16:59

kic wrote:
Ma e.

lol!

70
Rain, famine and war will not cease in Persia;
too great a faith will betray the monarch.
Those (actions) started in France will end there,
a secret sign for on to be sparing.

http://www.crystalinks.com/quatrainscentury1.html

Kiša , glad i RAT nece prestati u Iranu ( Perzija ).
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by dzango 7/4/2017, 17:01

kic wrote:

Moskva -- Premijer Rusije Dmitrij Medvedev kaže da je napad na vojnu bazu u Siriji kršenje i međunarodnih i američkih zakona, ali i da je "na ivici sukoba sa Rusijom".

"Umesto njihove stalno ponavljane teze o zajedničkoj borbi protiv zajedničkog neprijatelja - Islamske države, Trampova administracija je dokazala da će se ona žestoko boriti protiv legalno izabranih vlasti u Siriji", naveo je Medvedev na Fejsbuku.
Medvedev je naveo da su se "ostaci predizborne magle razišli" i da je nova administracija pokazala svoju zavisnost od mišljenja establišmenta u Vašingtonu, "onog koji je novi predsednik oštro kritikovao". 

Kako je naveo, "toj mašineriji" je bilo dovoljno samo dva i po meseca da slomi Trampove predizborne stubove. 

Američki predsednik je tokom protekle noći doneo odluku da se kao odgovor na navodni napad hemijskim oružjem u Idlibu odgovori raketiranjem vojnih ciljeva u Siriji. 

Američki saveznici su pozdravili ovaj potez, ali ga je Rusija oštro osudila, ocenivši da je u pitanju agresija na suverenu državu. 

Rusija je suspendovala dogovor sa Vašingtonom o komunikaciji i sprečavanju incidenata iznad Sirije tokom operacija, a šef diplomatije Sergej Lavrov je nagovestio da bi ovaj događaj mogao da ima dalekosežne posledice na odnose Rusije i SAD. 

Takođe, iz Kremlja je poručeno da je u pitanju bio "napad na saveznika Rusije".

2014-04-19

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/4/2017, 17:04

kic wrote:
U pravu si , ovo je test da vide kako ce reagirati KIna , Rusija ...test ako sutra budu morali izrokat Iran....zanima ih kako reagiraju ovi drugi okolo prvenstveno Kina i Rusija na ovakvu izvedbu ( masovni raketni napad na jednu šijitsku državu ).
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 7/4/2017, 17:05

U sustini,Medved ne grijesi..
Amerima se digne kita,i bombaju po drzavi po kojoj hoce..osim naravno onima,koji im mogu zube slomiti...

Koliko je Obama bio prijetvoran i podao,toliko je Trump izgleda,prijemcim,da mu na fin nacin spakiraju i traze njegov potpis za oruzani napad..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 7/4/2017, 17:06

RayMabus wrote:
kic wrote:
U pravu si , ovo je test da vide kako ce reagirati KIna , Rusija ...test ako sutra budu morali izrokat Iran....zanima ih kako reagiraju ovi drugi okolo prvenstveno Kina i Rusija na ovakvu izvedbu ( masovni raketni napad na jednu šijitsku državu ).
u biti nelose,cim se po Kozojebima tuce,ipak vrlo opasno,jer je preblizu Rusa..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by red wolf 7/4/2017, 17:09

kic wrote:
hehehehehehehehehehehehehe
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by Guest 7/4/2017, 17:10

detonirajte nuklearnu bombu bilo gdje u svijetu pa gledajte posljedice

https://nuclearsecrecy.com/nukemap/
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by red wolf 7/4/2017, 17:10

Gnječ wrote:detonirajte nuklearnu bombu bilo gdje u svijetu pa gledajte posljedice

Zračne struje će svoje napraviti...hahahahahahahahahahahahahahahahaha
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by red wolf 7/4/2017, 17:11

Gdje mi je @Epikur...Neko vrijeme  me ovdje nije bilo...Nije ga ovo pogodilo?...hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/4/2017, 17:13

pismejker wrote:
RayMabus wrote:
kic wrote:
u biti nelose,cim se po Kozojebima tuce,ipak vrlo opasno,jer je preblizu Rusa..
Ma bmk za Bliski istok ...ovdje ce shranje napravit imigrnti koji bježe od ratova tamo ...svi ti podaci iz buducnosti i onako meni služe samo da vam pokažem da postoji nešto kao Galakticka Federacija tj na indirektan nacin vam pokazuju da netko nešto zna i da vam tako skrenu pažnju da netko nešto ZNA.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 7/4/2017, 17:15

Gnječ wrote:detonirajte nuklearnu bombu bilo gdje u svijetu pa gledajte posljedice

O oooo jebote,ovo je zanimljivo... king king king ...
malcice su mi bumbe preslabe ali hajde..
TKO CE VISE U ŠUSU IMATI MRTVIH AMERA??? lol!

dakle pokamkao sam marker nes doli juzno manhatna iznad vode zracna eksplozija 350000 fatalitis i inđuris oko 2 500 000..nije lose.. lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 7/4/2017, 17:17

Eroo wrote:
mutava baštarda wrote:od 59 ispaljenih porjektila na Sirijiu nije palo višpe od pola...
gdje su ostale? u kukuruzima ili su oborene?
Nestalo im goriva u zraku...ahahaha...ili se im akumulator ispraznija.  :D

General Konašenkov: “Na sirijsku bazu je palo samo 23 od 59 američkih projektila”
General Konašenkov je također rekao da je rusko Ministarstvo obrane sada planira ojačati i poboljšati učinkovitost sirijskih sustava protuzračne obrane.
..............................
ovo će biti "drago" izraelu
mutava baštarda
mutava baštarda

2015-09-14

Back to top Go down

Post by red wolf 7/4/2017, 17:19

mutava baštarda wrote:
Eroo wrote:
mutava baštarda wrote:od 59 ispaljenih porjektila na Sirijiu nije palo višpe od pola...
gdje su ostale? u kukuruzima ili su oborene?
Nestalo im goriva u zraku...ahahaha...ili se im akumulator ispraznija.  :D

General Konašenkov: “Na sirijsku bazu je palo samo 23 od 59 američkih projektila”
General Konašenkov je također rekao da je rusko Ministarstvo obrane sada planira ojačati i poboljšati učinkovitost sirijskih sustava protuzračne obrane.
..............................
ovo će biti "drago" izraelu
A ti vjeruješ tom generalu?
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/4/2017, 17:20

Izrokat ce Iran ovako u bližoj buducnosti i to vam je 100% pa ce onda opet ogromni val izbjeglica na Balkan ...ovo ja znam ima najmanje 7 godina i više ...ja uvijek naglašavam Galakticka Federacija kad ovo pišem jer ovo ce se desit i to nemožete sprijecit al vam netko godinama unaprijed daje tocne podatke i govori odakle su ....to je poruka koja glasi : MI SMO OVDJE.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by red wolf 7/4/2017, 17:21

RayMabus wrote:Izrokat ce Iran ovako u bližoj buducnosti i to vam je 100% pa ce onda opet ogromni val izbjeglica na Balkan ...ovo ja znam ima najmanje 7 godina i više ...ja uvijek naglašavam Galakticka Federacija kad ovo pišem jer ovo ce se desit i to nemožete sprijecit al vam netko godinama unaprijed daje tocne podatke i govori odakle su ....to je poruka koja glasi : MI SMO OVDJE.
I?...I drugi su tu...
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/4/2017, 17:23

Vratimo se na temu ...ja sam se samo nasmijao na Kicovu konstataciju koja je tocna a to je da je ovo samo uvod u još vece shranje i objasnija o cem se tu radi.

Ispitivaju kako ce Rusija i KIna reagirati na masovni raketni napad na neku šijitsku državu ( Iran ),
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 7/4/2017, 17:24

ufffff..ovu sam im dobro smjestio..

[size=32]1,058,570[/size]Estimated injuries:[size=32]2,451,130[/size]
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 10 of 13 Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13  Next

Back to top

- Similar topics