ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ODVJETNIK PODNIO PRIJAVU PROTIV ANTONIJA ALVAREZA: ‘On nema radnu dozvolu,

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Go down

ODVJETNIK PODNIO PRIJAVU PROTIV ANTONIJA ALVAREZA: ‘On nema radnu dozvolu,  - Page 4 Empty Re: ODVJETNIK PODNIO PRIJAVU PROTIV ANTONIJA ALVAREZA: ‘On nema radnu dozvolu,

Post by RayMabus 6/4/2017, 23:20

Gnječ wrote:
RayMabus wrote:Nije ovo lehmans i brodel sine ti se kaciš sa državom ...lako ce oni tebi nac caku il izgubit neki papir ...ugovor s Agrokorom je nevažeci ako se nisi istodobno i prijavio a ako ima dokaza da si radio u dan prije nego te firma prijavila ti si izgorija na sudu.

Jedan dan na crno a ima dokaza isto je ko i 10 godina na crno ...sve je to rad na crno.

a sinko moj, ma tebi, ovo je tebi država???? an? jebate na kom si ti lipilu sunpor ti jebem? tebi ova vukojebina razbojnička jazbina,,, država????  hahahahaa ma majka bojža od Loreta i sveti Petrina ti prosvitlili pamet.
Ja bar svaki dan nešto novo naucim ...eto jucer sam naucija za Loret danas sa izaslane radnike....

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

ODVJETNIK PODNIO PRIJAVU PROTIV ANTONIJA ALVAREZA: ‘On nema radnu dozvolu,  - Page 4 Empty Re: ODVJETNIK PODNIO PRIJAVU PROTIV ANTONIJA ALVAREZA: ‘On nema radnu dozvolu,

Post by Guest 6/4/2017, 23:24

RayMabus wrote:
Gnječ wrote:
RayMabus wrote:Nije ovo lehmans i brodel sine ti se kaciš sa državom ...lako ce oni tebi nac caku il izgubit neki papir ...ugovor s Agrokorom je nevažeci ako se nisi istodobno i prijavio a ako ima dokaza da si radio u dan prije nego te firma prijavila ti si izgorija na sudu.

Jedan dan na crno a ima dokaza isto je ko i 10 godina na crno ...sve je to rad na crno.

a sinko moj, ma tebi, ovo je tebi država???? an? jebate na kom si ti lipilu sunpor ti jebem? tebi ova vukojebina razbojnička jazbina,,, država????  hahahahaa ma majka bojža od Loreta i sveti Petrina ti prosvitlili pamet.
Ja bar svaki dan nešto novo naucim ...eto jucer sam naucija za Loret danas sa izaslane radnike....

učiš? trebaš brže učit ovim tempom učenja ćemo dočekat treću Jugoslaviju.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 6/4/2017, 23:28

A eto ucim :

Ograničenja se ne primjenjuju ako želite pokrenuti vlastiti posao u Hrvatskoj ili pružati usluge, primjerice u području građevine ili osobnih usluga. Nema ograničenja za poduzetnike/kompanije/obrte iz drugih država članica koji žele provoditi svoje aktivnosti u Hrvatskoj. Slijedom navedenog, ako ste državljanin države članice EU/EGP-a, te ste:

• samozaposleni u vlastitom poduzeću, ili
  • obrtnik koji pruža usluge, ili
  • izaslani u Hrvatsku od strane svojeg poslodavca tijekom određenog vremena (izaslani radnici),

možete raditi u Republici Hrvatskoj bez dozvole za boravak i rad ili potvrde o prijavi rada.

http://www.hzz.hr/default.aspx?id=17999
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 6/4/2017, 23:31

RayMabus wrote:A eto ucim :

Ograničenja se ne primjenjuju ako želite pokrenuti vlastiti posao u Hrvatskoj ili pružati usluge, primjerice u području građevine ili osobnih usluga. Nema ograničenja za poduzetnike/kompanije/obrte iz drugih država članica koji žele provoditi svoje aktivnosti u Hrvatskoj. Slijedom navedenog, ako ste državljanin države članice EU/EGP-a, te ste:

• samozaposleni u vlastitom poduzeću, ili
  • obrtnik koji pruža usluge, ili
  • izaslani u Hrvatsku od strane svojeg poslodavca tijekom određenog vremena (izaslani radnici),

možete raditi u Republici Hrvatskoj bez dozvole za boravak i rad ili potvrde o prijavi rada.

http://www.hzz.hr/default.aspx?id=17999

eto da si učio brže ne bi napisao 78 postova uzalud.

dobro, lako za tebe ali šta je s onim odvjetnikom? kako je on učio i završio pravni vakultet????

Last edited by Gnječ on 6/4/2017, 23:32; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 6/4/2017, 23:32

Alvarez je izaslani radnik.

Procitao sam i onaj clanak koji odvijetnik spominje ...je to sve al on je izaslani radnik i nekrši nikakve propise iz clanka 9.

Jedino ako mu nije stigla ovi tjedan prijava u Hr tj negdje se to zagubilo ......e onda ce ga guzlat.

Ocito ga žele samo prirskat da pristane na dva upravitelja tj kontrolu države nad time al to je po meni ok jer je ipak Alvarez još uvijek tu tj nemože nitko radit šta oce.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 6/4/2017, 23:33

Gnječ wrote:
RayMabus wrote:

Život je igra , nije zabavno kad sve znaš i ako znaš da ceš 100% pobijedit ili izgubit jer onda nema igre a ako nema igre nema ni života.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 6/4/2017, 23:35

RayMabus wrote:Alvarez je izaslani radnik.

Procitao sam i onaj clanak koji odvijetnik spominje ...je to sve al on je izaslani radnik i nekrši nikakve propise iz clanka 9.

Jedino ako mu nije stigla ovi tjedan prijava u Hr tj negdje se to zagubilo ......e onda ce ga guzlat.

Ocito ga žele samo prirskat da pristane na dva upravitelja tj kontrolu države nad time al to je po meni ok jer je ipak Alvarez još uvijek tu tj nemože nitko radit šta oce.

može Alvarezu Plenković popušit kurac. neka ga makne odma Sberbanka zatvara špine i bankrot slijedi i to lančani. Grčka broj 2
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 6/4/2017, 23:38

RayMabus wrote:
Gnječ wrote:
RayMabus wrote:

Život je igra , nije zabavno kad sve znaš i ako znaš da ceš 100% pobijedit ili izgubit jer onda nema igre a ako nema igre nema ni života.

prošao sam ja sve to nemam vremena za taj luksuz sve igre su mi znane. jedino ponekad odigram koju pc igru.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Back to top

- Similar topics