Pomoćnik ministra širi mržnju po Fejsu: Ne podnosi protestante, nevjernike i zaštitnike životinja
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Pomoćnik ministra širi mržnju po Fejsu: Ne podnosi protestante, nevjernike i zaštitnike životinja
Kad se eugenika počne provoditi, možeš biti siguran da to neće biti upravo na onima na kojima bi se eugenika trebala provoditi.Regoč wrote:Tako je, eugeniku treba provoditi počevši s tvojom eutanazijom.Srećko wrote:Regoč wrote:Ti si poveznica.Srećko wrote:Regoč wrote:
A ni Srećko nije sav svoj. Eutanazirajmo one koji nisu svoji!
eugenika i eutanazija nemaju previše zajedničkog osim što obije riječi počinju na E
ja činim ideje mogućima
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Re: Pomoćnik ministra širi mržnju po Fejsu: Ne podnosi protestante, nevjernike i zaštitnike životinja
Sve pet! Samo kreni od sebe sa svojimi idejami o odstranjivanju genskoga blata, kako li ono reče.Srećko wrote:Regoč wrote:
Tako je, eugeniku treba provoditi počevši s tvojom eutanazijom.
opet glumiš junačinu na internetu...
vic je da bedacima poput tebe nisu problem ljudi poput mene, nego tvoj niski IQ, samo je pitanje vremena kada ćeš sjebati sam sebe i svoje bližnje
Koliki je tvoj IQ? Vjerojatno ne bi znao ni vjerojatnost izračunati ako bi bilo kompliciranije od 1/3 ili 2/3 ;PSrećko wrote:Regoč wrote:
Tako je, eugeniku treba provoditi počevši s tvojom eutanazijom.
opet glumiš junačinu na internetu...
vic je da bedacima poput tebe nisu problem ljudi poput mene, nego tvoj niski IQ, samo je pitanje vremena kada ćeš sjebati sam sebe i svoje bližnje
Oh_Femder wrote:Pa to i jest problem drage nam rvacke, da je puna štrebera. Glupi bi štreber knjigovođa ušao u trag milijardama dolara koje je reptil Toša zamračio po offshore bankama. Na žalost, nema se mangupa da ga spriječi u toj prljavoj raboti razotkrivalačkoj štreberskoj.Srećko wrote:ti si štreberko, a to nije uvijek sinonim za pametanOh_Femder wrote:Naš je Nikoletina Smiljanski, dosljedan sebi, samog sebe eugenirao iz bazena gena i rekao da je upravo to razlog zašto se ne želi razmnožavat. Tak' da, koja je tvoja mentalna halucinacija i problem, ako si toliko pošten da priznaš kao i graditelj Wardenclyffeovog tornja?Srećko wrote:činjenica je da 95% stanovništva ima mentalnih problema i da halucinira
primjenom eugenike trebalo bi ukloniti defekte iz populacije
Todorić je milijarde izvukao legalno, one su bile dobit tvrtke u njegovu vlasništvu
i uopće nije problem u izvućenim milijardama, jedini problem je ako ih ne potroši i ako te milijarde budu ležale desetljećima na štednji
ako će Todorić biti rastrošan i kupovati vile, jahte itd. sve te milijarde će se vratiti natrag u ekonomiju ostalim igračima na tržištu
ako će pak biti revni štediša, onda će svi ostali biti nezaposleni
http://www.index.hr/vijesti/clanak/foto-todoriceva-kcer-kupila-stan-u-elitnom-dijelu-dubrovnika/961302.aspx
Guest- Guest
Oh_Femder wrote:
Koliki je tvoj IQ? Vjerojatno ne bi znao ni vjerojatnost izračunati ako bi bilo kompliciranije od 1/3 ili 2/3 ;P
koristim samo desnu stranu mozga, ne računam, intuitivno znam sve
IQ test ne služi za otkrivanje genijalaca, nego za otkrivanje onih sa ograničenjima, jer je rizik zaposliti takve, naprave štetu
Guest- Guest
Vidi se kakvi podržavaju "zajednički" jezik.Srećko wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/foto-todoriceva-kcer-kupila-stan-u-elitnom-dijelu-dubrovnika/961302.aspx
Regoč wrote:
Sve pet! Samo kreni od sebe sa svojimi idejami o odstranjivanju genskoga blata, kako li ono reče.
to se i radi, sudjelujem u aktivnoj promociji abortusa, žene iz nižih slojeva su glavne korisice takve kontracepcije
Guest- Guest
S obzirom što pišeš, i nju samo malim dielom.Srećko wrote:Oh_Femder wrote:
Koliki je tvoj IQ? Vjerojatno ne bi znao ni vjerojatnost izračunati ako bi bilo kompliciranije od 1/3 ili 2/3 ;P
koristim samo desnu stranu mozga
Eto, majušni, maleni, mali dielić mozga.Srećko wrote:sudjelujem u aktivnoj promociji abortusa, žene iz nižih slojeva su glavne korisice takve kontracepcije
Tri su vrata. Iza jednih je Ferrari, iza druga dvoja ništa. Ti izabereš na primjer vrata broj 2. Ja ti onda otvorim vrata broj 1 i pokažem da iza njih nema ništa. Kolika je šansa da ubodeš Ferarrija ako ostaneš pri svom izboru (vrata 2), a kolika je ako se predomisliš i izabereš vrata broj 3?Srećko wrote:Oh_Femder wrote:
IQ test ne služi za otkrivanje genijalaca, nego za otkrivanje onih sa ograničenjima, jer je rizik zaposliti takve, naprave štetu
Last edited by Oh_Femder on Tue 4 Apr - 18:21; edited 1 time in total
2016-11-08
Regoč wrote:Vidi se kakvi podržavaju "zajednički" jezik.Srećko wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/foto-todoriceva-kcer-kupila-stan-u-elitnom-dijelu-dubrovnika/961302.aspx
ako je kupila, to znači da je ostala bez novaca, novac je iz njenih ruku prešao u ruke vlasnika zemljišta i građevinskih radnika
no za tebe su prekomplicirane te obične operacije zbrajanja i oduzimanja, ništa strašno isti problem ima i ostalih 95% ljudi
Guest- Guest
da ste inteligentni zagovarali bi rastrošnost i razvrat bogatih, kako bi novac iz njihovih ruku došao u vaše
no vi ste bedaci pa zagovarate štednju
Guest- Guest
Pokazalo se da trickledown economy ne funkcionira.Srećko wrote:da ste inteligentni zagovarali bi rastrošnost i razvrat bogatih, kako bi novac iz njihovih ruku došao u vaše
Ti si tak inteligentan, da si zbrisal čim treba riješiti zadatak o vjerojatnosti od 1/3-ine ;PSrećko wrote:da ste inteligentni zagovarali bi rastrošnost i razvrat bogatih, kako bi novac iz njihovih ruku došao u vaše
Ne referiram se na tebe i tvoje upise, već na Imbecilex.Srećko wrote:Regoč wrote:Vidi se kakvi podržavaju "zajednički" jezik.Srećko wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/foto-todoriceva-kcer-kupila-stan-u-elitnom-dijelu-dubrovnika/961302.aspx
ako je kupila, to znači da je ostala bez novaca, novac je iz njenih ruku prešao u ruke vlasnika zemljišta i građevinskih radnika
no za tebe su prekomplicirane te obične operacije zbrajanja i oduzimanja, ništa strašno isti problem ima i ostalih 95% ljudi
Oh_Femder wrote:Tri su vrata. Iza jednih je Ferrai, iza druga dvoja ništa. Ti izabereš na primjer vrata broj 2. Ja ti onda otvorim vrata broj 1 i pokažem da iza njih nema ništa. Kolika je šansa da ubodeš Ferarrija ako ostaneš pri svom izboru (vrata 2), a kolika je ako se predomisliš i izabereš vrata broj 3?Srećko wrote:Oh_Femder wrote:
rješavaj zagonetke iz realnog života, umjesto tih štreberskih primjera iz "udžbenika"
velika je razlika između takvih primjera na kojima se svladavaju matematičke vještine i stvarnosti koja nije teoretska nego zahtjeva inženjerski pristup
Guest- Guest
Pa how yes no? Pa imamo 20 familijah ocah domovineh. H!Regoč wrote:Pokazalo se da trickledown economy ne funkcionira.Srećko wrote:da ste inteligentni zagovarali bi rastrošnost i razvrat bogatih, kako bi novac iz njihovih ruku došao u vaše
Kad mi pukne žica na gitari, ja je inženjerski pokrpan papirom od novina. Objasni!Srećko wrote:Oh_Femder wrote:Tri su vrata. Iza jednih je Ferrai, iza druga dvoja ništa. Ti izabereš na primjer vrata broj 2. Ja ti onda otvorim vrata broj 1 i pokažem da iza njih nema ništa. Kolika je šansa da ubodeš Ferarrija ako ostaneš pri svom izboru (vrata 2), a kolika je ako se predomisliš i izabereš vrata broj 3?Srećko wrote:Oh_Femder wrote:
rješavaj zagonetke iz realnog života, umjesto tih štreberskih primjera iz "udžbenika"
velika je razlika između takvih primjera na kojima se svladavaju matematičke vještine i stvarnosti koja nije teoretska nego zahtjeva inženjerski pristup
Poserem ti se dakle na tvoju desnu stranu mozga
Prosti razlomci su prekomplicirani za tvoju vrhunaravnu inteligenciju ;P
Last edited by Oh_Femder on Tue 4 Apr - 18:33; edited 2 times in total
2016-11-08
spamate mi temu s todom a ima 128 tod tema
pustite pomocniku ministra njegov trenutak medijske slave
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Živjel pomoćnik ministra!!! Dolje zaštitari životinjah pored gladnih ljudih!!!debotoijusto wrote:spamate mi temu s todom a ima 128 tod tema
Oh_Femder wrote:Ti si tak inteligentan, da si zbrisal čim treba riješiti zadatak o vjerojatnosti od 1/3-ine ;PSrećko wrote:da ste inteligentni zagovarali bi rastrošnost i razvrat bogatih, kako bi novac iz njihovih ruku došao u vaše
Ti očito ne znaš kako to funkcionira tu na forumu, ja određujem što je igra, a ti igraš onda, ja ne igram tvoje igre, za to moraš naći nekog svoje dobi.
Guest- Guest
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» MOST-ov pomoćnik ministra Šprlje prijavljen zbog krađe televizora
» Jambo ne skriva ambicije:Želim biti pomoćnik ministra u ministarstvu poljoprivrede'
» Kanađani imaju ministra nobelovca, a mi imamo ministra ustašu
» Banozic priznao da mu se uloga ministra obrane bas i ne svidja:'Nisam ja sam sebe za ministra postavio.Dosao sam na preporuku.'
» Crkva diskriminira nevjernike, ali ne i njihov novac: U subotu prosvjed za raskid Vatikanskih ugovora
» Jambo ne skriva ambicije:Želim biti pomoćnik ministra u ministarstvu poljoprivrede'
» Kanađani imaju ministra nobelovca, a mi imamo ministra ustašu
» Banozic priznao da mu se uloga ministra obrane bas i ne svidja:'Nisam ja sam sebe za ministra postavio.Dosao sam na preporuku.'
» Crkva diskriminira nevjernike, ali ne i njihov novac: U subotu prosvjed za raskid Vatikanskih ugovora
Page 3 of 5