ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Todin kum zatražio stečaj Konzuma

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Todin kum zatražio stečaj Konzuma - Page 3 Empty Re: Todin kum zatražio stečaj Konzuma

Post by Kermit 6/4/2017, 14:28

Sabina Spielrein wrote:
asilovski wrote:
Sabina Spielrein wrote:
asilovski wrote:
Sabina Spielrein wrote:

Ramljak zamislio, Ramljak izveo. Dalićka, Petrov i rodbina bruse zubiće i novčanike :D
Banana bili, još veća banana postali :)
Ramljak je pojam lopuže i marodera čak i u HNS-u, nakon njega, dalićke i rodjaka iz Metkovića neće ostati niti klemerice po uredima

Tako je.
Uz blagoslov Sabora, tko će na kraju biti odgovoran, tko će platiti?
RH-a ili ti porezni obveznici, ako ne dobit će tužbe jer Lex je otvorio nevjerojatnu (slučajno naravno) pravnu priliku za tisuće milijunskih tužbi

Svi sretni, dakle :D
Naravno, pa evo banke su rekle da će financirati pod uvjetima Lex, pa tko ne bi kada ti država preuzima dug, odnosno postaje sudužnik privatne pravne osobe, ejjjj heheheh svi će sada lupati pare jer ih čeka siguran povrat

Kermit

2014-04-17

Back to top Go down

Todin kum zatražio stečaj Konzuma - Page 3 Empty Re: Todin kum zatražio stečaj Konzuma

Post by vuksadinare 6/4/2017, 14:29

Sabina Spielrein wrote:
vuksadinare wrote:MOST:'mi bi da je sve drzavno makar dugovi bili ali da drzava ne vraca dug'....eto tako sam ja nekako razumio petrova..on bi vlasnistvo drzave ali da drzava ne vraca dugove..pa irud te jebo ko ce vracat ako ne vlasnik..sto bi iso u brisel i rekao..'cujte ja bi da upravljam i moji rođaci a vi placajte'...sve sam sigurniji d aje on jambo makar lopina sasma u pravu oko petrova i mosta..'kad je tvrdio da oni pojma nemaju o ekonomiji da ne znaju ni kutiju sibica prodati'

Čitala neki dan komentar, navodno su u Metkoviću sredili dvije tvrtke tako, upropastili.
...problem je sto na zalost dosta ocajnih ljudi koji vise ne razlikuju dobro od loseg daju im glasove...ako nista drugo ovaj prica bajke...a bajke je nekad lijepo slusat nego crne vijesti...kazu iz mosta..'mi smo srezali dugove metkovica...'..sve pet ali niakkve investicije niste pokrenuli...narocito prema privatnom sektoru jer onda ne bi mogli zaposliti babe i striceve...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Kermit 6/4/2017, 14:30

Todin kum zatražio stečaj Konzuma - Page 3 Bikhinatodasaa
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 6/4/2017, 14:32

vuksadinare wrote:on bi vlasnistvo drzave 

Ne bi. Oni bi samo upravu bez vlasništva države odnosno nacionalizacije.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sabina Spielrein 6/4/2017, 14:48

vuksadinare wrote:
Sabina Spielrein wrote:
vuksadinare wrote:MOST:'mi bi da je sve drzavno makar dugovi bili ali da drzava ne vraca dug'....eto tako sam ja nekako razumio petrova..on bi vlasnistvo drzave ali da drzava ne vraca dugove..pa irud te jebo ko ce vracat ako ne vlasnik..sto bi iso u brisel i rekao..'cujte ja bi da upravljam i moji rođaci a vi placajte'...sve sam sigurniji d aje on jambo makar lopina sasma u pravu oko petrova i mosta..'kad je tvrdio da oni pojma nemaju o ekonomiji da ne znaju ni kutiju sibica prodati'

Čitala neki dan komentar, navodno su u Metkoviću sredili dvije tvrtke tako, upropastili.
...problem je sto na zalost dosta ocajnih ljudi koji vise ne razlikuju dobro od loseg daju im glasove...ako nista drugo ovaj prica bajke...a bajke je nekad lijepo slusat nego crne vijesti...kazu iz mosta..'mi smo srezali dugove metkovica...'..sve pet ali niakkve investicije niste pokrenuli...narocito prema privatnom sektoru jer onda ne bi mogli zaposliti babe i striceve...

To je bila propaganda, sjećam se i sebe kad sam prvi put vidjela Petrova, ponadala sam se.
Kao i svaka hrvatska nada, iskorištena je za političke potrebe.
Sabina Spielrein
Sabina Spielrein

2016-02-22

Back to top Go down

Post by Guest 6/4/2017, 15:05

Sabina Spielrein wrote:To je bila propaganda, sjećam se i sebe kad sam prvi put vidjela Petrova, ponadala sam se.

Većim dijelom je do njega. Jednostavno se pokazao politički nedoraslim.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by max123 6/4/2017, 15:06

Sabina Spielrein wrote:
To je bila propaganda, sjećam se i sebe kad sam prvi put vidjela Petrova, ponadala sam se.
jel petrov,milanovic,sanader,ovi-oni socializiaran(i)u rvackoj ili tunguziji...?

logican zakljucak:kakav narod takve im i elite.prosto ko pasulj..
max123
max123

2015-10-28

Back to top Go down

Post by Sabina Spielrein 6/4/2017, 15:12

slidingdoorsoperator wrote:
Sabina Spielrein wrote:To je bila propaganda, sjećam se i sebe kad sam prvi put vidjela Petrova, ponadala sam se.

Većim dijelom je do njega. Jednostavno se pokazao politički nedoraslim.

Očekujem neugodna iznenađenja od njega i ubuduće, gubi onu strpljivost i skromnost na početku, osilio se.
Sabina Spielrein
Sabina Spielrein

2016-02-22

Back to top Go down

Post by vili40 6/4/2017, 15:17

po izglasavanju ovog zakona oglasili se i čestitali mnogi a među prvima sanader
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by Sabina Spielrein 6/4/2017, 15:17

vili40 wrote:po izglasavanju ovog zakona oglasili se i čestitali mnogi a među prvima sanader

bom
Sabina Spielrein
Sabina Spielrein

2016-02-22

Back to top Go down

Post by Regoč 6/4/2017, 17:49

Gnječ wrote:
Regoč wrote:
Gnječ wrote:
Regoč wrote:Dobro, 10, s ovim 11.

111. ima 100 mojih postovah upućeni tebi samo ih ti a ni administratori ne vide jer su pisani nevidljivom tintom. Da ih pročitaš mogu se okladit da bi se ti smrtno uvrijedio.
Che?

100 postovah upućeni tebi postovi obrađuju seksualnu tematiku kroz stoljećah počevši od stoljeća sedmog bolje nego kamasutra.
Che?

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Regoč 6/4/2017, 17:58

Popisati sve koji su glasovali za zakon pa kad krenu tužbe prebaciti dugove na njih.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by debotoijusto 6/4/2017, 18:01

vidim da agonija ide dalje a propast armagedonskih razmjera je prigoda za vlasnike zakopanih novcica iz proslog ciklusa prevare Dr. ive sanadera... i crkva u hrvata utihnula ,  korizma brale B-)  ... a glogoski ?  hasan ? bilo tko da nas spasi ...a pametan i domoljub

Todin kum zatražio stečaj Konzuma - Page 3 17796297_1826763117649463_5836575398494989448_n
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by debotoijusto 6/4/2017, 20:02

Todorić je spasio masu proizvodnih firmi, i farmi i praktički te firme u koncernu Agrokora su jedan od motora RH ekonomije

Ako nema tommya idem u konzum.
Ako je lopov neka je, barem je hrvatska firma i lopov, a ne strana.

e ulazim u to jel lopov ili nije. Ako je takva babaroga kao sto se spominje onda bi doslovno morale biti na stotine prijava protiv njega. Kad ono nigdje nista. Maltene samo da na ovom forumu ljudi koji vele da ih je zajebo dignu prijavu protiv njega za nesto sto ima korijene lik bi odavno u zatvoru bio.

Ma bolesnici, ne mogu preci preko toga da je netko uspjesan i ima. Mentalni sklop iz socijalizma, gdje su bogati i kapetalisti sotone i lopovi.

http://forum.net.hr/forums/t/375178.aspx?PageIndex=2
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by marcellus 6/4/2017, 21:14

sin od valentića, dakle HDZ i dalje minira izvlačenje agrokora iz govana naredila đulijeta ni zrno žita rusima

uskoro svi na istočni front širit peder prava i u sveti rat protiv homofoba i rasista i nacista putina

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top

- Similar topics