Ja jugoslaven
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Ja jugoslaven
nisu iste bot te nemarad..pa 705 hrvatskog pucanstva prica kajkavskim ili cakavskim dijalektom i narjecejem koji ti ne kuzis...prije bi razumio poljaka i ceha...to sto pricaju sa nekim drugim sa nekom iskrivljenom verzijom stokavskog to isto pricaju i slovenci i makedonci i sipci...evo ti primjerapizzon wrote:jaoj bre vucko, pa zar nam jezik nije isti,
sve su ovo varijacije,
srpski-yugoslovenski, hrvatski-jugoslovenski i t.d.
sustina je da svi govorimo, jugo-slovenski,
srbi, hrvati, bosanci i c.gorci skoro idnetican-
koliko si puta uhvatio sebe da si upotrebio srpsku rec,
ili ja sebe hrvatsku, pa nista.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:nisu iste bot te nemarad..pa 705 hrvatskog pucanstva prica kajkavskim ili cakavskim dijalektom i narjecejem koji ti ne kuzis...prije bi razumio poljaka i ceha...to sto pricaju sa nekim drugim sa nekom iskrivljenom verzijom stokavskog to isto pricaju i slovenci i makedonci i sipci...evo ti primjerapizzon wrote:jaoj bre vucko, pa zar nam jezik nije isti,
sve su ovo varijacije,
dobro, a sta govori zvanicna hrvatska,
poslanici, ministri, predsednica,
tv stanice, ja sve 100% razumem
a drugo, ja sma u hrvatkoj bio nebrojano puta
i nisam imao problema sa nerazumevanjem
Guest- Guest
možeš ti zavijati do sutra :)))pizzon wrote:aaauuuuuuuuuuuuuNoor wrote:pa? koristimo isto tako i engleske, njemačke...pizzon wrote:jaoj bre vucko, pa zar nam jezik nije isti,
sve su ovo varijacije,
ja kad napišem koju srpsku, činim to namjerno, jer mi je to simpa u zezanciji s vama :)
a da hoću, govorila bih i pisala srpski skoro besprijekorno
Guest- Guest
al te smeta kad ja napišem bjelokost, a ne slonovačapizzon wrote:vuksadinare wrote:nisu iste bot te nemarad..pa 705 hrvatskog pucanstva prica kajkavskim ili cakavskim dijalektom i narjecejem koji ti ne kuzis...prije bi razumio poljaka i ceha...to sto pricaju sa nekim drugim sa nekom iskrivljenom verzijom stokavskog to isto pricaju i slovenci i makedonci i sipci...evo ti primjerapizzon wrote:jaoj bre vucko, pa zar nam jezik nije isti,
sve su ovo varijacije,
Guest- Guest
verujem, zato vas rado vidimo u srbijiNoor wrote:možeš ti zavijati do sutra :)))pizzon wrote:aaauuuuuuuuuuuuuNoor wrote:pa? koristimo isto tako i engleske, njemačke...pizzon wrote:jaoj bre vucko, pa zar nam jezik nije isti,
sve su ovo varijacije,
srpski-yugoslovenski, hrvatski-jugoslovenski i t.d.jem
ja kad napišem koju srpsku, činim to namjerno, jer mi je to simpa u zezanciji s vama :)
Guest- Guest
Još jedna u nizu glupih tema. Evo ja se čudom čudim kako ste vi VELIKI Hrvati razmjeli što je pizzon napisao?! A pisao je srpskim jezikom. I jamačno sam siguran da sad npr. pizzon uopće nije razumio što sam ja napisao.
ne, samo se zezam, pa od kad znam za sebe znam sta je bjelokostNoor wrote:al te smeta kad ja napišem bjelokost, a ne slonovačapizzon wrote:vuksadinare wrote:nisu iste bot te nemarad..pa 705 hrvatskog pucanstva prica kajkavskim ili cakavskim dijalektom i narjecejem koji ti ne kuzis...prije bi razumio poljaka i ceha...to sto pricaju sa nekim drugim sa nekom iskrivljenom verzijom stokavskog to isto pricaju i slovenci i makedonci i sipci...evo ti primjerapizzon wrote:jaoj bre vucko, pa zar nam jezik nije isti,
sve su ovo varijacije,
kada sam bio klinac,
postojao je tv skolski program
naizmenicno kod nas tv beg i zg
tu sam pohvatao sve razlike
i to je to
Guest- Guest
pricaju...razumijes jer si zivio u jugi...ali realno tisuce rijeci su razlicite..srbi kaz hleb hrvati kruh...hrvati kazu lopta srbi fudbal...hrvati kazu riza srbi pirinac..i da ne nabrajam dalje...za istu stvar drugacije rijeci..pa kako su onda isti...i nizozemci dobro razumiju njemce a nizozemski i njemacki jezik nisu istipizzon wrote:vuksadinare wrote:nisu iste bot te nemarad..pa 705 hrvatskog pucanstva prica kajkavskim ili cakavskim dijalektom i narjecejem koji ti ne kuzis...prije bi razumio poljaka i ceha...to sto pricaju sa nekim drugim sa nekom iskrivljenom verzijom stokavskog to isto pricaju i slovenci i makedonci i sipci...evo ti primjerapizzon wrote:jaoj bre vucko, pa zar nam jezik nije isti,
sve su ovo varijacije,
2015-09-08
provocator wrote:Još jedna u nizu glupih tema. Evo ja se čudom čudim kako ste vi VELIKI Hrvati razmjeli što je pizzon napisao?! A pisao je srpskim jezikom. I jamačno sam siguran da sad npr. pizzon uopće nije razumio što sam ja napisao.
ja nikada nisam izjavio glupost,
da vas ne razumem,
Guest- Guest
razumijes jer si zivio u jugi..no gdje je istoznacnica ruža i pirinač recimo..ili recimo meduza ili moruzgvaprovocator wrote:Još jedna u nizu glupih tema. Evo ja se čudom čudim kako ste vi VELIKI Hrvati razmjeli što je pizzon napisao?! A pisao je srpskim jezikom. I jamačno sam siguran da sad npr. pizzon uopće nije razumio što sam ja napisao.
2015-09-08
pardon riža ne ružavuksadinare wrote:razumijes jer si zivio u jugi..no gdje je istoznacnica ruža i pirinač recimo..ili recimo meduza ili moruzgvaprovocator wrote:Još jedna u nizu glupih tema. Evo ja se čudom čudim kako ste vi VELIKI Hrvati razmjeli što je pizzon napisao?! A pisao je srpskim jezikom. I jamačno sam siguran da sad npr. pizzon uopće nije razumio što sam ja napisao.
2015-09-08
Ja to nisam ni rekao... Ironija... Razmeš?pizzon wrote:provocator wrote:Još jedna u nizu glupih tema. Evo ja se čudom čudim kako ste vi VELIKI Hrvati razmjeli što je pizzon napisao?! A pisao je srpskim jezikom. I jamačno sam siguran da sad npr. pizzon uopće nije razumio što sam ja napisao.
ja nikada nisam izjavio glupost,
da vas ne razumem,
da pitas nekog u hrvatskoj mladca od 18,20 godina sto je moruzgva pojma ne bi imao gledao bi te ko panja
2015-09-08
Da to je strašno! Ili npr. kanta ili mistrija... I kako da se mi razumijuemo? Merdevine ili ljestve? Strašno! Čudom se čudim da da ti npr. razumiješ što pizzon piše. Nemrem vjerovati.vuksadinare wrote:pardon riža ne ružavuksadinare wrote:razumijes jer si zivio u jugi..no gdje je istoznacnica ruža i pirinač recimo..ili recimo meduza ili moruzgvaprovocator wrote:Još jedna u nizu glupih tema. Evo ja se čudom čudim kako ste vi VELIKI Hrvati razmjeli što je pizzon napisao?! A pisao je srpskim jezikom. I jamačno sam siguran da sad npr. pizzon uopće nije razumio što sam ja napisao.
to su razlike koje se pohvataju u ranoj mladostivuksadinare wrote:pricaju...razumijes jer si zivio u jugi...ali realno tisuce rijeci su razlicite..srbi kaz hleb hrvati kruh...hrvati kazu lopta srbi fudbal...hrvati kazu riza srbi pirinac..i da ne nabrajam dalje...za istu stvar drugacije rijeci..pa kako su onda isti...i nizozemci dobro razumiju njemce a nizozemski i njemacki jezik nisu istipizzon wrote:vuksadinare wrote:nisu iste bot te nemarad..pa 705 hrvatskog pucanstva prica kajkavskim ili cakavskim dijalektom i narjecejem koji ti ne kuzis...prije bi razumio poljaka i ceha...to sto pricaju sa nekim drugim sa nekom iskrivljenom verzijom stokavskog to isto pricaju i slovenci i makedonci i sipci...evo ti primjerapizzon wrote:jaoj bre vucko, pa zar nam jezik nije isti,
sve su ovo varijacije,
postanu neka alternativa
nije mi poznato da nasa omladina ima problema
sa razumevanjme hrvatskog, mozda dok su klicnci,
kasnije ne. govorim o mladima rodjenim nakon juge
Guest- Guest
zadnji puta sam bila 2013. mislimpizzon wrote:verujem, zato vas rado vidimo u srbijiNoor wrote:možeš ti zavijati do sutra :)))pizzon wrote:aaauuuuuuuuuuuuuNoor wrote:pa? koristimo isto tako i engleske, njemačke...pizzon wrote:jaoj bre vucko, pa zar nam jezik nije isti,
sve su ovo varijacije,
srpski-yugoslovenski, hrvatski-jugoslovenski i t.d.jem
sin mi je vozio motoutrku na Batajnici..i pobijedio. kad se prilikom proglašenja pobjednika popeo na postolje, krenulo je fotografiranje, i u tom trenu uletio je netko i u ruke mu uvalio vašu zastavu. mali nije ni shvatio što se događa, a slike su već napravljene i vaši motoportali su prenijeli i sliku i vijest kako je hrvatski šampion vozio i branio boje srbije.
jel to u redu?
Guest- Guest
nije u reduNoor wrote:zadnji puta sam bila 2013. mislimpizzon wrote:verujem, zato vas rado vidimo u srbijiNoor wrote:možeš ti zavijati do sutra :)))pizzon wrote:aaauuuuuuuuuuuuuNoor wrote:
pa? koristimo isto tako i engleske, njemačke...
sin mi je vozio motoutrku na Batajnici..i pobijedio. kad se prilikom proglašenja pobjednika popeo na postolje, krenulo je fotografiranje, i u tom trenu uletio je netko i u ruke mu uvalio vašu zastavu. mali nije ni shvatio što se događa, a slike su već napravljene i vaši motoportali su prenijeli i sliku i vijest kako je hrvatski šampion vozio i branio boje srbije.
jel to u redu?
Guest- Guest
U yebote curac... A da pitaš nekoga kaj znači: odi tam na ganjg, zemi si jambrjelu jer dejđ curi kak da je znorel i naj z lesom jake lupiti jer su panti slabi... Kak bi te taj imaginarni mladić gledao? A pričaš hrvatski.vuksadinare wrote:da pitas nekog u hrvatskoj mladca od 18,20 godina sto je moruzgva pojma ne bi imao gledao bi te ko panja
vuksadinare wrote:da pitas nekog u hrvatskoj mladca od 18,20 godina sto je moruzgva pojma ne bi imao gledao bi te ko panja
moruzgva ?? sta je to
Guest- Guest
pa nije...pizzon wrote:nije u reduNoor wrote:zadnji puta sam bila 2013. mislimpizzon wrote:verujem, zato vas rado vidimo u srbijiNoor wrote:možeš ti zavijati do sutra :)))pizzon wrote:
aaauuuuuuuuuuuuu
jel to u redu?
mislim, isticanje zastava u tim prilikama nije uobičajeno, nigdje...ni na kojem rangu međunarodnog natjecanja, tako ni moj malac nije imao hrvatsku.
Guest- Guest
meduza... -...i ti srbin onda...ah da ti si od daruvara ili od tud nekud...pizzon wrote:vuksadinare wrote:da pitas nekog u hrvatskoj mladca od 18,20 godina sto je moruzgva pojma ne bi imao gledao bi te ko panja
moruzgva ?? sta je to
2015-09-08
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Page 2 of 6