Bruna Esih: mene zanimaju vastaše i komunjare, a za ekonomiju me boli kurac
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Guest- Guest
Re: Bruna Esih: mene zanimaju vastaše i komunjare, a za ekonomiju me boli kurac
ovaj tetrjeb sere li ga sere.
cetnik na hr mirovini.
cetnik na hr mirovini.
2014-12-30
Pinochet wrote:Isto bi jeba
Nisi jedini kome je Bruna lijepa.
Last edited by Antijunak on 26/3/2017, 19:46; edited 1 time in total
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
veber wrote:ovaj tetrjeb sere li ga sere.
cetnik na hr mirovini.
Nije jedini, takvih ima oko 40.000 tisuća NOB-ovca, milicajaca, udbaša, jugooficira, CK SKJ-ovca koje mi pošteni i domoljubni ljudi moramo financirati te koji su se borili protiv ove države!!
2015-09-26
pa nije loša, kontam umišljena zagrebačka fufica sa vibratorom u torbiciPinochet wrote:Isto bi jeba
Kermit-
2014-04-17
ali se pali na nekrofiliju, jebali vas grobovi i II sv. rat
Kermit-
2014-04-17
što svi napadate druga Jastreba?veber wrote:ovaj tetrjeb sere li ga sere.
cetnik na hr mirovini.
Kermit-
2014-04-17
Samo da dođe do malo vlasti, postala bi i ona.jasambrend wrote:asilovski wrote:Čak i ova Bruna je bolja od Plenkija, Marića, Dalićke i sl. gamadi
Pa naravno...Malo puno voli ideologiju, ali ovi su doslovce monstrumi...
Trinity-
2014-04-17
četnikasilovski wrote:što svi napadate druga Jastreba?veber wrote:ovaj tetrjeb sere li ga sere.
cetnik na hr mirovini.
2014-12-30
Last edited by Antijunak on 26/3/2017, 20:03; edited 1 time in total (Reason for editing : jfjmmvjv)
2015-09-26
bi
boli nju vagina, ima sigurno biračko tijelo koje se pali na to... da se biračko tijelo pali na ekonomiju ili suverenitet i kampanja bi bila drugačija ...asilovski wrote:
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
A i to što kažeš, ljudi žive bolje nego što žele priznati, jer bi ih u suprotnom više zanimale gospodarske teme, pa ni mene ne zanimaju pretjerano gospodarske teme.mutava baštarda wrote:biboli nju vagina, ima sigurno biračko tijelo koje se pali na to... da se biračko tijelo pali na ekonomiju ili suverenitet i kampanja bi bila drugačija ...asilovski wrote:
2015-09-26
.
biti će još bolje kada krene porez na nekretnine... trebati će uvoditi javne radove po općinama na iskapanju kostiju žrtava ww2Antijunak wrote:A i to što kažeš, ljudi žive bolje nego što žele priznati, jer bi ih u suprotnom više zanimale gospodarske teme, pa ni mene ne zanimaju pretjerano gospodarske teme.mutava baštarda wrote:biboli nju vagina, ima sigurno biračko tijelo koje se pali na to... da se biračko tijelo pali na ekonomiju ili suverenitet i kampanja bi bila drugačija ...asilovski wrote:
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Ajme ča je ona meni lipa! A kad je tako lipa, to ne može drugo nego i da je tako dobra. Estetika = etika. Brunhilda naprid, ostali stoj!Antijunak wrote:Bruna Esih i Zlatko Hasanbegović predstavljaju osvježenje na učmaloj i sluganskoj hr. političkoj sceni.asilovski wrote:http://hr.n1info.com/a187205/Vijesti/Brunu-Esih-zanimaju-samo-ustase-i-partizani.html
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
bruna esih zna da tesko moze dobiti izbor u zagrebu...ali nju to ne zanima..nju zanima konacno vidjeti kako ko dise sto se tice hdz-a...u zadnej vrijeme jasno ej da postoji oporba unutar hdz-a...i da sve vise izlazi nezadovoljstvo danasnjim rukovodstvom hdz-a i toga je svjestan plenki..onaj debeli kuljis ej prekjucer precizno tzo secirao za razliku od ove novinarke...ocito je da ni veterani hdz-a nisu zadovoljni plenkijeom i ekipom..i isturili su hebranga kao glasnogovornika...hasanbegovic je u posljednej vrijeme opet raspolozen za kriticnost i ta grupacija nezadovoljnika isturila je esih kao probni balon za izbore u zagrebu..i kako kaze kuljis ako esih dobije vise glasova od prgometa moze biti problema za plenkija jer ce jos vise jacati kriticko raspolozenje unutar hdz-a protiv njega..a ovisi kako ce i drugdje hdz proci ponajprije zadru,splitu...i u nekim drugim mjestima koji su za hdz znacajni...uglavnom da je plenki siguran ne bi ovako bio kritican prema esih sto s ekandidirala ionako ona nije clanica hdz-a vec kluba...kuljis je kao vrlo vazan detalj iznio da vise od esih problem za plenkija ej kritican nastup hebranga koji nije bilo tko u hdz-u..i na njemu bez poslejdica ce tesko plenki siljit kitu za razliku do esih..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
....andrija hebrang:'birali smo na celo HDZ-a od 2000-te totalno krive ljude.Evo na primjer tko ej bio Sanader u HDZ-u do 2000-te?Nitko,ćato.Tuđmanu je u zargonu kuhao kavu,utjecaj nikakav.Jadranka Kosor?Pa ona se tek uclanila u HDZ u drugoj polovici devdesetih i to zahvaljujuci Ciri Blazevicu koji je godinu dana moljakao predjsednika Tuđmana da je primi u HDZ.Sto ej ona napravila za HDZ,Hrvatsku da zauzme najvise pozicije u stranci i drzavi?Nista,upamcena je po tom da je vodila radio emisiju za prognanike a netom pred rat istupila je iz clanstva Pokreta za Jugoslaviju.Postojale su određene sumnje nase obavjestajne zajednice da vrsi obavjestajne poslove za drugu stranu i da iskoristava muku izbjeglca i prognanika za svoje probitke.Tomislav Karamarko?Imao je potenicjala,on je iskonski hdzovac ali napravio je gresku sto se spetljao sa Mesicem i manolicem a imao je kako sam rekao sve potencijale da nasljedi Tuđmana ali nije imao instikt da kvalitetno reagira u pravo vrijeme.Plenkovic?Pa covjek nije ni bio clan stranke do 2009 godine.Iskreno ja nisam imao pojma tko je taj covjek dok ga nije isforsirao Sanader a jos vise Jadranka Kosor.Previse je fokusiran na međunarodnu politiku a premalo zainteresiran za unutarnje probleme,ne poznaje matricu i previse kalkulira,oslanja se na kadrove kojima je stranka a i drzava mozda zadnja rupa na svirali osim osobnih probitaka'.
2015-09-08
Na stranu što ne volim andriju ali dobro kaže, po meni je Plenki čak i najgore rješenjevuksadinare wrote:....andrija hebrang:'birali smo na celo HDZ-a od 2000-te totalno krive ljude.Evo na primjer tko ej bio Sanader u HDZ-u do 2000-te?Nitko,ćato.Tuđmanu je u zargonu kuhao kavu,utjecaj nikakav.Jadranka Kosor?Pa ona se tek uclanila u HDZ u drugoj polovici devdesetih i to zahvaljujuci Ciri Blazevicu koji je godinu dana moljakao predjsednika Tuđmana da je primi u HDZ.Sto ej ona napravila za HDZ,Hrvatsku da zauzme najvise pozicije u stranci i drzavi?Nista,upamcena je po tom da je vodila radio emisiju za prognanike a netom pred rat istupila je iz clanstva Pokreta za Jugoslaviju.Postojale su određene sumnje nase obavjestajne zajednice da vrsi obavjestajne poslove za drugu stranu i da iskoristava muku izbjeglca i prognanika za svoje probitke.Tomislav Karamarko?Imao je potenicjala,on je iskonski hdzovac ali napravio je gresku sto se spetljao sa Mesicem i manolicem a imao je kako sam rekao sve potencijale da nasljedi Tuđmana ali nije imao instikt da kvalitetno reagira u pravo vrijeme.Plenkovic?Pa covjek nije ni bio clan stranke do 2009 godine.Iskreno ja nisam imao pojma tko je taj covjek dok ga nije isforsirao Sanader a jos vise Jadranka Kosor.Previse je fokusiran na međunarodnu politiku a premalo zainteresiran za unutarnje probleme,ne poznaje matricu i previse kalkulira,oslanja se na kadrove kojima je stranka a i drzava mozda zadnja rupa na svirali osim osobnih probitaka'.
Kermit-
2014-04-17
..nastavlja hebrang u svom tonu:'kakve su usjehe imali bivsi predsjednici HDZ-a i premijeri drzave?Ostavstina Sanadera je itekako kompromitirana.Cim je dosao na celo starnke rijesio se Glavasa na najperfidniji nacin a covjek mu pomogao.Cim je preuzeo vodecu funkciju u drzavi,spremio je Glavasa u zatvor a generala Gotovinu isporucio Carli del Ponte.Dovrsio je posao na prefidan nacin oko INE omogucivsi Mađarima da imaju kontrolni paket u INI.Jadranka Kosor?Najzasluznija za ulazak u EU uz Vesnu Pusic pod nikad razjasnjenim okolnostima.Previse je daravorala hrvatskog suvereniteta za nesto oko cega nemamo bas puno koristi.Zahvaljujuci njoj Purda i Maric su zavrsili u bosanskom i srbijanskom kazamatu ni krivi ni duzni.Pjevajuci je odlazila u Beograd besplatno darovati prijevod nasih pregovora sa EU i zauzvrat smo dobili napade druge strane.Zbog darovanja dijela savudrijeske vale prepredenom Pahoru koji je shvatio da ima naivku sa druge strane imamo problem sa slovencima i na sudu smo sa njima.Karamarko je napravio gresku sto je ponudio koalicijski sporazum rezervnom sdpovom polozaju MOST-u zahvaljujuci manjku politicke mudrosti a sa zeljom da se otom potom makne SDP sa valsti a oni su ostali na vlasti u obliku MOST-a,ista stvar je i sa Plenkovicem koji cak i vise radi pogreske od Karamarka postavljajuci unutar ministarske kvote HDZ-a ljude koji imaju vrlo malo ili nikakve veze sa HDZ-om.pa imamo za potpredjsendicu vlade Martinu dalic koja je osobno financirala cistu ljevicarsku stranku 'Pametno' te postavio za ministricu kulture gospođu Obuljen koja ni ne skriva zadovoljstvo da je surađivala u HAVC-u sa osoboma kojima je najmanje zacila promocija hrvatskog filma a da ne vide u tom korist za sebe i osobne probitke'.
2015-09-08
Opet ljevoliberalni spinovi oko Brune. Bruno, ne daj se!!! Baza je uz tebe. Radujem se 2025. i prilici da joj moj glas omogući desetljeće predjednikovanja.
Konačno neki kandidat koji će pričati o ustašama i partizanima,o ideološkim konfliktima u društvu, spomenicima i povjesnici.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:Konačno neki kandidat koji će pričati o ustašama i partizanima,o ideološkim konfliktima u društvu, spomenicima i povjesnici.
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» SAD:'Ako napadnete Ukrajinu osakatit cemo vam ekonomiju'.Ruski veleposlanik:'Boli nas kurac'
» primjer ove sramotne lijenosti je Bruna Esih
» Bruna Esih nastavlja sa nasušnim ustaškim temama
» HDZ-ovi kuloari bruje: Plenkovićeva zamjena za Hasanbegovića je Bruna Esih?
» Boli me kurac za ministra branitelja
» primjer ove sramotne lijenosti je Bruna Esih
» Bruna Esih nastavlja sa nasušnim ustaškim temama
» HDZ-ovi kuloari bruje: Plenkovićeva zamjena za Hasanbegovića je Bruna Esih?
» Boli me kurac za ministra branitelja
Page 2 of 3