Bruna Esih: mene zanimaju vastaše i komunjare, a za ekonomiju me boli kurac
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Bruna Esih: mene zanimaju vastaše i komunjare, a za ekonomiju me boli kurac
epikur37 wrote:Konačno neki kandidat koji će pričati o ustašama i partizanima,o ideološkim konfliktima u društvu, spomenicima i povjesnici.
Ako sam dobro pohvatao, Bruna Esih (je li ovo hrvatsko prezime?) ima dobre stavove po pitanju zločina koji su učinjeni od strane komunista. Previše je vremena prošlo i teško će itko odgovarati jer su mislim svi egzekutori svakako već umrli ali potrebno je utvrditi tko je i gdje ubijen od strane komunističkog režima i eshumirati sve masovne grobnice kojih ima na tisuće.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
..jbg....povijest je inace popularna grana u hrvata...i na ovim prostorima...gdje god okrenes pa cak i onih zagovornika 'gledajmo u buducnost' opet obrce se povijest..pa nije nastala bezveze poslovica..'bez povijesti nema ni buducnosti'...inace kad gledas na satelitu...na mnogo stranih programa vrti se dosta drugi svjetski rat,prvi svjetski rat...epikur37 wrote:Konačno neki kandidat koji će pričati o ustašama i partizanima,o ideološkim konfliktima u društvu, spomenicima i povjesnici.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
inace bruna je po porijeklu iz zlosela kod kupresa otac joj je mate brstilonewuser wrote:Ako sam dobro pohvatao, Bruna Esih (je li ovo hrvatsko prezime?) ima dobre stavove po pitanju zločina koji su učinjeni od strane komunista. Previše je vremena prošlo i teško će itko odgovarati jer su mislim svi egzekutori svakako već umrli ali potrebno je utvrditi tko je i gdje ubijen od strane komunističkog režima i eshumirati sve masovne grobnice kojih ima na tisuće.
2015-09-08
Daj ne pričaj gluposti komunistički režim je pobio na desetke tisuća a neki izvori kažu i na stotine tisuća ljudi (što je vjerojatnije), eto svi su teroristi po tebi.jastreb wrote:A tko je kriv što je rat trajao 7 dana kasnije?asilovski wrote:"...[size=14]a ubijeni od komunističke ruke nakon Drugog svjetskog rata..
Švabe su 9.maja 1945. potpisali kapitulaciju,čime je službeno završen 2.svjetski rat.
Ali ne. Pavelićeve spodobe ratovale su još punih 7 dana. Odbijali su se kao poražena sila predati partizanima i ubijali su slovenske borce čime su samo još više gnjeva i ijeda unijeli u partizanske redove.
I sada kukaju kako su tobože bili razoružani i kako su stradali poslije rata.
Pajdo moj,ti više nakon 9.maja nisi priznat kao zaraćena strana i nikakve konvencije za tebe ne vrijede.
To više nije vojska nego teroristi.
2015-09-09
Priča o ustašama i partizanima ne treba niti smije biti dominantna, jer to neće nikome donijeti bolji standard i život ali kvalitetno pristupiti tome i utvrditi zločine kao i eshumirati grobnice bi trebalo biti civilizacijska obveza.
2015-09-09
...inace od brune esih je tesko stradala obitelj sa oceve strane...kako u drugom svjetskom ratu tako i u ovom polsjednjem..vrlo teski gubici..
2015-09-08
...pa svaki hrvat koji je u ono vrijeme tezio hrvatskoj drzavi makar i sa komunsitickim uređenjem bio je terorist...stipe javor hrvat,narodni tribun neposredno pred svoju smrt(ubili ga starojugoslavenski zandari i policija)..'svaki hrvat koji tezi svojoj nacionalnoj svijesti i samostalnoj drzavi za hrvatske odrode,srpske hegemone je osuđen na smrt.Bilo fizicku smrt bilo tihu smrt po kraljevim kazamatima i mucionicama'.newuser wrote:Daj ne pričaj gluposti komunistički režim je pobio na desetke tisuća a neki izvori kažu i na stotine tisuća ljudi (što je vjerojatnije), eto svi su teroristi po tebi.jastreb wrote:A tko je kriv što je rat trajao 7 dana kasnije?asilovski wrote:"...[size=14]a ubijeni od komunističke ruke nakon Drugog svjetskog rata..
Švabe su 9.maja 1945. potpisali kapitulaciju,čime je službeno završen 2.svjetski rat.
Ali ne. Pavelićeve spodobe ratovale su još punih 7 dana. Odbijali su se kao poražena sila predati partizanima i ubijali su slovenske borce čime su samo još više gnjeva i ijeda unijeli u partizanske redove.
I sada kukaju kako su tobože bili razoružani i kako su stradali poslije rata.
Pajdo moj,ti više nakon 9.maja nisi priznat kao zaraćena strana i nikakve konvencije za tebe ne vrijede.
To više nije vojska nego teroristi.
2015-09-08
...inace realno ovo ej suluda kombinacija da su albanci napali ruse usred beograda..realnije bi bilo recimo ukrajinski navijaci koji se mogu lako kamuflirati u beogradu...pod ruse..a utakmice su odigrane u razmaku jedan dan....
2015-09-08
I to vitki , visoki i...plavi...epikur37 wrote:Konačno neki kandidat koji će pričati o ustašama i partizanima,o ideološkim konfliktima u društvu, spomenicima i povjesnici.
Trinity-
2014-04-17
RayMabus wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/hebrang-prkosi-plenkovicu-podrzavam-brunu-esih-i-ne-bojim-se-izbacivanja-iz-hdza/959287.aspx
red wolf-
2016-02-10
Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!red wolf wrote:RayMabus wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/hebrang-prkosi-plenkovicu-podrzavam-brunu-esih-i-ne-bojim-se-izbacivanja-iz-hdza/959287.aspx
Bruna Esih više nije članica udruge Hrvatski križni put, kojoj je jedno vrijeme bila na čelu. Ostavku je od nje zatražila sama udruga i to jer se nije ogradila od povezivanja njene političke aktivnosti s udrugom'S obzirom na to da gospođa Bruna Esih nije smatrala potrebnim javno se ograditi od medijskih povezivanja njezina imena i političke aktivnosti s imenom i djelatnošću udruge, članovi Upravnog odbora HKP-a jednoglasno su odlučili od nje zatražiti podnošenje ostavke na članstvo u udruzi. Ona je to učinila 14. ožujka 2017. i od toga dana gospođa Esih nije više ni članica naše udruge', zaključuje se u priopćenju.Udruga Hrvatski križni put nastala je 2004. godine, a bavi se stradanjem hrvatskog naroda u Drugom svjetskom ratu i poraću.
pijetao je 3x kukuriknuo
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» SAD:'Ako napadnete Ukrajinu osakatit cemo vam ekonomiju'.Ruski veleposlanik:'Boli nas kurac'
» primjer ove sramotne lijenosti je Bruna Esih
» Bruna Esih nastavlja sa nasušnim ustaškim temama
» HDZ-ovi kuloari bruje: Plenkovićeva zamjena za Hasanbegovića je Bruna Esih?
» Boli me kurac za ministra branitelja
» primjer ove sramotne lijenosti je Bruna Esih
» Bruna Esih nastavlja sa nasušnim ustaškim temama
» HDZ-ovi kuloari bruje: Plenkovićeva zamjena za Hasanbegovića je Bruna Esih?
» Boli me kurac za ministra branitelja
Page 3 of 3