Trump napao Siriju sa - 59 - Tomahawk- krstarećim raketama
Page 10 of 13
Page 10 of 13 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13
Re: Trump napao Siriju sa - 59 - Tomahawk- krstarećim raketama
Eroo wrote:US & Erdogan in Collision Course: The Consequences of Ceding North Syria to the PKK
http://mebriefing.com/?p=2814
Nece im dati drzavu, nitko im to nece dati. Ali mogu s pozicije sile pregovarati s lojalistima. Podrzali bi ih i Rusi i Ameri da dobiju veci stupan politicke autonomije. U najmanju ruku kao u Iraku. Dakle imaju poluge da pregovaraju. Ali to moraju krenuti raditi sada, da se desi na kraju da lojalisti poraze sve druge pokrete u Siriji i ostanu sa oruzjem u rukama samo Kurdi i Lojalisti...onda ce dobiti kurac.
Guest- Guest
mislim da je ovo ipak najava vecih sranja..
mora SAD negdje testirati one F-35, Sirija je idealna za to
Guest- Guest
Ma e.kic wrote:
70
Rain, famine and war will not cease in Persia;
too great a faith will betray the monarch.
Those (actions) started in France will end there,
a secret sign for on to be sparing.
http://www.crystalinks.com/quatrainscentury1.html
Kiša , glad i RAT nece prestati u Iranu ( Perzija ).
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
kic wrote:mislim da je ovo ipak najava vecih sranja..
Moskva -- Premijer Rusije Dmitrij Medvedev kaže da je napad na vojnu bazu u Siriji kršenje i međunarodnih i američkih zakona, ali i da je "na ivici sukoba sa Rusijom".
"Umesto njihove stalno ponavljane teze o zajedničkoj borbi protiv zajedničkog neprijatelja - Islamske države, Trampova administracija je dokazala da će se ona žestoko boriti protiv legalno izabranih vlasti u Siriji", naveo je Medvedev na Fejsbuku.
Medvedev je naveo da su se "ostaci predizborne magle razišli" i da je nova administracija pokazala svoju zavisnost od mišljenja establišmenta u Vašingtonu, "onog koji je novi predsednik oštro kritikovao".
Kako je naveo, "toj mašineriji" je bilo dovoljno samo dva i po meseca da slomi Trampove predizborne stubove.
Američki predsednik je tokom protekle noći doneo odluku da se kao odgovor na navodni napad hemijskim oružjem u Idlibu odgovori raketiranjem vojnih ciljeva u Siriji.
Američki saveznici su pozdravili ovaj potez, ali ga je Rusija oštro osudila, ocenivši da je u pitanju agresija na suverenu državu.
Rusija je suspendovala dogovor sa Vašingtonom o komunikaciji i sprečavanju incidenata iznad Sirije tokom operacija, a šef diplomatije Sergej Lavrov je nagovestio da bi ovaj događaj mogao da ima dalekosežne posledice na odnose Rusije i SAD.
Takođe, iz Kremlja je poručeno da je u pitanju bio "napad na saveznika Rusije".
U pravu si , ovo je test da vide kako ce reagirati KIna , Rusija ...test ako sutra budu morali izrokat Iran....zanima ih kako reagiraju ovi drugi okolo prvenstveno Kina i Rusija na ovakvu izvedbu ( masovni raketni napad na jednu šijitsku državu ).kic wrote:
2014-04-11
U sustini,Medved ne grijesi..
Amerima se digne kita,i bombaju po drzavi po kojoj hoce..osim naravno onima,koji im mogu zube slomiti...
Koliko je Obama bio prijetvoran i podao,toliko je Trump izgleda,prijemcim,da mu na fin nacin spakiraju i traze njegov potpis za oruzani napad..
Amerima se digne kita,i bombaju po drzavi po kojoj hoce..osim naravno onima,koji im mogu zube slomiti...
Koliko je Obama bio prijetvoran i podao,toliko je Trump izgleda,prijemcim,da mu na fin nacin spakiraju i traze njegov potpis za oruzani napad..
Guest- Guest
u biti nelose,cim se po Kozojebima tuce,ipak vrlo opasno,jer je preblizu Rusa..RayMabus wrote:U pravu si , ovo je test da vide kako ce reagirati KIna , Rusija ...test ako sutra budu morali izrokat Iran....zanima ih kako reagiraju ovi drugi okolo prvenstveno Kina i Rusija na ovakvu izvedbu ( masovni raketni napad na jednu šijitsku državu ).kic wrote:
Guest- Guest
hehehehehehehehehehehehehekic wrote:
red wolf-
2016-02-10
detonirajte nuklearnu bombu bilo gdje u svijetu pa gledajte posljedice
https://nuclearsecrecy.com/nukemap/
Guest- Guest
Zračne struje će svoje napraviti...hahahahahahahahahahahahahahahahahaGnječ wrote:detonirajte nuklearnu bombu bilo gdje u svijetu pa gledajte posljedice
red wolf-
2016-02-10
Gdje mi je @Epikur...Neko vrijeme me ovdje nije bilo...Nije ga ovo pogodilo?...hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
red wolf-
2016-02-10
Ma bmk za Bliski istok ...ovdje ce shranje napravit imigrnti koji bježe od ratova tamo ...svi ti podaci iz buducnosti i onako meni služe samo da vam pokažem da postoji nešto kao Galakticka Federacija tj na indirektan nacin vam pokazuju da netko nešto zna i da vam tako skrenu pažnju da netko nešto ZNA.pismejker wrote:u biti nelose,cim se po Kozojebima tuce,ipak vrlo opasno,jer je preblizu Rusa..RayMabus wrote:U pravu si , ovo je test da vide kako ce reagirati KIna , Rusija ...test ako sutra budu morali izrokat Iran....zanima ih kako reagiraju ovi drugi okolo prvenstveno Kina i Rusija na ovakvu izvedbu ( masovni raketni napad na jednu šijitsku državu ).kic wrote:
2014-04-11
O oooo jebote,ovo je zanimljivo... ...Gnječ wrote:detonirajte nuklearnu bombu bilo gdje u svijetu pa gledajte posljedice
malcice su mi bumbe preslabe ali hajde..
TKO CE VISE U ŠUSU IMATI MRTVIH AMERA???
dakle pokamkao sam marker nes doli juzno manhatna iznad vode zracna eksplozija 350000 fatalitis i inđuris oko 2 500 000..nije lose..
Guest- Guest
Eroo wrote:Nestalo im goriva u zraku...ahahaha...ili se im akumulator ispraznija.mutava baštarda wrote:od 59 ispaljenih porjektila na Sirijiu nije palo višpe od pola...
gdje su ostale? u kukuruzima ili su oborene?
General Konašenkov: “Na sirijsku bazu je palo samo 23 od 59 američkih projektila”
General Konašenkov je također rekao da je rusko Ministarstvo obrane sada planira ojačati i poboljšati učinkovitost sirijskih sustava protuzračne obrane.
..............................
ovo će biti "drago" izraelu
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
A ti vjeruješ tom generalu?mutava baštarda wrote:Eroo wrote:Nestalo im goriva u zraku...ahahaha...ili se im akumulator ispraznija.mutava baštarda wrote:od 59 ispaljenih porjektila na Sirijiu nije palo višpe od pola...
gdje su ostale? u kukuruzima ili su oborene?
General Konašenkov: “Na sirijsku bazu je palo samo 23 od 59 američkih projektila”
General Konašenkov je također rekao da je rusko Ministarstvo obrane sada planira ojačati i poboljšati učinkovitost sirijskih sustava protuzračne obrane.
..............................
ovo će biti "drago" izraelu
red wolf-
2016-02-10
Izrokat ce Iran ovako u bližoj buducnosti i to vam je 100% pa ce onda opet ogromni val izbjeglica na Balkan ...ovo ja znam ima najmanje 7 godina i više ...ja uvijek naglašavam Galakticka Federacija kad ovo pišem jer ovo ce se desit i to nemožete sprijecit al vam netko godinama unaprijed daje tocne podatke i govori odakle su ....to je poruka koja glasi : MI SMO OVDJE.
2014-04-11
I?...I drugi su tu...RayMabus wrote:Izrokat ce Iran ovako u bližoj buducnosti i to vam je 100% pa ce onda opet ogromni val izbjeglica na Balkan ...ovo ja znam ima najmanje 7 godina i više ...ja uvijek naglašavam Galakticka Federacija kad ovo pišem jer ovo ce se desit i to nemožete sprijecit al vam netko godinama unaprijed daje tocne podatke i govori odakle su ....to je poruka koja glasi : MI SMO OVDJE.
red wolf-
2016-02-10
Vratimo se na temu ...ja sam se samo nasmijao na Kicovu konstataciju koja je tocna a to je da je ovo samo uvod u još vece shranje i objasnija o cem se tu radi.
Ispitivaju kako ce Rusija i KIna reagirati na masovni raketni napad na neku šijitsku državu ( Iran ),
Ispitivaju kako ce Rusija i KIna reagirati na masovni raketni napad na neku šijitsku državu ( Iran ),
2014-04-11
ufffff..ovu sam im dobro smjestio..
[size=32]1,058,570[/size]Estimated injuries:[size=32]2,451,130[/size]
[size=32]1,058,570[/size]Estimated injuries:[size=32]2,451,130[/size]
Guest- Guest
Page 10 of 13 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13
Similar topics
» Iran napao američki ratni brod krstarećim raketama, u međunarodnim vodama
» Proiranske snage krstarećim raketama napale vojnu bazu i aerodrom u Saudijskoj Arabiji
» IZRAEL NAPAO IRAN SA 100 AVIONA U TRI TALASA! NAPAO I SIRIJU. ŠTA RADI S300/400?
» Izrael napao Siriju
» Trump oštro napao Marakeški sporazum
» Proiranske snage krstarećim raketama napale vojnu bazu i aerodrom u Saudijskoj Arabiji
» IZRAEL NAPAO IRAN SA 100 AVIONA U TRI TALASA! NAPAO I SIRIJU. ŠTA RADI S300/400?
» Izrael napao Siriju
» Trump oštro napao Marakeški sporazum
Page 10 of 13