Osobni stecaj
Page 1 of 1
Osobni stecaj
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/537310/uskoro-ce-80-tisuca-hrvata-po-sili-zakona-otici-u-osobni-stecaj
Bit ce opet namjestanja i macapije :-\
2014-04-11
Re: Osobni stecaj
Ovo je gore nego u Jugoslaviji. Otjerati čovjeka u stačaj, a Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:jadni Hrvati
to i tebe čeka htio si biti hrvat i postao si hrvat. i šta sad?
Guest- Guest
umjesto da provode zakon ponovo komunizam
u slučaju da potrošač nema nikakvu imovinu ili je ona neznatna. Tada se stečaj otvara i odmah zatvara, a potrošač iz njega izlazi bez blokade. Neće mu se imenovati povjerenik, šest mjeseci će biti bez ovrhe, i za njega nema roka kušnje. No, postojat će obaveza provjere njegove imovine, i to u roku od šest mjeseci.
U drugom slučaju, ako potrošač ima imovinu, onda mu se otvara ubrzani postupak stečaja koji može trajati do godinu dana. Imenuje mu se povjerenik, prodaje se njegova imovina i razmjerno namiruju vjerovnici, a u ovome postupku neće biti roka kušnje.
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Gnječ wrote:crvenkasti wrote:jadni Hrvati
to i tebe čeka htio si biti hrvat i postao si hrvat. i šta sad?
Postao sam Hrvat, a vidim da nisam trebao. Posvađao sam se sa svom rodbinom. Nema više nazad. Gotov sam.
crvenkasti-
2014-04-17
u bit legalizirano roblje, eto sad su zakonski prakticki robovimaggie13 wrote:https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/537310/uskoro-ce-80-tisuca-hrvata-po-sili-zakona-otici-u-osobni-stecaj
ovo drugo ce biti ubrzo promjenjeno u vracanje duga dok se ne otplati, znaci plati povjerenika, troskove suda, zatezne kamate a ostavit ce ti koliko je minimalno dosta za hranu, vec uhodano u nekim zemljamadebotoijusto wrote:umjesto da provode zakon ponovo komunizamu slučaju da potrošač nema nikakvu imovinu ili je ona neznatna. Tada se stečaj otvara i odmah zatvara, a potrošač iz njega izlazi bez blokade. Neće mu se imenovati povjerenik, šest mjeseci će biti bez ovrhe, i za njega nema roka kušnje. No, postojat će obaveza provjere njegove imovine, i to u roku od šest mjeseci.U drugom slučaju, ako potrošač ima imovinu, onda mu se otvara ubrzani postupak stečaja koji može trajati do godinu dana. Imenuje mu se povjerenik, prodaje se njegova imovina i razmjerno namiruju vjerovnici, a u ovome postupku neće biti roka kušnje.
samo sad cekam bisera koj ice reci,"zato Juga i jeste propala.."
Pa bolje da jeste,nego da gradjani dozive povratak u kmetstvo i robovlasnicke odnose..
Oduzimanje kutje rad iduga,hipoteke i slicna cuda,su bile price iz notjnih mora koja se dogadjaju tamo nekom drugom..
samo sad cekam bisera koj ice reci,"zato Juga i jeste propala.."
Pa bolje da jeste,nego da gradjani dozive povratak u kmetstvo i robovlasnicke odnose..
Guest- Guest
A long time ago...in the days of our ancestors, when men were men and women tended the kitchen, beyond seven mountains and seven valleys there was a land Yugoslavia with a brave and benevolent ruler Đej Bi Tito.
Guest- Guest
jah, urbane legende,Gnječ wrote:A long time ago...in the days of our ancestors, when men were men and women tended the kitchen, beyond seven mountains and seven valleys there was a land Yugoslavia with a brave and benevolent ruler Đej Bi Tito.
uistinu ja ne vjerujem u njih, al ljudi pricaju da su imali i placen godisnji
sad treba pokrenuti narod i maknuti sve one koji provode politiku uništenja naroda
2014-04-16
samo naprijed :)mortal wrote:sad treba pokrenuti narod i maknuti sve one koji provode politiku uništenja naroda
imas moj blagoslov :)
valjda ćete pomoći
znaš onu ... i dva loša ubiše Miloša .. :-D
immortal-
2014-04-16
si ti pri sebi..takve moze pokrenuti gemist peceno i euri..levi ti je primjer za shoru nikad spreman ne samo on tu ih imas na forumu 95% takvihmortal wrote:sad treba pokrenuti narod i maknuti sve one koji provode politiku uništenja naroda
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Similar topics
» OSOBNI BANKROT posljednji najteži udarac hrvatskom čovjeku
» STEČAJ 'ALUMINIJA'
» Bijes prvi razriješen na osobni zahtjev...
» 'Planom CHF put u stečaj se ubrzava'
» 'NEDOSTAJAO MI JE OSJEĆAJ POŠTOVANJA, MOJ OSOBNI PROSTOR, SLOBODA I GLAS...'
» STEČAJ 'ALUMINIJA'
» Bijes prvi razriješen na osobni zahtjev...
» 'Planom CHF put u stečaj se ubrzava'
» 'NEDOSTAJAO MI JE OSJEĆAJ POŠTOVANJA, MOJ OSOBNI PROSTOR, SLOBODA I GLAS...'
Page 1 of 1