Srbija OBOŽAVA Vučića
Page 3 of 14
Page 3 of 14 • 1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14
Re: Srbija OBOŽAVA Vučića
a bome i posebnu skrb dati džangu, braćali i stanojku.....tko zna u kakvom su i oni sada stanju :))asilovski wrote:Molim da se pižon otkloni od foruma na par dana ako ništa zbog njega, hvala
Guest- Guest
Cestitamo ...iako me boli kuaz ako je kandidat relativno ono nije za rat i to ...jel to pametno jedna osoba toliku vlast više vaša stvar ...nije baš da nešto mjenja Nikolic il Vucic direktno osim možda Dodo izgubio podršku Nikolica i ta šema.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Piglet wrote:I ti si znao ismijavati pizzonovu naprednjačku platformu, mislim da bi bio red da mu sad čestitašepikur37 wrote:Pa očekivano je bilo....
Parolama je dobio desnicu, diplomatskim izjavama europske predstavnike, sendvičima botove, eu perspektiva i tardicionalno dobri odnosi s rusijom, beograd na vodi...
pa taj čovjek nudi sve.
i ima sve, državnu blagajnu, medije, udruge...
tko će tome stati na kraj...
Pa ja mu svakako čestitam, u ostalom nikakva ozbiljna alternativa nije ponuđena.
Vučić nije državnik ali je po svemu sudeći najuspješniji političar u Srbiji.
A budući da nemaju državnika nego političara, onda kao i ostala balkanska goluguzija neće određivati vlastiti put i sudbu nego biti splet okolnosti.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Pa i nije , zato sam ja ocekivao njegovu pobjedu a jedino me zanimalo koliko ce Beli dobit.epikur37 wrote: u ostalom nikakva ozbiljna alternativa nije ponuđena.
2014-04-11
pa ne može on u ulozi predsjednika srbije, shodno danim mu ustavnim ovlastima kurca napraviti... kao prvo mora dati ostavku na predsjednika stranke, kao drugo njegove predsjedničke ovlasti nisu izričite nego kohabitne ovlasti a tko god postane predsjednik vlade srbije čak i ako to bude netko koga on dogovorno imenuje, će nakon određenog vremena kad pokopča sve konce izvršne vlasti jebat vučiću milu majku i to sve u šesnaest ili sedamnaest.... tak da to što si je on zamislio ne bude baš tako i išlo... samo treba vremena...pizzon wrote:hahaha,
alo, ja pisem samo ono sto je realno
ono sto se dogadja,
to nisu uvek moji stavovi
ali, vucic, kao sad pred. srbije
svakako ostaje simbol srbije
cije zvanicne stavove branim na stranom terenu
kraj
2015-08-08
Parafrazirat ću - oni će morati pojesti sva govna koja su izasrali, a pizzon će im j... majku svima.Noor wrote:a bome i posebnu skrb dati džangu, braćali i stanojku.....tko zna u kakvom su i oni sada stanju :))asilovski wrote:Molim da se pižon otkloni od foruma na par dana ako ništa zbog njega, hvala
Piglet- Posts : 1500
2016-02-24
Srpska posla ....nema tu nekih iznenađenja a ni kandidati ono li la bar ovi šta su kao mislili da ce nešto bit i to ....da nije Belog nebi ni bili zanimljivi izbori.
Izbori su bitni za Srbiju a opcenito van toga bar kad je Hr u pitanju nisu uopce.
Izbori su bitni za Srbiju a opcenito van toga bar kad je Hr u pitanju nisu uopce.
2014-04-11
Još jednu bitnu stvar si zaboravio - raspad Bosne i projekt nezavisne RS propada za sva vremena s Vučićem na čelu Srbije, nema šanse da Dodik zucne nešto o tome bez ikakve podrške iz matice. S Nikolićem je još mogao manipulirati, Vučko će ga izdominirati.epikur37 wrote:Piglet wrote:I ti si znao ismijavati pizzonovu naprednjačku platformu, mislim da bi bio red da mu sad čestitašepikur37 wrote:Pa očekivano je bilo....
Parolama je dobio desnicu, diplomatskim izjavama europske predstavnike, sendvičima botove, eu perspektiva i tardicionalno dobri odnosi s rusijom, beograd na vodi...
pa taj čovjek nudi sve.
Pa ja mu svakako čestitam, u ostalom nikakva ozbiljna alternativa nije ponuđena.
A budući da nemaju državnika nego političara, onda kao i ostala balkanska goluguzija neće određivati vlastiti put i sudbu nego biti splet okolnosti.
2016-02-24
PREDSJENDIK Srpske radiklane stranke Vojislav Šešelj neće se večeras obraćati novinarima i javnosti s komentarima rezultata izbora, ali je djelatnica radikala Vjerica Radeta ispred stranke rekla da su nezadovoljni rezultatima, javlja Blic.
"Očigledno je da je Aleksandar Vučić pobijedio u prvom krugu, iako nemamo konkretne rezultate s terena u ovom trenutku. Ne strahujemo da bismo na parlamentarnim izborima pali ispod cenzusa - ovo su drugačiji izbori. Uslijedit će temeljna analiza posljedica i uzroka ovakvog rezultata", rekla je Radeta.
Na pitanje hoće li čestitati na pobjedi Vučiću, ona je odgovorila:
"Ne, mi nemamo tu vrstu komunikacije".
...
Beli ih za duplo prebacio ...napred Beli SAMO JAKO
Ovo je možda i najzanimljivija stvar kod ovih izbora.
"Očigledno je da je Aleksandar Vučić pobijedio u prvom krugu, iako nemamo konkretne rezultate s terena u ovom trenutku. Ne strahujemo da bismo na parlamentarnim izborima pali ispod cenzusa - ovo su drugačiji izbori. Uslijedit će temeljna analiza posljedica i uzroka ovakvog rezultata", rekla je Radeta.
Na pitanje hoće li čestitati na pobjedi Vučiću, ona je odgovorila:
"Ne, mi nemamo tu vrstu komunikacije".
...
Beli ih za duplo prebacio ...napred Beli SAMO JAKO
Ovo je možda i najzanimljivija stvar kod ovih izbora.
2014-04-11
Tocno , spustit ce ga na zemlju i rec mu da neshere kvake ....netreba mu sukob sa zapadom ...ima dole problema na jugu dovoljno ...Makedonija i to ..albansko pitanje ...zadnje šta mu treba je sukob sa zapadom , Hrvatskom i muslimanima.Piglet wrote:
Još jednu bitnu stvar si zaboravio - raspad Bosne i projekt nezavisne RS propada za sva vremena s Vučićem na čelu Srbije, nema šanse da Dodik zucne nešto o tome bez ikakve podrške iz matice. S Nikolićem je još mogao manipulirati, Vučko će ga izdominirati.
2014-04-11
ne pada mi na pamet, ostajem isti,Piglet wrote:Parafrazirat ću - oni će morati pojesti sva govna koja su izasrali, a pizzon će im j... majku svima.Noor wrote:a bome i posebnu skrb dati džangu, braćali i stanojku.....tko zna u kakvom su i oni sada stanju :))asilovski wrote:Molim da se pižon otkloni od foruma na par dana ako ništa zbog njega, hvala
nem na sve provokacije i zlonamerne poruke
Guest- Guest
Piglet wrote:Još jednu bitnu stvar si zaboravio - raspad Bosne i projekt nezavisne RS propada za sva vremena s Vučićem na čelu Srbije, nema šanse da Dodik zucne nešto o tome bez ikakve podrške iz matice. S Nikolićem je još mogao manipulirati, Vučko će ga izdominirati.epikur37 wrote:Piglet wrote:I ti si znao ismijavati pizzonovu naprednjačku platformu, mislim da bi bio red da mu sad čestitašepikur37 wrote:Pa očekivano je bilo....
pa taj čovjek nudi sve.
nezavisna r.srpska postaje opcija samo u slucaju agresije,
ili pokusaja da se pravno ponisti njeno postojanje,
odnosno narusi sustina dejtona.
Guest- Guest
zombi srbija je rekla svojeNoor wrote:a bome i posebnu skrb dati džangu, braćali i stanojku.....tko zna u kakvom su i oni sada stanju :))asilovski wrote:Molim da se pižon otkloni od foruma na par dana ako ništa zbog njega, hvala
Kermit-
2014-04-17
U pregovorima s EU Vučić potpisuje sve što mu daju za uvjete, više puta je to pokazao. Jedna od takvih stvari koje će potpisati je i garancija o nepovredivosti i nedjeljivosti Bosne čime će cijela priča pasti u vodu za idućih par generacija.RayMabus wrote:Tocno , spustit ce ga na zemlju i rec mu da neshere kvake ....netreba mu sukob sa zapadom ...ima dole problema na jugu dovoljno ...Makedonija i to ..albansko pitanje ...zadnje šta mu treba je sukob sa zapadom , Hrvatskom i muslimanima.Piglet wrote:
Još jednu bitnu stvar si zaboravio - raspad Bosne i projekt nezavisne RS propada za sva vremena s Vučićem na čelu Srbije, nema šanse da Dodik zucne nešto o tome bez ikakve podrške iz matice. S Nikolićem je još mogao manipulirati, Vučko će ga izdominirati.
Last edited by Piglet on Sun 2 Apr - 22:17; edited 1 time in total
2016-02-24
Nikolić je otišao tiho kako je i došao. Jedan od najneprimjetnijih predsjednika Srbije.
Već na početku mandata vidjelo se da taj lik nije igrač na duže staze.
Već na početku mandata vidjelo se da taj lik nije igrač na duže staze.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
oficir i đentlmen, tako je pizzon :)pizzon wrote:ne pada mi na pamet, ostajem isti,Piglet wrote:Parafrazirat ću - oni će morati pojesti sva govna koja su izasrali, a pizzon će im j... majku svima.Noor wrote:a bome i posebnu skrb dati džangu, braćali i stanojku.....tko zna u kakvom su i oni sada stanju :))asilovski wrote:Molim da se pižon otkloni od foruma na par dana ako ništa zbog njega, hvala
nem na sve provokacije i zlonamerne poruke
Guest- Guest
asilovski wrote:zombi srbija je rekla svojeNoor wrote:a bome i posebnu skrb dati džangu, braćali i stanojku.....tko zna u kakvom su i oni sada stanju :))asilovski wrote:Molim da se pižon otkloni od foruma na par dana ako ništa zbog njega, hvala
rekla...i boli me uvo
Guest- Guest
A ono više manje mada tu igra cijela geopoliticka situacija stvar a ne samo Srbija no uglavnom svodi se na tako nešto ; sjedenje na dvije , tri stolice , koketiranje sa svakim i postepeno popuštanje EU.Piglet wrote:U pregovorima s EU Vučić potpisuje sve što mu daju za uvjete, više puta je to pokazao. Jedna od takvih stvari koje će potpisati je i garancija o nepovredivosti i nedjeljivosti Bosne čime će cijela priča pasti u vodu za idućih par generacija.RayMabus wrote:Tocno , spustit ce ga na zemlju i rec mu da neshere kvake ....netreba mu sukob sa zapadom ...ima dole problema na jugu dovoljno ...Makedonija i to ..albansko pitanje ...zadnje šta mu treba je sukob sa zapadom , Hrvatskom i muslimanima.Piglet wrote:
2014-04-11
Piglet wrote:Još jednu bitnu stvar si zaboravio - raspad Bosne i projekt nezavisne RS propada za sva vremena s Vučićem na čelu Srbije, nema šanse da Dodik zucne nešto o tome bez ikakve podrške iz matice. S Nikolićem je još mogao manipulirati, Vučko će ga izdominirati.epikur37 wrote:Piglet wrote:I ti si znao ismijavati pizzonovu naprednjačku platformu, mislim da bi bio red da mu sad čestitašepikur37 wrote:Pa očekivano je bilo....
pa taj čovjek nudi sve.
Da vučić je protiv RS-a :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Iskreno ta Srbija i nema alternative osim EU bilo da je unutar nje bilo da s istom dobro surađuje ...Bg je država u državi , Novi Sad je tu , drugi najveci grad , Dunav plovni put , važni prometni i ekonomski pravci ...ono sama za sebe Srbija je ništa.
2014-04-11
ovi pricaju da je dobio 2.ooo.ooo glas. ??
evo, i dodik u begoradu
aha, evo i vucica
rts 1
evo, i dodik u begoradu
aha, evo i vucica
rts 1
Guest- Guest
Page 3 of 14 • 1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14
Similar topics
» Trump razocarao Vucica!Srbija odbacuje Trumpov prijedlog da prizna Kosovo
» Glasnogovornica Ruskog Ministarstva Vanjskih Poslova ismijala Vučića u Washingtonu, Srbija bijesno odgovorila
» Nezgodno za Vučića i Srbiju:'Ovo je prvi pokušaj razbijanja mita da Srbija nije sudjelovala u ratovima i zločinima'!U Beogradu pokrenuta inicijativa koju je podržala i Njemačka!
» Ukrajinka obozava Ustase
» U Imotskome uhapšen Kinez koji obožava ustaše
» Glasnogovornica Ruskog Ministarstva Vanjskih Poslova ismijala Vučića u Washingtonu, Srbija bijesno odgovorila
» Nezgodno za Vučića i Srbiju:'Ovo je prvi pokušaj razbijanja mita da Srbija nije sudjelovala u ratovima i zločinima'!U Beogradu pokrenuta inicijativa koju je podržala i Njemačka!
» Ukrajinka obozava Ustase
» U Imotskome uhapšen Kinez koji obožava ustaše
Page 3 of 14