Srbija OBOŽAVA Vučića
Page 14 of 14
Page 14 of 14 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Re: Srbija OBOŽAVA Vučića
Šta je ovo?marcellus wrote:šta jeftina plastika napravi od inače ružne seljančure usne model čimpanza sise model vime
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ajme, Vučić im smanjio penziju, a oni svi do zadnjega glasali za njega. Koji mazohizam, mentalni sklop raspale nacije.vuksadinare wrote:ovo jos bolje...
http://www.kurir.rs/vesti/politika/pronasli-smo-deku-koji-jedini-u-svom-selu-nije-glasao-za-vucica-nisam-poneo-naocare-ocajan-sam-clanak-2766435
a jos interesantnije u tom selu gotovo niko sa nikim ne razgovara..
Piglet- Posts : 1500
2016-02-24
primjenio je pusickin recept..'ako ne galsate za mene nista od pemzije'Piglet wrote:Ajme, Vučić im smanjio penziju, a oni svi do zadnjega glasali za njega. Koji mazohizam, mentalni sklop raspale nacije.vuksadinare wrote:ovo jos bolje...
http://www.kurir.rs/vesti/politika/pronasli-smo-deku-koji-jedini-u-svom-selu-nije-glasao-za-vucica-nisam-poneo-naocare-ocajan-sam-clanak-2766435
a jos interesantnije u tom selu gotovo niko sa nikim ne razgovara..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
crvenkasti wrote:marcellus wrote:
da sam glaso za hdz na zadnjim izborima sad bi tuko glavom o zid, srećom pa nisam i uživam gledat dok ovi što jesu sad viču izdaja, a šta su očekivali od ovih briselskih podrepnih muha
A onih pretthodnih 10 godina u kojima si napisao 100 000 postova na starom forumu hvaleći i podržavajući HDZ (koji je tada bio 5 puta gori i gluplji nego što je sad), to nije razlog da tučeš glavom u zid, je li?
A i ja sam smrad što ga sad kritiziram.
On je samo, kao i svi mi, htio biti Hrvat. Tko mu to može zamjeriti?
Ja sam bio još gluplji.
crvenkasti-
2014-04-17
dzango wrote:Šta je ovo?marcellus wrote:šta jeftina plastika napravi od inače ružne seljančure usne model čimpanza sise model vime
to je ono šta gugl izbaci kad ukucaš tijana ajfon
2014-04-16
marcellus wrote:kako rekoh, genetski otpad...
to je rezultat plastičnih operacija, genetski nije takva
glupane
crvenkasti-
2014-04-17
Ja koliko se razumem, to i jesu kurve. Uvek imaju obično ime i neobičan nastavak ili ti nadimak.marcellus wrote:dzango wrote:Šta je ovo?marcellus wrote:šta jeftina plastika napravi od inače ružne seljančure usne model čimpanza sise model vime
to je ono šta gugl izbaci kad ukucaš tijana ajfon
tipičan vučićev birač....
https://www.srbijadanas.com/zabava/vip/seks-sa-klijentom-konacno-procureo-sokantan-video-tijane-ajfon-uhvacene-na-delu-video
fulala hotelsku sobu, umalo dala pičke džaba...
https://www.srbijadanas.com/zabava/vip/seks-sa-klijentom-konacno-procureo-sokantan-video-tijane-ajfon-uhvacene-na-delu-video
fulala hotelsku sobu, umalo dala pičke džaba...
sviđa li ti se?:-ocrvenkasti wrote:marcellus wrote:kako rekoh, genetski otpad...
glupane
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
maggie13 wrote:sviđa li ti se?:-ocrvenkasti wrote:marcellus wrote:kako rekoh, genetski otpad...
glupane
Ljepša je bila prije oparacija, zar ne? Ima slika:
crvenkasti-
2014-04-17
Znači, genetski je ok.
A marcelus je ispao glup.
A marcelus je ispao glup.
crvenkasti-
2014-04-17
nije ni prije bila lijepa, ali barem nije bila izoblicena.:-ocrvenkasti wrote:maggie13 wrote:sviđa li ti se?:-ocrvenkasti wrote:marcellus wrote:kako rekoh, genetski otpad...
glupane
Ljepša je bila prije oparacija, zar ne? Ima slika:
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Beli wrote:jebem joj sve na svetu kurvino.
kako, nemaš ti love
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Beli wrote:jebem joj sve na svetu kurvino.
kako, nemaš ti love
zamisli koliki očajnik moraš biti da platiš da karaš OVO. pa stvarno mora da budeš u dubokom kanalu ili da budeš ružan ko undead...
Guest- Guest
Beli wrote:crvenkasti wrote:Beli wrote:jebem joj sve na svetu kurvino.
kako, nemaš ti love
zamisli koliki očajnik moraš biti da platiš da karaš OVO. pa stvarno mora da budeš u dubokom kanalu ili da budeš ružan ko undead...
ne znam tko uopće može jebat bilo kakvu kurvu
valjda zažmiriš
crvenkasti-
2014-04-17
Jahh..!!! svi ono jebete svetice i cestite cure netaknute..druga je poanta sto ne znate,koiko je kitonja preoralo vase drage..
Guest- Guest
pismejker wrote:Jahh..!!! svi ono jebete svetice i cestite cure netaknute..druga je poanta sto ne znate,koiko je kitonja preoralo vase drage..
kako ne znamo, pa mi smo uvek drugi...
Guest- Guest
Genijalno receno..i nadasve sveprihvatljivo..Beli wrote:pismejker wrote:Jahh..!!! svi ono jebete svetice i cestite cure netaknute..druga je poanta sto ne znate,koiko je kitonja preoralo vase drage..
kako ne znamo, pa mi smo uvek drugi...
Pomirimo se sa time..pica nema brojac,i moramo se uzdati u iskrenost nasih cura,zena,ljumbavnica..
Guest- Guest
Da sve bude transparentno.kic wrote:
kakve su ovo prozirne glasačke kutije xD
Page 14 of 14 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Similar topics
» Trump razocarao Vucica!Srbija odbacuje Trumpov prijedlog da prizna Kosovo
» Glasnogovornica Ruskog Ministarstva Vanjskih Poslova ismijala Vučića u Washingtonu, Srbija bijesno odgovorila
» Nezgodno za Vučića i Srbiju:'Ovo je prvi pokušaj razbijanja mita da Srbija nije sudjelovala u ratovima i zločinima'!U Beogradu pokrenuta inicijativa koju je podržala i Njemačka!
» Ukrajinka obozava Ustase
» U Imotskome uhapšen Kinez koji obožava ustaše
» Glasnogovornica Ruskog Ministarstva Vanjskih Poslova ismijala Vučića u Washingtonu, Srbija bijesno odgovorila
» Nezgodno za Vučića i Srbiju:'Ovo je prvi pokušaj razbijanja mita da Srbija nije sudjelovala u ratovima i zločinima'!U Beogradu pokrenuta inicijativa koju je podržala i Njemačka!
» Ukrajinka obozava Ustase
» U Imotskome uhapšen Kinez koji obožava ustaše
Page 14 of 14