Politico: Srbija ima 80% šansi da uđe u EU...
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Politico: Srbija ima 80% šansi da uđe u EU...
vuksadinare wrote:dakle predmjevas neku tarapanu u bliznjoj buducnosti ili mislis da eu nece do tad vise postojati bar ne u ovom obliku?dzango wrote:I to sve u slučaju da sve bude u najboljem redu. A neće biti.
a vuče za boga miloga kad je na Balkanu bilo sve u najboljem redu, a ni EU nešto nije najzdravija zadnje vrijeme
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Srbiju treba što prije primiti u EU, inače će ju skroz preuzeti Rusi.
Premda, ni to nije garancija. Sberbank je opasan.
Premda, ni to nije garancija. Sberbank je opasan.
crvenkasti-
2014-04-17
osim toga do 2050 će se EU preimenovat u ujedinjeni europski kalifati
evo sad se hvale kako ce imati najbolju pusku na svijetu i to pravu srpsku..istina bog malo modeficirana verzija kalasa...sa jednom rupom manje ali jbg srpska je..a sto vi hrvati imate...imate li jelte bre neku svoju pusku..marcellus wrote:dzango wrote:Ja jesam i citirao sam ga nekoliko puta na forumu. Čovek je to tvrdio još 2007.marcellus wrote:dzango wrote:Nekadašnji ambasador Nemačke u Srbiji.marcellus wrote:ko je cobel?
pa dobro to je neki rok koji nije bilo tako teško procijeniti što mu nisu vjerovali?
Pižon vjeruje samo vučiću, ako vučić kaže da će srbija u EU do 2020 i da će nagodinu "plata biti 500 evra" ko ste ti i taj cobel da vučiću proturječite?
Lijepo piše informer, samo kritizirate i zavidni ste mu na uspjesima a ne radite ništa, balkanci i stoka
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
dzango wrote:Ja više verujem Belom.marcellus wrote:dzango wrote:Ja jesam i citirao sam ga nekoliko puta na forumu. Čovek je to tvrdio još 2007.marcellus wrote:dzango wrote:
Nekadašnji ambasador Nemačke u Srbiji.
pa dobro to je neki rok koji nije bilo tako teško procijeniti što mu nisu vjerovali?
Pižon vjeruje samo vučiću, ako vučić kaže da će srbija u EU do 2020 i da će nagodinu "plata biti 500 evra" ko ste ti i taj cobel da vučiću proturječite?
Lijepo piše informer, samo kritizirate i zavidni ste mu na uspjesima a ne radite ništa, balkanci i stoka
šta kaže beli?
vuksadinare wrote:
evo sad se hvale kako ce imati najbolju pusku na svijetu i to pravu srpsku..istina bog malo modeficirana verzija kalasa...sa jednom rupom manje ali jbg srpska je..a sto vi hrvati imate...imate li jelte bre neku svoju pusku..
pa ima svako bar jednu na tavanu, kalaša, sa svim rupama. Zlu ne trebalo.
ito sto kazes..ali tko ima kalasa sa jednom rupom manje..marcellus wrote:vuksadinare wrote:
evo sad se hvale kako ce imati najbolju pusku na svijetu i to pravu srpsku..istina bog malo modeficirana verzija kalasa...sa jednom rupom manje ali jbg srpska je..a sto vi hrvati imate...imate li jelte bre neku svoju pusku..
pa ima svako bar jednu na tavanu, kalaša, sa svim rupama. Zlu ne trebalo.
2015-09-08
Ekspanzija, jaka vojna industrija i Srbija do Tokija,marcellus wrote:dzango wrote:Ja više verujem Belom.marcellus wrote:dzango wrote:Ja jesam i citirao sam ga nekoliko puta na forumu. Čovek je to tvrdio još 2007.marcellus wrote:
šta kaže beli?
2027 srbija ce biti duboko u ruskoj proai
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
dzango wrote:Ekspanzija, jaka vojna industrija i Srbija do Tokija,marcellus wrote:dzango wrote:Ja više verujem Belom.marcellus wrote:dzango wrote:
Ja jesam i citirao sam ga nekoliko puta na forumu. Čovek je to tvrdio još 2007.
šta kaže beli?
koji ćete kurac u Tokiju?
epikur37 wrote:2027 srbija ce biti duboko u ruskoj proai
U tom slučaju bi i humanitarni centar u Nišu dobio pravi smisao...Srbija kao Istočni Berlin nekoć...
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
Bože zdravlja.epikur37 wrote:2027 srbija ce biti duboko u ruskoj proai
politiko !?
da, da, glavna urednica mudjahedinka
Guest- Guest
uraaaaapizzon wrote:politiko !?
2015-09-08
a mi smo stvarno lijepo ušli,još se sad dimi na sve strane.
vili40-
2015-08-02
Rugala se sova sjenici da ima veliku glavu.marcellus wrote:A da, tema je za pižona
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Eh tkozna šta će biti do 2030, možda ne bude tih država kao ni EU, možda budemo EUrabija ili Sovijetski savez ili 4 rajh ako njemci popizde mada mi se ova zadnja varijanta čini naj manje realnom.
bice mu ti di jesmo..tko ce nas pa da samo naslijede dugove.. ..plus i ove druge sa ovdasnjeg prostora...pusti ne cackaj mecku...bolej da nas zaobilazecatabbath wrote:Eh tkozna šta će biti do 2030, možda ne bude tih država kao ni EU, možda budemo EUrabija ili Sovijetski savez ili 4 rajh ako njemci popizde mada mi se ova zadnja varijanta čini naj manje realnom.
2015-09-08
marcellus wrote:Beli wrote:hahahha, do tada pola ovih država neće ni postojati, a pitanje je da li će i unija uopšte postojati...
ništa, ja sam na forumu od 2003 i od onda nas pižon uvjerava da srbija samo što nije ušla u EU... čekam da vidim što će pisat 2027... "nagodinu - Srbija u EU", i "Beograd na vodi"
da je djindjic ostao ziv, verovatno bi ili vec bili u uniji, ili bi bili na pragu ulaska u uniju...
Guest- Guest
Beli wrote:marcellus wrote:Beli wrote:hahahha, do tada pola ovih država neće ni postojati, a pitanje je da li će i unija uopšte postojati...
ništa, ja sam na forumu od 2003 i od onda nas pižon uvjerava da srbija samo što nije ušla u EU... čekam da vidim što će pisat 2027... "nagodinu - Srbija u EU", i "Beograd na vodi"
da je djindjic ostao ziv, verovatno bi ili vec bili u uniji, ili bi bili na pragu ulaska u uniju...
a za koji kurac ste ubili njega a vučka kao nema ko da overi?
Similar topics
» NATO’s next mission: Find a new boss (Politico)
» Politico: Plenky se nije uspio uhljebiti u Bruxellesu
» Žutarnji, Politico, Merkelica, Soroš i Plenki u nezapamćenom šoku i prepasti
» Politico: Njemačka opsjednutost sintetičkim gorivima nije nova. Pitajte Hitlera
» Neoproštena pobjeda... nebeska srbija (opet srbi i srbija ) u Hrvatskoj
» Politico: Plenky se nije uspio uhljebiti u Bruxellesu
» Žutarnji, Politico, Merkelica, Soroš i Plenki u nezapamćenom šoku i prepasti
» Politico: Njemačka opsjednutost sintetičkim gorivima nije nova. Pitajte Hitlera
» Neoproštena pobjeda... nebeska srbija (opet srbi i srbija ) u Hrvatskoj
Page 2 of 3