ODVJETNIK PODNIO PRIJAVU PROTIV ANTONIJA ALVAREZA: ‘On nema radnu dozvolu,
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: ODVJETNIK PODNIO PRIJAVU PROTIV ANTONIJA ALVAREZA: ‘On nema radnu dozvolu,
Pa e , a šta si mislija ? One Bosance kad uvati da radi na crno ide im prijava plus zabrana ulaska u Hr na xy godina.MaximusDecimusMiridije wrote:RayMabus wrote:
Alvarez dobio crveni ...prijava za rad na crno plus mjera zabrane ulaska u RH na xy vrijeme.
hajde de :)
To tako ide.
PA PA ALVI.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ima jedan lik.... to djubre bolesno mi dodje rod. Znas sta je taj radio?
Taj bi ljude doveo iz BiH da mu rade kuce po zupaniji na crno, vikendice itd....onda bi ih prijavio. Jos bi se onda otvoreno hvalio da mu jeftinije dodje platiti kaznu nego ispostovati dugove ovima, i savjetovao drugima da isto rade.
Ima od toga godina doduse vec...ali svejedno.
Taj bi ljude doveo iz BiH da mu rade kuce po zupaniji na crno, vikendice itd....onda bi ih prijavio. Jos bi se onda otvoreno hvalio da mu jeftinije dodje platiti kaznu nego ispostovati dugove ovima, i savjetovao drugima da isto rade.
Ima od toga godina doduse vec...ali svejedno.
Guest- Guest
Odoh...nikako nisam stvoren ja za ovaj koncept zaradjivanja za zivot.
Guest- Guest
Pa ok nije ni da mene to previše zanima ....no kako imam i radnu dozvolu kao Đavolji odvjetnik onda kužim te cake ....pravne.
Alvarez nije prijavljen na poreznoj a radio je 24 sata u Hr , sam davao izjave , ovi ga postavili tamo , cist slucaj kao suza ...oni neki ugovor al on nema produžnicu u Hr , firma im neplaca porez ovdje a oni ako su ga zaposlili kao fizicku osobu nisu ga na poreznoj prijavili a dokaza miljon plus razgovarao s premijerom , prestavio se za koga radi i gdje ....znaci razgovor i sve to je napravljeno unutar RH.
Alvarez nije prijavljen na poreznoj a radio je 24 sata u Hr , sam davao izjave , ovi ga postavili tamo , cist slucaj kao suza ...oni neki ugovor al on nema produžnicu u Hr , firma im neplaca porez ovdje a oni ako su ga zaposlili kao fizicku osobu nisu ga na poreznoj prijavili a dokaza miljon plus razgovarao s premijerom , prestavio se za koga radi i gdje ....znaci razgovor i sve to je napravljeno unutar RH.
2014-04-11
Glupost..besmisleno.
2014-04-12
Lik je totalni crnjak , sad ce dobit prijavu za rad na crno i izgon iz države na xy godina.
On nema ovdje registiran obrt dakle kao firma neradi š , kao fizicku osobu tj činovnika u upravi te nisu prijavili nego samo proglasili i to javno plus ti potvrdio , radiš poslovne razgovore s premijerom u RH ...i za sve to nemaš nikakvu dozvolu niti si prijavljen na poreznoj kao fizicka osoba.
Jednostavno ti si NIŠTA.
On nema ovdje registiran obrt dakle kao firma neradi š , kao fizicku osobu tj činovnika u upravi te nisu prijavili nego samo proglasili i to javno plus ti potvrdio , radiš poslovne razgovore s premijerom u RH ...i za sve to nemaš nikakvu dozvolu niti si prijavljen na poreznoj kao fizicka osoba.
Jednostavno ti si NIŠTA.
2014-04-11
Pa i nije , ...nije smio sam doc pricat s premijerom ...to znaci da ON radi u Hr to šta tvrdi da radi.maggie13 wrote:Glupost..besmisleno.
Ako je tako onda ti nisi ni kolzanting ni išta slicno nego direkt ...sam je došao a ne kao savjetnik nekoga tj Plenky je došao njemu.
Ok.
Po kojoj ti osnovi radiš sad to ovdje i sada ?
Nemaš firmu registiranu u Hr ....nisi ni prijavljen kao fizicka osoba na poreznoj.
AJ CAO.
2014-04-11
Nemoj da te zbunjuje to šta je u odijelu , njegov posao je to šta je , sam je rekao šta je , drugi su to potvrdili , sam obavlja razgovore s drugom stranom ( Plenković ) ....dakle ti radiš to i tvrdiš da si to.
Papire molim.
Papire molim.
2014-04-11
Ma, to je sve formalno rijeseno, longi.
Bezbroj je mogucnosti.
Bezbroj je mogucnosti.
2014-04-12
Nemože , prošlo je 24 sata ....nemožeš ga prijavljivat unazad tj možeš al ti država nece dati ...namjestili su mu igru.maggie13 wrote:Ma, to je sve formalno rijeseno, longi.
Bezbroj je mogucnosti.
2014-04-11
PLENKOVIĆ S ALVAREZOM 'Naše procjene i planovi podudaraju se s njegovim savjetima' ALVAREZ 'Tko je glavni? Ja vodim restrukturiranje, radim s Upravom'
Predsjednik Vlade Andrej Plenković sastao se večeras u Banskim dvorima s glavnim direktorom za restrukturiranje Agrokora, Antoniom Alvarezom III.
Alverez nije davao izjave novinarima prilikom ulaska u zgradu Vlade, a u Banske dvore došli i predstavnici PR agencija “Milenium” i “Manjgura”, Nikola Jelić i Krešimir Macan.
2014-04-11
Covjek je menađer u Agrokora tj oni su ga na brzinu postavili i to je to ....bio menađer il radnik moraš biti prijavljen ...ako je prošlo 24 sata a nisi a ocito je da radiš plus sam to izjavljuješ plus to kažu i tvoji poslodavci ....dakle ti bez sumnje to radiš za šta tvrdiš da jesi.
TO JE RAD NA CRNO.
TO JE RAD NA CRNO.
2014-04-11
Sad ide prijava pa onda ga pitaju gdje si bio u srijedu npr i ima sve snimljeno i hrpa svjedoka da je on direktor nekog odijela u Agrokora ....daj mi poreznu prijavu za taj dan ?
A nemaš jel.
A nemaš jel.
2014-04-11
maggie13 wrote:Glupost..besmisleno.
i te kako ima smisla, treba uvalit đuru njavru ili jakovinu na čelo konzuma i božinu babu na čelo belja, a ne neki alvarezi kurci palci
Pa cuj ocito je da kradeze želi svog upravitelja no Ajvarez je popušija.
Jbga nema registiran obrt , nije prijavljen 24 sata jer nije a tvrdi da je i svi to potvrđuju , samostalno obavlja razgovore , znaci nije savjetnik nego pregovarac glavni dakle dokazani rad.
Ja mogu bit firma za prijevoz kamiona u Hr i tu registriran i prevozit robu po Evropi al samo iz Hr ...nesmijem to raditi u Švabiji od tocke A do tocke B ako tamo nisma registiran a niti smijem za Švabu ako me on prije toga neprijavi ...njega nisu prijavili u ova 24 sata....dalje im od toga za podnošenje prijave i netreba a sve dokaze imaju.
Jbga nema registiran obrt , nije prijavljen 24 sata jer nije a tvrdi da je i svi to potvrđuju , samostalno obavlja razgovore , znaci nije savjetnik nego pregovarac glavni dakle dokazani rad.
Ja mogu bit firma za prijevoz kamiona u Hr i tu registriran i prevozit robu po Evropi al samo iz Hr ...nesmijem to raditi u Švabiji od tocke A do tocke B ako tamo nisma registiran a niti smijem za Švabu ako me on prije toga neprijavi ...njega nisu prijavili u ova 24 sata....dalje im od toga za podnošenje prijave i netreba a sve dokaze imaju.
2014-04-11
Jbga caka ...na brzinu ...aj ti dođi u Hr nam gori , ovi doša , ja sam gazda , ovi potvrdili , obavija sam razgovor sa Plenkovicem dakle dokazani rad ....nema obrt u Hr uopce ...ovi ga nisu prijavili kao fizicku osobu ...imaju samo taj ugovor s njima al on nema obrt za rad u Hr.
2014-04-11
Smiješno al jbga tako je ...oni imaju svugdje produžnice i registirirane produžnice i dozvole za rad ....eto recimo da u Litvni nemaju i moš ti potpisat ugovor s njime al nemože on osobno radit taj posao u Litvni ako nije registiran tamo kao takav ...dakle a ako si ga doveo samo ko fizicku osobu pa makar i na jedan dan onda ga moraš prijavit na poreznu ....oni to nisu nego ugovor koji nevaži za rad u Hr šta je on napravija.
2014-04-11
Sad ce vlada Hr obavit razgovor s njime u cetri oka i rec slušaj tako i tako stvari stoje imaš prijavu za rad na crno i mjeru udaljavanja iz RH na xy godina ...ako želiš to izbjec ....ide naš upravitelj u upravu ...
Biraj štaš.
Biraj štaš.
2014-04-11
Jbte lik nije ni došao u Hr a vec su ga naguzili ....kao on neki svjecki kuraz palaz ...za izvlacenje love ovo ono .....ovi mu prijavu za rad na crno sašili i to laganini ....premijer svjedok na sudu.
2014-04-11
A baš me nasmijalo sve ovo ....moš ti imat deset dipoma na Sorboni da si odvjetnik vaki naki , da imaš dosta toga u karijeri , da si svjecki al ovo su ti ovdje prirodni Matani i prosjaci.
2014-04-11
Reda mora biti!
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Erdogan podnio krivičnu prijavu protiv nizozemskog desničara Wildera
» HSP podnio kazn.prijavu protiv partizana koji je ubio nenaoružanog Švabu
» Plaće male i strancima , 50% ih ne želi produljiti radnu dozvolu
» Grčka policija nema prijavu o novoj tuči na Zakintosu
» Sanader ostaje u Remetincu: Njegova kuća nije etažirana, a Suićeva nema dozvolu
» HSP podnio kazn.prijavu protiv partizana koji je ubio nenaoružanog Švabu
» Plaće male i strancima , 50% ih ne želi produljiti radnu dozvolu
» Grčka policija nema prijavu o novoj tuči na Zakintosu
» Sanader ostaje u Remetincu: Njegova kuća nije etažirana, a Suićeva nema dozvolu
Page 2 of 4