Ukrajinka obozava Ustase
Page 1 of 1
Ukrajinka obozava Ustase
https://www.kurir.rs/region/hrvatska/3941625/profesorka-za-dom-spremna-skandalozni-profil-nives-romanjek
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Ukrajinka obozava Ustase
Vucina zaboravio da otvori temu, pa rekoh ajde da mu
pomognem.
pomognem.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
GRADONAČELNIK Kijeva Vitalij Kličko koji je boravio u Davosu, u razgovoru za švajcarski list "Le Kanton 27" zahvalio je Albancima i tzv. Kosovu na vojnoj podršci, ali i solidarnosti sa ukrajinskim narodom, poručivši da "se Ukrajinci bore protiv ruskog okupatora, kao Albanci nekada protiv srpskog okupatora".
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Serbinho-3 wrote:Vucina zaboravio da otvori temu, pa rekoh ajde da mu
pomognem.
Glupa,da imaju kakav kurac trazili bi "poshtene 'rvatice" jer one ne daju pichke do prije braka ali zato mozesh trpati u shupak koliko hocesh, u prevodu nemreju jebat vlastite zene pa zato one dolaze ovdje na forum misleci da ce naici na nekog kuronju.Mushkarac koji je obdaren ne pishe na ovom forumu i ne vika se "ja sam 'rvat"No dobro i te ukrainke su chudo od zena,davno sam jednu pitao ,pa jebemu mater tako si lijepa a dozvoljavash svakakvim shugama da te tovare,interesira me shto osjecash i kako se mozesh navlaziti sa svakim kretenom,Kaze razmishlja o novom namjeshtaju dok ovaj dahce a najvishe se napali na njegov raspored.Inache kad je chovjek vidi odma bi se zaljubio,ma shta zaljubio,ozenio.Evo ovdje u USA postale moderne a jeftine ,mosh za 10.00$ jebat 2 sata pushenje se podrazumijeva.
Ne mogu Hrvati da izadju iz tog ustaskog sranja...
Ne mogu pa ga jebi...
Ne mogu pa ga jebi...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:Ne mogu Hrvati da izadju iz tog ustaskog sranja...
Ne mogu pa ga jebi...
Pa evo ti si normalan i niisam nikada prochitao da ti je ta ideologija bliska i zato tko ce ti zamjeriti shto volish svoje a poshtujesh tudje .Sva je kvaka u tome.Jednostavno kao grah jebo te.
catabbath-
2015-08-22
...tssssmentalitet wrote:Ringo10 wrote:Ne mogu Hrvati da izadju iz tog ustaskog sranja...
Ne mogu pa ga jebi...
Pa evo ti si normalan i niisam nikada prochitao da ti je ta ideologija bliska i zato tko ce ti zamjeriti shto volish svoje a poshtujesh tudje .Sva je kvaka u tome.Jednostavno kao grah jebo te.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Znam masu ljudi ,prijatelji mi,vidim pišu po fejsu komentare kako treba voljeti svoje.mentalitet wrote:Ringo10 wrote:Ne mogu Hrvati da izadju iz tog ustaskog sranja...
Ne mogu pa ga jebi...
To su neizljecivi slucajevi. Ne mozes ti njima utuvit u glavu da je ustastvo zlo. To je njegovo i jebi ga.
Nema tu pomoci.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
catabbath-
2015-08-22
catabbath-
2015-08-22
Koga su to opet klali?Ringo10 wrote:Ne mogu Hrvati da izadju iz tog ustaskog sranja...
Ne mogu pa ga jebi...
Eroo- Posts : 78947
2016-07-22
Similar topics
» U Imotskome uhapšen Kinez koji obožava ustaše
» SKANDAL:Ustaše divljaju i kolju Srbe a Brisel ćuti i vole Ustaše
» UKRAJINKA POZIVA NA MAJDAN U BEOGRADU!
» Srbija OBOŽAVA Vučića
» Ukrajinka Olesya na svom frontu glasom osvaja splitsku publiku
» SKANDAL:Ustaše divljaju i kolju Srbe a Brisel ćuti i vole Ustaše
» UKRAJINKA POZIVA NA MAJDAN U BEOGRADU!
» Srbija OBOŽAVA Vučića
» Ukrajinka Olesya na svom frontu glasom osvaja splitsku publiku
Page 1 of 1