Bruna Esih: mene zanimaju vastaše i komunjare, a za ekonomiju me boli kurac
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Bruna Esih: mene zanimaju vastaše i komunjare, a za ekonomiju me boli kurac
http://hr.n1info.com/a187205/Vijesti/Brunu-Esih-zanimaju-samo-ustase-i-partizani.html
Kermit-
2014-04-17
Kermit-
2014-04-17
Re: Bruna Esih: mene zanimaju vastaše i komunjare, a za ekonomiju me boli kurac
http://www.index.hr/vijesti/clanak/hebrang-prkosi-plenkovicu-podrzavam-brunu-esih-i-ne-bojim-se-izbacivanja-iz-hdza/959287.aspx
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
vesele previranja u zlocinackoj org.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Čak i ova Bruna je bolja od Plenkija, Marića, Dalićke i sl. gamadi
Kermit-
2014-04-17
"...a ubijeni od komunističke ruke nakon Drugog svjetskog rata..."
Zanimljivo da njih ekonomija, rasulo ili bilo što suvislo uopće ne zanima ni 5%
Zanimljivo da njih ekonomija, rasulo ili bilo što suvislo uopće ne zanima ni 5%
Kermit-
2014-04-17
http://hr.n1info.com/a187205/Vijesti/Brunu-Esih-zanimaju-samo-ustase-i-partizani.html
pa to nije rekla Bruna Esih u prvom licu nego novinarka Sandra Bartolović s neovisnog portala Forum.tm u trećem licu a to inače je novinarka koja na istom portalu piše doslovno:
- mi se vas ne bojimo drage naše ustaške gliste, gmizavci i kolutičavci!
dakle ona je zadnja koja može zamjerati nekom što mu je diplomski rad bio vezan za žrtve poraća i omalovažavati ga jer je kakti bavi samo ustašama i partizanima jer je upravo ona ta koja glumi partizanku 2017 godine i u ratu je nekakvim ustašama.
iz aviona je vidljivo da joj smeta jer je dirnula u komunistički sveti gral a ne zato što Bruna tobože nema znanja iz drugih tema..
pa to nije rekla Bruna Esih u prvom licu nego novinarka Sandra Bartolović s neovisnog portala Forum.tm u trećem licu a to inače je novinarka koja na istom portalu piše doslovno:
- mi se vas ne bojimo drage naše ustaške gliste, gmizavci i kolutičavci!
dakle ona je zadnja koja može zamjerati nekom što mu je diplomski rad bio vezan za žrtve poraća i omalovažavati ga jer je kakti bavi samo ustašama i partizanima jer je upravo ona ta koja glumi partizanku 2017 godine i u ratu je nekakvim ustašama.
iz aviona je vidljivo da joj smeta jer je dirnula u komunistički sveti gral a ne zato što Bruna tobože nema znanja iz drugih tema..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
pa je.asilovski wrote:Čak i ova Bruna je bolja od Plenkija, Marića, Dalićke i sl. gamadi
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
to je najgore, a Pernar je jedina oporba, kao neki horor filmkaja wrote:pa je.asilovski wrote:Čak i ova Bruna je bolja od Plenkija, Marića, Dalićke i sl. gamadi
Kermit-
2014-04-17
A tko je kriv što je rat trajao 7 dana kasnije?asilovski wrote:"...[size=14]a ubijeni od komunističke ruke nakon Drugog svjetskog rata..
Švabe su 9.maja 1945. potpisali kapitulaciju,čime je službeno završen 2.svjetski rat.
Ali ne. Pavelićeve spodobe ratovale su još punih 7 dana. Odbijali su se kao poražena sila predati partizanima i ubijali su slovenske borce čime su samo još više gnjeva i ijeda unijeli u partizanske redove.
I sada kukaju kako su tobože bili razoružani i kako su stradali poslije rata.
Pajdo moj,ti više nakon 9.maja nisi priznat kao zaraćena strana i nikakve konvencije za tebe ne vrijede.
To više nije vojska nego teroristi.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
asilovski wrote:Čak i ova Bruna je bolja od Plenkija, Marića, Dalićke i sl. gamadi
Pa naravno...Malo puno voli ideologiju, ali ovi su doslovce monstrumi...
darth_vader-
2014-04-17
neviđeni šljam, oni će nas dovesti do provalijejasambrend wrote:asilovski wrote:Čak i ova Bruna je bolja od Plenkija, Marića, Dalićke i sl. gamadi
Pa naravno...Malo puno voli ideologiju, ali ovi su doslovce monstrumi...
Kermit-
2014-04-17
jbte koje sve spodobe obitavaju u politickom establismentu dnrh
darth_vader-
2014-04-17
mislite li da bi vam sa tom brunom bilo bolje
o kru te jebo, sve je to od zla oca i jos gore matere
o kru te jebo, sve je to od zla oca i jos gore matere
ne, pernar bi za dnrh bio jackpot, a dnrh nece osvojit jackpot nikadjasambrend wrote:asilovski wrote:to je najgore, a Pernar je jedina oporba, kao neki horor filmkaja wrote:pa je.asilovski wrote:Čak i ova Bruna je bolja od Plenkija, Marića, Dalićke i sl. gamadi
Pernara ova država zaslužuje kao Predsjednika, premijera i predsjednika Sabora u jednome...I to s maksimalnim ovlastima...
hehehe da, mislim da će za koiju godinu to i biti vrlo vjerojatna opcija, hadeze je naumio posve popljačkati narod ili ga otjerati odavde, Crkva sekundira 100%jasambrend wrote:asilovski wrote:to je najgore, a Pernar je jedina oporba, kao neki horor filmkaja wrote:pa je.asilovski wrote:Čak i ova Bruna je bolja od Plenkija, Marića, Dalićke i sl. gamadi
Pernara ova država zaslužuje kao Predsjednika, premijera i predsjednika Sabora u jednome...I to s maksimalnim ovlastima...
Kermit-
2014-04-17
jastreb wrote:A tko je kriv što je rat trajao 7 dana kasnije?asilovski wrote:"...[size=14]a ubijeni od komunističke ruke nakon Drugog svjetskog rata..
Švabe su 9.maja 1945. potpisali kapitulaciju,čime je službeno završen 2.svjetski rat.
Ali ne. Pavelićeve spodobe ratovale su još punih 7 dana. Odbijali su se kao poražena sila predati partizanima i ubijali su slovenske borce čime su samo još više gnjeva i ijeda unijeli u partizanske redove.
I sada kukaju kako su tobože bili razoružani i kako su stradali poslije rata.
Pajdo moj,ti više nakon 9.maja nisi priznat kao zaraćena strana i nikakve konvencije za tebe ne vrijede.
To više nije vojska nego teroristi.
Po tvojoj logici i ubijeni na Ovčari su ubijeni samo zato jer se nisu htjeli predati "legitimnoj" JNA?!
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
asilovski wrote:http://hr.n1info.com/a187205/Vijesti/Brunu-Esih-zanimaju-samo-ustase-i-partizani.html
Bruna Esih i Zlatko Hasanbegović predstavljaju osvježenje na učmaloj i sluganskoj hr. političkoj sceni.
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
Guest- Guest
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» SAD:'Ako napadnete Ukrajinu osakatit cemo vam ekonomiju'.Ruski veleposlanik:'Boli nas kurac'
» primjer ove sramotne lijenosti je Bruna Esih
» Bruna Esih nastavlja sa nasušnim ustaškim temama
» HDZ-ovi kuloari bruje: Plenkovićeva zamjena za Hasanbegovića je Bruna Esih?
» Boli me kurac za ministra branitelja
» primjer ove sramotne lijenosti je Bruna Esih
» Bruna Esih nastavlja sa nasušnim ustaškim temama
» HDZ-ovi kuloari bruje: Plenkovićeva zamjena za Hasanbegovića je Bruna Esih?
» Boli me kurac za ministra branitelja
Page 1 of 3