Sirija
Page 42 of 50
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Re: Sirija
tebi situacija u siriji totalno jasna koliko vidim, eto izginuli alewije, ostali shije i krscani i druzi i armenci i asirci i 70% sirijske vojske su i dalje sunije, jebeni kurdi su uz assada, cak i palestinci koji su izbjegli pred izraelom u siriju su za njega a oni su sunije, , u stvari tebi sirija nije ni zanimljiva da bi se informirao uopce o njoj a kamoli da bi mogao donijet neki koliko toliko validan zakljucak, tebi je glavna preokupacija pljuvanje po siriji zbog rusa, zanimljivo je to da toliko antirusko raspolozenje nisam sreo ni cuo cak ni od zescih ukronacionalista a ni od poljaka koji ne mogu smislit ruse, ne kuzim po cemu su se tebi rusi zamjerili, nisu ti silovali nikog u drugom svjetskom ratu, nisu ti bombardirali kucu, nisu ti okupirali zemlju, nisu ti ucinili nista nazao al ti bi ih popljuvao i da izume nesto sto bi izljecilo sve bolesti i nahranilo sve gladne, il jednostavno mislis da su rusi isto ko i srbi i da ih treba mrzit jer se krste s tri prsta, aj za srbe mogu razumjetneoliberalni_placenik wrote:dijagram wrote:Alavita je cca 3 milijuna. Da nisu bili vojnici, policajci, ustrojeni, teritorijalno izdvojeni, naoruzani do zuba, davno bi ih poharale ove bande.RayMabus wrote:Ako se gleda ćijela Sirija Assada nepodržawa niti 30% stanowništwa a ako se gleda samo zapadni dio onda tu ima nekih 40 do 50% onih koji su na njegowoj strani.
Sad su došli Rusi pa se omjer okrenuo u njegowu korist na bojnom polju al Rusi nešalju kopnenu wojsku i on je tu još uwijek ogranićen u ljudstwu.....i tu mu pomažu šijiti iz Irana i Iraka itd itd itd.
točno, jer nitko drugi nije lojalan Assadu, pa čak niti toliko kršćani. Njima je draži assad, ali nije mi toliko napeto da bi svi davali živote za assada. Kurdi naravno idu svojom šemom, a Arapi suniti čine sve te FSA, Nusre, ISIL a ovi su 60% populacije.
Assadu ostaje 3milijuna alavita, a navodno je već 30% vojno sposobnih alavita poginulo u ratu, ono gubici na razini wehrmachta (ipak je rat u siriji već 4-5 godina). Vidiš da Assad mora mobilizirati i žene takva je situacija. Kopnena vojska oko 100 000 vojnika što mu je ostalo,
i sada zamisli ti 100 000 vojnika mora držati teritorij nekoliko puta veći od RH, gdje ima sigurno 8-9milijuna stanovnika od čega barem 40% su neprijateljski nastrojeni prema režimu(to je samo teritorij pod assadovom kontrolom) i usput vršiti napade..
krenu napadi na neku selendru, navodno čitam da su Rusi forsirati napad na Sjeverno od Home, a Sirijci govorili da nisu spremni, Rusi kao "nema problema sve ćemo mi počistiti iz zraka" a u roku 2 dana, 25 uništenih tenkova i oklopnih vozila, 1 oboreni helikopter, i pitaj boga koliko vojnika izbačeno iz stroja.. .
mislim nije da se hvalim, ali prije mjesec dva dana sam pisao , da čak i ako rusi ulete, da neće se ništa značajno dogoditi na terenu, tipa da će ovaj osloboditi svoju zemlju, nego u najbolju ruku par manjih gradića i to je to..
tako će i biti.. jedino što sam zajeba, mislio sam da će Putin više se fokusirati na ISIL, a on radi obrnuto, više tuče FSA, ali sve jedno mu je, ne mjenja tu puno stanje na terenu
nije problem što me napali svi tada -tipa "kada se rusi zalete sve će to nestati za 3-4 dana", ali najviše na živce ti idu onaj asila i epi dva uber internet stručnjaka iz ekonomije i vojske i strategije, odmah napadi "islamist ,isilovac, američki plaćenik, porazilo tvoje" i takvo trolanje. mora čovjek jednostavno blokirati par ljudi inače nema civilizirane rasprave.
Yehudi je recimo civilizirani sugovornik , za razliku od drugih
da, al od koga, mislim da su al nusru nalupali s druge strane ih je SAA sjebala u nekom drugom selu, SAA ih sjebe na jednom mejstu a oni sjebu neku frakciju tipa fsa i al nusra i uzmu drugo mjesto :),red wolf wrote:O da. Evo ovi iz Islamske države zauzeli predgrađe Aleppa...
Leviathan2 wrote:tebi situacija u siriji totalno jasna koliko vidim, eto izginuli alewije, ostali shije i krscani i druzi i armenci i asirci i 70% sirijske vojske su i dalje sunije, jebeni kurdi su uz assada, cak i palestinci koji su izbjegli pred izraelom u siriju su za njega a oni su sunije, , u stvari tebi sirija nije ni zanimljiva da bi se informirao uopce o njoj a kamoli da bi mogao donijet neki koliko toliko validan zakljucak, tebi je glavna preokupacija pljuvanje po siriji zbog rusa, zanimljivo je to da toliko antirusko raspolozenje nisam sreo ni cuo cak ni od zescih ukronacionalista a ni od poljaka koji ne mogu smislit ruse, ne kuzim po cemu su se tebi rusi zamjerili, nisu ti silovali nikog u drugom svjetskom ratu, nisu ti bombardirali kucu, nisu ti okupirali zemlju, nisu ti ucinili nista nazao al ti bi ih popljuvao i da izume nesto sto bi izljecilo sve bolesti i nahranilo sve gladne, il jednostavno mislis da su rusi isto ko i srbi i da ih treba mrzit jer se krste s tri prsta, aj za srbe mogu razumjetneoliberalni_placenik wrote:dijagram wrote:Alavita je cca 3 milijuna. Da nisu bili vojnici, policajci, ustrojeni, teritorijalno izdvojeni, naoruzani do zuba, davno bi ih poharale ove bande.RayMabus wrote:Ako se gleda ćijela Sirija Assada nepodržawa niti 30% stanowništwa a ako se gleda samo zapadni dio onda tu ima nekih 40 do 50% onih koji su na njegowoj strani.
Sad su došli Rusi pa se omjer okrenuo u njegowu korist na bojnom polju al Rusi nešalju kopnenu wojsku i on je tu još uwijek ogranićen u ljudstwu.....i tu mu pomažu šijiti iz Irana i Iraka itd itd itd.
točno, jer nitko drugi nije lojalan Assadu, pa čak niti toliko kršćani. Njima je draži assad, ali nije mi toliko napeto da bi svi davali živote za assada. Kurdi naravno idu svojom šemom, a Arapi suniti čine sve te FSA, Nusre, ISIL a ovi su 60% populacije.
Assadu ostaje 3milijuna alavita, a navodno je već 30% vojno sposobnih alavita poginulo u ratu, ono gubici na razini wehrmachta (ipak je rat u siriji već 4-5 godina). Vidiš da Assad mora mobilizirati i žene takva je situacija. Kopnena vojska oko 100 000 vojnika što mu je ostalo,
i sada zamisli ti 100 000 vojnika mora držati teritorij nekoliko puta veći od RH, gdje ima sigurno 8-9milijuna stanovnika od čega barem 40% su neprijateljski nastrojeni prema režimu(to je samo teritorij pod assadovom kontrolom) i usput vršiti napade..
krenu napadi na neku selendru, navodno čitam da su Rusi forsirati napad na Sjeverno od Home, a Sirijci govorili da nisu spremni, Rusi kao "nema problema sve ćemo mi počistiti iz zraka" a u roku 2 dana, 25 uništenih tenkova i oklopnih vozila, 1 oboreni helikopter, i pitaj boga koliko vojnika izbačeno iz stroja.. .
mislim nije da se hvalim, ali prije mjesec dva dana sam pisao , da čak i ako rusi ulete, da neće se ništa značajno dogoditi na terenu, tipa da će ovaj osloboditi svoju zemlju, nego u najbolju ruku par manjih gradića i to je to..
tako će i biti.. jedino što sam zajeba, mislio sam da će Putin više se fokusirati na ISIL, a on radi obrnuto, više tuče FSA, ali sve jedno mu je, ne mjenja tu puno stanje na terenu
nije problem što me napali svi tada -tipa "kada se rusi zalete sve će to nestati za 3-4 dana", ali najviše na živce ti idu onaj asila i epi dva uber internet stručnjaka iz ekonomije i vojske i strategije, odmah napadi "islamist ,isilovac, američki plaćenik, porazilo tvoje" i takvo trolanje. mora čovjek jednostavno blokirati par ljudi inače nema civilizirane rasprave.
ok, opet ista šema.
kažeš da sumnjaš u uspjeh ruskih zračnih napada, kažeš da nije uspjela sirijska ofanziva, odmah "šta su ti rusi skrivili, čemu pljuvanje po rusima"
pa bog te jebo gdje ja to pljujem po rusima i gdje širim anti rusko raspoloženje.
jedino koga kritiziran od rusa, Putina, ali ruse kao narod ne nikada.
i daj se jebeno skulirajte. ovaj forum je postao leglo Putinovih vjerskih fanatika, čak gledam prosječni Rusi se doslovno smiju Srbima kada vide kako ovi sljepo obožavaju Putina, tako i vi.. ono kažeš da ne podržavaš Putinovu intervenciju u Ukraini, odmah napadi sa svih strana
kažeš da sumnjaš u uspjeh Putinovih zračnih udara po Siriji , odmah napadi
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:tebi situacija u siriji totalno jasna koliko vidim, eto izginuli alewije, ostali shije i krscani i druzi i armenci i asirci i 70% sirijske vojske su i dalje sunije, jebeni kurdi su uz assada, cak i palestinci koji su izbjegli pred izraelom u siriju su za njega a oni su sunije, , u stvari tebi sirija nije ni zanimljiva da bi se informirao uopce o njoj a kamoli da bi mogao donijet neki koliko toliko validan zakljucak, tebi je glavna preokupacija pljuvanje po siriji zbog rusa, zanimljivo je to da toliko antirusko raspolozenje nisam sreo ni cuo cak ni od zescih ukronacionalista a ni od poljaka koji ne mogu smislit ruse, ne kuzim po cemu su se tebi rusi zamjerili, nisu ti silovali nikog u drugom svjetskom ratu, nisu ti bombardirali kucu, nisu ti okupirali zemlju, nisu ti ucinili nista nazao al ti bi ih popljuvao i da izume nesto sto bi izljecilo sve bolesti i nahranilo sve gladne, il jednostavno mislis da su rusi isto ko i srbi i da ih treba mrzit jer se krste s tri prsta, aj za srbe mogu razumjetneoliberalni_placenik wrote:dijagram wrote:Alavita je cca 3 milijuna. Da nisu bili vojnici, policajci, ustrojeni, teritorijalno izdvojeni, naoruzani do zuba, davno bi ih poharale ove bande.RayMabus wrote:Ako se gleda ćijela Sirija Assada nepodržawa niti 30% stanowništwa a ako se gleda samo zapadni dio onda tu ima nekih 40 do 50% onih koji su na njegowoj strani.
Yoda je spaljeni neoliberal i misli da mu ameri drže ideologiju i civlizaciju a rusi protiv uz to su pravoslavci, znači srbi....diš većeg razloga :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
farbaj ti nekog drugogneoliberalni_placenik wrote:Leviathan2 wrote:tebi situacija u siriji totalno jasna koliko vidim, eto izginuli alewije, ostali shije i krscani i druzi i armenci i asirci i 70% sirijske vojske su i dalje sunije, jebeni kurdi su uz assada, cak i palestinci koji su izbjegli pred izraelom u siriju su za njega a oni su sunije, , u stvari tebi sirija nije ni zanimljiva da bi se informirao uopce o njoj a kamoli da bi mogao donijet neki koliko toliko validan zakljucak, tebi je glavna preokupacija pljuvanje po siriji zbog rusa, zanimljivo je to da toliko antirusko raspolozenje nisam sreo ni cuo cak ni od zescih ukronacionalista a ni od poljaka koji ne mogu smislit ruse, ne kuzim po cemu su se tebi rusi zamjerili, nisu ti silovali nikog u drugom svjetskom ratu, nisu ti bombardirali kucu, nisu ti okupirali zemlju, nisu ti ucinili nista nazao al ti bi ih popljuvao i da izume nesto sto bi izljecilo sve bolesti i nahranilo sve gladne, il jednostavno mislis da su rusi isto ko i srbi i da ih treba mrzit jer se krste s tri prsta, aj za srbe mogu razumjetneoliberalni_placenik wrote:dijagram wrote:Alavita je cca 3 milijuna. Da nisu bili vojnici, policajci, ustrojeni, teritorijalno izdvojeni, naoruzani do zuba, davno bi ih poharale ove bande.RayMabus wrote:Ako se gleda ćijela Sirija Assada nepodržawa niti 30% stanowništwa a ako se gleda samo zapadni dio onda tu ima nekih 40 do 50% onih koji su na njegowoj strani.
ok, opet ista šema.
kažeš da sumnjaš u uspjeh ruskih zračnih napada, kažeš da nije uspjela sirijska ofanziva, odmah "šta su ti rusi skrivili, čemu pljuvanje po rusima"
pa bog te jebo gdje ja to pljujem po rusima i gdje širim anti rusko raspoloženje.
i daj se jebeno skulirajte. ovaj forum je postao leglo Putinovih vjerskih fanatika, čak gledam prosječni Rusi se doslovno smiju Srbima kada vide kako ovi sljepo obožavaju Putina, tako i vi.. ono kažeš da ne podržavaš Putinovu intervenciju u Ukraini, odmah napadi sa svih strana
priznaj da patoloski mrzis ruse i sve to povezujes sa srbljima, a ne bi trebao :)
dijagram-
2015-08-09
jedini ja od svih ruskih fanatika, jedini ja mrzitelj rusije iman ruske frendove i znam malo pričati ruski i pisati i čitati rusku ćirilicu
Guest- Guest
he he...a da moraju izabrat svi bi otisli u ameriku zivit , cudo jednoneoliberalni_placenik wrote:Leviathan2 wrote:tebi situacija u siriji totalno jasna koliko vidim, eto izginuli alewije, ostali shije i krscani i druzi i armenci i asirci i 70% sirijske vojske su i dalje sunije, jebeni kurdi su uz assada, cak i palestinci koji su izbjegli pred izraelom u siriju su za njega a oni su sunije, , u stvari tebi sirija nije ni zanimljiva da bi se informirao uopce o njoj a kamoli da bi mogao donijet neki koliko toliko validan zakljucak, tebi je glavna preokupacija pljuvanje po siriji zbog rusa, zanimljivo je to da toliko antirusko raspolozenje nisam sreo ni cuo cak ni od zescih ukronacionalista a ni od poljaka koji ne mogu smislit ruse, ne kuzim po cemu su se tebi rusi zamjerili, nisu ti silovali nikog u drugom svjetskom ratu, nisu ti bombardirali kucu, nisu ti okupirali zemlju, nisu ti ucinili nista nazao al ti bi ih popljuvao i da izume nesto sto bi izljecilo sve bolesti i nahranilo sve gladne, il jednostavno mislis da su rusi isto ko i srbi i da ih treba mrzit jer se krste s tri prsta, aj za srbe mogu razumjetneoliberalni_placenik wrote:dijagram wrote:Alavita je cca 3 milijuna. Da nisu bili vojnici, policajci, ustrojeni, teritorijalno izdvojeni, naoruzani do zuba, davno bi ih poharale ove bande.RayMabus wrote:Ako se gleda ćijela Sirija Assada nepodržawa niti 30% stanowništwa a ako se gleda samo zapadni dio onda tu ima nekih 40 do 50% onih koji su na njegowoj strani.
ok, opet ista šema.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
No ja znam rusku ćirilicu također, učio sam ruski, čak znam neke jesenjinove pjesme na izust. A i podržavam Putina :)neoliberalni_placenik wrote:jedini ja od svih ruskih fanatika, jedini ja mrzitelj rusije iman ruske frendove i znam malo pričati ruski i pisati i čitati rusku ćirilicu
2015-08-06
gotovo je , sad imas etiketu , mrzitelj sveg ruskog nek ide u amerikuneoliberalni_placenik wrote:jedini ja od svih ruskih fanatika, jedini ja mrzitelj rusije iman ruske frendove i znam malo pričati ruski i pisati i čitati rusku ćirilicu
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
mene ucilo u skoli, jebali im rusi,..uh, sad ce detektirati kako ih mrzim:)neoliberalni_placenik wrote:jedini ja od svih ruskih fanatika, jedini ja mrzitelj rusije iman ruske frendove i znam malo pričati ruski i pisati i čitati rusku ćirilicu
dobro, to je nedovoljno, naravno obozavam isil , amerikance, a posebno Clint Eastwooda :)
dijagram-
2015-08-09
Malo je reci podrzavas, bolje pristaje obozavas,a to je vec simptomaticno:)epikur37 wrote:No ja znam rusku ćirilicu također, učio sam ruski, čak znam neke jesenjinove pjesme na izust. A i podržavam Putina :)neoliberalni_placenik wrote:jedini ja od svih ruskih fanatika, jedini ja mrzitelj rusije iman ruske frendove i znam malo pričati ruski i pisati i čitati rusku ćirilicu
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:mene ucilo u skoli, jebali im rusi,..uh, sad ce detektirati kako ih mrzim:)neoliberalni_placenik wrote:jedini ja od svih ruskih fanatika, jedini ja mrzitelj rusije iman ruske frendove i znam malo pričati ruski i pisati i čitati rusku ćirilicu
dobro, to je nedovoljno, naravno obozavam isil , amerikance, a posebno Clint Eastwooda :)
Evo tebi krivo kaj si učio ruski, taj otpor obrazovanju je nekako ;)
Eastwood je faca molim lijepo...al zbog talijana kao i Zagor ;)
2015-08-06
dijagram wrote:Malo je reci podrzavas, bolje pristaje obozavas,a to je vec simptomaticno:)epikur37 wrote:No ja znam rusku ćirilicu također, učio sam ruski, čak znam neke jesenjinove pjesme na izust. A i podržavam Putina :)neoliberalni_placenik wrote:jedini ja od svih ruskih fanatika, jedini ja mrzitelj rusije iman ruske frendove i znam malo pričati ruski i pisati i čitati rusku ćirilicu
Realno podržavam ali na forumu glasno navijam ad vidim vas koji stojite uz ISIL i AMere...a štoš drugo kako vas dozvati pameti ili barem nasladit se kad vasi puše :)
2015-08-06
Pa i talijani su mrski zapad, kapitalisti i puna ih amerika:)epikur37 wrote:dijagram wrote:mene ucilo u skoli, jebali im rusi,..uh, sad ce detektirati kako ih mrzim:)neoliberalni_placenik wrote:jedini ja od svih ruskih fanatika, jedini ja mrzitelj rusije iman ruske frendove i znam malo pričati ruski i pisati i čitati rusku ćirilicu
dijagram-
2015-08-09
Da mrski zapad :D zapad je ok ali američka hegemonija i neoliberalizam nisu. Protiv toga svaki europejac mora biti a evo dolazi nova Europa, vi ćete se prilagoditi uvijek plivate niz struju ;)
2015-08-06
A i Nino Raspudić je profesor talijanistikedijagram wrote:Pa i talijani su mrski zapad, kapitalisti i puna ih amerika:)epikur37 wrote:dijagram wrote:mene ucilo u skoli, jebali im rusi,..uh, sad ce detektirati kako ih mrzim:)neoliberalni_placenik wrote:jedini ja od svih ruskih fanatika, jedini ja mrzitelj rusije iman ruske frendove i znam malo pričati ruski i pisati i čitati rusku ćirilicu
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
gargamel0101 wrote:A i Nino Raspudić je profesor talijanistikedijagram wrote:Pa i talijani su mrski zapad, kapitalisti i puna ih amerika:)epikur37 wrote:dijagram wrote:mene ucilo u skoli, jebali im rusi,..uh, sad ce detektirati kako ih mrzim:)neoliberalni_placenik wrote:jedini ja od svih ruskih fanatika, jedini ja mrzitelj rusije iman ruske frendove i znam malo pričati ruski i pisati i čitati rusku ćirilicu
Da i vrlo oštar kritičar amerike i neoliberalizma. pravi europejac.;)
2015-08-06
Zapad je ok al putin je manga i rusija:)epikur37 wrote:Da mrski zapad :D zapad je ok ali američka hegemonija i neoliberalizam nisu. Protiv toga svaki europejac mora biti a evo dolazi nova Europa, vi ćete se prilagoditi uvijek plivate niz struju ;)
Strava
Gori ste od jastreba i provocatora koji i danas imaju svog mangu:)
Kakvo ponizenje za covjeka, diviti se nekom papku, k tome politicaru, k tome rusu Putinu, nigeru Obami, pa i meni momentalno najjacem Orbanu.
Glupost.
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Zapad je ok al putin je manga i rusija:)epikur37 wrote:Da mrski zapad :D zapad je ok ali američka hegemonija i neoliberalizam nisu. Protiv toga svaki europejac mora biti a evo dolazi nova Europa, vi ćete se prilagoditi uvijek plivate niz struju ;)
Strava
Kakvo ponizenje za covjeka, diviti se nekom papku, k tome politicaru, k tome rusu Putinu, nigeru Obami, pa i meni momentalno najjacem Orbanu.
Glupost.
Zapad jeste ok ali američka hegemonija i neoliberalizam nisu. Vrlo je jasno kod mene.
I da, Putin jeste manga, reci da nije ;) :)
2015-08-06
Strava, uvati se ribe i gradela i zovi u goste:)epikur37 wrote:dijagram wrote:Zapad je ok al putin je manga i rusija:)epikur37 wrote:Da mrski zapad :D zapad je ok ali američka hegemonija i neoliberalizam nisu. Protiv toga svaki europejac mora biti a evo dolazi nova Europa, vi ćete se prilagoditi uvijek plivate niz struju ;)
Strava
Glupost.
Zapad jeste ok ali američka hegemonija i neoliberalizam nisu. Vrlo je jasno kod mene.
I da, Putin jeste manga, reci da nije ;) :)
dijagram-
2015-08-09
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Page 42 of 50