Pomoćnik ministra širi mržnju po Fejsu: Ne podnosi protestante, nevjernike i zaštitnike životinja
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Pomoćnik ministra širi mržnju po Fejsu: Ne podnosi protestante, nevjernike i zaštitnike životinja
Regoč wrote:On je zlo sam po sebi.prckov wrote:evo ja se naprego I ne vidim nista lose
osim debe
dvije nacrtane ovce ne bi vama dvoje ne cuvanje povjerio...omanja digresija hihota radi
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Pomoćnik ministra širi mržnju po Fejsu: Ne podnosi protestante, nevjernike i zaštitnike životinja
jab mako debu prvoSrećko wrote:činjenica je da 95% stanovništva ima mentalnih problema i da halucinira
primjenom eugenike trebalo bi ukloniti defekte iz populacije
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Posve druga situacija jer govorim o financijskoj pomoći, a ne o pomoći ljudima u konkretnoj pogibelji.Oh_Femder wrote:Ti si tvrđi i od prvog pravila Sotonizma: - Ne dijeli savjete ili pomoć onima koji to nisu tražili.Regoč wrote:Je, ali ima čovjek pravo na stav. I meni se on gadi, ali mi je još gadljivije pomagati životinjama pored ljudih u potrebi. Da se razumijemo, ja ne pomažem ni ljudima, osim ako nisam s njima rodbinski vezan pa mi je time gadljivije staviti drugu vrstu ispred vlastite.Oh_Femder wrote:Tebi je Aga rekel da si otpad :DRegoč wrote:Vama je normalno prikupiti više za životinje nego za djecu? Svaka vam čast! Ajd, od Debe sam to i očekival, ali vas troje ste me razočarali.
Pitam se samo kako bi reagirao da ti se, nedajbože, dijete utapa u moru, a slučajni prolaznik, koji ti nije u rodu, mirno šeta po plaži i fućka si: - Moj Ivane, pobratime mio....
Naš je Nikoletina Smiljanski, dosljedan sebi, samog sebe eugenirao iz bazena gena i rekao da je upravo to razlog zašto se ne želi razmnožavat. Tak' da, koja je tvoja mentalna halucinacija i problem, ako si toliko pošten da priznaš kao i graditelj Wardenclyffeovog tornja?Srećko wrote:činjenica je da 95% stanovništva ima mentalnih problema i da halucinira
A ni Srećko nije sav svoj. Eutanazirajmo one koji nisu svoji!prckov wrote:jab mako debu prvoSrećko wrote:činjenica je da 95% stanovništva ima mentalnih problema i da halucinira
Tebi ne bih ni papir bez ovacah povjeril.debotoijusto wrote:Regoč wrote:On je zlo sam po sebi.prckov wrote:evo ja se naprego I ne vidim nista lose
osim debe
dvije nacrtane ovce ne bi vama dvoje ne cuvanje povjerio...omanja digresija hihota radi
Sad si krenuo 'jebat mrave', if you'll pardon my turn of phrase :DRegoč wrote:Posve druga situacija jer govorim o financijskoj pomoći, a ne o pomoći ljudima u konkretnoj pogibelji.Oh_Femder wrote:Ti si tvrđi i od prvog pravila Sotonizma: - Ne dijeli savjete ili pomoć onima koji to nisu tražili.Regoč wrote:Da se razumijemo, ja ne pomažem ni ljudima, osim ako nisam s njima rodbinski vezan pa mi je time gadljivije staviti drugu vrstu ispred vlastite.Oh_Femder wrote:Tebi je Aga rekel da si otpad :DRegoč wrote:Vama je normalno prikupiti više za životinje nego za djecu? Svaka vam čast! Ajd, od Debe sam to i očekival, ali vas troje ste me razočarali.
Pitam se samo kako bi reagirao da ti se, nedajbože, dijete utapa u moru, a slučajni prolaznik, koji ti nije u rodu, mirno šeta po plaži i fućka si: - Moj Ivane, pobratime mio....
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Ne, zašto? Krenulo se o prikupljanju pomoći za životinje i ljude, rekal sam da ja ne pomažem, odakle ti ideja da se to odnosi na išta osim na lovu?Oh_Femder wrote:Sad si krenuo 'jebat mrave', if you'll pardon my turn of phrase :DRegoč wrote:Posve druga situacija jer govorim o financijskoj pomoći, a ne o pomoći ljudima u konkretnoj pogibelji.Oh_Femder wrote:Ti si tvrđi i od prvog pravila Sotonizma: - Ne dijeli savjete ili pomoć onima koji to nisu tražili.Regoč wrote:Da se razumijemo, ja ne pomažem ni ljudima, osim ako nisam s njima rodbinski vezan pa mi je time gadljivije staviti drugu vrstu ispred vlastite.Oh_Femder wrote:
Tebi je Aga rekel da si otpad :D
deda je okRegoč wrote:A ni Srećko nije sav svoj. Eutanazirajmo one koji nisu svoji!prckov wrote:jab mako debu prvoSrećko wrote:činjenica je da 95% stanovništva ima mentalnih problema i da halucinira
al debo...
2014-04-19
Oh_Femder wrote:Naš je Nikoletina Smiljanski, dosljedan sebi, samog sebe eugenirao iz bazena gena i rekao da je upravo to razlog zašto se ne želi razmnožavat. Tak' da, koja je tvoja mentalna halucinacija i problem, ako si toliko pošten da priznaš kao i graditelj Wardenclyffeovog tornja?Srećko wrote:činjenica je da 95% stanovništva ima mentalnih problema i da halucinira
ti si štreberko, a to nije uvijek sinonim za pametan
Guest- Guest
Regoč wrote:A ni Srećko nije sav svoj. Eutanazirajmo one koji nisu svoji!prckov wrote:jab mako debu prvoSrećko wrote:činjenica je da 95% stanovništva ima mentalnih problema i da halucinira
eugenika i eutanazija nemaju previše zajedničkog osim što obije riječi počinju na E
Guest- Guest
Regoč wrote:Tebi ne bih ni papir bez ovacah povjeril.debotoijusto wrote:Regoč wrote:On je zlo sam po sebi.prckov wrote:evo ja se naprego I ne vidim nista lose
osim debe
to se reče samo...njah
jel tako debo? :)
Guest- Guest
Noor wrote:Regoč wrote:Tebi ne bih ni papir bez ovacah povjeril.debotoijusto wrote:Regoč wrote:On je zlo sam po sebi.prckov wrote:evo ja se naprego I ne vidim nista lose
osim debe
to se reče samo...njah
tako je , gospo moja , kratak je zivot
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Ti si poveznica.Srećko wrote:Regoč wrote:A ni Srećko nije sav svoj. Eutanazirajmo one koji nisu svoji!prckov wrote:jab mako debu prvoSrećko wrote:činjenica je da 95% stanovništva ima mentalnih problema i da halucinira
eugenika i eutanazija nemaju previše zajedničkog osim što obije riječi počinju na E
znaci neces bit glup dugodebotoijusto wrote:Noor wrote:Regoč wrote:Tebi ne bih ni papir bez ovacah povjeril.debotoijusto wrote:Regoč wrote:
On je zlo sam po sebi.
to se reče samo...njah
ono..nicija nije do zore
2014-04-19
Regoč wrote:Ti si poveznica.Srećko wrote:Regoč wrote:A ni Srećko nije sav svoj. Eutanazirajmo one koji nisu svoji!prckov wrote:jab mako debu prvoSrećko wrote:činjenica je da 95% stanovništva ima mentalnih problema i da halucinira
ja činim ideje mogućima
Guest- Guest
istina, zato ga treba proživit punim plućimadebotoijusto wrote:Noor wrote:Regoč wrote:Tebi ne bih ni papir bez ovacah povjeril.debotoijusto wrote:Regoč wrote:
On je zlo sam po sebi.
to se reče samo...njah
Guest- Guest
Tako je, eugeniku treba provoditi počevši s tvojom eutanazijom.Srećko wrote:Regoč wrote:Ti si poveznica.Srećko wrote:Regoč wrote:A ni Srećko nije sav svoj. Eutanazirajmo one koji nisu svoji!prckov wrote:
jab mako debu prvo
ja činim ideje mogućima
Pa to i jest problem drage nam rvacke, da je puna štrebera. Glupi bi štreber knjigovođa ušao u trag milijardama dolara koje je reptil Toša zamračio po offshore bankama. Na žalost, nema se mangupa da ga spriječi u toj prljavoj raboti razotkrivalačkoj štreberskoj.Srećko wrote:ti si štreberko, a to nije uvijek sinonim za pametanOh_Femder wrote:Naš je Nikoletina Smiljanski, dosljedan sebi, samog sebe eugenirao iz bazena gena i rekao da je upravo to razlog zašto se ne želi razmnožavat. Tak' da, koja je tvoja mentalna halucinacija i problem, ako si toliko pošten da priznaš kao i graditelj Wardenclyffeovog tornja?Srećko wrote:činjenica je da 95% stanovništva ima mentalnih problema i da halucinira
2016-11-08
Regoč wrote:
Tako je, eugeniku treba provoditi počevši s tvojom eutanazijom.
opet glumiš junačinu na internetu...
vic je da bedacima poput tebe nisu problem ljudi poput mene, nego tvoj niski IQ, samo je pitanje vremena kada ćeš sjebati sam sebe i svoje bližnje
Guest- Guest
Kad se eugenika počne provoditi, možeš biti siguran da to neće biti upravo na onima na kojima bi se eugenika trebala provoditi.Regoč wrote:Tako je, eugeniku treba provoditi počevši s tvojom eutanazijom.Srećko wrote:Regoč wrote:Ti si poveznica.Srećko wrote:Regoč wrote:
A ni Srećko nije sav svoj. Eutanazirajmo one koji nisu svoji!
ja činim ideje mogućima
2016-11-08
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» MOST-ov pomoćnik ministra Šprlje prijavljen zbog krađe televizora
» Jambo ne skriva ambicije:Želim biti pomoćnik ministra u ministarstvu poljoprivrede'
» Kanađani imaju ministra nobelovca, a mi imamo ministra ustašu
» Banozic priznao da mu se uloga ministra obrane bas i ne svidja:'Nisam ja sam sebe za ministra postavio.Dosao sam na preporuku.'
» Crkva diskriminira nevjernike, ali ne i njihov novac: U subotu prosvjed za raskid Vatikanskih ugovora
» Jambo ne skriva ambicije:Želim biti pomoćnik ministra u ministarstvu poljoprivrede'
» Kanađani imaju ministra nobelovca, a mi imamo ministra ustašu
» Banozic priznao da mu se uloga ministra obrane bas i ne svidja:'Nisam ja sam sebe za ministra postavio.Dosao sam na preporuku.'
» Crkva diskriminira nevjernike, ali ne i njihov novac: U subotu prosvjed za raskid Vatikanskih ugovora
Page 2 of 5