Srbija OBOŽAVA Vučića
Page 4 of 14
Page 4 of 14 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14
Re: Srbija OBOŽAVA Vučića
ovi pricaju da je dobio 2.ooo.ooo glas. ??
evo, i dodik u begoradu
aha, evo i vucica
rts 1
evo, i dodik u begoradu
aha, evo i vucica
rts 1
Guest- Guest
Meni će Megi da da veštačko disanje. Mada smo uzeli 10%, Nije loše.Noor wrote:a bome i posebnu skrb dati džangu, braćali i stanojku.....tko zna u kakvom su i oni sada stanju :))asilovski wrote:Molim da se pižon otkloni od foruma na par dana ako ništa zbog njega, hvala
Vučić će to sad prevaliti na stranu EU, ako je mogao potpisati Briselski sporazum, imunitet NATO-u ili dovesti Gerharda Schrodera na svoje izborne skupove i Blaira kao savjetnika, što ne bi mogao pustiti RS niz vodu prvom prilikomRayMabus wrote:A ono više manje mada tu igra cijela geopoliticka situacija stvar a ne samo Srbija no uglavnom svodi se na tako nešto ; sjedenje na dvije , tri stolice , koketiranje sa svakim i postepeno popuštanje EU.Piglet wrote:U pregovorima s EU Vučić potpisuje sve što mu daju za uvjete, više puta je to pokazao. Jedna od takvih stvari koje će potpisati je i garancija o nepovredivosti i nedjeljivosti Bosne čime će cijela priča pasti u vodu za idućih par generacija.RayMabus wrote:Tocno , spustit ce ga na zemlju i rec mu da neshere kvake ....netreba mu sukob sa zapadom ...ima dole problema na jugu dovoljno ...Makedonija i to ..albansko pitanje ...zadnje šta mu treba je sukob sa zapadom , Hrvatskom i muslimanima.Piglet wrote:
Još jednu bitnu stvar si zaboravio - raspad Bosne i projekt nezavisne RS propada za sva vremena s Vučićem na čelu Srbije, nema šanse da Dodik zucne nešto o tome bez ikakve podrške iz matice. S Nikolićem je još mogao manipulirati, Vučko će ga izdominirati.
Piglet- Posts : 1505
2016-02-24
kic wrote:kako manje bitna?
U Srbiji se uvijek zna tko je pravi gazda, bez obzira na funkciju.
Guest- Guest
Piglet wrote:Pa i dosad je vladao željeznom rukom, nitko nije smio ni prdnuti u Srbiji bez Vučićevog dopuštenja tako da se neće mnogo toga promijeniti.
Sada će se pretvoriti u neku vrstu srpskog Erdogana.
Guest- Guest
Samo polako, nema žurbe. Samo ste više od 45% u minusu. Za tri generacije ćete biti egal, moždadzango wrote:Meni će Megi da da veštačko disanje. Mada smo uzeli 10%, Nije loše.Noor wrote:a bome i posebnu skrb dati džangu, braćali i stanojku.....tko zna u kakvom su i oni sada stanju :))asilovski wrote:Molim da se pižon otkloni od foruma na par dana ako ništa zbog njega, hvala
Piglet- Posts : 1505
2016-02-24
saljem ti malo burina da rascisti glavu..:Ddzango wrote:Meni će Megi da da veštačko disanje. Mada smo uzeli 10%, Nije loše.Noor wrote:a bome i posebnu skrb dati džangu, braćali i stanojku.....tko zna u kakvom su i oni sada stanju :))asilovski wrote:Molim da se pižon otkloni od foruma na par dana ako ništa zbog njega, hvala
Samo jako 8-)
L'âme- Posts : 25744
2014-04-11
kic wrote:
svi zajebavamo pižona, a on je u stvari reprezentativan..
katastrofa od države
A tko te tjera dolaziti na strani teren? Ostani na svom pa nećeš ništa morati braniti.pizzon wrote:simbol srbije
cije zvanicne stavove branim na stranom terenu
Država koja ima takav narod, nema budućnosti.marcellus wrote:kic wrote:
katastrofa od države
To je ta pozitivna stvar u raspadu Jugoslavije ...nije da smo mi svi ovdje nešto previše inteligentni al raspadom Juge i otkacivanja tog tamo ipak je u Hr nešto porasla inteligencija ...neznatno ali ....Regoč wrote:Država koja ima takav narod, nema budućnosti.marcellus wrote:kic wrote:
katastrofa od države
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Regoč wrote:Država koja ima takav narod, nema budućnosti.marcellus wrote:kic wrote:
katastrofa od države
mi se sv e bolje pozicioniramo a ti pevas neke teoreme
Guest- Guest
Regoč wrote:A tko te tjera dolaziti na strani teren? Ostani na svom pa nećeš ništa morati braniti.pizzon wrote:simbol srbije
to sto si napisao 100% cisti je promasaj
ovaj forum nije teritorija hrvatske
Guest- Guest
Pozicionirate se s misionarskoga na pseći.pizzon wrote:Regoč wrote:Država koja ima takav narod, nema budućnosti.marcellus wrote:kic wrote:
katastrofa od države
Ako nije, kako je onda strani teren?pizzon wrote:Regoč wrote:A tko te tjera dolaziti na strani teren? Ostani na svom pa nećeš ništa morati braniti.pizzon wrote:simbol srbije
i to mi prigovara hrvatskog narodaRegoč wrote:Pozicionirate se s misionarskoga na pseći.pizzon wrote:Regoč wrote:Država koja ima takav narod, nema budućnosti.marcellus wrote:kic wrote:
katastrofa od države
koji su goozicu predali nato paktu
Guest- Guest
pa, recimo figurativno, gde su vecina hrvatiRegoč wrote:Ako nije, kako je onda strani teren?pizzon wrote:Regoč wrote:A tko te tjera dolaziti na strani teren? Ostani na svom pa nećeš ništa morati braniti.pizzon wrote:simbol srbije
pa u tom smislu strani, vise kao prostor
gde je suceljavanje neminovno
Guest- Guest
Predsjednički kandidat na izborima u Srbiji Luka Maksimović, poznatiji kao Ljubiša Preletačević Beli, prihvatio je poraz, kazavši da je 350 hiljada ljudi u Srbiji glasalo za izmišljenog lika, što dovoljno govori o tome kakva je Srbija zemlja.
"Ja sam izmišljen lik. Ako je 350 hiljada ljudi glasalo za izmišljenog lika, onda to govori da nešto nije uredu u ovoj zemlji", kazao je Preletačević.
Dodao je da je rezultat koji su ostvarili dobar korak za budućnost, te da je on optimista glede njihove političke budućnosti, naročito zbog rezultata iz Mladenovca.
"Prema određenim podacima u Mladenovcu smo osvojili 40 posto glasova. Zbog toga sam sretan, to je i više nego dobar rezultat", kazao je Preletačević.
Rekao je da nije siguran da li će osnovati političku partiju, jer je više za grupu građana.
"Ja volim da u sve uvedemo ulogu građana, ali ostat ćemo jaki", kazao je Preletačević.
Prema njegovim tvrdnjama, njegova kampanja bila je jednaka kampanji Aleksandra Vučića, iako nije imao ni približno sredstava kao on.
"Ja sam izmišljen lik. Ako je 350 hiljada ljudi glasalo za izmišljenog lika, onda to govori da nešto nije uredu u ovoj zemlji", kazao je Preletačević.
Dodao je da je rezultat koji su ostvarili dobar korak za budućnost, te da je on optimista glede njihove političke budućnosti, naročito zbog rezultata iz Mladenovca.
"Prema određenim podacima u Mladenovcu smo osvojili 40 posto glasova. Zbog toga sam sretan, to je i više nego dobar rezultat", kazao je Preletačević.
Rekao je da nije siguran da li će osnovati političku partiju, jer je više za grupu građana.
"Ja volim da u sve uvedemo ulogu građana, ali ostat ćemo jaki", kazao je Preletačević.
Prema njegovim tvrdnjama, njegova kampanja bila je jednaka kampanji Aleksandra Vučića, iako nije imao ni približno sredstava kao on.
2014-04-11
2014-04-11
Mi smo predani idealima demokracije i ljudskih pravah, nismo mi svetosavska džamahirija.pizzon wrote:i to mi prigovara hrvatskog narodaRegoč wrote:Pozicionirate se s misionarskoga na pseći.pizzon wrote:Regoč wrote:Država koja ima takav narod, nema budućnosti.marcellus wrote:
katastrofa od države
koji su goozicu predali nato paktu
Page 4 of 14 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14
Similar topics
» Trump razocarao Vucica!Srbija odbacuje Trumpov prijedlog da prizna Kosovo
» Glasnogovornica Ruskog Ministarstva Vanjskih Poslova ismijala Vučića u Washingtonu, Srbija bijesno odgovorila
» Nezgodno za Vučića i Srbiju:'Ovo je prvi pokušaj razbijanja mita da Srbija nije sudjelovala u ratovima i zločinima'!U Beogradu pokrenuta inicijativa koju je podržala i Njemačka!
» Ukrajinka obozava Ustase
» U Imotskome uhapšen Kinez koji obožava ustaše
» Glasnogovornica Ruskog Ministarstva Vanjskih Poslova ismijala Vučića u Washingtonu, Srbija bijesno odgovorila
» Nezgodno za Vučića i Srbiju:'Ovo je prvi pokušaj razbijanja mita da Srbija nije sudjelovala u ratovima i zločinima'!U Beogradu pokrenuta inicijativa koju je podržala i Njemačka!
» Ukrajinka obozava Ustase
» U Imotskome uhapšen Kinez koji obožava ustaše
Page 4 of 14