Todin kum zatražio stečaj Konzuma
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Todin kum zatražio stečaj Konzuma
od kud ce pronaci novce...mogu zaboraviti na eu kredite....ako spasavaju agrokor nasim novcem...propast ce drugi projekti....sve mi ovo izgleda kao startesko izvlacenje...i brigo moja prijeđi na drugoga...jedino sto moze biti sigurno..da ova vlada nece docekati kraj mandata..pođe li po zlu lex todoric..prvi ce napustiti brod most...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
bradavičasto todino kopilevuksadinare wrote:....spasavaju oni sebe ne agrokor....gledam marica..covjek izgubljen....bi ne bi...bi ne bi...
Kermit-
2014-04-17
...a s kojim noovcima plenkovic i petrov mogu spasiti agrokor..narod je iscjeđen..uostalom petrov se izjasnio tu mozemo staviti i ?...da nece dozvoliti da s eagrokor spasava novcem poreznih obveznika...a kako misli drugacije?..'angela salji pare spasavam agrokor'marcellus wrote:gluposti vuče ne spašavaju oni ništa nego miniraju pokušaje da se spasi agrokor time i sama država
2015-09-08
...lik bi se najradije povukao jer sad njegova uloga ministra gubi smisao...caca mu propao...a on sad da se povuce priznao bi krivicu da je znao za dugove....asilovski wrote:bradavičasto todino kopilevuksadinare wrote:....spasavaju oni sebe ne agrokor....gledam marica..covjek izgubljen....bi ne bi...bi ne bi...
2015-09-08
marcellus wrote:gluposti vuče ne spašavaju oni ništa nego miniraju pokušaje da se spasi agrokor time i sama država
Ramljak zamislio, Ramljak izveo. Dalićka, Petrov i rodbina bruse zubiće i novčanike
Banana bili, još veća banana postali
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
Sabina Spielrein wrote:marcellus wrote:gluposti vuče ne spašavaju oni ništa nego miniraju pokušaje da se spasi agrokor time i sama država
Ramljak zamislio, Ramljak izveo. Dalićka, Petrov i rodbina bruse zubiće i novčanike
Bananu su pojeli ostala je samo kora od banane na koju ćemo se svi poskliznut i otić u kurac.
Guest- Guest
....ne kuzim kako ce se napaltiti dobavljaci..ako drzava nema lovu....valjda po dobrom starom hrvatskom poslovnu obicaju..'prvu ratu platim a ostale kad budem imao'..ovi sretni da su dobili bilo kakvu lovu i vjerujuci da nece duze cekat od pet godina na sljedecu ratu..
2015-09-08
Dizi nove poreze iseli hrvate sve natrpaj na drzavnu sisu..Trpaj ...sto goreto bolje
Guest- Guest
Znači, populistički gledano, dobavljači su prvi, banke druge.
Banke odbijanjem amandmana odbiju dalje kreditirati, ulazi Povjerenik, Skrbnik, Lopina, i sad on ide isplaćivati dobavljače.
Kad krene ringišpil prodaja, muljanja, selektivnog isplaćivanja, ucjenjivanja, bla, i na kraju uništenje toliko da se bankama ne može platiti uloženo.
Pa onda krenu tužbe države, naplata štete uz kamate, a svi su donijeli zakon, nitko ne odgovara.
Mrak, tj., Most
Banke odbijanjem amandmana odbiju dalje kreditirati, ulazi Povjerenik, Skrbnik, Lopina, i sad on ide isplaćivati dobavljače.
Kad krene ringišpil prodaja, muljanja, selektivnog isplaćivanja, ucjenjivanja, bla, i na kraju uništenje toliko da se bankama ne može platiti uloženo.
Pa onda krenu tužbe države, naplata štete uz kamate, a svi su donijeli zakon, nitko ne odgovara.
Mrak, tj., Most
2016-02-22
Ramljak je pojam lopuže i marodera čak i u HNS-u, nakon njega, dalićke i rodjaka iz Metkovića neće ostati niti klemerice po uredimaSabina Spielrein wrote:marcellus wrote:gluposti vuče ne spašavaju oni ništa nego miniraju pokušaje da se spasi agrokor time i sama država
Kermit-
2014-04-17
vuksadinare wrote:....ne kuzim kako ce se napaltiti dobavljaci..ako drzava nema lovu....valjda po dobrom starom hrvatskom poslovnu obicaju..'prvu ratu platim a ostale kad budem imao'..ovi sretni da su dobili bilo kakvu lovu i vjerujuci da nece duze cekat od pet godina na sljedecu ratu..
Most i Ramljak će ih iskoristiti da mogu ući u AG, nakon toga će na njih zaboraviti.
2016-02-22
uopce mi nisu jasni ovi iz sdp-a i oporbe..oni kao jesu da se spasi agrokor ali nisu za lex perkovic...nisu ni banke da upravljaju..nisu ni da rusi uđu sa kapitalom kako predi peđa grbin..pa bog te nejeba pa kako bi ste vis pasili agrokor...postavili branka grcica i njegovu zenu zaposlenu u agrokoru na celo..a prdoljaka za direktora marketinga
2015-09-08
asilovski wrote:Ramljak je pojam lopuže i marodera čak i u HNS-u, nakon njega, dalićke i rodjaka iz Metkovića neće ostati niti klemerice po uredimaSabina Spielrein wrote:marcellus wrote:gluposti vuče ne spašavaju oni ništa nego miniraju pokušaje da se spasi agrokor time i sama država
Tako je.
Uz blagoslov Sabora, tko će na kraju biti odgovoran, tko će platiti?
2016-02-22
Pitanje je tk će fianancirati taj cirkus, a drugo ako su i banke tražile Lex to znači da je Alvarez III rekao da je situacija u Agrokoru ko u Mosulu, pa da bi vratile sve uloženo bolje im odgovora sudjelovanje "države" koja će napraviti kaos i dati garancije heheheh kako god kola ne idu više nizbrdo već su u slobodnom padu.Sabina Spielrein wrote:Znači, populistički gledano, dobavljači su prvi, banke druge.
Mrak, tj., Most
Samo ne znam gdje je Neno Bakić?
Kermit-
2014-04-17
RH-a ili ti porezni obveznici, ako ne dobit će tužbe jer Lex je otvorio nevjerojatnu (slučajno naravno) pravnu priliku za tisuće milijunskih tužbiSabina Spielrein wrote:asilovski wrote:Ramljak je pojam lopuže i marodera čak i u HNS-u, nakon njega, dalićke i rodjaka iz Metkovića neće ostati niti klemerice po uredimaSabina Spielrein wrote:marcellus wrote:gluposti vuče ne spašavaju oni ništa nego miniraju pokušaje da se spasi agrokor time i sama država
Tako je.
Kermit-
2014-04-17
Sabina Spielrein wrote:Znači, populistički gledano, dobavljači su prvi, banke druge.
Banke su prve jer su njihova potraživanja najstarija
Jedino rješenje za Agrokor, i općenito gospodarstvo su novi krediti, bez novog duga nema poslovanja, na taj način bankarski sektor bira pobjednike i gubitnike, jednima omogućuje uspjeh dok druge ciljano uništava
U knjizi „Alisa u zemlji čudesa“, Crvena kraljica kaže Alisi: “Vidiš, moraš trčati najbrže što možeš, da bi ostala na mjestu. Ako želiš nekamo stići, moraš trčati dvostruko brže!”
Guest- Guest
MOST:'mi bi da je sve drzavno makar dugovi bili ali da drzava ne vraca dug'....eto tako sam ja nekako razumio petrova..on bi vlasnistvo drzave ali da drzava ne vraca dugove..pa irud te jebo ko ce vracat ako ne vlasnik..sto bi iso u brisel i rekao..'cujte ja bi da upravljam i moji rođaci a vi placajte'...sve sam sigurniji d aje on jambo makar lopina sasma u pravu oko petrova i mosta..'kad je tvrdio da oni pojma nemaju o ekonomiji da ne znaju ni kutiju sibica prodati'
2015-09-08
asilovski wrote:RH-a ili ti porezni obveznici, ako ne dobit će tužbe jer Lex je otvorio nevjerojatnu (slučajno naravno) pravnu priliku za tisuće milijunskih tužbiSabina Spielrein wrote:asilovski wrote:Ramljak je pojam lopuže i marodera čak i u HNS-u, nakon njega, dalićke i rodjaka iz Metkovića neće ostati niti klemerice po uredimaSabina Spielrein wrote:marcellus wrote:gluposti vuče ne spašavaju oni ništa nego miniraju pokušaje da se spasi agrokor time i sama država
Tako je.
Svi sretni, dakle
2016-02-22
Srećko wrote:Sabina Spielrein wrote:Znači, populistički gledano, dobavljači su prvi, banke druge.
Banke su prve jer su njihova potraživanja najstarija
Jedino rješenje za Agrokor, i općenito gospodarstvo su novi krediti, bez novog duga nema poslovanja, na taj način bankarski sektor bira pobjednike i gubitnike, jednima omogućuje uspjeh dok druge ciljano uništava
U knjizi „Alisa u zemlji čudesa“, Crvena kraljica kaže Alisi: “Vidiš, moraš trčati najbrže što možeš, da bi ostala na mjestu. Ako želiš nekamo stići, moraš trčati dvostruko brže!”
Nope, odbili amandman o tome.
2016-02-22
vuksadinare wrote:MOST:'mi bi da je sve drzavno makar dugovi bili ali da drzava ne vraca dug'....eto tako sam ja nekako razumio petrova..on bi vlasnistvo drzave ali da drzava ne vraca dugove..pa irud te jebo ko ce vracat ako ne vlasnik..sto bi iso u brisel i rekao..'cujte ja bi da upravljam i moji rođaci a vi placajte'...sve sam sigurniji d aje on jambo makar lopina sasma u pravu oko petrova i mosta..'kad je tvrdio da oni pojma nemaju o ekonomiji da ne znaju ni kutiju sibica prodati'
Čitala neki dan komentar, navodno su u Metkoviću sredili dvije tvrtke tako, upropastili.
2016-02-22
Naravno, pa evo banke su rekle da će financirati pod uvjetima Lex, pa tko ne bi kada ti država preuzima dug, odnosno postaje sudužnik privatne pravne osobe, ejjjj heheheh svi će sada lupati pare jer ih čeka siguran povratSabina Spielrein wrote:asilovski wrote:RH-a ili ti porezni obveznici, ako ne dobit će tužbe jer Lex je otvorio nevjerojatnu (slučajno naravno) pravnu priliku za tisuće milijunskih tužbiSabina Spielrein wrote:asilovski wrote:Ramljak je pojam lopuže i marodera čak i u HNS-u, nakon njega, dalićke i rodjaka iz Metkovića neće ostati niti klemerice po uredimaSabina Spielrein wrote:
Tako je.
Svi sretni, dakle
Kermit-
2014-04-17
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Lidl pregazio Konzuma
» Upozorio na manijaka ispred Konzuma
» Coca-Cola povukla svoje proizvode s polica Konzuma u BiH
» STEČAJ 'ALUMINIJA'
» Osobni stecaj
» Upozorio na manijaka ispred Konzuma
» Coca-Cola povukla svoje proizvode s polica Konzuma u BiH