ODVJETNIK PODNIO PRIJAVU PROTIV ANTONIJA ALVAREZA: ‘On nema radnu dozvolu,
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Re: ODVJETNIK PODNIO PRIJAVU PROTIV ANTONIJA ALVAREZA: ‘On nema radnu dozvolu,
Ohani, Ray!
gdje je onaJ medolino da posudimo od njega onu taktičku i blebnemo ju na onu šahovnicu na crkvi....
2015-08-08
Otjerajte alvareza iii i dolazi lopuža ante, šejker ce odmah ovdje vidjeti preporod i kupovinu INA-u
Kermit-
2014-04-17
treba vas sve potući i raspuhat pepel....
2015-08-08
michaellcmacha wrote:treba vas sve potući i raspuhat pepel....
alo stari , oce bit satora ? sta se prica po gradu ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
asilovski wrote:šejker ce odmah ovdje vidjeti preporod i kupovinu INA-u
Naravno da neću. Rekao sam ti već nekoliko puta da će se na kupovinu određenog dijela dionica Ine od Mola (do razine 24% minus jedna dionica) sačekati koliko je potrebno da te dionice Mol proda budzašto samo da ih se riješi.
Kvaka je u neprestanom gomilanju gubitaka u Ini zbog čega je ta kompanija u puno lošijoj situaciji nego kada je Mol kupio onaj prvi inicijalni paket dionica i stanje se neprestano i nepovratno pogoršava.
Guest- Guest
ja sam full u penziji, i boli me više kurac za sve uključno i za mene... kako rekoh ko je ošo ošo je, ko nije treba vas/nas sve do zadnjeg satrati...debotoijusto wrote:michaellcmacha wrote:treba vas sve potući i raspuhat pepel....
alo stari , oce bit satora ? sta se prica po gradu ?
2015-08-08
Nema tu kvake ova drzava je bankrotirala u svakom smislu, stanje jedino moze biti gore a prognoziram da biološki nece zadovoljavati za 5 godina, jednostavno bolji jač i pametniji narod ce vladati, hrvati idu u enciklopedijeslidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:šejker ce odmah ovdje vidjeti preporod i kupovinu INA-u
Naravno da neću. Rekao sam ti već nekoliko puta da će se na kupovinu određenog dijela dionica Ine od Mola (do razine 24% minus jedna dionica) sačekati koliko je potrebno da te dionice Mol proda budzašto samo da ih se riješi.
Kvaka je u neprestanom gomilanju gubitaka u Ini zbog čega je ta kompanija u puno lošijoj situaciji nego kada je Mol kupio onaj prvi inicijalni paket dionica i stanje se neprestano i nepovratno pogoršava.
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Nema tu kvake ova drzava je bankrotirala u svakom smislu, stanje jedino moze biti gore a prognoziram da biološki nece zadovoljavati za 5 godina, jednostavno bolji jač i pametniji narod ce vladati, hrvati idu u enciklopedije
Ah, ti i tvoje alkoholičarske prognoze.
Guest- Guest
Tim gore, vi trijezni a pojma pojmice ko bušmanislidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:Nema tu kvake ova drzava je bankrotirala u svakom smislu, stanje jedino moze biti gore a prognoziram da biološki nece zadovoljavati za 5 godina, jednostavno bolji jač i pametniji narod ce vladati, hrvati idu u enciklopedije
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Tim gore, vi trijezni a pojma pojmice ko bušmanislidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:Nema tu kvake ova drzava je bankrotirala u svakom smislu, stanje jedino moze biti gore a prognoziram da biološki nece zadovoljavati za 5 godina, jednostavno bolji jač i pametniji narod ce vladati, hrvati idu u enciklopedije
Ti znaš još manje, a uz to si neprestano i pijan. Pa tko sad ima veći problem!
Guest- Guest
Alvarezic je popušio ....evo proucio sam zakon o izaslanim radnicima ( nikad cuo za to ) i našao sam caku :
Nadležna ustanova, ako su ispunjeni svi uvjeti za izaslanje, izdaje potvrdu A1 kojom
se potvrđuje da se na osobu i nadalje primjenjuje zakonodavstvo
matične države, te
istovremeno obavještava o izaslanju nadležnu ustanovu u državi rada.
Nadležna ustanova, ako su ispunjeni svi uvjeti za izaslanje, izdaje potvrdu A1 kojom
se potvrđuje da se na osobu i nadalje primjenjuje zakonodavstvo
matične države, te
istovremeno obavještava o izaslanju nadležnu ustanovu u državi rada.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Cak i ako je izaslanik radnik mora istovremeno biti prijavljen u Hr ....znaci nema ono sutra cu nego ODMA.
2014-04-11
RayMabus wrote:Cak i ako je izaslanik radnik mora istovremeno biti prijavljen u Hr ....znaci nema ono sutra cu nego ODMA.
jel se UNPROFOR prijavija??? nije. jel stavio hr tablice na oklopna vozila? nije. prema tome...
Guest- Guest
Alvarez nije nikako po nikojoj logici bit odma i prijavljen u Hr jer nije bilo uprave , oni jesu potpisali ugovr s njime i on je izaslanik radnik al ono postavili su lika međutim odma ga moraš prijavit u Hr , nema ono 24 sata pricekat cu i to a vlada hr ga nasmimala ovih dana , obavljala razgovore , on govori ja sam gazda , mene su postavili .....a gdje je ta istovremena prijava i u Hr da si izaslani radnik ovdje.
Ak je došla samo dan kasnije a ti vec radio i ima doakza jbga .....na crno si.
2014-04-11
RayMabus wrote:Alvarez nije nikako po nikojoj logici bit odma i prijavljen u Hr jer nije bilo uprave , oni jesu potpisali ugovr s njime i on je izaslanik radnik al ono postavili su lika međutim odma ga moraš prijavit u Hr , nema ono 24 sata pricekat cu i to a vlada hr ga nasmimala ovih dana , obavljala razgovore , on govori ja sam gazda , mene su postavili .....a gdje je ta istovremena prijava i u Hr da si izaslani radnik ovdje.
to ga treba prijavit i sredit papire onaj tko ga je zvao i zaposlio. misliš da će se Alvarez s tim trivijalnostima ić zajebavat? pa lik ima para više nego RH-NDH i usto da hoće može RH-NDH totalno razjebat a baš se i ne mora puno ni trudit jer je već razjebana na rubu ponora treba samo malim prstom gurnut i ode hrvatska u tri pizde materine zauvjek.
Guest- Guest
Nije ovo lehmans i brodel sine ti se kaciš sa državom ...lako ce oni tebi nac caku il izgubit neki papir ...ugovor s Agrokorom je nevažeci ako se nisi istodobno i prijavio a ako ima dokaza da si radio u dan prije nego te firma prijavila ti si izgorija na sudu.
Jedan dan na crno a ima dokaza isto je ko i 10 godina na crno ...sve je to rad na crno.
Jedan dan na crno a ima dokaza isto je ko i 10 godina na crno ...sve je to rad na crno.
2014-04-11
Naravno al nece mu dat mira ...oce da budu dva upravitelja inace ce ga stalno prijavljivat za svašta.Gnječ wrote:RayMabus wrote:Alvarez nije nikako po nikojoj logici bit odma i prijavljen u Hr jer nije bilo uprave , oni jesu potpisali ugovr s njime i on je izaslanik radnik al ono postavili su lika međutim odma ga moraš prijavit u Hr , nema ono 24 sata pricekat cu i to a vlada hr ga nasmimala ovih dana , obavljala razgovore , on govori ja sam gazda , mene su postavili .....a gdje je ta istovremena prijava i u Hr da si izaslani radnik ovdje.
to ga treba prijavit i sredit papire onaj tko ga je zvao i zaposlio. misliš da će se Alvarez s tim trivijalnostima ić zajebavat? pa lik ima para više nego RH-NDH i usto da hoće može RH-NDH totalno razjebat a baš se i ne mora puno ni trudit jer je već razjebana na rubu ponora treba samo malim prstom gurnut i ode hrvatska u tri pizde materine zauvjek.
Ova prijava je pocetak ...sad ako nece pristat na dva upravitelja ide na sud prvo pa ce tamo izgubit xy dana.
2014-04-11
RayMabus wrote:Nije ovo lehmans i brodel sine ti se kaciš sa državom ...lako ce oni tebi nac caku il izgubit neki papir ...ugovor s Agrokorom je nevažeci ako se nisi istodobno i prijavio a ako ima dokaza da si radio u dan prije nego te firma prijavila ti si izgorija na sudu.
a sinko moj, ma tebi, ovo je tebi država???? an? jebate na kom si ti lipilu sunpor ti jebem? tebi ova vukojebina razbojnička jazbina,,, država???? hahahahaa ma majka bojža od Loreta i sveti Petrina ti prosvitlili pamet.
Guest- Guest
Ja bar svaki dan nešto novo naucim ...eto jucer sam naucija za Loret danas sa izaslane radnike....Gnječ wrote:RayMabus wrote:Nije ovo lehmans i brodel sine ti se kaciš sa državom ...lako ce oni tebi nac caku il izgubit neki papir ...ugovor s Agrokorom je nevažeci ako se nisi istodobno i prijavio a ako ima dokaza da si radio u dan prije nego te firma prijavila ti si izgorija na sudu.
a sinko moj, ma tebi, ovo je tebi država???? an? jebate na kom si ti lipilu sunpor ti jebem? tebi ova vukojebina razbojnička jazbina,,, država???? hahahahaa ma majka bojža od Loreta i sveti Petrina ti prosvitlili pamet.
2014-04-11
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Erdogan podnio krivičnu prijavu protiv nizozemskog desničara Wildera
» HSP podnio kazn.prijavu protiv partizana koji je ubio nenaoružanog Švabu
» Plaće male i strancima , 50% ih ne želi produljiti radnu dozvolu
» Grčka policija nema prijavu o novoj tuči na Zakintosu
» Sanader ostaje u Remetincu: Njegova kuća nije etažirana, a Suićeva nema dozvolu
» HSP podnio kazn.prijavu protiv partizana koji je ubio nenaoružanog Švabu
» Plaće male i strancima , 50% ih ne želi produljiti radnu dozvolu
» Grčka policija nema prijavu o novoj tuči na Zakintosu
» Sanader ostaje u Remetincu: Njegova kuća nije etažirana, a Suićeva nema dozvolu
Page 3 of 4