Sirija
Page 43 of 50
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Re: Sirija
Strava, uvati se ribe i gradela i zovi u goste:)epikur37 wrote:dijagram wrote:Zapad je ok al putin je manga i rusija:)epikur37 wrote:Da mrski zapad :D zapad je ok ali američka hegemonija i neoliberalizam nisu. Protiv toga svaki europejac mora biti a evo dolazi nova Europa, vi ćete se prilagoditi uvijek plivate niz struju ;)
Strava
Gori ste od jastreba i provocatora koji i danas imaju svog mangu:)
Kakvo ponizenje za covjeka, diviti se nekom papku, k tome politicaru, k tome rusu Putinu, nigeru Obami, pa i meni momentalno najjacem Orbanu.
Glupost.
Zapad jeste ok ali američka hegemonija i neoliberalizam nisu. Vrlo je jasno kod mene.
I da, Putin jeste manga, reci da nije ;) :)
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
Da mu Ameri daju HB pjevao bi drugu pjesmu. Ne laje pas zbog sela, nego laje zbog sebe.:Depikur37 wrote:gargamel0101 wrote:A i Nino Raspudić je profesor talijanistikedijagram wrote:Pa i talijani su mrski zapad, kapitalisti i puna ih amerika:)epikur37 wrote:dijagram wrote:mene ucilo u skoli, jebali im rusi,..uh, sad ce detektirati kako ih mrzim:)neoliberalni_placenik wrote:jedini ja od svih ruskih fanatika, jedini ja mrzitelj rusije iman ruske frendove i znam malo pričati ruski i pisati i čitati rusku ćirilicu
dobro, to je nedovoljno, naravno obozavam isil , amerikance, a posebno Clint Eastwooda :)
Evo tebi krivo kaj si učio ruski, taj otpor obrazovanju je nekako ;)
Eastwood je faca molim lijepo...al zbog talijana kao i Zagor ;)
Da i vrlo oštar kritičar amerike i neoliberalizma. pravi europejac.;)
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
dijagram wrote:Strava, uvati se ribe i gradela i zovi u goste:)epikur37 wrote:dijagram wrote:Zapad je ok al putin je manga i rusija:)epikur37 wrote:Da mrski zapad :D zapad je ok ali američka hegemonija i neoliberalizam nisu. Protiv toga svaki europejac mora biti a evo dolazi nova Europa, vi ćete se prilagoditi uvijek plivate niz struju ;)
Strava
Kakvo ponizenje za covjeka, diviti se nekom papku, k tome politicaru, k tome rusu Putinu, nigeru Obami, pa i meni momentalno najjacem Orbanu.
Glupost.
Zapad jeste ok ali američka hegemonija i neoliberalizam nisu. Vrlo je jasno kod mene.
Prežderao sam se gavuna danas...
Putin je manga i to dobro znate al ne znate što bi rekli dok vam tko s vaše strane ne kaže a reći će vjerojatno da je diktatort :D a s tim možete obrisati dupe ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Nitko nista ne daje,valja se izboriti, a kad dodje do toga onda zovu mene, e jebiga:)gargamel0101 wrote:Da mu Ameri daju HB pjevao bi drugu pjesmu. Ne laje pas zbog sela, nego laje zbog sebe.:Depikur37 wrote:gargamel0101 wrote:A i Nino Raspudić je profesor talijanistikedijagram wrote:Pa i talijani su mrski zapad, kapitalisti i puna ih amerika:)epikur37 wrote:dijagram wrote:mene ucilo u skoli, jebali im rusi,..uh, sad ce detektirati kako ih mrzim:)neoliberalni_placenik wrote:jedini ja od svih ruskih fanatika, jedini ja mrzitelj rusije iman ruske frendove i znam malo pričati ruski i pisati i čitati rusku ćirilicu
dobro, to je nedovoljno, naravno obozavam isil , amerikance, a posebno Clint Eastwooda :)
Ovi ce emigrirati,al ne u rusiju nego na zapad:)
dijagram-
2015-08-09
gargamel0101 wrote:Da mu Ameri daju HB pjevao bi drugu pjesmu. Ne laje pas zbog sela, nego laje zbog sebe.:Depikur37 wrote:gargamel0101 wrote:A i Nino Raspudić je profesor talijanistikedijagram wrote:Pa i talijani su mrski zapad, kapitalisti i puna ih amerika:)epikur37 wrote:dijagram wrote:mene ucilo u skoli, jebali im rusi,..uh, sad ce detektirati kako ih mrzim:)neoliberalni_placenik wrote:jedini ja od svih ruskih fanatika, jedini ja mrzitelj rusije iman ruske frendove i znam malo pričati ruski i pisati i čitati rusku ćirilicu
Vjerojatno i to igra ap i meni je to dijelom razlog, pa sam proširio perspektivu, u glavnom tko im jebe mater nek im imperij propadne nazdravit ću ;)
2015-08-06
Najvolin kad mi netko kaze:) srecom uvijek ima onih koji govore pa me nauce:)epikur37 wrote:dijagram wrote:Strava, uvati se ribe i gradela i zovi u goste:)epikur37 wrote:dijagram wrote:Zapad je ok al putin je manga i rusija:)epikur37 wrote:Da mrski zapad :D zapad je ok ali američka hegemonija i neoliberalizam nisu. Protiv toga svaki europejac mora biti a evo dolazi nova Europa, vi ćete se prilagoditi uvijek plivate niz struju ;)
Strava
Glupost.
Prežderao sam se gavuna danas...
Putin je manga i to dobro znate al ne znate što bi rekli dok vam tko s vaše strane ne kaže a reći će vjerojatno da je diktatort :D a s tim možete obrisati dupe ;)
dijagram-
2015-08-09
Alzodakle ovaj forum leglo putinovih pristaša a tam ero, diagram, tre, yoda, gargamel, marcelus, regoch,ezekiel, debati.. samo čekaju vijest kako vehabije napreduju i propada ruska ofenziva...
Više vas je al mi imamo bolje figure ;)
2015-08-06
Meni je zapovjednik ezekiel, pa ti vidi.epikur37 wrote:Alzodakle ovaj forum leglo putinovih pristaša a tam ero, diagram, tre, yoda, gargamel, marcelus, regoch,ezekiel, debati.. samo čekaju vijest kako vehabije napreduju i propada ruska ofenziva...
Iako je ratno iskustvo na mojoj strani on ima posebne moci,vidi buducnost i slicne stvari:)
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Meni je zapovjednik ezekiel, pa ti vidi.epikur37 wrote:Alzodakle ovaj forum leglo putinovih pristaša a tam ero, diagram, tre, yoda, gargamel, marcelus, regoch,ezekiel, debati.. samo čekaju vijest kako vehabije napreduju i propada ruska ofenziva...
Iako je ratno iskustvo na mojoj strani on ima posebne moci,vidi buducnost i slicne stvari:)
Drzte se oko iknara on će poslati oluju na Assada ;)
2015-08-06
Stoji ali neće zvati tebe, jer si ti svoje odradio. Pukašat će mene zvati ali ja im ne ginem za HB.dijagram wrote:Nitko nista ne daje,valja se izboriti, a kad dodje do toga onda zovu mene, e jebiga:)
Da mu Ameri daju HB pjevao bi drugu pjesmu. Ne laje pas zbog sela, nego laje zbog sebe.:D
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Tog ne spominji,opet ce se ulogirati:)epikur37 wrote:dijagram wrote:Meni je zapovjednik ezekiel, pa ti vidi.epikur37 wrote:Alzodakle ovaj forum leglo putinovih pristaša a tam ero, diagram, tre, yoda, gargamel, marcelus, regoch,ezekiel, debati.. samo čekaju vijest kako vehabije napreduju i propada ruska ofenziva...
Drzte se oko iknara on će poslati oluju na Assada ;)
dijagram-
2015-08-09
Mobilizirat cemo epija, tako se radilo i 93 , al ce da kukumavci:)gargamel0101 wrote:Stoji ali neće zvati tebe, jer si ti svoje odradio. Pukašat će mene zvati ali ja im ne ginem za HB.dijagram wrote:Nitko nista ne daje,valja se izboriti, a kad dodje do toga onda zovu mene, e jebiga:)
Da mu Ameri daju HB pjevao bi drugu pjesmu. Ne laje pas zbog sela, nego laje zbog sebe.:D
dijagram-
2015-08-09
epi se moze mobilizirati samo i isključivo za obitelj a HB, Hrvatska, Europa...pozzz ;)
2015-08-06
dobro,al ako putin mobilizira,...pa nema smisla odbiti :)epikur37 wrote:epi se moze mobilizirati samo i isključivo za obitelj a HB, Hrvatska, Europa...pozzz ;)
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:dobro,al ako putin mobilizira,...pa nema smisla odbiti :)epikur37 wrote:epi se moze mobilizirati samo i isključivo za obitelj a HB, Hrvatska, Europa...pozzz ;)
ok, za putina idem. manjerka je spremna
2015-08-06
zamisli situaciju, kakva ljiga iz personalne uprave morha poslaje ti poziv, ti se ne odazoves, kupis krpice za strateski uzmak,kad dva vojna policajca na vrataepikur37 wrote:dijagram wrote:dobro,al ako putin mobilizira,...pa nema smisla odbiti :)epikur37 wrote:epi se moze mobilizirati samo i isključivo za obitelj a HB, Hrvatska, Europa...pozzz ;)
ok, za putina idem. manjerka je spremna
vidis poznati,kad ono yoda i ezekiel:)
dijagram-
2015-08-09
pozdravim dečke, pitam šta će popit, spremim se i u vojsku ha ja :)
Bit će stotinu situacija kad ću pokušat uteć :>D
2015-08-06
A mislim nemojte biti tako samouvjereni, ovo što se kuha u europi i što će izaći na površinu i preplaviti bit će sve ali ne vaša proamerička opcija...izgledat ćete kao komunisti 93.-e ;)
2015-08-06
Nista bjezanje,valja se boriti s muamedancima, a to je gust, oni pjevaju kad jurisaju:)epikur37 wrote:pozdravim dečke, pitam šta će popit, spremim se i u vojsku ha ja :)
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Nista bjezanje,valja se boriti s muamedancima, a to je gust, oni pjevaju kad jurisaju:)epikur37 wrote:pozdravim dečke, pitam šta će popit, spremim se i u vojsku ha ja :)
Dok sam ja upozorovao na njih vi ste se smijali i pravili saveze s njima...eto vam ih sad jebite se s njima ;)
2015-08-06
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Page 43 of 50