Politico: Srbija ima 80% šansi da uđe u EU...
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Politico: Srbija ima 80% šansi da uđe u EU...
Beli wrote:marcellus wrote:Beli wrote:hahahha, do tada pola ovih država neće ni postojati, a pitanje je da li će i unija uopšte postojati...
ništa, ja sam na forumu od 2003 i od onda nas pižon uvjerava da srbija samo što nije ušla u EU... čekam da vidim što će pisat 2027... "nagodinu - Srbija u EU", i "Beograd na vodi"
da je djindjic ostao ziv, verovatno bi ili vec bili u uniji, ili bi bili na pragu ulaska u uniju...
a za koji kurac ste ubili njega a vučka kao nema ko da overi?
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Do 2027.g. lagano se može dogoditi 1001 prevrat i da EU ne postoji u bilo kojem obliku, čak što više šanse su preko 80%
Kermit-
2014-04-17
marcellus wrote:Beli wrote:marcellus wrote:Beli wrote:hahahha, do tada pola ovih država neće ni postojati, a pitanje je da li će i unija uopšte postojati...
ništa, ja sam na forumu od 2003 i od onda nas pižon uvjerava da srbija samo što nije ušla u EU... čekam da vidim što će pisat 2027... "nagodinu - Srbija u EU", i "Beograd na vodi"
da je djindjic ostao ziv, verovatno bi ili vec bili u uniji, ili bi bili na pragu ulaska u uniju...
a za koji kurac ste ubili njega a vučka kao nema ko da overi?
ko kaze da smo ga mi ubili?
Guest- Guest
pizzon wrote:politiko !?
da, da, glavna urednica mudjahedinka
pa i srbiji je premijer šiptar pa šta? To ne znači da ovo nije točno, a jasno je svakom ko malo prati da EU u ovom trenutku ne planira nikakva proširenja u dogledno vrijeme, jer je europljanima pun kurac proširenja i jer nakon brexita EU nema ni love za proširenje
usput malo sam obradio temu da se ne mučiš s engleskim
http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/ek-nema-prosirenja-prije-2027-albanija-i-crna-gora-prije-srbije-1012562/
Similar topics
» NATO’s next mission: Find a new boss (Politico)
» Politico: Plenky se nije uspio uhljebiti u Bruxellesu
» Žutarnji, Politico, Merkelica, Soroš i Plenki u nezapamćenom šoku i prepasti
» Politico: Njemačka opsjednutost sintetičkim gorivima nije nova. Pitajte Hitlera
» Neoproštena pobjeda... nebeska srbija (opet srbi i srbija ) u Hrvatskoj
» Politico: Plenky se nije uspio uhljebiti u Bruxellesu
» Žutarnji, Politico, Merkelica, Soroš i Plenki u nezapamćenom šoku i prepasti
» Politico: Njemačka opsjednutost sintetičkim gorivima nije nova. Pitajte Hitlera
» Neoproštena pobjeda... nebeska srbija (opet srbi i srbija ) u Hrvatskoj
Page 3 of 3