Boli me kurac za ministra branitelja
Page 1 of 1
Boli me kurac za ministra branitelja
Smojver je nekoliko metaka ispalio i prema policajcima koji su se nakon ubojstva pojavili na licu mjesta, nakon čega su pozvani specijalci.
Tijekom pregovora je u nekoliko navrata izlazio na balkon s kalašnjikovim. Nudili su mu i razgovor s ministrom branitelja, ali on je odbijao. "Boli me kurac za ministra branitelja", vikao je.
Nakon višesatnih pregovora postalo je očito da se ubojica neće predati, pa su se specijalci počeli pripremati za upad u kuću, nakon čega je Smojver oko 19:35 aktivirao bombu i raznio se. Odmah nakon toga specijalci su upali u kuću i našli ubojičino mrtvo tijelo. Preplašeni i potreseni susjedi su nam ispričali kako se začula snažna detonacija te su popucala stakla na prozorima.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/novi-detalji-sin-ubijenog-za-sve-saznao-preko-facebooka-ubojica-urlao-boli-me-kurac-za-ministra/980447.aspx
Tijekom pregovora je u nekoliko navrata izlazio na balkon s kalašnjikovim. Nudili su mu i razgovor s ministrom branitelja, ali on je odbijao. "Boli me kurac za ministra branitelja", vikao je.
Nakon višesatnih pregovora postalo je očito da se ubojica neće predati, pa su se specijalci počeli pripremati za upad u kuću, nakon čega je Smojver oko 19:35 aktivirao bombu i raznio se. Odmah nakon toga specijalci su upali u kuću i našli ubojičino mrtvo tijelo. Preplašeni i potreseni susjedi su nam ispričali kako se začula snažna detonacija te su popucala stakla na prozorima.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/novi-detalji-sin-ubijenog-za-sve-saznao-preko-facebooka-ubojica-urlao-boli-me-kurac-za-ministra/980447.aspx
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Boli me kurac za ministra branitelja
zato ej trebalo jos ranije otvoriti domove za ratne veterane...gdje bi im bila priuzena potrebita skrb..tamo bi bili okruzeni sa ljudima koji su sito prosli ili prolaze.....nasli bi razumijevanje......ovaj lik ej ocito imao grdih problema a kako vidim financijske nije imao probleme..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
to jje bilo najbitnije..no,hajmo sad se vratiti na one spike,gdje su branitelji sa stvarnom potrebom bili vraceni u civilni zivot,nepripremljeni i bez pomoci..vuksadinare wrote:zato ej trebalo jos ranije otvoriti domove za ratne veterane...gdje bi im bila priuzena potrebita skrb..tamo bi bili okruzeni sa ljudima koji su sito prosli ili prolaze.....nasli bi razumijevanje......ovaj lik ej ocito imao grdih problema a kako vidim financijske nije imao probleme..
s druge strane,jedan je broj zlorabio sluzbu i gledao da se docepa benefita,na konto sluzenja i ptsp-a,a koji nisu imali..na kraju se sve smiksalo i pobrkalo,i sad ti lijepo odredti,komu treba pomoc komu ne...
ne treba potcijeniti i bediranje branitelja,sadasnjom siutuacijom,gdje njihova djeca nemaju perspektivu niti buducnost,nego moraju bjezati van trbuhom za kriuhom..
Mnogi su prokleli odluku da ostanu 91 i brane domovinu..
Guest- Guest
....stvar je u tome...sto se islilo da ce određenim benefitima drzava rjesiti mnoge stvari...ali ne mozes riejsiti oen najvaznije-psihicke...pismejker wrote:to jje bilo najbitnije..no,hajmo sad se vratiti na one spike,gdje su branitelji sa stvarnom potrebom bili vraceni u civilni zivot,nepripremljeni i bez pomoci..vuksadinare wrote:zato ej trebalo jos ranije otvoriti domove za ratne veterane...gdje bi im bila priuzena potrebita skrb..tamo bi bili okruzeni sa ljudima koji su sito prosli ili prolaze.....nasli bi razumijevanje......ovaj lik ej ocito imao grdih problema a kako vidim financijske nije imao probleme..
s druge strane,jedan je broj zlorabio sluzbu i gledao da se docepa benefita,na konto sluzenja i ptsp-a,a koji nisu imali..na kraju se sve smiksalo i pobrkalo,i sad ti lijepo odredti,komu treba pomoc komu ne...
ne treba potcijeniti i bediranje branitelja,sadasnjom siutuacijom,gdje njihova djeca nemaju perspektivu niti buducnost,nego moraju bjezati van trbuhom za kriuhom..
Mnogi su prokleli odluku da ostanu 91 i brane domovinu..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Lika je žena više puta prijavljivala policiji da je naoružan i agresivan ali uzalud. Lakše je pratiti tweeter od Pernara i privoditi siromašne nenaoružane klince po Slavoniji.
catabbath-
2015-08-22
čardak država i čardak prioriteticatabbath wrote:Lika je žena više puta prijavljivala policiji da je naoružan i agresivan ali uzalud. Lakše je pratiti tweeter od Pernara i privoditi siromašne nenaoružane klince po Slavoniji.
Guest- Guest
ako vlastitoj djeci godinama progledavaš kroz prste ne radiš im uslugu.catabbath wrote:Lika je žena više puta prijavljivala policiji da je naoružan i agresivan ali uzalud. Lakše je pratiti tweeter od Pernara i privoditi siromašne nenaoružane klince po Slavoniji.
vili40-
2015-08-02
Svakako manje rizicnocatabbath wrote:Lika je žena više puta prijavljivala policiji da je naoružan i agresivan ali uzalud. Lakše je pratiti tweeter od Pernara i privoditi siromašne nenaoružane klince po Slavoniji.
Guest- Guest
Similar topics
» Hrvate boli kurac za Europsku uniju
» TEMPIRANA BOMBA(E)!'Ma boli me k***c za ministra!
» Bruna Esih: mene zanimaju vastaše i komunjare, a za ekonomiju me boli kurac
» SAD:'Ako napadnete Ukrajinu osakatit cemo vam ekonomiju'.Ruski veleposlanik:'Boli nas kurac'
» Papa apelira na zaustavljanje nasilja nad muslimanima u Izraelu a boli ga kurac za preglasavanje kršćana u BiH
» TEMPIRANA BOMBA(E)!'Ma boli me k***c za ministra!
» Bruna Esih: mene zanimaju vastaše i komunjare, a za ekonomiju me boli kurac
» SAD:'Ako napadnete Ukrajinu osakatit cemo vam ekonomiju'.Ruski veleposlanik:'Boli nas kurac'
» Papa apelira na zaustavljanje nasilja nad muslimanima u Izraelu a boli ga kurac za preglasavanje kršćana u BiH
Page 1 of 1